, , ,

Je potřeba tlačit na poslance SPD a ANO, aby vyvolali ústavní krizi a předčasné volby. A je třeba na ně tlačtit teď HNED

Lubomír Volný

Je potřeba tlačit na poslance SPD a ANO, aby vyvolali ústavní krizi a předčasné volby. A je třeba na ně tlačtit teď HNED

27.2.2023

Lubomír Volný odpovídá na otázky Studia Helén, Svobodného vysílače – na současnou politickou i nepolitickou situaci.

Je potřeba tlačit na poslance ANO a SPD, aby zablokovali sněmovnu.
Je třeba na ně tlačit, aby vyvolali ústavní krizi a požadovali předčasné volby.
Tato Fialová vláda vznikla v době míru a nemá mandát na vyzbrojování Ukrajiny ani na zatažení občanů České reubliky do proxi války NATO s Ruskem prostřednictvím Ukrajiny.
Je potřeba toto všechno vládě připomenout a žádat předčasné volby.
Pište poslancům na jejich sociální sítě, komentáře pod jejich příspěvky, SMS zprávy, e-meily – a ptejte se jich jestli vyvolají ústavní krizi a budou požadovat předčasné volby?
Ptejte si jich, proč dovolí naší vládě rozdávat naše peníze na zbraně a válku a nikdo nemluví o MÍRU?
Ptejte se jich, proč tuto cizí válku mají zaplatit naši důchodci a pracující?
Ptejte se jich, pište jim na sociální sítě, e-maily, SMSky – jsou to vaši zaměstnanci, máte právo je kontrolovat a požadovat po nich práci ve prospěch všech občanů České republiky. Můsíte je úkolovat, ne se jich prosit – mají povinnost pracovat ve prospěch občanů.
Mají tu moc, mají moc vyvolat přečasné volby. Pokud myslí blokování sněmovny váženě a ne pouze jako divadlo pro své voliče, tak to UDĚLAJÍ. mají na to 92 poslanců a to je obrovská síla.
Pokud to neudělají a nevyvolají předčasné volby, budete vědět, že to prostě nechtějí, že schvalují všechny kroky vlády a jejich voliči jsou jim prostě FUK. Poznáte, že to je pouze divadlo, že všichni jsou spokojeni tam, kde jsou a osudy obyčejných lidí jsou jim úplně lhostejné.
Řekněte ANO a SPD, že chcete předčasné volby.
SPD a ANO mají tu možnost – a jestli říkají, že ne, tak LŽOUa vy je už příště nevolte.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *