, , , , , , ,

Michael Svatoš:Putin letos zabere zabere celou “Levobřežní Ukrajinu”!

Michael Svatoš:Putin letos zabere zabere celou “Levobřežní Ukrajinu”! Přípravy na největší ruskou ofenzívu od slavného osvobození Prahy finišují! Washington už oznámil, že v žádném případě žádný US soldát nepřijde Kyjevu na pomoc!

 

3.4.2024

Občané SSSR se s výjimkou Banderovců a Baltů  celou II. světovou válku těšili, že až dobudou Berlín, chytí Hitlera, zavřou ho do klece, a budou ho vystavovat v moskevské ZOO. Nenávist plodí nenávist, neříká se nadarmo. Včera ruská média zveřejnila, že ukrajinská tajná služba chystala proti ruským civilistům a dětem další zákeřné teroristické útoky. Podle zajištěných důkazů a přiznání zatčených teroristů Ukrajinci plánovali rozmístit v ruských pravoslavných kostelech svaté ikony naplněné trhavinou, a v příhodný okamžik je i s věřícími Rusy odpálit do vzduchu. Současně s odhalením, začalo Rusko požadovat vydání hlavy ukrajinské tajné služby SBU generála Vasilije Maljuka, který se “blbec” veřejně v médiích chvástal, kolik teroristických útoků už v Rusku zorganizoval, a kolik civilistů už nechal vyházet do vzduchu. Pro další vývoj války není až tak důležité, zda ikony nechala vyrobit SBU, aby jimi zákeřně vraždila Rusy, a nebo FSB, aby podle starého manuálu operace Gleiwitz předhodila Rusům důkazy, čeho všeho jsou Ukrajinci schopni. Zveřejnění “zachycení” teroristických ikon SBU ruskou tajnou službou FSB totiž jasně ukazuje na podstatné – Rusové si všechny teroristické útoky, které na ně byly v uplynulých letech z Ukrajiny organizovány, hodlají s “kyjevskými nacisty” nejen tvrdě vyřídit. Ale hlavně jich využít k odůvodnění své nadcházející nemilosrdné letní válečné kampaně, na kterou se právě intenzivně připravují.

Takřka všichni ruští “miliblogeři” a “gaučoví generálové” se od léta 2022 neustále rozčilovali, že Putin, Šojgu a Gerasimov nejsou schopni rozbořit mosty přes Dněpr, kterých je jako šafránu, a bez nichž by ukrajinská vojska nemohla být na levém břehu Dněpru ani zásobována, ani doplňována, a Rusové by s nimi měli snadnou práci. Západní média a všeobecnou hloupostí vyhlášení generálové NATO zase zasvěceně tvrdili, že Rusové bořit mosty neumí, protože je buď raketami netrefí, a nebo se bojí ztratit drahocenná letadla při jejich bombardování. Takřka nikdo nepochopil, co určitě nejchytřejší generál současného světa Gerasimov s ještě chytřejším Putinem vlastně plánovali. Protože počty ruské armády neumožňovaly v letech 2022/23 provádět masivní operace s cílem ovládnout velké území, soustředila se ruská armáda na zničení ukrajinské armády tam, kde to pro ni bylo nejvýhodnější – na Donbase. A ruské hospodářství zatím šturmovala svou přestavbu na válečnou ekonomiku vyrábějící zbraně v dostatečném počtu, aby početní stavy armády bylo možné navýšit. Hloupí Ukrajinci štvaní ještě hloupějšími západními generály a politiky si naběhli do Gerasimovy pasti a své nejlepší vojáky nahnaly do masové řeže na krátké frontě od Dněpru do Donbasu. Skončilo to přesně, jak učí dějiny. Mnohokrát palebně slabší Ukrajinci dostali výprask, jejich armáda utrpěla drastické ztráty, které malá ukrajinská populace není schopná nahradit. Masivní ztráty Ukrajinců na bojišti, které svým charakterem přesně vyhovovalo Gerasimovým záměrům – pustit Ukrajincům žilou – kyjevskou soldatesku připravily nejen o takřka všechna vlastní děla, tanky a obrněná vozidla, ale i o většinu západních zbraní. Zatímco ukrajinské jednotky vykrvácely v marném boji s  mnohonásobnou ruskou přesilou v palebné síle a ve schopnosti vše zničit, Gerasimov své jednotky trpělivě doplňoval o čerstvou krev, Šojgu zorganizoval stále rostoucí tok tanků, děl a dronů na frontu, a Putin se svými agenty a diplomaty trpělivě připravoval politickou půdu pro konečný úder. Čekalo se na okamžik, kdy západní veřejnost pochopí, že válka je drahá a Západ na ní nemá zdroje, a ukrajinská válečná morálka se v důsledku enormních ztrát utrpěných za dosažení nulového výsledku na frontě rozpadne. A ten okamžik právě nastal!

 

Celý článek si můžete přečíst    ZDE

 

ZDROJ

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *