, , , ,

Špičkový epidemiolog řekl CDC v tajném dopise, že obličejové masky COVID NEFUNGUJÍ a že vláda záměrně zkreslila vědecká data, aby tvrdila opak.

Špičkový epidemiolog řekl CDC v tajném dopise, že obličejové masky COVID NEFUNGUJÍ a že vláda záměrně zkreslila vědecká data, aby tvrdila opak.

 

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

08/25/2023 // Ethan Huff 

Interní dokumenty získané z National Institutes of Health (NIH) ukazují, že zkorumpovaná federální agentura lhala o vědě, aby prosadila agresivní program pro maskování během „pandemie koronaviru ve Wu-chanu (COVID-19).

NIH pod vedením dnes již zesnulého ředitele Francise Collinse se spoléhalo na nepřesné informace a zkreslený lékařský výzkum, aby nepravdivě tvrdila, že nošení roušky pomáhá předcházet závažnému přenosu chřipky Fauci. A agentura tak učinila navzdory protichůdným vědeckým důkazům, které má k dispozici a které dokazují pravý opak .

Pokud něco, masky dělají člověka víc k infekci tím, že blokují příjem kyslíku, nemluvě o skutečnosti, že materiál masky má tendenci ukrývat smrtící patogeny a další vydechovaný odpad, který sedí člověku přímo u nosu a úst.

V nedávno získaném dopise zaslaném v listopadu 2021 americkému Centru pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) přední epidemiolog Michael Osterholm, ředitel Centra pro výzkum a politiku infekčních nemocí na University of Minnesota, spolu se sedmi svými kolegy , varoval CDC, že také propaguje stejná chybná data a zároveň vylučuje protichůdná data ukazující, že masky nefungují , aby zabránily infekci nebo šíření.

Tento dopis konkrétně vyzýval COVID-19 Real-Time Learning Network, program společně vytvořený CDC a Infectious Diseases Society of America (IDSA), který obsahuje nepravdivé informace, které hrozí „poškozením důvěryhodnosti vědy“ a zároveň ohrožením veřejnosti. důvěru tím, že „zkreslují důkazy“ a dávají veřejnosti „falešná očekávání“ o údajných výhodách, které by měli očekávat od nošení roušky.

„Věříme, že poskytnuté informace a doporučení mohou ve skutečnosti vystavit jednotlivce zvýšenému riziku nákazy SARS-CoV-2 a prožít závažnou nebo dokonce život ohrožující infekci,“ napsali Osterholm a další.

(Související: CDC také koncem roku 2022 připustilo , že přirozená imunita je při ochraně lidského zdraví mnohem lepší než „vakcíny“ proti covidu.)

Pokud se nás letos na podzim pokusí přinutit zpátky do masek, připomeňte všem Osterholmův dopis CDC

Osterholm a jeho kolegové naléhali na IDSA, aby odstranila návrh, že nošení roušky jakýmkoli způsobem brání přenosu SARS-CoV-2 – protože faktem je, že masky nedělají nic jiného, ​​než že jejich nositel vypadá hloupě a důvěřivě .

Osterholm zdůraznil, že americká vláda v té době prokázala jasný vzorec třešňových dat, která podporovala její narativ, zatímco odmítla data, která byla proti. V důsledku toho se věda stala kompromitovanou a následovala rozsáhlá nedůvěra veřejnosti v americké vládní agentury.

Tvůrci stránky IDSA „Masky and Face Coverings for the Public“ se rozhodli „zaměřit se na silné stránky studií, které podporují její závěry, a přitom ignorovat jejich nedostatky v designu studie,“ vysvětlil Osterholm. „Podobně jsou bagatelizovány studie, které nepodporují její perspektivu.“

S financováním od CDC byla v roce 2020 spuštěna síť COVID-19 Real-Time Learning Network jako součást vládní propagandistické snahy prosadit masky a sociální distancování jako řešení COVID-19. Samotná IDSA také spolupracuje s následujícími významnými organizacemi:

 

• Americká akademie rodinných lékařů

• Americká pediatrická akademie

• Americká vysoká škola porodníků a gynekologů

• American College of Physicians

• Společnost kritické medicíny

• The Society for Healthcare Epidemiology of America

• Společnost lékárníků pro infekční choroby

 

Ačkoli nikdy nedodrželi jeho žádost, Osterholm požádal CDC a IDSA, aby se zabývaly „závažnými chybami“ zveřejněnými na jejich webových stránkách ohledně „účinnosti“ masek, kde říká, že „byla učiněna nezodpovědná tvrzení“.

 

Nedovolte, aby vás síly, které jsou, vnutily tento podzim zpátky masku. Více se dozvíte na Fascism.news .

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

TheEpochTimes.com

 

NaturalNews.com

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-08-25-epidemiologist-cdc-covid-masks-fraudulent-data-corruption.html?fbclid=IwAR3MV_2Q0Wchb3Pt3uX-aKaunTFJ0X-hABhDucoZMUV-a9vJUl6BMdDtpVU

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *