The Saker: Co by ruská porážka znamenala pro lidi na Západě?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

15. listopadu 2022
Saker

Pravidelní čtenáři blogu vědí, že naši nebohou a dlouze trpící planetu rozděluji na dvě základní části: zónu A, alias Anglosionistické impérium, alias světovou Hegemonii alias „Osu laskavosti“ a to, čemu říkám zóna B, neboli Svobodný Svět. Velmi přibližně musíme rozdělit vládnoucí elity a lidi, kterým vládnou. Zde je velmi zhruba to, co dostaneme:

  • Zóna A
  • Vládnoucí elity nenávidí Rusko/Putina
  • Lidé většinou lhostejní nebo nepřátelští
  • Zóna B
  • Někteří se Hegemonie bojí, jiní ne
  • Většinou podporují Rusko/Putina

Dále navrhuji provést jednoduchý myšlenkový experiment. Předpokládejme, že Rusko prohraje válku s NATO. Nemusíme určovat, jak přesně by k takové porážce mohlo dojít, jednoduše předpokládejme, že Rusko není schopno dosáhnout svých cílů denacifikace a demilitarizace Ukrajiny (a vlastně celého NATO), že síly NATO jsou úspěšné v porážce ruské vojenské mašinérie (opět nezáleží na tom, jak – s nebo bez úžasnými Wunderwaffen) a že Rusko velmi jasně prohraje.

Nemusíme ani definovat výraz „porážka“. Představme si například, že si Rusko ponechá Krym, ale ztratí všechny své nedávno osvobozené regiony bývalé Ukrajiny, nebo se možná NATO podaří Krym obsadit. Tanky NATO v centru Moskvy zrovna nevidíme, ale dokážeme si představit třeba čistě psychologickou porážku, kdy obě strany věří, že Rusko prohrálo a NATO vyhrálo.

Opět platí, že na detailech, jakkoli nepravděpodobných a vzdálených realitě, nezáleží. Důležité je pouze toto: jakmile si všechny čtyři výše uvedené skupiny uvědomí, že NATO porazilo Rusko, jaká bude jejich reakce?

Pro vůdce Hegemonie by to byl splněný sen. Ve skutečnosti se neoconi, kteří řídí Hegemonii, s největší pravděpodobností rozhodnou, že potřebují „dokončit práci“, kterou nedokončili v 90. letech a že Rusko je třeba rozdělit na několik částí. To by bylo „konečné řešení“ Západu pro „ruský problém“.

Pro vůdce Svobodného světa by ruská porážka signalizovala, že k Hegemonii neexistují žádné alternativy a ať se to líbí nebo ne, planetu ovládnou anglosionisté. Stejně jako Borgové ve Star Treku by zřejmě zahlásili: „My jsme Hegemonie. Odpor je marný. Budete asimilováni.“

Pro většinu lidí ve Svobodném světě by ruská porážka byla zdrcujícím zklamáním z toho prostého důvodu, že většina lidí by viděla anglosionistický plán takový, jaký je: dostat nejdřív Rusko, pak napadnout a složit Čínu a pak i Írán a jakýkoli jiný národ, který se odváží odporovat vládcům Hegemonie.

Je jasné, že tady nejde o Ukrajinu, ale o budoucnost lidstva jako celku.

Ale co lidé v zóně A, kteří v současné době již žijí pod anglosionistickým jhem?

[Rychlé připomenutí: Z různých důvodů jsem se rozhodl nediskutovat o vnitřní politice USA na blogu Saker a budu se snažit toto pravidlo dodržovat. Přesto uvedu, co je zřejmé: všichni nyní známe výsledek posledních voleb v USA a dospělí v místnosti chápou, co se stalo, není třeba zde vypisovat všechny banální samozřejmosti. Pokud to čte někdo, kdo by upřímně věřil, že nějaká variace Neocon Uniparty u moci změní věci k lepšímu nebo dokonce zpomalí nevyhnutelný kolaps, doporučil bych tomuto člověku, aby zde přestal číst. Teď pro nás ostatní:]

Myslím, že počáteční reakce většiny lidí v zóně A bude směs úlevy („Samozřejmě jsem věděl, že Západ vyhraje!“) a lhostejnosti (transgender otázky jsou o TOLIK důležitější!): jejich statečná „nejlepší bojová síla v dějinách světa“ nakopla ruSSáckým komoušům prdel, a že si kopanec do zadnice určitě zasloužili! Někteří z nejsangviničtějších obránců „západní civilizace“ se dokonce zastaví v naší sekci komentářů a budou se chechtat „ha! ha! říkal jsem Ti! váš Putin a jeho bezradní generálové dostali na zadek od těch nejlepších generálů USA a NATO!“. A na chvíli se budou cítit opravdu dobře. Potvrzeno: konečně ti pitomí hloupí Rusové zaplatí cenu za to, že zvolili a podpořili tak slabého, nerozhodného, ​​naivního, zkorumpovaného, ​​neschopného (a možná i umírajícího na rakovinu) vůdce!

A kdyby jen Kreml měl tolik moudrosti, aby naslouchal svým „západním přátelům“!

Ale ne, Kreml to neudělal a teď bude zatraceně platit. Samozřejmě, pokud by byli u moci „západní přátelé“ Ruska, už dávno by provedli bleskovou válku, rozbili Banderastan na kusy (à la Falluja, chcete-li) a rychle a rozhodně porazili NATO. Ale ti bezradní idioti v Kremlu neposlouchali, a tak si zaslouží, co přijde teď.

Dobře, jasně.

Ale co běžní lidé v zóně A? Ti, jejichž „strana“ údajně „vyhrála“? Jakmile skončí počáteční blaženost a oslavy, co s nimi bude dál? Chce někdo hádat? Pokud ano, napište své myšlenky do sekce komentářů níže.

Můj osobní názor je, že po porážce Ruska bude následovat porážka Číny (jakýmikoli prostředky). Jakmile k tomu dojde, všechny následující organizace budou zbaveny vedení a stanou se irelevantními: BRICS, SCO, CSTO. Další zemí na kill-listu Hegemonie je Írán, který po ztrátě podpory Ruska a Číny nebude schopen úspěšně čelit Hegemonii. To bude mít zase zásadní důsledky pro celý Blízký východ. Rádoby Paša Erdogan bude rychle sražen na kolena. Totéž MBS.

Izraelci budou mít pocit, že „opravili vesmír“ dostatečně dobře a že následovat teď musí už jen jejich Mošiah 🙂

Bez Ruska a Číny v cestě by Střední Asie byla, upřímně řečeno, snadná kořist pro Hegemonii. Ve skutečnosti by všechny ruské limitrofy byly rychle absorbovány do Hegemonie. Totéž platí pro Pákistán a Indii, které by rychle ztratily většinu (nebo dokonce veškerou) svou suverenitu. Afghánistán bude vydán (USA stvořenému a řízenému) ISIS. Latinská Amerika i Afrika budou nakonec plně rekolonizovány (k nesmírné úlevě a radosti místní třídy kompradorů).

Co by ruská porážka znamenala pro Západ?

Nyní tvrdím, že každý, kdo má špetku informací a inteligence, bude souhlasit s tím, že bandě woke šílenců, která v současné době řídí USA a téměř všechny země EU, jsou lidé lidé, kterým vládnou zcela lhostejní: považují je pouze za výrobní prostředky, jinými slovy otroky, kteří potřebují dostat dostatečné množství (špatného) jídla a nesmírné množství (skutečně démonické) „zábavy“, aby byli milí, šťastní a především poslušní a nevědomí. Takže tady přichází moje otázka:

Když je zóna B pryč, jakou naději na lepší budoucnost, pokud vůbec nějakou, by si otroci anglosionistické Hegemonie mohli ponechat ve svých srdcích, pokud se celá naše planeta promění v zónu A?

Současný represivní aparát, který má k dispozici vládnoucí třída USA, který zahrnuje 17 „zpravodajských“ agentur, největší rozpočet na vojenskou agresi na planetě, nejvyšší počet vězňů držených ve věznicích, úplnou informační kontrolu poskytovanou společnostmi Google, Amazon, Netflix, Facebook, Twitter, atd. atd. atd. militarizované policejní síly a další agentury připravené vypořádat se s „vnitřními teroristy“ (někdy definovanými jako jakákoli osoba MAGA) a školní a vysokoškolský systém navržený tak, aby vytvořil poslušný kancelářský plankton (bílé límečky) a zaměstnance rychlých občerstvení (modré límečky) téměř bez povědomí o, natož pochopení vnějšího světa. Státy EU tak daleko (zatím) nejsou, ale rychle se dotahují.

Nejedná se o systém, který by se jednoduše zhroutil sám od sebe nebo – tím méně, byl svržen svými „dezoláty“.

V minulosti jsem to mnohokrát zmínil: politický systém USA není životaschopný ani reformovatelný.

Politický systém EU je v podstatě rozšířením politického systému USA, jen se silněji vyjádřeným koloniálním smýšlením („do prdele s EU“, že?).

Promění tedy Hegemonie celou naši planetu v obrovský „probuzený“ Disney World řízený Neocony?

Ne, dokud Rusko, Čína, Írán a další stojí pevně. Ale pokud budou tyto „odporující národy“ rozdrceny, pak to skončí pro lidi v zóně A, jejichž otroctví bude nejen trvat mnohem déle, ale jejichž životní podmínky se budou dále rychle zhoršovat.

A jakmile systém „chleba a her“ selže, můžete se vsadit, že na řadu přijde násilná represe.

JAKÝKOLI režim, který vážně cílí na kolonizaci celé planety (což Hegemonie nepochybně dělá!), bude VŽDY udržovat své vlastní obyvatelstvo v podmínkách podobných otrokům, materiálně, kulturně i duchovně.

Takže, abych parafrázoval Malcolma X, jedinou nadějí pro černochy domácí stále zůstává černoch polní. Ať už to samotní domácí černoši chápou nebo ne.

Dovolte mi to přeformulovat ještě více šokujícím způsobem: poslední a jedinou nadějí pro lid USA a EU by bylo totální vítězství Ruska proti NATO. Porážka NATO srazí nejen samotné NATO, ale i EU, a to by zase přimělo USA, aby se (konečně!) staly normální, civilizovanou zemí.

Pokud jde o EU, porážka NATO by znamenala konec tisíce let imperialismu.

Já to chápu. Pro civilizaci postavenou na předpokladu rasové nadřazenosti (ať už oficiálně proklamované nebo ne) je představa, že jediná možná spása může přijít od „podřadných asijských barbarů“ šokující a lze ji považovat pouze za extrémní formu dvojitého-myšlenkového-zločinu. Taková představa je pro většinu doslova nemyslitelná.

Jak jsem však uvedl výše, je zcela irelevantní, čemu černoši domácí rozumí nebo nerozumí. Nejenže nemají žádnou agenturu, ale žádnou ani nechtějí (Polsko kupř?).

Závěr:
Rusko tuto válku neprohraje, většina z nás to chápe. Ale těm, kteří to neberou, nabídnu jeden jednoduchý závěr: ruská porážka by byla pro Rusko katastrofou. A Čínu. A zbytek planety. Ale bude to také skutečná pohroma pro utlačovaný lid Západu. Ze všech lidí by si měli zvláště dávat velký pozor na to, co si přejí. A až budou příště chtít halucinovat a chechtat se kvůli „strategickému ruskému ústupu/porážce“, měli by si položit jednoduchou otázku: co to může znamenat pro *mě* a *moji vlastní* budoucnost? Opravdu mám důvod k radosti?

Nebo si prostě možná zvykli být otroky a představa *skutečné* svobody a rozmanitosti je děsí?

Andrei

Zdroj: https://thesaker.is/what-would-a-russian-defeat-mean-for-the-people-of-the-west/