Šéfka Mezinárodního měnového fondu říká, že jejich globální CDBC měna bude povinná pro všechny

21.6.2023

(Sean Adl-Tabatabai, The People’s Voice ) Šéfka Mezinárodního měnového fondu (MMF) Kristalina Georgievaheová prohlásila, že tato globalistická organizace „tvrdě pracuje na globální platformě CBDC měny“, která bude povinná pro všechny občany světa.

Georgievaheová říká, že digitální měny centrálních bank musí být kompatibilní mezi zeměmi, přičemž také poznamenala: „Pokud máme být úspěšní, CBDC měny by neměly být roztříštěné národní návrhy.“

„Aby byly transakce efektivnější a spravedlivější, potřebujeme systémy, které spojí země,“ řekla Georgievaheová v projevu a dodala: „Jinými slovy, potřebujeme interoperabilitu.“

Článek na stránce Summit.news uvádí:

Šéfka MMF tvrdí, že globální digitální měny CBDC „poskytnou většímu množství lidí přístup k finančním službám a sníží náklady. Mohou také poskytnout odolnější a efektivnější platební systémy. Budou levnějším a rychlejším způsobem, jak uskutečňovat přeshraniční platby, posílat převody… a také zjednodušit jiné převody.“

Zde si můžete prohlédnout klip video, kde o tom mluví:

Někteří lidé varují, že globální digitální měna v rukou globalistických subjektů by mohla vyvolat hypercentralizovanou technokraticko-fašistickou dystopii, která umožní sledovat všechny naše nákupy a dokonce je propojit se systémem sociálního kreditu.

Slavní lidé varují před digitální CBDC měnou

Autor bestselleru „Bohatý táta, chudý táta“ Robert Kiyosaki nedávno varoval, že CBDC měna otevře dveře pro bezprecedentní úroveň dohledu nad obyvatelstvem.

„Sledováním každé finanční transakce budou mít přístup ke každému detailu o našich výdajích, příjemci našich peněz ao tom, jak si rozdělujeme naše zdroje,“ řekl Kiyosaki.

Zde si můžete prohlédnout Kiyosakovo video :

\“V podstatě to kopíruje dystopickou společnost George Orwella zobrazenou v románu 1984. Velký bratr bude neustále monitorovat naši finanční aktivitu, a přesně toto je hlavní problém digitální měny centrální banky,\“ dodal .

„Jako jednotlivec jsem při pomyšlení na to nervózní. Nechci, aby monitorovali každou moji transakci nebo byli zasvěceni do toho, jak zvyknu utrácet své peníze. Je to porušení mého soukromí a jich do toho nic není, než se rozhodnu rozdělit své zdroje,“ varoval autor.

Poslanec amerického Kongresu za Republikány Tom Emmer v reakci na tyto obavy nedávno představil návrh zákona, který by zakázal Federálnímu rezervnímu systému (FED) zavést CBDC měnu, jakož i přinutil FED, aby zůstal transparentní vůči Kongresu ve svém výzkumu této otázky.

Závěr

CBDC měny se propagují na základě toho, že zvýší finanční svobodu, ale kritici tvrdí, že systém by opravnil stát omezovat výdaje a rozhodovat o tom, co si lidé mohou koupit a co ne.

Úspory člověka by bylo také možné kontrolovat i prostřednictvím záporných úrokových měr naprogramovaných na spořicích účtech. To znamená, že pokud by člověk ušetřil nějaké peníze, část z nich by mu stát vzal.

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: The People’s Voice 

zdroj:https://thepeoplesvoice.tv/imf-leader-declares-our-global-cbdc-will-be-mandatory-for-all/

https://www.badatel.net/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *