Brigádní generál-špion Koudelka vypnul v rámci Operace Gladio prakticky neznámý zpravodajský web ukrajinského oligarchy!

3.4.2024

Brigádní generál-špion Koudelka vypnul v rámci Operace Gladio prakticky neznámý zpravodajský web ukrajinského oligarchy! Ten prý šířil propagandu Kremlu tím, že zval k rozhovorům nejen české politiky, a ti prohlašovali, že chtějí mír na Ukrajině! Zpravodajská hra s manuálem Russiagate od CIA před volbami do EU Parlamentu je na světě a my známe podrobnosti!

Minulý týden otřásl evropskými mediálními žumpami skandál údajného ruského zasahování do evropských voleb a v čele této neuvěřitelné inscenace je opět šéf české BIS a nyní již brigádní generál Michal Koudelka. Jeho BIS prý rozkryla téměř neznámý a prý dezinformační server Hlas Evropy (Voice of Europe) a vláda Petra Fialy následně na firmu provozující web a na dvě osoby uvalila české sankce.

Současně BIS tyto informace sdílela s dalšími tajnými službami evropských států. Obvinění jsou naprosto neuvěřitelná – Web prý prováděl rozhovory s českými a dalšími politiky z celkem 7 zemí EU, kteří v rozhovorech prohlašovali, že chtějí mír na Ukrajině! A následně prý za tyto rozhovory dostávali politici zaplaceno!

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 2.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *