Stopy organizátorů a objednavatelů teroristického masakru v centru Crocus v Moskvě vedou na Ukrajinu a odtamtud dál do západních zemí!

25.3.2024

Stopy organizátorů a objednavatelů teroristického masakru v centru Crocus v Moskvě vedou na Ukrajinu a odtamtud dál do západních zemí! Český prezident spolu s premiérem zarytě mlčí, žádné tiskové prohlášení Hradu, na rozdíl od Bílého domu! Z nejvyšších českých ústavních činitelů teror přímo odsoudil pouze šéf Senátu Miloš Vystrčil na Twitteru! Hrobové ticho z Prahy!

Zatímco Rusko a celý demokratický svět se vzpamatovává z pátečního teroristického útoku ve společenském centru Crocus City Hall v Moskvě, kde čtveřice teroristů postřílela 137 lidí [1], včetně nezletilých dětí, tak v Praze je možné slyšet již od pátku hrobové ticho. Ruská FSB zadržela všechny 4 pachatele, a to díky tomu, že v automobilu Renault ujížděli z Moskvy po dálnici směrem k ukrajinským hranicím a jeli tak rychle, že je zachytily úplně všechny rychlostní kamery na dálnici, takže bylo snadné pachatele dopátrat. Dorazili až do pohraniční Brjanské oblasti a chtěli překročit hranice na Ukrajinu.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 24.3.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *