, , , ,

Samsung představuje SPY MACHINE „Ballie“, který se pohybuje po vašem domě a špehuje vše a přitom ovládá vaše elektronická zařízení

Samsung představuje SPY MACHINE „Ballie“, který se pohybuje po vašem domě a špehuje vše a přitom ovládá vaše elektronická zařízení

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

19.1.2024

V závodě s Amazonem na dně společnost Samsung odhalila nového robota špionážního stroje s názvem „Ballie“, který se pohybuje po domovech lidí a sleduje a poslouchá vše, co dělají, a přitom ovládá všechna jejich elektronická zařízení.

 

Nejnovější hypotetický design Ballieho, který byl poprvé představen již v roce 2020, má velikost zhruba jako bowlingová koule na kolečkách – dříve byla jen o velikosti tenisového míčku. Špionážní zařízení nyní obsahuje také vestavěný projektor, který dokáže zobrazit virtuální pracovní hovor, program jógy nebo cokoli jiného, ​​co si uživatel přeje promítat na zeď nebo strop – video níže ukazuje , jak Ballie vypadá a co dělá:

&

;

(Související: Dříve bylo zařízení Amazon Echo považováno za dokonalý špionážní stroj, který poslouchal a zaznamenával vše, co uživatelé dělají a říkají.)

 

Opravdu svět potřebuje další domácí špionážní zařízení?

Na nedávné akci CES 2024 společnost Samsung předvedla Ballieho v demu, i když účastníkům nebylo umožněno žádné osobní setkání se zařízením sférického robota. V demu byly Ballieho pohyby „zjevně pevně napsány a kontrolovány“, abychom citovali Nathana Ingrahama z Engadget .

 

Ingraham říká, že demo „přinejmenším… nám dalo představu o tom, jak si společnost představuje využití Ballieho.“ Jinými slovy, skutečné případy použití Ballieho jsou stále hypotetické, protože zařízení je stále ve vývoji.

 

Herec na CES 2024 požádal Ballieho, aby pro něj zahájil cvičební rutinu, což přimělo stroj promítnout na zeď cvičební video pro okamžité použití spolu s hudbou.

 

„Jistě, mohli byste k tomu použít svou televizi, ale když jeden z cviků vyžadoval, abyste si lehli, Ballie natočila video ke stropu, aby herec mohl pokračovat ve sledování,“ vysvětluje Ingraham.

 

V dalším ukázkovém příkladu Ballie zobrazil vizuální reprezentaci kvality vzduchu v domě, ke kterému byl připojen přes čističku vzduchu. Ballie zobrazil nejen statistiku částic, ale také varování, že je třeba vyměnit filtr v čističce vzduchu.

 

„Myšlenka je ukázat, že Ballie může mluvit se všemi vašimi zařízeními pro chytrou domácnost a zobrazovat z nich informace, i když nemají vyhrazený displej,“ říká Ingraham.

 

Podobně jako smartphone je Ballie také schopen zobrazit kalendář uživatele, uskutečňovat telefonní hovory a dokonce zobrazovat videozáznamy, řekněme, vnitřku „chytré“ lednice Samsung nebo předního sklopení v dráze „chytrého“ zvonku.

 

„Je to roztomilé a bylo zábavné vidět Ballieho sebevědomě se válet po podlaze demo oblasti, ale nemohu si pomoci, ale myslím, že to také řeší přesně nula problémů reálného světa,“ poznamenává dále Ingraham.

 

Podle Samsungu budou první funkční zařízení Ballie v prodeji koncem roku, ale ne všichni, včetně Ingrahama, jsou přesvědčeni, že se skutečně zhmotní.

 

„Nejsem plně přesvědčen, protože jsme viděli mnoho podobných projektů umírat ve větru, ale rozhodně fandím malému robotovi,“ píše.

 

Zprávy naznačují, že nejnovější iterace Ballieho představená na CES 2024 obsahuje prostorový senzor LiDAR a 1080p projektor, z nichž druhý má dvě čočky a umožňuje robotovi promítat filmy, videohovory a „pozdravy“ na okolní povrchy.

 

Video zobrazené během hlavní řeči zařízení zachycovalo Ballie, jak zdraví uživatele, který se právě vrátil domů z práce nebo pochůzky, promítáním slova „Vítejte“ na zeď.

 

Nejnovější zprávy o špionážním úsilí technologického průmyslu lze nalézt na Watched.news .

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

Engadget.com

 

Twitter.com

 

NaturalNews.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2024-01-19-samsung-ballie-spy-machine-controls-electronic-devices.html

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *