, , ,

Odkryli jsme, proč je voda tak drahá! Drsný byznys s naší vodou, který všichni platíme.

Odkryli jsme, proč je voda tak drahá! Drsný byznys s naší vodou, který všichni platíme.

6.2.2023

„Byznys“ s vodou, který funguje jako pumpa na naše peníze. Boj o vodu v ČR začal již po roce 1993. Lidé to netuší a netuší, že netuší. Řešit sucho, zadržení vody, čistotu vody a obnovu trubek, nejde bez peněz. Ty vždy nakonec zaplatí občané. Proto musí být správa vody služba a ne kšeft.

Koncern prodává vodu lidem  a inkasuje zisky. Pokud je třeba investovat, tak si rozumný člověk zisk nevyplatí. Ale to koncerny nedělají. Zisky  tečou do zahraničí a investice platíme my v ceně vody a z daní. A to je absurdní.

Jak a díky komu se Smvak dostal do rukou koncernů? To zdokumentoval a zveřejnil Nadační fond pravda o vodě 👉 https://pravdaovode.cz/nfpov/ … Takto diletantsky rozhodovali o prodeji akcií strategické společnosti politici. Že v tom je jen naivita, lze uvěřit jen stěží. 👉 www.pravdaovode.cz/smvak-vz

voda.

Pozor, voda není prodaná. Z 90% nejsou prodané ani vodárenské trubky…

 

To, že je v České republice prodaná voda, je mezi lidi cíleně šířená lež, aby lidé rezignovali na požadavek nápravy

  1. Voda je stále ve správě státu, konkrétně státních podniků povodí Odry, Moravy…
  2. Z 90% nejsou prodané ani vodárenské a kanalizační trubky, přečerpávací stanice a čistírny odpadních vod. Jsou stále ve vlastnictví měst nebo městských vodáren. Koncerny ani překupníci je vlastnit nechtějí, protože se do nich musí investovat. Což ví i lidé ve vedení státu a na ministerstvech.

https://youtu.be/OHXxsbJ71bw

3. „Politici“ prodali a darovali koncernům často hanebně a protiprávně právo prodávat vodu a inkasovat od lidí peníze a zisk. To je ta hanebná „privatizace zisků a zestátnění nákladů“ přes smlouvy o provozování s koncerny. Tyto smlouvy jsou často uzavřeny díky protiprávnímu jednání politiků a kolaborujících vodařů původně ve vedení městských vodáren.

Ale pozor – tyto smlouvy jsou na dobu určitou…  Rozhodně někdy končí a není důvod je znovu uzavírat…

https://youtu.be/ejRpnupDZNk

Co to znamená?

Že náprava je možná. Ti, kteří omílají v médiích to, že je voda prodaná a tak nejde nic dělat, lidem lžou. Ti, kteří naopak tvrdí, že 90% trubek je v rukou měst a tak vlastně není co řešit, lžou vlastně také, protože velmi dobře ví, že 70 trubek, které sice vlastní města, mají na základě pochybných smluv a často protiprávního jednání politiků v rukou koncerny, které díky tomu inkasují každoročně miliardové zisky a ty vyvádí mimo republiku na své účty do zahraničí.

Koncerny dobře ví, že v odvětví schází peníze na potřebné investice a lidem léta vodu neskutečně zdražují. Jejich cíl je přes vodu vysát co nejvíce peněz na své účty do zahraničí.

https://youtu.be/oJn480Em99s

„Politici“ zaprodali to, z čeho jediného tečou zisky, tzn. dodávku a odvedení vody. Tím koncerny ovládly peněžní toky z vody, právo inkasovat od lidí vodné a stočné a právo inkasovat zisk. Je to mazané – investice zůstaly na městech, ale zisky jsou v rukou koncernů. Ale odpovědnost za to mají konkrétní lidé… a zákony pro ně platí stejně jako pro občany.

S plným vědomím realizovali tunel – pokoutnou privatizaci zisků a zestátnění nákladů.

Proto jsme se tomu s lidmi, kteří chápou, že se může bránit, postavili a začali jsme sebe a lidi bránit i přes soudy a Nadační fond PRAVDA O VODĚ.

Bránit sebe a vodu může třeba drobně vlastně každý

50-100 Kč měsíčně může přispět téměř každý a stejně se může téměř každý stát součástí komunity VODA LIDEM a sdílet informace o vodě, které ho zaujmou a tím přispívat k osvětě a růstu veřejného mínění, které požaduje na politicích jednání v zájmu lidí, ukončení tunelů a potrestání darebáků za ně odpovědných. Stejně tak  může každý přidat svůj podpis pod petici VODA JE ŽIVOT, kterou již podepsalo přes 31.000 občanů.

ZDROJ: Nadační fond Pravda o vodě https://pravdaovode.cz/cena-vody/

👉 Pomozte prosadit vyšetření, kdo je odpovědný za cizí korporace u našich studní a ukončit často protiprávní stav – na který doplácíme. PŘIDEJTE SE: https://pravdaovode.cz/petice

👉 Staňte se členem našeho YouTube ZDE: https://1url.cz/vriRT

👉 Zveřejňování kauz a obranu vody můžete podpořit ZDE: https://1url.cz/Xrr2 Děkujeme za Váš zájem o vodu i o nápravu. Informace, které se vám líbí a dávají vám smysl, prosím šiřte, sdílejte a rozesílejte

💙 POUZE INFORMOVANÝMI TOTIŽ NEJDE MANIPULOVAT.

👉 ZDE MÁTE DÁREK 🎁 KUS HISTORIE, PUBLIKACE – JAK SE KONCERNY DOSTALY K NAŠÍ VODĚ: https://1url.cz/1rvTz SLEDUJETE NÁS: Facebook

👉 https://www.facebook.com/Vodalidem Web

👉 https://pravdaovode.cz YouTube 👉https://1url.cz/vriRT Instagram 👉 https://1url.cz/4rvTr linkedin 👉 https://1url.cz/zrvTJ S pokorou k vodě Nadační fond PRAVDA O VODĚ a Radek Novotný TUNA VERSUS: Facebook 👉https://www.facebook.com/TUNAVERSUS YOU TUBE 👉    / @tunaversus  

S rozsudky potvrzujícími protiprávní působení cizích korporací u naší vody, jdeme přimět politiky zjednat nápravu nejen přes soudy, ale i přes tlak veřejnosti – petice VODA JE ŽIVOT. Proto dáváme dohromady 100.000 podpisů, aby politici byli pod trvalým a rostoucím tlakem občanů.

Klikněte prosím na https://pravdaovode.cz/petice a podepište petici. Poté ji šiřte, sdílejte a pošlete známým např. e-mailem. Petice je jen jeden z kroků , který pro nápravu děláme.

Více informací www.pravdaovode.cz/nfpov Je potřeba mít vodu, energii, teplo a plyn v rukou státu. Tato odvětví mají být spravována jako veřejná služba a ne jako kšeft k dolování zisků překupníků. Ptáte se, co proto můžete udělat? Tak se podívejte, co děláme kolem vody https://pravdaovode.cz/nfpov/ a co vám dá smysl, to podpořte:

💙 Pomozte zvýšit legitimní tlak na zákonodárce, podložený rozsudky – přidejte se k 57.000 občanům, kteří požadují vyšetřit protiprávní instalace koncernů k naší vodě a zacyklit peníze lidí ve vodárenství. Podepište petici VODA JE ŽIVOT – https://pravdaovode.cz/petice/

💙 Podpořit projekt obrany vody, který dělá nadace PRAVDA O VODĚ https://www.darujme.cz/projekt/1205351

💙Fandíte-li více soudům a rozsudkům, pak podpořte R. Novotného 151 441 719 / 0300 .

Soudy financuje 20 let a je vám jasné, že mu stát, politici ani koncerny na odhalování jejich lumpáren nedávají ani korunu. Máte-li dotaz , kontakt je zde – radek.novotny@pravdaovode.cz nebo 774 774 680

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *