, , ,

Přemýšleli jste nad tím, proč máme tolik šedé a zamlžené oblohy?

Přemýšleli jste nad tím, proč máme tolik šedé a zamlžené oblohy?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

 

 

Přemýšleli jste nad tím, proč máme tolik šedé a zamlžené oblohy? Blame Solar Engineering – aka Solar Radiation Management.

Dr. Vernon Coleman byl vždy proti trestu smrti. Ale rozhodl se, že udělám výjimku pro geoinženýry a klimatické inženýry. V níže uvedeném článku vysvětluje proč.

Poznámka: Geoinženýrství zahrnuje řízení slunečního záření prostřednictvím vstřikování aerosolů do stratosféry a zachycování a ukládání uhlíku. Jednou z metod vstřikování aerosolů do atmosféry je rozprašování částic z letadel. Letecký postřik má za následek neobvyklé trvalé tryskové emise, které jsou široce popisovány jako chemtrails .

 

Od Dr. Vernona Colemana

Vždy jsem byl proti trestu smrti. Ale rozhodl jsem se, že udělám výjimku pro geoinženýry a klimatické inženýry, kteří stojí za kropením milionů tun částic odrážejících světlo v naší stratosféře.

Již dříve jsem psal o sypání prašanu na obloze (známé jako solární inženýrství nebo řízení slunečního záření).

Tyto chemické mraky jsou navrženy tak, aby ochlazovaly Zemi, a šílení lidé za nimi věří (nebo alespoň předstírají, že věří) šílené teorii známé jako „změna klimatu“. Můj výzkum naznačuje, že prakticky žádní nezávislí vědci nevěří teorii „změny klimatu“. Naprostá většina uznává, že jde o trik sebevědomí.

Ale spiklenci používají změnu klimatu jako záminku k blokování slunečních paprsků, i když vědí, jaké škody to způsobí. Ve stratosféře létají tisíce letadel (všechny na fosilní paliva).

Připouštějí, že jejich plán bude mít nevyhnutelné vedlejší účinky.

A jaké jsou vedlejší účinky?

No, je tu hladomor.

A záplavy.

A sucho.

A už se to děje.

Když slyšíte o záplavách a suchu, je to přičítáno člověku způsobené klimatickým změnám. Je velmi pohodlné mít možnost svádět problémy způsobené solárním inženýrstvím na módní bête noir .

Ale povodně a sucha nejsou způsobeny průmyslem, auty, letadly nebo prdícími kravami.

Tyto snadno odstranitelné vedlejší účinky, které mají za následek stovky milionů úmrtí, jsou záměrně způsobeny solárním inženýrstvím.

Plánem je samozřejmě snížit velikost světové populace zničením zemědělství a vedoucím k masovému hladovění. A funguje to.

Tyto naprosto šílené a zločinné plány nebyly nikdy schváleny žádnými voliči ani žádnými volenými orgány.

A už se to všechno děje.

Stačí se podívat na oblohu.

Místo pěkné modré oblohy uvidíte po většinu dní šedou, mlhavou oblohu. A velmi málo viditelné slunce.

Lidé zodpovědní za solární inženýrství by měli být zatčeni, souzeni a poté zastřeleni. Jsou hrozbou pro lidstvo. A už mají na svědomí stovky milionů úmrtí.

Jo a je tu ještě jedna věc.

Nyní, když solární inženýrství začalo, nemůže se nikdy zastavit. Vždy tu budou muset létat letadla, která kropí svůj smrtící prach ve stratosféře.

Pokud se chcete dozvědět více o budoucnosti, kterou pro nás naplánovali, přečtěte si ‚ Jejich děsivý plán ‚ a ‚ Chtějí vaše peníze a váš život‘ . Další knihy od Vernona Colemana najdete ZDE .

o autorovi

Vernon Coleman MB ChB DSc praktikoval medicínu deset let. Více než 30 let je profesionálním autorem na plný úvazek . Je romanopisec a autor kampaní a napsal mnoho knih literatury faktu. Napsal přes 100 knih , které byly přeloženy do 22 jazyků. Na jeho webových stránkách www.vernoncoleman.com jsou stovky článků, které si můžete zdarma přečíst.

Vybraný snímek převzatý z Přemýšleli jste, proč máme tolik šedé a zamlžené oblohy? od Carbon Brief, 9. května 2018

 

ZDROJ:

https://expose-news.com/2024/06/09/why-are-we-getting-so-many-grey-hazy-skies/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *