, , , , ,

Rusko oznamuje aktualizace nové měny BRICS proti americkému dolaru – ke spuštění by mohla být připravena příští léto

Rusko oznamuje aktualizace nové měny BRICS proti americkému dolaru – ke spuštění by mohla být připravena příští léto

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

6.11.2023

Ethan Huff

Touto dobou příštího roku by měla být připravena nová měna BRICS , což znamená, že dny dominance amerického dolaru jsou sečteny.

Na nedávném 15. summitu BRICS Sergey Glazyev, bývalý ruský poradce prezidenta a ekonom, z něhož se stal politik, oznámil, že formování nadcházející měny BRICS je téměř dokončeno.

Spolu s dalšími nedávnými komentáři ruských představitelů se zdá, že plánem je představit novou měnu BRICS někdy v příštím roce a pravděpodobně na 16. summitu BRICS, který je naplánován na příští léto.

Mějte na paměti, že na nedávném 15. summitu BRICS se k bloku připojilo šest nových zemí, celkem tedy 11 zemí, které jsou nyní členy BRICS.

„Indukce nových zemí je historická, protože skupina se po více než deseti letech rozhodla pro expanzi,“ informovalo jedno médium o všem, co se v poslední době stalo.

„Expanze přichází v době, kdy BRICS pracuje na vytvoření nové měny, která by zpochybnila americký dolar.“

(Související: V roce 2022 ruský prezident Vladimir Putin oznámil novou měnu BRICS , která představuje umíráček pro dominanci amerického dolaru na globální scéně.)

Nová měna BRICS „téměř připravena“, čeká se na „politický souhlas“

Podle Glazjeva je nová měna BRICS „téměř připravena“ k odhalení k použití. Jedna z věcí, která zbývá, je získat „politický souhlas“, který potřebuje, aby prosperovala.

„Abychom tuto měnu mohli spustit, potřebujeme politický souhlas zemí BRICS, z nichž tři již prostřednictvím svých hlav států vyjádřily podporu myšlence zavedení nové měny,“ konstatoval ekonom.

Právě nyní jsou tři z původních pěti zemí BRICS plně zapojeny do nové měny, zatímco další dvě ještě neposkytly svůj názor. Pokud tomu tito dva nakonec dají zelenou, očekává se, že nová měna BRICS bude uvolněna v roce 2024.

Pokud vše půjde podle plánu, zavedení této nové měny BRICS bude představovat zásadní změnu paradigmatu v globálním finančním sektoru. Americký dolar už nebude králem, protože ve městě bude nový dolar.

Jakmile k tomu dojde, bude ovlivněno následujících 10 amerických sektorů :

1) Globální finanční systém jako celek

2) Bankovní a finanční sektor

3) Energetické a komoditní trhy

4) Mezinárodní obchod a investice

5) Kapitálové trhy

6) Spotřební zboží a maloobchod

7) Výroba a spotřeba

8) Technologie a fintech

9) Vláda a politika

10) Cestování a turistika

Jinými slovy, všechno se změní – a jak je to aktuální, vzhledem k tomu, jak americká ekonomika směřuje k útesu.

Všechny tyto sektory jsou samozřejmě úzce propojeny, což znamená, že celá americká ekonomika bude změnou ovlivněna – a ne v dobrém slova smyslu, pokud jde o Američany.

Přestože americká ekonomika zoufale potřebuje reformu, tento přechod nebude zábavný pro každého, kdo zůstane pozadu v důsledku nevyhnutelného kolapsu , který musí nejprve nastat, aby uvolnil místo novému člověku ve městě.

Dlouho se říkalo, že tento přechod k novému světovému řádu vyžaduje úplné zničení starého světového řádu . Tento přechod bude ošklivý z pohledu západní společnosti a jejích příslušných ekonomik, a z toho povstane z popela fénix nebo něco v tomto smyslu.

„Jakmile zasáhnou finanční trhy, dominový efekt by se mohl přenést na všechny sektory a vést k finanční katastrofě,“ vysvětluje jedna zpráva. „Na závěr, pokud USA nedokážou financovat svůj deficit, ceny všech komodit by mohly vystřelit nebo dokonce dosáhnout hyperinflace.“

Nejnovější zprávy o měnícím se světovém řádu najdete na Collapse.news .

Zdroje pro tento článek zahrnují:

Watcher.guru 1

 

NaturalNews.com

 

Watcher.guru 2

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-11-06-russia-brics-currency-launch-2024-dollar-demise.html

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *