, , , ,

Exprezident Francie připouští, že EU byla zapojena do ukrajinského konfliktu dlouho před eskalací.

Exprezident Francie připouští, že EU byla zapojena do ukrajinského konfliktu dlouho před eskalací. Westernový příběh o čistém štítu se hroutí

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

8.4.2023

Nedávná odhalení bývalého francouzského prezidenta Françoise Hollanda o ukrajinské krizi vyvolávají rozruch.

Hollande oklamali dva ruští komici, kteří se vydávali za bývalého ukrajinského prezidenta Petra Porošenka a mluvili s ním po telefonu.

V tomto rozhovoru Hollande učinil několik kontroverzních prohlášení a připustil, že EU a Francie byly přímo zapojeny do ukrajinského konfliktu, ale nemohly to veřejně prohlásit kvůli riziku odvetných opatření ze strany Ruska, která by mohla jít za hranice Ukrajiny.

Hollande také odhalil, že Minské dohody, které mají na Ukrajině přinést mír, byly ve skutečnosti strategií NATO militarizovat Ukrajinu a připravit ji na válku proti Rusku.

Poukázal také na Porošenkovu roli při svržení bývalého ukrajinského prezidenta Janukovyče a na ukrajinský tlak na směřování k EU.

Tato Hollandova prohlášení potvrzují to, co mnozí odborníci tvrdí už léta – že Západ sehrál roli v ukrajinské krizi, podnítil protesty na Majdanu a svrhl zvolenou vládu.

Angela Merkelová a François Hollande veřejně přiznali, že Minské dohody byly pastí, jak získat Ukrajině čas na přípravu na válku proti Rusku.

Tato odhalení měla být široce hlášena v západních médiích, ale byla z velké části ignorována.

Je důležité si položit otázku, proč jsou tak důležité informace potlačovány.

Hollandův žert s rozhovorem je tak výbušný, že i Elon Musk, CEO SpaceX a Twitteru, byl ohromen. V tweetu se zeptal: „Je to skutečné?“

Je zásadní poznamenat vážnost těchto prohlášení, která učinil bývalý francouzský prezident. Osvětlují zapojení Západu do ukrajinské krize a zpochybňují důvěryhodnost oficiálního západního vyprávění na toto téma.

Jak se tento příběh vyvine a jaký dopad bude mít na mezinárodní vztahy, se teprve uvidí.

Vadim Loskutov je investiční bankéř a autor. Mimo jiné provozuje úspěšný twitterový účet Russian Market .

ZDROJ:Die Wlltwoche https://weltwoche.ch/daily/frankreichs-ex-praesident-gesteht-dass-die-eu-schon-lange-vor-der-eskalation-am-ukraine-konflikt-beteiligt-war-die-westliche-erzaehlung-von-der-weissen-weste-broeckelt/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *