, ,

„NEEXISTUJÍ ŽÁDNÉ STUDIE – a Američané by to měli vědět všichni – neexistují žádné studie, které by u dětí, prokázaly snížení počtu hospitalizací nebo úmrtí při užívání přeočkování“ zdůraznil senátor. Dr. Fauci PŘIZNÁVÁ, že žádné studie NEPODPORUJÍ aplikaci posilovačů mRNA GT- COVID pro děti! Fauci také ODMÍTL ODPOVĚDĚT, zda členové poradního výboru FDA pro vakcíny dostávají licenční poplatky od farmaceutických společností.

Dr. Anthony Fauci pod tlakem senátora Randda Paula, při jednání o bezpečnosti a účinnost vakcín proti COVID ve čtvrtek přiznal, že neexistují žádné studie na podporu tvrzení, že přeočkování sníží riziko hospitalizace a úmrtí u dětí.

Fauci také odmítl odpovědět, zda členové poradního výboru FDA pro vakcíny dostávají licenční poplatky od farmaceutických společností.

Jak uvedlo WND v květnu , během 10 let obdržely National Institutes of Health, vědci z agentur a vedoucí pracovníci, jako je Fauci, celkem 350 milionů dolarů v licenčních platbách od třetích stran, jako jsou farmaceutické společnosti, podle vládních dokumentů získaných prostřednictvím soudní spor. Dokumenty NIH jsou silně redigovány a je zveřejněn pouze počet plateb, které každý vědec obdržel, spolu s celkovou částkou za agenturu NIH. Výše jednotlivých plateb je začerněna.

Ve čtvrtek se Paul zeptal Fauciho, zda může uvést, že „neobdržel honorář od žádného subjektu, který kdy dohlížel na rozdělování peněz a výzkumných grantů“.

Zákon umožňuje jednotlivcům vlastnit vynálezy odvozené z výzkumu financovaného vládou.

Fauci také odmítl odpovědět, zda členové poradního výboru FDA pro vakcíny dostávají licenční poplatky od farmaceutických společností.

Senátor Paul se zeptal Fauciho, zda by mohl citovat nějaké studie, které ukazují, že posilovací injekce COVID snižují hospitalizaci a úmrtí u dětí.

Fauci nemohl.

„Právě teď není nashromážděno dostatek dat, senátore Paule, abych naznačil, že tomu tak je,“ řekl.

„Domnívám se, že doporučení, které bylo učiněno, bylo založeno na předpokladu, že když se podíváte na nemocnost a úmrtnost dětí v každé z věkových skupin, víte, nula až 5, 5 až 11 …

Zde jej přerušil senátor Paul.

„Neexistují tedy žádné studie – a Američané by to měli vědět všichni – neexistují žádné studie o dětech, které by prokázaly snížení počtu hospitalizací nebo úmrtí při užívání přeočkování,“ zdůraznil senátor.

Zdroj: ZDE

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *