, , , , , ,

WEF chce utratit miliony domácích koček a psů v rámci boje proti klimatickým změnám

WEF chce utratit miliony domácích koček a psů v rámci boje proti klimatickým změnám

WEF chce utratit miliony domácích koček a psů v rámci boje proti klimatickým změnám

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

(Baxter Dmitry, Newspunch ) Světové ekonomické fórum (WEF) nedávno spustilo novou kontroverzní iniciativu, která zaručeně postaví do pozoru aktivisty za práva zvířat.

Světové ekonomické fórum momentálně vyzývá k utracení milionů koček a psů na celém světě ve snaze snížit „uhlíkovou stopu“, kterou tato zvířata vytvářejí v důsledku toho, že jedí maso.

WEF nařídilo korporátním médiím, aby začaly prosazovat tento příběh. Také chce zavést mezinárodní usměrňování chování, které by od většiny majitelů domácích mazlíčků vyžadovalo eutanazii svých zvířat.

Hlasité mediální trouby globalismu vytáhly do boje

Televizní stanice CNN, která je vždy v čele při prosazování globalistické agendy, začala nabádat diváky, aby ve snaze bojovat proti klimatickým změnám vyhladověli své domácí mazlíčky k smrti.

CNN nedávno na své webové stránce zveřejnila článek s názvem „Naši domácí mazlíčci jsou součástí klimatického problému. Tyto tipy vám mohou pomoci minimalizovat jejich uhlíkovou stopu“.

Liberální sadisti v CNN ve svém článku tvrdí, že strava mnoha domácích mazlíčků s vysokým obsahem masa způsobuje uvolňování plynů, které oteplují atmosféru naší planety.

Odpovědní majitelé domácích zvířat by proto měli vyměnit svého nejlepšího přítele za želvu nebo jiné zvíře.

„Hadi, želvy a plazi mají opravdu malý vliv na klima,“ tvrdí CNN.

CNN dále vysvětluje, že vaše kočička nebo kocourek budou muset žrát brouky stejně jako vy. Tedy za předpokladu, že vám Klaus Schwab dovolí, abyste si je v budoucnosti vůbec ponechali.

Agentura Bloomberg, další hlásná trouba globální elity, ve stejnou dobu naskočila do rozjetého vlaku a vyzvala majitele domácích zvířat, aby nechali své mazlíčky zemřít v boji proti inflaci.

Hollywoodská celebrita Emma Thompsonová zašla ještě dál a řekla majitelům domácích zvířat, aby jedli své domácí mazlíčky a přežili tak takzvanou „klimatickou krizi“.

Organizace na ochranu zvířat jsou pobouřeny

Navrhovaná politika se setkala s pobouřením skupin za práva zvířat i majitelů domácích zvířat, kteří tvrdí, že je neetická a zbytečná. Mnozí se také obávají nedostatku konzultací s majiteli domácích zvířat před přijetím takového drastického rozhodnutí.

Navzdory odporu však WEF tvrdí, že toto opatření je nezbytné, protože se domnívá, že snížení počtu domácích zvířat na celém světě pomůže snížit globální oteplování a další environmentální problémy způsobené přelidněním.

Dále tvrdí, že toto opatření pomůže snížit týrání zvířat, protože zajistí, aby žádné domácí zvíře nebylo vystaveno zanedbávání nebo špatnému zacházení.

(Poznámka redakce: Pochopitelně, když nebudou existovat žádná domácí zvířata, žádná ani nebudou týrána.)

WEF se také dostalo pod palbu pro nedostatek transparentnosti v tom, jak byla tato šílená iniciativa navržena. Organizace zatím neposkytla žádné důkazy, které by ukazovaly, že eutanazie domácích zvířat bude mít pozitivní vliv na životní prostředí nebo jak má odstranit týrání zvířat.

Pokud však v poslední době věnujete pozornost politice WEF , uvědomíte si, že ve skutečnosti nejde o záchranu světa. Všechny návrhy WEF mají jedno společné: odlidšťují nás, degradují nás a zesměšňují nás. Jsou navrženy tak, aby vzali lidem všechny radosti života a způsobily maximální bolest.

WEF přiznává, že chce rozdrtit lidskou duši

Kampaň s cílem přimět lidstvo vzdát se masa a živit se brouky a cvrčky je dobrým příkladem. Zasvěcenec WEF ve skutečnosti přiznal, že jde o „rozdrcení lidské duše“.

Proč by měli mít nevolníci v navrhované dystopii povolenou společnost zvířat jako způsob k lepšímu vyrovnání se s beznadějí a odcizením, které vysává duši? K tomu jsou přece určena neúčinná a potenciálně škodlivá psychiatrická antidepresiva.

Pak je zde snaha o depopulaci, která byla dlouho konspirační teorií, ale teď už o ní mluví zcela otevřeně. Už se to ani nesnaží udržet v tajnosti. Podle různých postav WEF jsou všechna náboženská proti Světovému ekonomickému fóru, protože náboženství chtějí „více duší“, přičemž WEF je „chce na planetě méně“.

V jakém bodě se zastavíme a řekneme „dost“? Kolikrát musí Světové ekonomické fórum vyhlásit své zlověstné úmysly, než se svět zastaví a uvědomí si, co to vlastně hlásá?

Pravá ruka Klause Schwaba, Yuval Noah Harari, který je známý tím, že nahlas říká věci, které jiní jen šeptají , minulý týden přiznal to, co mnozí lidé už dlouho tušili.


nbsp;

Podle Harariho, který propagoval svou novou knihu, je velkou politickou otázkou 21. století: „K čemu potřebujeme tolik lidí?

A není to ani poprvé, co Yuval Noah Harari prozradil jejich plány s lidstvem. Nedávno prohlásil, že WEF považuje velkou většinu lidské populace za zastaralou, zbytečnou a nadbytečnou. Poradce WEF zhodnotil rozšířenou úzkost mezi „obyčejnými lidmi“ jako zakořeněnou ve strachu, že v budoucnosti řízené „inteligentními lidmi“ zůstaneme „pozadu“.

Podle Harariho, který promluvil jménem samozvaných globálních elit a potvrdil, že „převážnou většinu z vás prostě nepotřebujeme“, jsou takové obavy lidí oprávněné.

Prohlédněte si video (v angličtině), které tato témata rozebírá:

Samozřejmě, mainstream je zkorumpován Světovým ekonomickým fórem a pokusí se vás „zrušit“ (scenzurovat, zničit vám kariéru a podobně), pokud si troufnete otevřeně mluvit o některém z těchto problémů.

Podle médií hlavního proudu v roce 2022 je obezita zdravá. Vakcíny nezpůsobují, že lidé padají k zemi a umírají. A že potrat je vlastně láska.

George Orwell nás před těmito časy varoval. Řekl, že nás přesvědčí, že válka je mír. Jakou jen měl pravdu! Nyní se nás snaží přesvědčit, že eutanazie domácích zvířat je způsob, jak snížit týrání zvířat.

Jen čas ukáže, zda tuto kontroverzní politiku WEF přijmou země po celém světě. Jedno je však již nyní jisté: Majitelé domácích zvířat se nevzdají bez boje. A ani by neměli.

Závěr

Světové ekonomické fórum vydalo sérii mrazivých varování pro lidi na celém světě: Odevzdejte svou suverenitu globální elitě, jinak budete čelit jisté smrti.

Tato po moci toužící kabala miliardářů a politiků už dlouho plánovala zotročit masy a nyní se ujali činů.

Pokud nevyhovíme jejich požadavkům, varuje WEF, čeká nás jistá záhuba. Tvrdí, že pouze předáním naší svobody a autonomie elitě můžeme doufat, že se vyhneme katastrofám, které se rýsují na obzoru.

Realita je však taková, že stále více lidí se probouzí a odmítá podřídit tyranským požadavkům WEF. Odvážní aktivisté a rebelové povstávají, aby bojovali proti samozvané globální elitě, odhodláni bránit svou suverenitu za každou cenu, odhodláni chránit své rodiny a ty, které milují.

Připojíte se k nim v boji za svobodu, nebo se obalíte strachem a podřídíte se požadavkům genocidní globální elity? Výběr je na vás. Ale ať uděláte cokoliv, nepodceňujte důsledky svých rozhodnutí.

Související články

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *