, , , , ,

Covid a vakcíny záměrně ohlupují populaci. Je to biologická zbraň zaměřená na mozek.

Covid a vakcíny záměrně ohlupují populaci. Je to biologická zbraň zaměřená na mozek.

Celý článek si můžete poslechnout ZDE

 

9.4.2024

Nejhorší věc, jaká kdy byla provedena. Nejde o zdraví, nejde ani o peníze, jde o ovládnutí lidské mysli. Podkopat schopnost lidského myšlení. Nebudete přemýšlet. A je to ještě horší. Nemáte produkci nervových buněk nutných pro zapamatování a vybavení si vašich vzpomínek. Ty překryjou pomocí narativů strachu, pomocí technokratických narativů. Změní vaši individualitu, vaši osobnost. Uváznete v režimu zombie.

Lidé, kteří nemají zájem skutečně přemýšlet, byli těmi, kteří se velmi rychle nechali „očkovat“. Pokud je potlačená zvídavost i psychická odolnost, pak přijmete vše. Zvlášť když to přichází s velkým strašením. Potom posloucháte reflexy, snažíte se nebýt izolovaní, následujete skupinu a jdete s davem.

Další konspirace padá. mRNA bodanec je biologická zbraň na ovládnutí mysli ve smyslu přepsání paměti, tedy jejího vymazání. Zombíci co ztratí lidskost, které zajímá jen konzum. Mentálně je změní.

Tucker Carlson jede zase bomby. Našel německého lékaře, který publikoval jednoznačný záměr strůjců covidové agendy zbavit lidi běžného způsobu uvažování. SARS-CoV-2 je roky připravovaná biologická zbraň útočící primárně na mozek. Jaké změny na mozku mohou působit vakcíny a strach? Mozek se chová podobně jako v případě Alzheimerovy choroby.

Tucker Carlson & dr. Michael Nehls.

Rozhovor pro TuckerCarlsonNetwork. Proč lékařský a vládní establishment vnucoval světu covid vakcínu, i když věděl, že nefunguje? Molekulární genetik dr. Michael Nehls říká, že nešlo o peníze, šlo o ovládnutí lidské mysli. Podezření tzv. konspiračních teoretiků se potvrdilo, vakcíny, mimo jiné, „ohlupují“ populaci a dr. Nehls vysvětlil proces, jak spike protein z vakcín útočí na hipokampus. Alzheimerova nemoc – Vitamin D – Lithium.

Celý článek si můžete přečíst ZDE

 

ZDROJ

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *