, , , , ,

Onkoložka zůstala zaskočena, jak čaj z běžné bylinky dramaticky zlepšil stav jejích pacientů

Onkoložka zůstala zaskočena, jak čaj z běžné bylinky dramaticky zlepšil stav jejích pacientů

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

20.11.2023

Kanadská onkoložka, Dr. Caroline Hammová z Windsorské oblastní nemocnice si všimla, že několika pacientům, kteří pili čaj z jedné běžně se vyskytující bylinky, se dramaticky zlepšoval zdravotní stav.

Byla zvědavá, jestli jde o náhodu, nebo za tím něco je. A tak požádala svého kolegu biochemika, Siyarama Padneye z  Univerzity ve Windsoru , aby se na to blíže podíval a zjistil, jestli je něco na tom, že extrakt z kořene pampelišky pomáhá při rakovině.

Leukemické buňky začaly páchat sebevraždu

Biochemika Siyarama Padneye i Dr. Hammovou překvapilo zjištění, že buňky leukémie byly donuceny k apoptóze, tedy buněčné sebevraždě, přičemž zdravé buňky nebyly nijak poškozeny.

Další testy ukázaly podobné výsledky is jinými druhy rakoviny. U myší se přitom po podání extraktu z kořene pampelišky neprojevily žádné známky vedlejších účinků .

Původní grant ve výši 60 000 dolarů byl navýšen o další grant ve výši 157 000 dolarů, což jim zajistilo financování v celkové výši 217 000 dolarů.

Všechny granty pocházely od soukromých donorů, nefarmaceutických organizací a nevládních skupin.

Od zdravotnického monopolu toho moc neočekávejte

V dubnu 2012 požádali Hammová s Padneym v Kanadě o povolení přistoupit k první fázi klinických testů.

Byla však vysoká pravděpodobnost, že se tento výzkum potichu ztratí, pokud farmaceutický průmysl nevymyslí způsob, jak synteticky reprodukovat účinné složky pampelišky bojující proti rakovině.

K tomuto druhu nezájmu již v Kanadě (i jinde ve světě) v poslední době nejednou došlo.

Stalo se tak dokonce i při levném generiku používaném pro metabolické poruchy, které se ukázalo být účinné při přeměně rakovinových buněk zpět na normální.

Neočekávejte tedy, že onkologové budou proti rakovině doporučovat čaje z pampelišky. Řešení z přírody se totiž nedají patentovat. A žádný patent rovná se žádné peníze pro farmaceutický průmysl, což znamená žádný zisk.

Kořen pampelišky zvrátil stav „nevyléčitelně“ nemocného pacienta

Jedním z pacientů s rakovinou, o kterém Dr. Hammová věděla, byl John DiCarlo, který byl hospitalizován kvůli léčbě agresivní leukémie.

Všechny léčby u něj selhaly a jeho poslaly domů zemřít.

Tehdy mu někdo doporučil, aby vyzkoušel pampeliškový čaj a za pár měsíců se jeho leukémie stala historií. Když mu klinika pro léčbu rakoviny oznámila, že žádnou leukémii nemá, bylo mu 72 let.

Další dramatický příběh se týkal farmáře ze Středozápadu USA, který si ve věku 80 let vyléčil podomácku vyrobeným práškem z kořene pampelišky bolestivou rakovinu prostaty.

Napsal pokyny do místních novin a několik dalších s různými druhy rakoviny jeho postup s úspěchem vyzkoušeli.

Postup přípravy prášku z kořene pampelišky

Jeho postup je následující:

1. Nasbírejte kořínky pampelišky, nejlépe na jaře nebo v létě (ale možné je to iv podzimu).

2. Kořínky očistěte a nakrájíte na tenké pásky o délce zhruba 1 cm.

3. Nakrájené kořínky nechte na tácku usušit. Trvá to zhruba 5 dní, ale závisí také na vlhkosti vzduchu. Můžete použít také sušičku na ovoce.

4. Vysušené kořínky vložte do mlýnku na kávu a pomelte na jemný prášek.

5. Pomletý prášek uskladňujte ve vzduchotěsné nádobě.

Podle George stačí na zbavení se rakoviny do několika měsíců užívat denně půl polévkové lžíce prášku smíchaného s vodou nebo ovocnou šťávou.

Můžete si z toho také udělat čaj.

Závěr

Občas některým lidem funguje jen jeden přírodní postup, ale pro vyléčení rakoviny je důležité použít dva až tři svépomocné přírodní přístupy.

Doporučuje se hlavně vyhýbat se cukru, zpracovaným potravinám a masu. Základem stravy při léčbě rakoviny je bio strava s dostatkem čerstvě odšťavených ovocných a havně zeleninových šťáv (kvůli nižšímu obsahu cukru) a detoxikace.

 

ZDROJ:https://domacaliecba.sk/onkologicka-ostala-zaskocena-ako-caj-z-beznej-bylinky-dramaticky-zlepsil-stav-jej-pacientov/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *