, , ,

Elon Musk vydal varování poté, co studenti z New Yorku vytlačili ze školy, aby ubytovali migranty: „Přijdou si pro vaše domovy“

Elon Musk vydal varování poté, co studenti z New Yorku vytlačili ze školy, aby ubytovali migranty: „Přijdou si pro vaše domovy“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Elon Musk navrhuje, aby si vláda „přijde pro vaše domovy“, pokud dojde místo pro nelegální migranty kjnrsjhg

10.1.20234

FOXBusiness

Elon Musk vydal zlověstné varování poté, co byli studenti z New Yorku ve středu nuceni k dálkovému vzdělávání, protože jejich škola byla v úterý večer využívána k ubytování migrantů.

„To je to, co se stane, když vám dojdou hotelové pokoje. Brzy městům dojdou školy, aby se vyklidily. Pak si přijdou pro vaše domovy,“ napsal Musk v úterý na X.

Musk reagoval na video sdílené účtem LibsofTikTok, které ukazuje migranty vysazované ze žlutého školního autobusu na střední školu Jamese Madisona v Brooklynu.

„Škola je zítra zavřená, protože ilegálové budou spát ve školní tělocvičně. To je hanebné! NYC upřednostňuje ilegály před Američany,“ napsal LibsofTikTok.

STUDENTI STŘEDNÍ ŠKOLY NYC NOUTI K VZDĚLÁVÁNÍ NA DÁLKU, JAKO MÍSTO 2 000 MIGRANTŮ MÍSTO UBYTOVÁNÍ VE ŠKOLE

žluté školní autobusy vykládají migranty na střední škole v Brooklynu

Migranti evakuovaní z Floyd Bennett Field vystupují v úterý z autobusů na střední škole Jamese Madisona v Brooklynu ve státě New York. (Gardiner Anderson pro NY Daily News přes / Getty Images)

Musk zdvojnásobil a napsal: „Došly jim hotelové pokoje, vyhazují děti ze školy kvůli nelegálnímu bydlení a teď chtějí i vaše domovy.“

To bylo v reakci na to, že LibsofTiktok sdílel snímek obrazovky článku z Boston 25 News z 9. srpna 2023 s titulkem „Guvernér Healey žádá obyvatele, aby ubytovali rodiny migrantů uprostřed rostoucí krize v oblasti bydlení.“ Guvernérka Maura Healeyová v Massachusetts, která kvůli krizi vyhlásila výjimečný stav , požádala obyvatele, aby zvážili sponzorování rodin migrantů tím, že je ubytují v jejich domovech, jakmile státní přístřeší dosáhne kapacity.

V tiskové zprávě Whipová menšina New York City Whip Inna Vernikovová dříve v úterý uvedla, že kvůli přicházející bouři bude „přibližně 2 000 migrantů z pole Floyd Bennett dnes večer přepraveno na střední školu Jamese Madisona a přes noc obsadí její tělocvičny a hlediště. .“

„Naše veřejné školy mají být místem učení a růstu pro naše děti a nikdy nebyly zamýšleny jako úkryty nebo zařízení pro nouzové bydlení,“ napsal Vernikov. „Přibližně 4000 studentů navštěvuje střední školu Madison High School. Jejich rodiče jsou oprávněně znepokojeni. Naši voliči, kteří žijí v okolí, se obávají o svou bezpečnost a pohodu. To rozruší místní obyvatele, naruší celé školní prostředí a vytvoří obrovskou zátěž.“ o rodinách, studentech, správcích škol a zaměstnanců.“

Vernikov požadoval „tečku“ za používáním veřejných škol jako úkrytů pro migranty a uvedl, že situace na Floyd Bennett Field byla „nepřijatelná a byla zcela předvídatelná“ kvůli zranitelnosti lokality vůči nepříznivému počasí.

mirganti vstupují na střední školu v Brooklynu

„Škola je zítra zavřená, protože ilegálové budou spát v tělocvičně školy,“ napsal LibsofTikTok. (Gardiner Anderson pro NY Daily News prostřednictvím Getty Images / Getty Images)

„Madison je skenovací škola, kde jsou studenti skenováni při vstupu, ale migranti to podle newyorské policie museli obejít. Do této situace bylo dnes v noci nalito mnoho prostředků činných v trestním řízení a dalších agentur. Také tyto děti jsou přesouvány z místo na místo a bude nucen se probudit ve 4:30, aby opustil školu a mohl jít jinam,“ napsal Vernikov na X a sdílel video migrantů, včetně dětí, které v úterý večer vstupovaly do střední školy. „Nepřijatelná situace pro všechny!“

FOX Business se obrátila na kanceláře starosty města New York Erica Adamse a guvernérku New Yorku Kathy Hochulovou, aby se vyjádřili, ale ani jeden z nich okamžitě neodpověděl.

NOVÝ JERSEY GOV. MURPHY ŽÁDÁ, ABY AUTOBUSOVÉ SPOLEČNOSTI DALY OZNÁMENÍ PŘED ODESLÁNÍM MIGRANTŮ SMĚLENÝCH DO NYC

Migranti z brooklynských středních škol

Migranti v úterý vstupují na střední školu Jamese Madisona v Brooklynu ve státě New York. (Gardiner Anderson pro NY Daily News přes / Getty Images)

Ačkoli migranti byli údajně znovu vystěhováni s východem slunce, střední škola oznámila rodičům, že budova bude uzavřena a ve středu bude pro všechny studenty k dispozici dálkové vzdělávání, „aby byl zajištěn hladký přechod pro rodiny, které se dočasně ukrývají v budově. “

Člen státního shromáždění státu New York Mike Reilly, který slouží na jižním pobřeží Staten Island, byl ve středu na střední škole v Brooklynu, kde protestovali i rodiče. Několik rodičů, kteří mluvili s Fox News na kameru před střední školou James Madison High School, popsalo, jak se někteří učitelé ve středu neobjevili na poskytnutých odkazech pro vzdálené vzdělávání, zatímco jiní otevřeli Zoom tím, že dali studentům úkol a poté se okamžitě odhlásili. Matky zdůraznily, že k přerušení učení dochází, když se jejich studenti připravují na státní regentské zkoušky a další, které ovlivní jejich přihlášky na vysokou školu – a poté, co uzamčení COVID ovlivnilo vzdělání jejich dětí.

„Věděli jsme, že se to stane. Dnes je to James Madison. Kde je zítra? Nebo pozítří? Tyhle bouře se blíží. Je zimní čas,“ řekl Reilly a zdůraznil, že před několika měsíci představil dvoustranný návrh zákona, který má zabránit školám a dne pečuje o to, aby nebyly využívány jako úkryty pro migranty. „Floyd Bennett Field, vážně? Jako že jste nebyl varován? Pane starosto, věděl jste, že se to stane. Všichni věděli, že se to stane.“

Migranti z brooklynských středních škol

Whip z menšinové rady města New York Inna Vernikov napsala: „Naše veřejné školy mají být místem učení a růstu pro naše děti a nikdy nebyly zamýšleny jako přístřešky nebo zařízení pro nouzové bydlení.“ (Gardiner Anderson pro NY Daily News prostřednictvím Getty Images / Getty Images)

Reilly zdůraznil, že v minulosti představitelé škol váhali s uzavřením škol při sněhových bouřích nebo nepříznivém počasí, přičemž uvedl, že nízkopříjmoví studenti hlavy 1 stále potřebují jíst ve škole.

„A co tady studenti z titulu 1, kteří je vyhodili do mrazu. Je načase, abychom se probudili,“ řekl Reilly.

 

ZDROJ:https://www.foxbusiness.com/politics/elon-musk-issues-warning-nyc-students-pushed-school-house-migrants-will-come-for-your-homes

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *