USA: Republikánský člen Senátu pro vnitřní bezpečnost prozradil, že Covid byl předem naplánován skupinou elit (video)

12.8.2023

Celý článek si můžete poslechnout zde:

Přímo americké politické kruhy nyní potvrzují, že další údajná konspirační teorie se stala realitou.

Tedy opět se ukazuje, že cenzory, kteří se dnes nazývají „ověřovatelé faktů,“ nevyužívá systém k tomu, aby likvidoval lži, ale naopak k udržení lží „naživu“ a potlačování pravdy.

Ale to je běžné u každého totalitního systému, ten současný – korporátně-fašistický – nevyjímaje.

Denně se nám nyní rozkrývá, jak nám dlouhodobě lhali nejen politici, ale i zkorumpovaná korporátní média. A to každým dnem tzv. „covidové plandemie.“

Nedávno již i německý maisntream přiznal to, o čem jsme my na alternativě psali před více než rokem a půl: genové injekce mají různé šarže s různou účinností, včetně šarží smrtících.

Ovšem vidíte v případě našich mainstreamových propagandistů jakékoli přiznání či sypání si popela na hlavu? Nevidíte – a ani neuvidíte. Jejich oddaní čtenáři (u nás většinou voliči bruselské šestikolky) totiž nadále všem těmto lžím věří.

V poslední době se řeší několik žalob na covidové zločince – od politiků, přes mediální lháře až po rádoby odborníky. Nejinak tomu je v americkém Kongresu, kde již odhalili například manipulativní lež o tom, jak Číňan snědl netopýra  a po celém světě roznesl hrozný virus.

Tato lež byla čistě účelová, nicméně mnohé mainstremové ovečky jí stále věří.

Nedávno se pak objevila na některých nemainstreamových zahraničních médiích informace, že snad měly být politikům podávány patřičné instrukce k „plandemii“ na srazu WEF v roce 2019.

Mělo jít o zákulisně podané informace, což i vysvětluje fakt, že loutky ve vládách reagovaly víceméně jednotně, včetně používání totožných frází směrem ke svým oddaným voličům.

Nyní se zdá, že tato informace, která byla spíš neověřeně šířena v různých médiích, bude také pravdivá, neboť americký Senátor nyní potvrdil, že vše bylo předem velmi dobře naplánováno.

Člen Senátu pro vnitřní bezpečnost a vedoucí člen stálého senátního podvýboru pro vyšetřování Ron Johnson (R-WI) shodil bombu pravdy týkající se původu a zacházení s pandemií COVID-19.

V rozhovoru s moderátorkou Marií Bartiromo Johnson naznačil, že pandemie byla předem naplánována „elitní skupinou lidí“ a jako důkaz uvedl Událost 201, pandemické cvičení provedené koncem roku 2019.

„To vše bylo předem naplánováno elitní skupinou lidí,“ řekl Johnson.

„To je to, o čem mluvím. Událost 201, ke které došlo koncem roku 2019, předtím, než jsme my ostatní věděli o této pandemii. Opět je to velmi znepokojující, pokud jde o to, co se stalo, co se děje, co je nadále plánováno pro naši ztrátu svobody.“

„Je třeba to odhalit. Ale bohužel je jen velmi málo lidí, dokonce i v Kongresu, kteří jsou ochotni se na to podívat. Všichni prosazují vakcínu. Nechtějí být informováni o tom, že vakcíny mohly způsobit poškození zdraví, mohly způsobit smrt. Tolik lidí prostě nechce přiznat, že se mýlili, a udělají vše, co je v jejich silách, aby se ujistili, že se nemýlí,“ dodal Johnson.

„Stojíme tady proti velmi silné skupině lidí, Marie,“ dodal.

Jen několik měsíců před vypuknutím epidemie Covid-19 uspořádaly světové elity cvičení s názvem Event 201, kde simulovaly globální pandemii koronaviru, který se přenášel z netopýrů na člověka.

Akce se konala v říjnu 2019 a pořádalo ji Johns Hopkins Center for Health Security, Bloomberg School of Public Health, Světové ekonomické fórum a Nadace Billa a Melindy Gatesových.

Simulace analyzovala zdravotní dopady, stejně jako ekonomické, životní a obchodní dopady viru.

Událost 201 simuluje vypuknutí nového zoonotického koronaviru přenášeného z netopýrů na prasata a na lidi, který se nakonec stane účinně přenosným z člověka na člověka, což vede k vážné pandemii. Patogen a onemocnění, které způsobuje, jsou modelovány převážně na SARS, ale je více přenosný v komunitním prostředí lidmi s mírnými příznaky.

Nemoc začíná na prasečích farmách v Brazílii, nejprve tiše a pomalu, ale pak se začne rychleji šířit ve zdravotnických zařízeních. Když se začne efektivně šířit z člověka na člověka v nízkopříjmových, hustě zaplněných čtvrtích některých megaměst v Jižní Americe, epidemie exploduje.

Nejprve se vyváží leteckou dopravou do Portugalska, Spojených států a Číny a poté do mnoha dalších zemí. Ačkoli zpočátku jsou některé země schopny ji kontrolovat, nadále se šíří a je znovu zaváděna a nakonec žádná země nemůže udržet kontrolu.

Neexistuje možnost, že by vakcína byla k dispozici v prvním roce. Existuje fiktivní antivirotikum, které může pomoci nemocným, ale nijak výrazně omezit šíření nemoci.

Vzhledem k tomu, že celá lidská populace je náchylná, během prvních měsíců pandemie se kumulativní počet případů exponenciálně zvyšuje a každý týden se zdvojnásobuje. A jak se případy a úmrtí hromadí, ekonomické a společenské důsledky jsou stále závažnější.

Scénář končí v 18měsíčním bodě s 65 miliony úmrtími. Pandemie se začíná zpomalovat kvůli klesajícímu počtu náchylných lidí.

Pandemie bude určitým tempem pokračovat, dokud nebude k dispozici účinná očkovací látka nebo dokud nebude vystaveno působení 80–90 % světové populace. Od tohoto okamžiku je pravděpodobné, že se jedná o endemickou dětskou nemoc.

Více o tehdejší simulační hře se můžete dozvědět z videa:

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *