, , , , ,

Nizozemský soud rozhodl, že navzdory odporu bude Bill Gates čelit covidově žalobě

Nizozemský soud rozhodl, že navzdory odporu bude Bill Gates čelit covidově žalobě

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

25/10/2024

(Rhoda Wilsonová, Expose News ) Arno van Kessel a Peter Stassen jsou dva nizozemští právníci, kteří spolupracují na několika pozoruhodných případech, zejména takových, které souvisí s pandemií Covidu-19 a jejími následky. Jeden z těchto covidových případů je proti Billu Gatesovi.

Gates se sice snažil tvrdit, že nizozemský soud nad ním nemá jurisdikci, ale minulý týden soud rozhodl, že ano.

Arno van Kessel a Peter Stassen zastupují sedm žalobců, kteří tvrdí, že jim covidové vakcíny poškodily zdraví.

Případ proti Billu Gatesovi a dalším, podporovaný nadací Stichting Recht Oprecht Foundation , představuje v Nizozemsku významný pokrok v řešení pandemických zločinů.

Případem se zabývá okresní soud města Leeuwarden v nizozemské provincii Fryslân (Friesland). Řízení bylo oficiálně zahájeno 14. července 2023, kdy soudní vykonavatelé cestovali napříč Nizozemskem, aby doručili předvolání 17 obžalovaným.

Dva z obžalovaných, Bill Gates a generální ředitel společnosti Pfizer Albert Bourla, žijí ve Spojených státech, takže Úřadu veřejného prokurátora bylo doručeno předvolání, které bylo zároveň zasláno uvedeným dvěma mužům kurýrem na jejich adresy v USA.

Případ měl být poprvé projednán 22. listopadu 2023.

Minulý rok Charles de Recht z organizace Stichting Recht Oprecht učinil rozhovor s van Kesselem a Stassenem o občanském řízení, které iniciovala skupina sedmi očkováním poškozených nizozemských občanů.

Toto řízení bylo zaměřeno proti bývalému nizozemskému premiérovi Marku Ruttemu (dnes šéf NATO), bývalému ministru Hugovi de Jongeovi a několika členům týmu krizového štábu pro zvládání pandemie, kteří radili vládě.

„Konění se vede na právním základě deliktu,“ řekl Stassen. Delikt je občanská křivda, kterou se jinému způsobí újma porušením chráněného práva.

Stassen dále dodává:

„Ústředním východiskem je, že Covid-19 není nemoc, ale nezákonný projekt jako součást Velkého resetu.

Tento případ je výjimečný tím, že celý nizozemský stát, to znamená všechna státní ministerstva a instituce, jsou žalovány našimi klienty za to, že se proti nim úmyslně dopustily protiprávního jednání. A vlastně proti celému nizozemskému lidu,“ řekl van Kessel.

Poznámka redakce: Vidíme zde paralelu se slovenským zmocněncem vlády pro prošetření pandemie MUDr. Kotlářem, který se také primárně nevěnoval ekonomickým aspektům pandemie (např. zda se nakupovala předražená rouška), ale věnoval se jádru problému, že šlo o úmyslně vykonstruovanou operaci proti lidem.

Kessel pokračoval:

„Naši klienti soukromě žalují nejen stát, ale i několik výkonných představitelů farmaceutického průmyslu za úmyslné spáchání protiprávního jednání. To se nikdy v historii Nizozemského království dosud nestalo,“ dodal.

Video Kessela a Stassena (v angličtině) si můžete prohlédnout zde:

 

Share Button
This is a modal window. This modal can be closed by pressing the Escape key or activating the close button.
Link

 

 

Dne 4. září 2023 de Recht opět vedl rozhovor s van Kesselem a Stassenem, aby poskytl aktuální informace o případu.

Dne 22. listopadu 2023 doručili svá podání obhájci všech obžalovaných. Všichni obžalovaní požádali soud o prodloužení lhůty pro předložení vyjádření k obhajobě, čemuž bylo vyhověno.

„Všichni, kromě Billa Gatese, dosud poskytli věcné písemné odpovědi se svými písemnými prohlášeními na obhajobu,“ řekl Stassen.

„Gates zpochybnil pravomoc soudu v takzvaném incidenčním řízení ,“ řekl van Kessel. „Uvedl, že nizozemský soud nemá nad ním pravomoc.“

Soud však rozhodl, že všechny strany se musí osobně dostavit k soudu k ústnímu jednání, kterého se může zúčastnit i veřejnost.

„Jinými slovy, od Billa Gatese se očekává, že předstoupí před soud v Leeuwardenu se svým právníkem, kde dostanou příležitost ústně vysvětlit své stanovisko,“ vysvětlil van Kessel.

Stassen také vysvětlil, co mysleli tím, když projekt Covid-19 označili za součást Velkého resetu, který navzdory jejich případu odhalení pravdy o projektu jde plnou parou vpřed.

„Plně si uvědomuji vážnost situace,“ řekl van Kessel.

„A vývoj postupuje velmi rychle. Kromě toho, že projekt Velkého resetu běží na plné obrátky, většina lidí v EU si neuvědomuje, že ještě přijde mnoho utrpení z mRNA injekcí.“

Jednou z nejdůležitějších nedávných událostí je podle něj to, že Evropská komise, na kterou lidé žijící v EU nemají žádný vliv, financuje projekt s názvem EUVABECO, který se měl spustit v září.

„EUVABECO si klade za cíl poskytnout členským státům EU plány a strategie, jak přesvědčit lidi, aby si pravidelně a… doživotně dávali píchat mRNA injekce,“ varoval van Kessel.

„Součástí toho je i digitální očkovací pas. V hlavním soudním řízení hovoříme v tomto kontextu o Certificate Of Vaccination ID (certifikát očkovací identity), což je jednoznačně pravý význam zkratky COVID,“ řekl van Kessel.

Autor: Rhoda Wilsonová, Zdroj: expose-news.com , Zpracoval: Badatel.net

 

ZDROJ:

https://www.badatel.net/holandsky-sud-rozhodol-ze-napriek-odporu-bude-bill-gates-celit-covidovej-zalobe/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *