, , , ,

Švédsko se zbavilo podvodu s klimatickou změnou zvaná Agenda 2030

Švédsko se zbavilo podvodu

Švédsko se zbavilo podvodu s klimatickou změnou zvaná Agenda 2030

Dne 17. října 2022 byl švédským premiérem zvolen Ulf Kristersson . Následující den dal premiér Kristersson jasně najevo , že žádný ministr pro klima a životní prostředí nebude – rozpustil ministerstvo životního prostředí. Otázky životního prostředí byly přesunuty na ministerstvo podnikání a inovací.

Dva týdny předtím vydalo švédské ministerstvo životního prostředí tiskovou zprávu , v níž uvádí, že „podporuje úsilí rozvojových zemí o snižování emisí. Přizpůsobování se klimatu budování kapacit a přenos technologií“. Jinými slovy podpora provádění Agendy 2030.

V červnu 2019 podepsaly Světové ekonomické fórum („WEF“) a Organizace spojených národů („OSN“) rámec strategického partnerství s cílem urychlit provádění Agendy 2030 . WEF má platformu strategického zpravodajství, která zahrnuje 17 cílů udržitelného rozvoje (“SDG”) Agendy 2030. Interaktivní mapu pro SDG13 (klimatická akce) můžete prozkoumat ZDE nebo mapu pro „změnu klimatu“ ZDE a brzy bude zřejmé, že cílem agendy „změny klimatu“ není chránit divokou přírodu a nejde o „záchranu“ planety.“

Nový premiér Ulf Kristersson nedbá na agendu zelených. Okamžitě zrušil celé ministerstvo pro klima a životní prostředí. Což je poprvé za 35 let kdy Švédsko nemá konkrétní ministerstvo pro klima. Lidé pláčou, že se svět zhroutí bez financování byrokratů, kteří předstírají, že mají schopnost změnit cyklus počasí s dostatkem financí.

Plány Klause Schwaba pro Agendu 2030 jsou ohroženy. „Problematika životního prostředí bude znevýhodněna. Ve stejnou dobu kdy ve Švédsku čelíme obrovské výzvě. Pokud jde o biologickou rozmanitost a lesnictví  uvedla profesorka Stockholmské univerzity Karin Bäckstrand. “ Nesplníme cíle Agendy 2030 v oblasti biologické rozmanitosti .“

Vůdkyně demokratů Ebba Busch bude novou ministryní energetiky a 26letá liberálka Romina Pourmokhtari bude ministryní životního prostředí . Nacionalističtí Švédští demokraté nepodporují cíl dosáhnout nulových čistých emisí.

Místo toho nová vláda upřednostňuje iniciativy v oblasti jaderné energetiky, které budou stále více ztěžovat odstavení stávajících elektráren a zároveň použít 36 miliard eur na výstavbu nových jaderných elektráren. Nová vláda také zvažuje znovu otevření dvou jaderných elektráren, které v posledních letech ukončily provoz. Další příklad toho, jak Agenda 2030 a Schwabův plán změnit svět ve lžích.

Zdroj:https://expose-news.com/2022/10/29/sweden-ditches-agenda-2030s-climate-change-scam/

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *