, , ,

🚩Skotsko: Dramatický a „nevysvětlitelný“ nárůst počtu nadměrných úmrtí po otravě mRNA GT v injekcích Covid🚩Profesor z Edinburghu tvrdí, že nejnovější údaje potvrzují „kauzální vztah“, proto vyzývá skotskou vládu, aby znovu zahájila veřejné vyšetřování.🚩S počtem 4 819 to bylo 12 % nad průměrem – nejhorší, jaké kdy bylo zaznamenáno.🚩 Vzorec nárustu nadměrných úmrtí se opakuje po každé „vlně“ „posilující“ otravy mRNA GT.

Profesor z Edinburghu tvrdí, že nejnovější údaje potvrzují „kauzální vztah“, protože vyzývá skotskou vládu, aby znovu zahájila veřejné vyšetřování.

Poslechněte si jako audiočlánek.

Profesor z Edinburghu ve výslužbě Richard Ennos říká, že oficiální údaje za roky 2021 a 2022 „poskytují velmi silný důkaz o příčinné souvislosti“ mezi očkováním a velkým počtem nadměrných úmrtí v zemi, napsal Graham Crawford v článku publikovaném Holding the Line .

Profesor Ennos napsal Siobhian Brown MSP, svolavateli skotského vládního výboru pro obnovu covid-19, a vyzval ji, aby znovu zahájila veřejné vyšetřování úmrtí, která lze jen částečně vysvětlit virem.

Začátkem tohoto roku výbor vyšetřoval příčinu bezprecedentní úrovně nadměrné smrti zaznamenané ve Skotsku od 21. do 52. týdne roku 2021.

S počtem 4 819 to bylo 12 % nad průměrem – nejhorší, jaké kdy bylo zaznamenáno.

Dosud zaznamenaná úmrtí v roce 2022 směřují stejným směrem a profesor Ennos naznačuje, že jsou nyní důsledkem úderu boosteru.

V nedávném dopise paní Brownové z 12. července také vyjadřuje své znepokojení nad tím, že veřejné šetření na začátku tohoto roku ohledně nadměrného počtu úmrtí v roce 2021 neuvedlo žádnou zmínku o injekcích jako o možné příčině.

Uvádí, že ze 103 veřejných podání k šetření více než třetina poukázala na bodnutí jako na možný důvod nadměrných ztrát na životech.

Paní Brownové říká: „Ve vaší zprávě Humzovi Yousafovi, tajemníkovi kabinetu pro zdravotnictví a sociální péči, však nebyla ani jedna zmínka o nežádoucích reakcích na vakcíny proti covid-19 jako možné příčině nadměrného úmrtí zaznamenaného ve Skotsku v roce 2021. .

„A to navzdory skutečnosti, že řada respondentů poskytla podrobné informace z recenzovaných vědeckých prací, které ukazují, že smrt je známou nežádoucí reakcí na vakcíny proti covid-19 a že byly stanoveny různé mechanismy účinku (indukce krevních sraženin). , myokarditida atd.).

„Pitva také potvrdila, že očkování proti covid-19 může způsobit smrt příjemců, a to uznává i vláda Spojeného království, která již vyplatila odškodnění mnoha rodinám těch, kteří zemřeli v důsledku očkování proti covid-19.

„Vaše absence jakéhokoli odkazu na nežádoucí reakce vakcíny covid-19 jako přispěvatele k nadměrné úmrtnosti ve Skotsku v roce 2021 je ještě znepokojivější, protože nedávná podrobná analýza údajů National Records of Scotland nyní naznačuje kauzální vztah mezi nadměrnou úmrtností ve Skotsku a covid- 19 očkování.“

Profesor Ennos uvádí, že argument vedoucí k tomuto závěru začíná pozorováním, že v posledních 32 týdnech roku 2021 začala nadměrná úmrtnost v různých věkových třídách skotské populace střídavě, přibližně 12 týdnů po vrcholné vakcinaci této věkové třídy.

Počínaje nejstarším se tento vzorec opakoval, zatímco zavádění úderů pokračovalo dolů přes stále mladší věkové skupiny.

Navrhuje, že pro další úmrtí mohou být uváděny pouze dva důvody: byly to injekce nebo to byl nedostatek lékařské péče způsobený buď zrušením služeb NHS nebo selháním pacientů v přístupu k těmto službám, „oba důsledky skotského Reakce vlády na covid-19.“

Říká však, že nedošlo k žádnému trvalému nárůstu nadměrného počtu úmrtí, který by poukazoval na opožděnou lékařskou péči v důsledku dlouhých čekacích seznamů.

Místo toho to, co odhalují data National Records of Scotland, říká profesor Ennos, je druhý ohromující nárůst úmrtí po přeočkování (třetí dávka) – s rokem 2022 odrážejícím model roku 2021, kdy k úmrtím ve věkové skupině došlo přibližně 12 týdnů po vrcholném podání. vakcína.

Uvádí, že sekvenční způsob „předpovězený hypotézou nepříznivé reakce … poskytuje velmi silný důkaz o příčinném vztahu mezi očkováním proti covid-19 a nadměrnou smrtí“.

V době psaní svého dopisu byl kumulativní nadměrný počet úmrtí ve Skotsku v roce 2022 1 669, „a toto číslo se každým týdnem dále zvyšuje“.

Dopis profesora Ennose uzavírá: „Údaje National Records of Scotland nepodporují prohlášení, které jste učinil Humzovi Yousafovi 28. dubna 2022 , že „nadměrná úmrtnost se snížila a k datu tohoto dopisu je podprůměrná pro roční období.“

„Naopak, situace nadměrného úmrtí ve Skotsku v roce 2022 se ukazuje být stejně vážná jako v roce 2021.

„Vzhledem k tomuto souboru důkazů bych chtěl, abyste mi vysvětlil, proč jste ve své zprávě Humzovi Yousafovi absolutně nezmínil možnost, že nežádoucí reakce na vakcínu covid-19 byly zodpovědné alespoň za část nadměrné úmrtí zaznamenané ve Skotsku v roce 2021.

„Vyzývám vás také, abyste znovu otevřeli vyšetřování nadměrného počtu úmrtí ve Skotsku, vzhledem k opětovnému nárůstu nadměrného počtu úmrtí v roce 2022 (552 jen za poslední čtyři týdny), ale tentokrát s ohledem na to, že nežádoucí reakce na vakcínu covid-19 mohou být významným přispěvatelem k těmto nadměrným úmrtím.“

V reakci na otázky vznesené v dopise profesora Ennose mluvčí skotského parlamentu uvedl: „Vyšetřování nadměrných úmrtí ve Skotsku od začátku pandemie je nyní ukončeno. Všechny důkazy, které posuzoval, včetně odpovědi skotské vlády na zjištění výboru, jsou k dispozici na webových stránkách parlamentu.

Profesor Ennos řekl: „Jsem zděšen touto naprosto neadekvátní a vyhýbavou reakcí skotské vlády. Není to dost dobré. V sázce jsou životy, ale relevantní otázky vyplývající z oficiálních údajů jsou jednoduše odmítány. Kde je tolik vychvalovaná starost o veřejné zdraví, kterou jsme do nás vráželi posledních dva a půl roku?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *