,

OXID CHLORIČITÝ (ClO2) JAKO SILNÝ PROSTŘEDEK PROTI COVID-19 A MNOHA DALŠÍM NEMOCEM ZPŮSOBENÝM VIRY A BAKTERIEMI.

Zkušenosti desítek tisíc lidí z celého světa jasně ukazují, jak efektivní je ClO2 proti Covid-19

Tyto informace o ClO2 jsou určeny všem lidem a hlavně odborné veřejnosti.

ZDROJ A VIDEA ZDE

Oxid chloričitý je znám jako velice účinný prostředek k likvidaci jednobuněčných patogenů a bakterií a od jara 2020 již zachraňuje mnoho životů obyvatel Latinské Ameriky. V současné době je používán více než 7000 lékaři z mezinárodního sdružení COMUSAV . Bolívijské univerzity právě dokončují klinické testy jeho použití proti Covid-19. Příprava oxidu chloričitého je velice jednoduchá, ze surovin, které jsou levné a všude běžně dostupné. Sdílejte tyto informace s lékaři, zdravotníky, odbornou veřejností i politiky.

I když je ClO2 v používaných terapeutických dávkách a koncentracích velmi účinným a bezpečným prostředkem, není doposud schválen jako lék pro vnitřní použití.

Věnujte nyní svůj čas tomuto dokumentu. Hledejte informace, pátrejte, analyzujte a kriticky přemýšlejte. Je možné, že „žlutá voda“, jak říkají oxidu chloričitému lidé ve španělsky mluvících zemích v budoucnu zachrání i váš život.

ZDROJ A VIDEA ZDE




 

 

 

 

3 replies
  1. Kevin
    Kevin says:

    Existují vůbec viry, nebo útvary nazvané „viry“ jsou produktem způsobu přípravy (řízené degenerace) zkoumaného vzorku? A není příčina „nemoci“ otrava organismu (buněk) a „Nemoc“ jen snaha otráveného organismu o detoxikaci? Netají nebo nevědí vědci příčinu a svalují vinu na „patogeny“ a neviditelné „viry“ podle teorie, že celý mikro vesmír se svými mikroorganismy se nás snaží zabít a je třeba s nimi bojovat? https://resetheus.org/plane-nestovice-pasovy-opar-prave-nestovice-opici-nestovice-a-dalsi/

    Odpovědět
    • prorok
      prorok says:

      Ano existují,provrtají se do nitra bunky a tam žijí,nic je tam neohrožuje,berou bunkám hořčík,železo atd,cca po třítydenním cyklu umírají i s bunkou a pouští do těla těžký toxin/zanět/to jsou ty mrtvé,patogeny.

      Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *