#PlasmidGate: Plazmidová DNA v injekcích Pfizer a Moderna může vstoupit do jádra našich buněk 5 různými způsoby

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

OD 

3.10.2023

Covidové injekce obsahují terapeutické hladiny DNA – to je definice genové terapie. 

Když Pfizer a Moderna řekli, že vyrobili „RNA vakcínu“ a že „RNA vakcína“ znamená, že cokoli, co vám vstříknou, bude mít nanejvýš krátkodobý (dny) účinek, byla to lež.

Když média, regulátoři a vláda řekli, že to „není genová terapie“, aniž by věděli, co je ve skutečnosti v produktu, byla to také lež.

Nazvat mRNA covidové injekce „vakcínou“ je lež. Nejsou to vakcíny, ale genová terapie. Toto je jádro Plasmidgate.

Kromě deklarované mRNA byla nyní v mRNA injekcích nalezena plasmidová DNA v 6 laboratořích. Tato DNA a RNA, která je z ní vyrobena, mají zvláštní vlastnosti. Níže Dr. Ah Kahn Syed vysvětluje 5 různých mechanismů pro kombinaci DNA-RNA-protein, aby se tato DNA dostala do jádra našich buněk.

5 způsobů, jak stáhnout kůži (geneticky modifikované) kočky

Dr. Ah Kahn Syed

Nyní upřímně doufám, že jste všichni sledovali odhalení skandálu  #PlasmidGate  na Twitteru a různých dalších platformách. Pokud ne, shrnu to pro vás co nejstručněji:

Když Pfizer a Moderna řekli, že vyrobili „RNA vakcínu“ a že „RNA vakcína“ znamená, že cokoli, co vám vstříknou, bude mít nanejvýš krátkodobý (dny) účinek, byla to lež.

Když média, regulátoři a vláda řekli, že to „ není genová terapie “, aniž by věděli, co je ve skutečnosti v produktu, byla to také lež.

Hlavním důvodem, proč se nyní  prokázalo  , že je to lež, je to, že  mnoho laboratoří  po celém světě  prokázalo  , že tyto vakcíny proti covidu obsahují terapeutické hladiny plazmidové DNA. DNA trvá věčně a pokud se začlení do vašeho genomu, budete její produkt vyrábět navždy. Nikde na světě neexistuje definice  genové terapie  , ze které by byl tento proces vyloučen.

Toto je  #PLASMIDGATE

Pro více podrobností o #Plasmidgate mimo Twitter bych vás odkázal na původní Substack od Kevina McKernana ZDE a celé svědectví Dr. Phillipa Buckhaultse  ZDE .

Poznámka: Jen pro pozadí je důležité vědět, co je plazmidová DNA – jsou to laboratorní kruhové částice DNA, které se replikují ve  velkých kádích s lejnem  a pak se používají k vytvoření mRNA, která jde do vaší „krátkodobé“ vakcíny.

Je to laboratorní nástroj, takže by nikdy neměl být v léku aplikovaném do člověka. Není dovoleno tam být. Je to jako mít drogu, která vyžaduje arsen jako substrát k její výrobě, a pak hodit zbylý arsen do skutečné drogy, která se do vás vstříkne.

Tento článek ale není přímo o objevu plazmidové DNA v injekcích Pfizer a Moderna (který byl nyní ověřen 6 laboratořemi po celém světě).

Jde o speciální vlastnosti obsahu té DNA a RNA, která je z ní vyrobena, v kombinaci s RNA, která ji doprovází (injekce mají v sobě uvedenou RNA i černou DNA).

Vidíte, ukázalo se, že existuje nejméně 5 různých mechanismů pro kombinaci DNA-RNA-protein, aby se tato DNA dostala do jádra vašich buněk. A to v reklamní brožuře nebylo, že?

nevěříš mi? Podívejte se, co říká Dr. Phillip Buckhaults o Buckshotu. [Video níže začíná] nejdůležitější částí [jeho projevu k slyšení v Senátu v Jižní Karolíně („SC“) a nejdůležitější částí toho nejdůležitějšího je toto:

Během procesu je rozsekali [plazmidy DNA], aby se je pokusili odstranit, ale ve skutečnosti zvýšili riziko modifikace genomu.

Počkej co?

Udělali něco, co  zvýšilo  riziko modifikace genomu?

Proč by to dělali, určitě je to nehoda.

A teď jsme tady. Phillip cituje Hanlonovu břitvu, viz:

A já vám ukážu, proč musí být výrobci Pfizer a Moderna „mRNA vakcíny“ opravdu, opravdu, hloupí, pokud platí Hanlonova břitva. Je to proto, že v tomto jediném produktu existuje nejméně 5 způsobů, jak design a výroba produktu skončily s mechanismy, které zvyšují riziko, že se DNA dostane do jádra vašich buněk, čímž dojde k úpravě vašeho genomu.

Jinými slovy, pokud chtěli stáhnout kůži z této konkrétní kočky, podařilo se jim najít 5 samostatných způsobů, jak to udělat, a hodit je do stejného produktu.

1: Lipidové nanočástice

Lipidovým nanočásticím (“LNP”) jsem se věnoval dříve v TOMTO článku z minulého roku, který k dnešnímu dni přilákal 23 000 přečtení.

Poznámka: Důležité je, že LNP je  transfektantní  médium. Lipid působí jako něco, co přenáší produkt nukleové kyseliny (DNA nebo RNA) do buňky a potenciálně do jádra. To dělají transfekční agenti.

Samozřejmě mě neberte za slovo. Zde 1 je oficiální dokument Pfizer-BioNTech, který vám říká, že produkt transfekuje buňky a že LNP je účinnější než komerčně dostupná transfekční souprava (Ribojuice™, která je určena spíše pro RNA než pro DNA).

Jinými slovy, tyto lipidové nanočástice jsou navrženy tak, aby dostaly DNA do jádra buněk a dělaly tuto práci s DNA i RNA lépe než komerčně dostupný transfektant.

Když říkám, že LNP (které jsou kationtové) jsou  určeny  k dodání DNA do jádra, není to nějaké náhodné tvrzení. Je to dobře známé. ZDE od roku 2017 :

Bylo hlášeno, že DNA dodané Lipofectamine® 2000 se dostanou do jádra s vysokou frekvencí pouze po 4 hodinách inkubace.

To znamená, že pokud LNP (nebo lipofektamin nebo jakákoli jiná kationtová lipidová částice) pobudou několik hodin, transfekují (přinesou DNA do) jádro jakékoli buňky, se kterou je v kontaktu.

A v případě lidí, kterým  jsou podávány komplexy LNP-mRNA [2020]  LNP-mRNA-DNA, se díky bohu nehromadí ve vaječnících, že?

Jo, o tom. LNP snadno překročí 4 hodiny ve vaječnících a pamatujte, že studie přestala zaznamenávat tato data po 48 hodinách, i když tvrdili, že zvířata byla sledována až 9 dní.

A věděli jsme, že o distribuci LNP do vaječníků se nejen vědělo, ale že šlo o záměrný návrh zpět ze studie v roce 2013  ZDE . Nejsou potřeba žádné „konspirační teorie“. Ale vsadím se, že jste to ve formuláři souhlasu neviděli, že? Zkontrolujte datum na tomto tweetu:

Nyní je první metoda stahování naší kočky z kůže u konce, přejděme k metodě dvě

2: Linearizovaná plazmidová DNA

Takže, co to proboha je, že tě slyším říkat? Pojďme to rozebrat: Linearizované – Plazmid – DNA.

DNA je to, co by v produktu být nemělo. Není to RNA (což je věc, která má vydržet několik minut a pak se degradovat, ale o tom tento článek není). Je to typ nukleové kyseliny, který tvoří váš genom, látka, která je pro vás plánem. RNA pochází z DNA a tvoří proteiny, které vám umožňují žít.

Říká se tomu „ústřední dogma molekulární biologie“.

Základem je, že obecně, pokud chcete ovlivnit organismus (např. člověka) pomocí genetických metod, můžete to dočasně udělat pomocí RNA – která pak vytvoří protein a poté by se měla degradovat tak, aby ne. t produkovat více. Ale pokud to chcete udělat trvalejší, použili byste DNA a integrovali ji do genomu. Poté, když je zavolán, bude produkovat RNA, která bude produkovat protein. Tento proces může za správných okolností probíhat navždy.

Krok pro RNA k produkci proteinu obvykle nastává okamžitě, když je RNA produkována (nebo zavedena) do buňky. Aby však DNA mohla tento proces provést (vyvolat transkripci a poté translaci), vyžaduje, aby DNA měla signál, aby mohla jednat. To je obvykle od promotoru, který dokáže reagovat na lokální signály a spustit proces transkripce (je potřeba ho regulovat, aby nebyl neustále zapnutý).

Existuje několik mechanismů pro regulaci transkripce RNA a prvky, které regulují (zvyšují, snižují, spouštějí, zastavují) transkripci, ani nemusí být ve stejné oblasti regulovaného genu. Je to složitý proces, o kterém u každého genu nevíme všechno.

Jde o to, že pokud se cizí DNA dostane do vašeho genomu, může se rozpoutat peklo – nejvýraznějším rizikem je rakovina. Je to proto, že rakovina je obecně situací, kdy je narušena kontrola buněčného růstu a replikace. A buněčný růst a replikace je přísně kontrolovaný a komplexní systém, takže jakékoli jeho narušení buď způsobí, že buňky více nebo méně rostou. Pěstování více buněk bez kontroly je to, co vám dává rakovinu. A to je známo v oblasti genové terapie (kde je člověku zaváděn materiál nukleové kyseliny, aby se napravil nedostatek), takže jedna z prvních genových terapií byla z tohoto důvodu zastavena.

Jedná se o „inserční onkogenezi“, kdy je rakovina způsobena inzercí dalších fragmentů DNA do oblastí DNA, které přerušily regulační mechanismy této DNA.

Čtěte více: Inzerční onkogeneze v genové terapii: jak velké riziko? Genová terapie, 18. března 2004

Ve skutečnosti vše, co potřebujete k vytvoření rizika rakoviny v buňce, je, aby tam bylo dostatek „buckshot“ (termín používaný Phillipem Buckhaultsem), aby se jedna z pelet přilepila tam, kam nemá. A čím více „buckshot“ máte, tím vyšší je šance. Pokud jde o tento konkrétní buckshot, mluvíme o miliardách kopií náhodných fragmentů DNA. To je problém, jak se zde také diskutuje: Sekvenování bivalentních vakcín mRNA Moderna a Pfizer odhaluje nanogramová až mikrogramová množství expresního vektoru dsDNA na dávku , OSF Preprints.

A zde: Sekvenování bivalentních mRNA vakcín Moderna a Pfizer odhaluje nanogramová až mikrogramová množství expresního vektoru dsDNA na dávku , Anandamide, 11. dubna 2023

A zde : S velkými čísly, nízká pravděpodobnost se stává zaručenou , The Daily Beagle, 28. září 2023

To je tedy bit „DNA“, ale co ostatní bity – „linearizovaný plazmid“.

No, plazmid je kruhová smyčka DNA, která se používá k transfekci E. coli – bakterií, které tvoří největší složku hovínka. Takto vypadá jeho diagram (ve skutečnosti to je to, co Kevin McKernan našel při sekvenování, protože původní diagram od Pfizeru měl skryto mnoho komponent):

Tato forma DNA je velmi dobrá při pronikání do bakterií a přimět je, aby produkovaly to, co potřebujete, což je proces, který byl použit v  „Procesu 2“ výroby vakcíny Pfizer  . To je ten, který byl uveden do světa – nyní označen jako  #Poojabs  kvůli způsobu výroby. To mimochodem nebylo výslovně deklarováno veřejnosti a vyžadovalo to odhalení nechvalně známého soudního sporu o svobodě informací, jak jej zveřejnil Josh Guetzkow  ZDE .

Plazmidová DNA však normálně není pro člověka tak nebezpečná, protože ji snadno ničí cirkulující enzymy. Problém nastává, když je plazmidová DNA zapouzdřena v lipidové nanočástici. Pak se nezničí a jakýkoli organismus, do kterého se dostane, může reagovat podobně jako bakterie #poojabs, pro které byl určen. Pouhá přítomnost tohoto laboratorního nástroje v léčivém přípravku, pro který nebyl určen, je proto regulační ne-ne z tohoto a dalších důvodů, jak je uvedeno v pokynech EMA  ZDE .

Takže kontaminovat vaši „terapii RNA“ je dostatečně šokující, když máte laboratorní plazmidovou DNA určenou pro bakterie (která zahrnuje geny rezistence na antibiotika, které si opravdu nechcete aplikovat), ale co říká Phillip o malých fragmentech?

No, říká „malé čárky“ a že to, co našel, byly malé fragmenty DNA z plazmidu, které se „pokoušeli rozsekat“ pomocí enzymů. Ale vůbec to neodstranilo DNA laboratorního nástroje, pouze ji nasekalo na malé kousky. A víte, co se stane, když nasekáte kruhovou plazmidovou DNA na malé kousky? Už to není kruhové. Je to lineární a to je problém.

Ve skutečnosti je to takový problém, že  TATO publikace níže  ukazuje, že ať už se pokusili udělat cokoli až do konce lineárních fragmentů DNA, nedokázali jim zabránit v integraci do genomu, protože 10–20 % fragmentů (nezapomeňte, že jich jsou miliardy) se integrovalo. .

Přečtěte si více: Vysoká míra spontánní integrace koncově modifikovaných lineárních DNA po transfekci savčích buněk , Vědecké zprávy, 26. dubna 2023

Z obrázku můžete vidět, že pouhá linearizace plazmidu (červená → oranžová) výrazně zvyšuje míru stabilní transfekce (začlenění do genomu).

Takže o tom mluví Phillip a Kevin. Rozbití plazmidu na lineární fragmenty jej nezničí. Zvyšuje pravděpodobnost integrace do genomu.

Pokud byste se o to pokoušeli, byl by to pěkný záložní způsob, jak odstranit kůži z vaší kočky. Ale ještě nekončíme…

3: Vylepšovač SV40

Jedním z nejvíce šokujících objevů ze sekvenační analýzy vakcíny Pfizer Kevina McKernana bylo zahrnutí fragmentů promotoru/enhanceru SV40.

Na co se to ptáš?

No, SV40 je opičí virus (Simian Virus, tedy „SV“), který je nechvalně známý dvěma věcmi:

  1. je vysoce onkogenní díky své oblasti zesilovače/promotoru; a,
  2. dostala se do vakcín proti obrně v 50. letech a protože byla tak nebezpečná,  regulační orgány ji stále hledají ve vakcínách .

Přečtěte si více: Vakcína proti obrně a kontaminace SV40 , Správa terapeutického zboží, australská vláda, 14. prosince 2004

Genen enhancer je přepínač, který zvyšuje produkci genového produktu (proteinu), se kterým je spojen. V případě SV40 zesilovač v podstatě zapne gen a nikdy jej nevypne. Samotný virus má svůj vlastní  protein T-antigen, který je produkován v kbelících  díky oblasti zesilovače, a tento protein způsobuje nekontrolované dělení buněk (proto rakovinu). Oblast enhanceru je proto oblíbená pro genomické vědce, kteří chtějí přimět buňky k produkci proteinů ve velkém množství, protože ji lze umístit vedle požadovaného genu a bude trvale zapnutý. Proto je to laboratorní nástroj.

Poznámka: To je problém, pokud by se dostal do lidského léčivého řetězce, protože pokud se tento promotor dostane do genomu vedle rakovinového genu, budete mít velké potíže a potenciálně způsobíte „turbo rakovinu“, což je termín, který se  objevil nedávno .

Níže uvedená sekvenční mapa ukazuje, že to nebylo náhodné s oběma verzemi obsahujícími zesilovač a…

Na sekvenční mapě výše můžete vidět v modrých rámečcích (a na které autoři upozornili), že v jedné verzi je jedna kopie prvku o velikosti 72 bp (pár bází nebo nukleotidový pár) a v jiné dvě kopie. Toto je 72bp prvek přímo z genomu SV40 a je vidět v zesilovači SV40 v jedné ze dvou kopií. 3 Není to náhodná sekvence 72 bp.

Proto bylo zahrnutí oblasti zesilovače SV40 záměrné a nemělo by se nacházet nikde v blízkosti produktu určeného pro humánní použití.

Ale pamatujte si, že tento článek je o jedné věci – o prvcích vlastností vakcíny, které zřejmě zvyšují šanci, že se DNA dostane do jádra. Zesilovač SV40 je nebezpečný, protože pokud se dostane do lidského genomu, může způsobit rakovinu nebo jiné problémy, ale má ještě jednu zvláštní vlastnost.

Oblast zesilovače SV40 genomu SV40 je nukleární zaměřovací sekvence DNA (DTS nebo NTS)

To je známo z desetiletí práce Davida Deana z University of Rochester, který byl natolik laskavý, že o něčem z toho diskutoval s Daily Beagle ve svém článku zde: ‚ Exclusive: Plasmids Can Integrate Without Transfectants ‚.

Abychom to ale posunuli domů, Dean přesvědčivě ukázal, že 72bp sekvence z této oblasti zesilovače SV40 je  nutná k transportu plazmidové DNA (nebo jakékoli zavedené DNA, když na to přijde) do jádra buněk (jiných než těch, které podléhají buněčnému dělení) .

Nejen, že lidem, kteří vyrobili tento produkt, se nezdálo, že by jim bylo jedno, zda byla příjemcům injikována sekvence zesilovače SV40 způsobující rakovinu, ale tato sekvence byla shodou okolností jediná, která mohla být vybrána a měla specifickou vlastnost usnadňovat transport jakékoli cizí DNA, která se náhodou vyskytla, do jádra.

Metoda stahování kočičí kůže číslo tři dokončena, ale příběh nekončí.

4. Signál nukleární lokalizace Spike proteinu

Teď je to mnohem jednodušší.

V podstatě spike protein (nikoli RNA nebo DNA) obsahuje speciální peptidovou sekvenci, která funguje jako jaderný přenašeč jakékoli DNA, která je k němu připojena. Je to jeden z mnoha mechanismů jaderného transportu (tj. přenosu DNA do jádra) objasněných v této zásadní recenzi od stejného Davida Deana  ZDE .

Společným tématem je, že DNA potřebuje jaderného lokalizačního pomocníka, kterým může být nukleární lokalizační signál (NLS, specifická sekvence aminokyselin v proteinu v buňce) nebo DNA transportní sekvence (DTS, diskutovaná výše v sekci SV40). ). To mimochodem platí pouze pro buňky, které se nedělí. V buňkách, které se dělí (procházejí mitózou), nepotřebujete žádný z těchto efektních mechanismů, jak je znázorněno na obrázku výše – jakákoli volně plovoucí DNA se jednoduše integruje.

Takže naštěstí neexistují žádné proteiny, které by se vznášely s nukleární lokalizační sekvencí doprovázející „vakcíny Pfizer nebo Moderna (nebo Novavax), že?

Špatně. Zde je článek: „ Jaderná translokace spike mRNA a proteinu je novým rysem SARS-CoV-2 “.

Na tomto nesmírně důležitém objevu jsou dvě zajímavé věci:

  1. Že v spike proteinu vůbec existuje jaderný lokalizační signál („NLS“). Měla být odstraněna, když „ vytvořili vakcínu v rekordním čase “.
  2. Jaderný lokalizační signál (“NLS”) je sekvence PRRARSV. Je to stejná sekvence jako místo štěpení furinu.

Teď vás budu muset vrátit trochu zpátky do prosince 2021. Pamatujete si tohle?

Přečtěte si více: Jak prorazit cestu k pravdě o původu Covid-19 , Dr. Ah Kahn Syed, 28. prosince 2021

Tento článek připravil cestu pro publikaci  TOHOTO článku  potvrzujícího, že furinové štěpné místo viru SARS-CoV-2 bylo odvozeno z genové sekvence patentované Modernou.

Ve skutečnosti se Moderna nikdy nedostala k tomu, aby to popřela – nebo že nikdy nevytvořila fungující produkt a najednou vyhrála farmaceutickou loterii. Zde je rozhovor o vlakovém neštěstí ( archivováno ):

Tady je kicker. Furinové štěpné místo, které bylo nabízeno jako děsivá inzerce, která způsobila virulenci děsivého viru – bylo zachováno v sekvenci vakcíny.

To je správně. Vysoce toxická a zánětlivá aminokyselinová sekvence QTNSPRRARSV, která měla být jedním z důvodů „cytokinové bouře“ (o které se  později zjistilo, že je falešná ), byla v návrhu „vakcíny“ zachována. To není normální v návrhu vakcíny a ve skutečnosti  vakcína Spikogen odstranila tento zánětlivý fragment  ze svého návrhu, jak by měla.

Proč by tedy výrobci vakcín (kromě Spikogenu) uchovávali tuto složku? No, evidentně to nemá nic společného s tím, že furinové štěpné místo obsahuje tuto sekvenci:  PRRARSV

Což je přesně stejná sekvence, jaká je zdokumentována v článku Sattar výše, a je to sekvence jaderné lokalizace (“NLS”).

Poznámka: Jinými slovy, retence části „furinového štěpného místa“ v spike proteinu – která je vysoce zánětlivá a neměla by být uchovávána v návrhu vakcíny – poskytla další metodu, pomocí které byly jakékoli fragmenty DNA, které byly přítomné by mohly být transportovány do jádra a integrovány do genomu.

Jaká náhoda!

Představte si začlenění něčeho, o čem průmysl věděl, že je nebezpečné, do RNA vakcíny, „nevědíce“, že právě tato věc způsobí, že by se jakákoliv „kontaminující“ DNA dostala do jádra.

Jakou smůlu tito výzkumníci musí mít?

Ať už to bylo plánované nebo ne, to nám dává čtvrtý způsob, jak by naše geneticky modifikovaná kočka mohla být stažena z kůže.

Ale čtyři nestačí, že? Chci říct, pokud jste se opravdu, ale opravdu chtěli ujistit, že se DNA může integrovat do genomu a nemůžete zaručit, že lidé budou stát fronty na opakované dávky; budete potřebovat pátou možnost, abyste zaručili integraci produktu.

5. Otevřete čtecí rámeček na konci PolyA

Dobře, musím přiznat, že nyní jsme na území spekulací. Ale těch náhod je prostě moc.

„ Poly-A tail “ je koncová čepička na sekvenci mRNA. Je to jako uzávěr láhve na láhvi šumivého popu. Bez toho bude pop něco chutnat, ale nebude mít šumění. Poly-A konec je řada adenosinů (AAAAAAA) přidaných na konec sekvence RNA a slouží k její ochraně před degradací a také k umožnění exportu z jádra, kde by se normálně produkoval (z DNA) v savčí buňka.

Zní to dobře, že?

Ale s poly-A ocasem v sekvenci vakcíny Pfizer není něco úplně v pořádku a nenašel jsem pro to žádné vysvětlení. Tady to je:

A co je na tom divné, je to, že střední bit GCATATGACT má sekvenci, která obsahuje „start kodon“, což je triplet, který říká ribozomu, aby začal překládat z RNA na protein. Neexistuje žádná logika, aby to tam bylo. Nyní můžeme tuto sekvenci vložit do  programu pro překládání proteinů  a získat toto:

Nástroj nám říká, co se bude překládat (růžově) a co vyžaduje „M“ (methionin), aby nastartoval jakýkoli protein. Kód pro „M“ je zde ATG, který je v této sekvenci poly-A ocasu (ale neměl by být).

Poznámka: Takže teoreticky, pokud by tato sekvence (nebo dokonce ta před ní) „přečetla“ stop kodony před ní, nebo pokud by se tento fragment oddělil (protože plazmid byl rozsekán na kousky), existuje  možnost  produkce peptidu s poly-K sekvencí. A to je velmi vysoce nabitá sekvence, která by mohla  do jádra přenést cokoli .

To se samozřejmě nemohlo stát, protože „přečtení stop kodonu“ – kde normální signály k zastavení translace proteinu, když se narazí na „stop kodon“, jsou ignorovány a překlad pokračuje – nemůže nastat, že? A rozhodně to nemohlo  přeložit poly-A ocas  v „nepřeložené oblasti (UTR)“, že?

No, za určitých okolností by to šlo. Jedna z těchto okolností by nastala, kdyby konstruktéři místo standardní RNA (obsahující uracil) použili „pseudouridin“ (syntetická verze uracilu). Což je přesně to, co se stalo v případě „mRNA vakcín“ Pfizer a Moderna. Pseudouridin je  známý  tím, že nese riziko  právě této události .

A opět zcela shodou okolností Pfizer a Moderna o tomto problému pravděpodobně věděly, protože místo jediného stop kodonu (terminační kód pro translaci RNA) v sekvenci RNA měl Pfizer dva a Moderna tři. Což je jako dát na auto další sadu brzd, protože jste věděli, že první sada selže.

Samotná existence těchto věcí nám alespoň umožňuje vypustit jeden z našich oblíbených geeky memů:

souhrn

Došel jsem na konec tohoto malého výletu kolem „mRNA“ covidových injekčních sekvencí a jejich  záměrných  naprosto náhodných vlastností, díky kterým je přenos jejich plazmidové DNA do genomu  vysoce pravděpodobný . A samozřejmě je to závislé na dávce, takže čím více dávek máte, tím je pravděpodobnější, že se fragmenty plazmidu integrují do vaší genomové DNA.

Naštěstí na to všechno mysleli, když zaváděli terapii, a mysleli také na dopad na gamety (spermie a vajíčka), které by tento signál předaly další generaci.

A v této souvislosti vám zanechám vynikající grafiku z  anonymního (e) účtu na Twitteru  , která by vám měla poskytnout představu o rozsahu problému, se kterým bychom se mohli potýkat, pokud jde o dědičnost těchto fragmentů DNA.

Naštěstí nás chrání naši regulátoři léků, kteří to všechno věděli, když tyto léky schvalovali.

Udělali, ne?

Reference:

  • 1 Termíny použité v tomto a odkazovaném článku budou záviset na kontextu. „Transfekční činidlo“, „transfektant“ nebo „transfekční činidlo“ je produkt, který se používá k pomoci transfekci buněk. Výsledné buňky jsou  transfektanty  (nebo transfekované buňky).
  • 2 TGA FOI 2389 dokument 6 (redukovaná verze redakce) ZDE (stáhnout pdf).
  • 3 Herr, W. Zesilovač SV40: regulace transkripce prostřednictvím hierarchie kombinatorických interakcí. Semináře z virologie (4) 1993: 3-13. ZDE (stáhnout pdf). Genomová sekvence oblasti 72 bp je
    atggt tgctgactaa ttgagatgca tgctttgcat acttctgcct gctggggagc ctggggactt tccacac, která odpovídá sekvenci v Kevinově analýze níže:

o autorovi

Dr. Ah Kahn Syed je pseudonym pro lékařského informátora, který je lékař i doktorát. Jediným vodítkem o jeho identitě, který oznamovatel poskytuje, je, že je na „ Francesoirově seznamu “.

Dr. Ah Kahn Syed byl dříve známý jako Arkmedic na Twitteru a má kanál na Telegramu s názvem ‚ Arkmedic’s feed ‚. Doktor „ne anti-vax, jen pro-pravda“ má stránku Substack s názvem „Blog Arkmedic“, kterou můžete odebírat a sledovat ZDE .

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *