, , , , , ,

Maďarsko zavádí novou vzdělávací osnovu, bude se vyučovat vlastenectví a normální rodina!

Maďarsko zavádí novou vzdělávací osnovu

Maďarsko zavádí novou vzdělávací osnovu. Liberální opozice je zděšená, bude se vyučovat vlastenectví a normální rodina!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Jedná se o naprosto zásadní opatření, které má napomoci rozvoji maďarského národa a jeho budoucích generací. Novela vzdělávací osnovy je velmi komplexní a byla připravována řadu let. Od stanovení maximálního počtu žáků v jednotlivých třídách, až po detailní změny v tom, co a jak se má vyučovat. Cílem je rovněž zvýšit prestiž pedagogického sboru.

U liberální opozice a jejich globalistických pánů to vyvolalo skutečné zděšení.  Jednak to narušuje dlouhodobý plán na cílenou deedukaci bílého obyvatelstva, kterou vidíme po roce 1989 i u nás. Dále zavadí výuku k vlastenectví a normální rodině a tedy odmítá současnou LGBT propagandu.

Podle opozice se prý jedná o ideologickou výuku. Jako by snad současná multikulturní a LGBT propaganda nebyla ideologická?! Kriticky se rovněž vyjadřují orgány EU.

Bohužel je smutné, že žádná z českých opozičních stran podobnou reformu nemá v plánu. S výjimkou Národní demokracie, Volného bloku a částečně Trikolora . Přitom školství je zásadním bojištěm o přežití národa. Tady přece jde o to, zda bude pokračovat současný trend výchovy nevzdělaných a naivních liberálních mládežníků, doplněný agresivními imigranty, nebo vlastenecky orientované české mládeže.

P.S. Pro zajímavost: do povinné literatury je zařazen i český spisovatel B. Hrabal, či G. Orwell. Z povinné četby byl ale vypuštěn nositel Nobelovy ceny z roku 2002 Imre Kertész, který ač se narodil v Maďarsku, je židovského původu a ve svém díle se zabýval převážně židovským holokaustem. Žil v Německu, považoval se za Berlíňana a proslul veřejným pomlouváním země svého původu. Když ale onemocněl Parkinsonovou chorobou, tak se rozhodl dožít v té Budapešti, kterou dříve veřejně pomlouval, byť se později za svá slova omluvil a o svém původním rodišti se vyjadřoval velmi pozitivně, včetně odmítnutí pomlouvat vlasteneckou maďarskou vládu na žádost „západních médií“.

Josef Jungmann

Zdroj: Česká věc https://ceskavec.com/2020/02/madarsko-zavadi-novou-vzdelavaci-osnovu-liberalni-opozice-je-zdesena-bude-se-vyucovat-vlastenectvi-a-normalni-rodina?fbclid=IwAR3SdnLTcAwf2RMsmgFdE9zk_oak_5R5j7985TPQ6o7pHjFS06tBE8XNKxE

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *