, , , , ,

Úplně šílené: Stav očkování zesnulého není z důvodu ochrany údajů zaznamenán

stav očkování

Úplně šílené: Stav očkování zesnulého není z důvodu ochrany údajů zaznamenán

7.2.2023

V letech korona hysterie si každý malý učeň směl, ba musel sbírat očkovací status hostů restaurací nebo návštěvníků obchodních prostor. V každém koutě jste museli informovat úplně cizí lidi o stavu vašeho testu nebo očkování. Po zahájení očkovací kampaně došlo v západním světě k masivní nadměrné úmrtnosti. Stav očkování zesnulého by nyní byl tajný kvůli ochraně dat.

To je „velká věc“, která motivuje dobré daňové poplatníky, aby se plácali do čela. Německý statistický úřad Destatis již v prosinci 2022 prohlásil, že stav očkování zesnulých by neměl být zaznamenáván. Není to zákonem specifikovaná informace pro statistiku příčin smrti.

Na druhou stranu Destatis nemá problémy se zveřejňováním koronových úmrtí zaznamenaných za známých podivných podmínek. Pamatujte, že každý, kdo měl pozitivní korona test do měsíce před svou smrtí, byl podle doporučení WHO považován za „mrtvého koronavirem“. To zahrnovalo dopravní smrt i lidi, jejichž padák se během seskoku nerozvinul. V USA zašli dokonce tak daleko, že lékaři nemuseli mít příčinu smrti potvrzenou v laboratoři, ale mohli jednoduše uhodnout důvod „Covid-19“. Samozřejmě bylo více peněz od státu na případy korony, které řada nemocnic zejména v USA využívala na rehabilitaci.

Kritici si oprávněně stěžují, že je zcela absurdní, když státy nařizují opatření, jako je očkování, ale následně se nezajímají o rizika, vedlejší účinky nebo možné úmrtnosti:

Následující prohlášení přesně shrnuje problém:

Pokud byl masový a zcela nový typ očkování předpokladem účasti na životě, ale nesmí být zahrnut do statistik, musím předpokládat, že za tím byl záměr.

Siegfried del Morale

Četné komentáře německých občanů naznačují, že mezi obyvateli převládá hněv, ale také nejistota. Jak je možné, že nejsou zaznamenány možné fatální následky nového, experimentálního očkování? Zároveň si většina pamatuje, že masmédia informující v souladu se zákonem popírala, bagatelizovala a zakrývala vedlejší účinky a úmrtí. Příbuzní lidí, kteří se po očkování stali doživotně závislými nebo kteří náhle a nečekaně zemřeli, zůstávají sami se svou bolestí, ale i se svými náklady a stále se jim posmívají.

Tento přístup také činí skeptické ty, kteří věří v oficiální vyprávění o nebezpečné pandemii a očkování, které ji má zachránit.

Dočetli jste jeden z našich článků?
Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti.
Více o financování zdola se dozvíte ZDE: https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *