, , , , , , , ,

Historické rozhodnutí: Soudce nařídil veřejné slyšení o vakcínách proti Covid-19 podle Norimberského kodexu!

Historické rozhodnutí: Soudce nařídil veřejné slyšení o vakcínách proti Covid-19 podle Norimberského kodexu!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

17.10.2023

I když procesy s politiky a rádoby odborníky, kteří ničili vlastní země v „době covidové“ probíhají na více místech (zatímco u nás jsou tito zločinci oslavováni), nikde se do toho neobuli až tak jako v Kostarice.

Po mnoha peripetiích se podařilo žalobcům najít soud, který byl ochoten soudit covidové zločince na základě porušení Norimberského kodexu, což je v rámci dalších žalob jinde ve světě neuvěřitelný průlom.

Připomínám, že například v Holandsku se v listopadu také chystá soud, ale ten odkazuje na tamní zákony, ne přímo na Norimberský kodex. Nicméně žaloba v Kostarice by mohla posloužit pro procesy v dalších zemích, ve kterých platí Norimberský kodex.

Soudce konečně nařídil veřejné ústní slyšení na 9. listopadu 2023, aby se prověřila nezákonnost takzvaných vakcín proti Covid-19! Žalovaným je stát Kostarika (tedy politici a další zodpovědní činitelé) za pokusy na lidech v rozporu s platným Norimberským kodexem.

Dr. Yeadon (bývalý viceprezident společnosti Pfizer) je odborným svědkem v případě tohoto soudního procesu.

Zatím největší novinka od IOJ v boji proti experimentům Covid-19! Minulý měsíc, 13. září 2023, nařídil odvolací soudce termín ústního jednání ohledně výzvy k zastavení očkování!

Trvalo jen několik měsíců, než se případ dostal před řádný odvolací soud poté, co se ztratil v kostarickém systému. Cílem námitky je úplné odstranění vakcíny proti Covid-19 z trhu.

Cesta k žalobě byla poněkud krkolomná, neboť žalobcům se zpozdilo odvolání, ale jak se zdá, tak nakonec byli úspěšní…

Uplynulo několik měsíců a minulý týden jsme téměř ztratili naději, že odvolání bylo ztraceno, ale pak se tento týden objevilo v našem online systému s příkazem k jeho ověření právníkem. Udělali jsme to včera a dnes to bylo schváleno místo zamítnutí kvůli zpoždění!

Nejenže soud vyhověl opožděné námitce, soud navíc z vlastní iniciativy kvůli závažnosti případu nařídil ústní jednání!
Slyšení se bude konat 9. listopadu 2023 a bude se týkat následujících témat:

  • Očkování bez informovaného souhlasu představuje trestný čin závažného nesprávného experimentování v rozporu s články 1, 3, 5, 7, 8 Norimberského zákoníku, článkem 10 lékařského morálního zákoníku a články 78, 79 zákona o biomedicínském výzkumu.
  • Definice vakcíny WHO je nezákonně uplatňována, což umožňuje dovoz produktu uvedeného na seznamu WHO EUL, který povoluje nevakcinační experimentální biologickou látku proti Covid-19, přičemž je vynechán legislativní záměr a definice a nezákonná autorizace a dovoz takzvané vakcíny Covid-19 –  toxické biologické látky, o které je známo, že způsobuje poškození, je podávána prostřednictvím údajného „vakcínového“ aplikačního systému.
  • Ministerstvo obrany zadržuje zprávy o „experimentální biologické agens Covid-19 vakcíny,“ které přiznávají, a žádá IOJ o více času na odložení a odmítnutí informací.
  • Biologický agens je z definice biologická zbraň a definice biologického agens, které má způsobit poškození, je v souladu s legislativním záměrem vakcíny, která je určena k prevenci přenosu, ale nikoli k prevenci závažných onemocnění a úmrtí po přenosu. To je nezákonné.
  • Nové skutečnosti jsou přípustné až krátce před veřejným slyšením.
  • K našemu případu se budou moci připojit vedlejší účastníci a na veřejném projednání budou moci vystoupit i odborníci. V příštích dnech nebo týdnech zveřejníme více o tom, jak se můžete zaregistrovat a zúčastnit se odvolání nebo slyšení.

Sdílejte tuto dobrou zprávu široko daleko! Sdílejte naději! Norimberk 2.0 je 9. listopadu 2023!!!

Je potřeba zastavit globální lidský experiment WEF a WHO s podáváním bioagens, o kterých nepravdivě tvrdí, že jsou bezpečné a účinné. Pomozte nám zastavit tyto darebáky 9. listopadu 2023!

Potřebujeme právní poplatky hned! Soudce to nařídil. Ještě nemáme zdroje, které k tomu potřebujeme, ale dosáhli jsme data veřejného slyšení pro lidstvo a společně to dokážeme. Spravedlnost přichází.

Po více než 2 letech jsme dosáhli téměř nemožného úkolu najít soud s pravomocí zastavit očkování, abychom dali našemu hlavnímu vědci Dr. Miku Yeadonovi (bývalému viceprezidentovi společnosti Pfizer) příležitost svědčit o mnoha porušeních Norimberského kodexu WHO, FDA a státu v důsledku nezákonného používání  bioaktivních látek COVID-19.

Překonali jsme mnoho překážek, abychom se dostali až sem, kde hranice pravomoci WHO a uvážení FDA určuje soud, jehož úkolem je dohlížet na zákonnost.

Podvodné experimenty s biologickými činidly WHO, FDA a států mají být před soudem 9. listopadu 2023.

Rozhodnutí a skutečnosti, které budeme u soudu projednávat o nezákonnosti takzvané „vakcíny“ proti Covid-19, se dotknou všech zemí a ovlivní FDA, WHO atd.

Zůstaňte naladěni, bude to vzrušující.

Zde si můžete stáhnout soudní příkaz k veřejnému slyšení  WHO a FDA  o pokusech na lidech a porušování Norimberského kodexu (platného v Kostarice). Dokument je anglicky.

 

 

ZDROJ:https://necenzurovanapravda.cz/2023/10/historicke-rozhodnuti-soudce-naridil-verejne-slyseni-o-vakcinach-proti-covid-19-podle-norimberskeho-kodexu/

 

ZDROJ:https://necenzurovanapravda.cz/2023/07/nizozemsko-prvni-hromadna-zaloba-sveho-druhu-na-svete-mezi-zalovanymi-je-i-bourla-ci-gates/

 

ZDROJ:https://interestofjustice.substack.com/p/judge-orders-nuremberg-public-hearing?utm_source=cross-post&publication_id=825071&post_id=137027423&utm_campaign=1021940&isFreemail=true&r=pf6gr&utm_medium=email

 

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *