, , , ,

Očkování proti covidu a porodnost! Matematik skládá dohromady šokující data

Očkování proti covidu a porodnost! Matematik skládá dohromady šokující data

23.03.2024

V Česku se rodí čím dál méně dětí. Může za to společenský tlak, který upřednostňuje kariéru před rodinou, feminismus, vyšší moc? Matematik, analytik Tomáš Fürst vidí viníka jasně a dokládá to důkazy. Za sníženou porodnost může očkování proti covidu. Počet narozených dětí se viditelně snižuje u naočkovaných žen; u nenaočkovaných žen je porodnost na stejných číslech, jako před covidem. Tomáš Fürst vyzývá média, aby otevřela oči a aby začala psát o realitě. Ke stejnému vyzývá i „odborníky“ ze státem placeného institutu SYRI, který má pátrání po pravdě a realitě i ve stanovách.

Tomáš Fürst vystudoval matematické modelování na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy, momentálně pracuje na Katedře matematické analýzy a aplikací matematiky Univerzity Palackého v Olomouci. Zabývá se také zpracováním dat a strojovým učením. Je pevnou součástí Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků (SMIS), odborného sdružení specialistů, kteří od počátku covidových opatření polemizovali na odborné úrovni s drtivě převažujícím přístupem k řešení.

Seznam Zprávy publikovaly rozhovor s demografkou Jitkou Slabou, která působí i v institutu SYRI. Rozhovor publikovaly pod odvážným titulkem Dětí se narodilo méně. Lze v tom ale vidět i pozitiva, říká odbornice. Jaká pozitiva to mou být? Například to, že když je méně dětí, uvolní se tak do budoucna místa ve školách a školkách. Byla v rozhovoru zmínka o očkování proti covidu? Nikoliv.

„Jitka Slabá v rozhovoru říká, že vlastně není jasné, proč k tomu došlo. To je docela posun od minulosti, kdy české demografky bez uzardění tvrdily, že pokles je zcela vysvětlen změnami v demografickém složení populace a zejména tím, že rok 2021 byl z hlediska plodnosti rekordní. České ženy si tedy nějaké děti ,předrodily‘, a proto je v následujících letech pozorován pokles,“ napsal k tomu Tomáš Fürst.

 

Celý článek si můžete přečíst   ZDE:

 

ZDROJ

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *