, , , , , , ,

Pokud Ukrajina prohraje, bude NATO ve válce s Ruskem!

Pokud Ukrajina prohraje, bude NATO ve válce s Ruskem! Americký ministr obrany to prohlásil při kongresovém slyšení a olej do ohně přilil i premiér francouzské vlády, který potvrdil Macronova slova o připravenosti vyslat vojáky na Ukrajinu! Olaf Scholz navíc prozradil, že vojáci Francie a Británie už obsluhují na Ukrajině raketové systémy dlouhého dosahu! A již čtvrtá země potvrdila připravenost k vyslání vojsk na Ukrajinu!

1.3-2024

Vstup armád zemí NATO na Ukrajinu je již vlastně jen otázkou velmi krátké doby, protože nyní to vypadá, že každý den se najednou uvolňují informace, které vlastně ukazují, že Ukrajina stojí před porážkou a nyní se už hledají jen důvody a omluvy před širokou a do značné míry zmatenou západní veřejností, že namísto hrdinné ukrajinské armády bude muset proti Rusům bojovat kontingent vojáků z několika zemí NATO.

Pondělní zemětřesení [1], které svým výrokem o možnosti vyslání vojsk NATO na Ukrajinu odpálil francouzský prezident Emmanuel Macron totiž má pokračování a premiér francouzské vlády Gabriel Attal potvrdil, že Francie chce na Ukrajinu vyslat vojáky, a to k účelu výcviku vojáků AFU, k obsluze PVO systémů a k ostraze několika míst ukrajinské hranice. Macronovo a nyní i Attalovo prohlášení spustilo klasickou konceptuální lavinu, kterou dobře známe a říká se jí rovněž veřejná objednávka.

&

 

nCílem vypouštění těchto informací v lavině je navodit u veřejnosti dojem, že již je nejen rozhodnuto, ale vlastně se nic neděje, vlastně je to správně a vlastně se to mělo udělat dávno. Je to v podstatě humpolácké posouvání Overtonova okna, kdy se okno namísto opatrného posouvání rovnou na hulváta vytrhne z pantu, spustí se obrovský řev, veřejnost se zaplaví zoufalými obrázky, neštěstím a semknutými zmrdy, kteří najednou pláčou, že je potřeba udělat vše, aby se zabránilo nejhoršímu. A doslova na hulváta se tak vyrvané Overtonovo okno nasadí na nemyslitelnou díru ve zdi, která vede rovnou na bitevní pole a do války na Ukrajině. A přesně tohle se začalo dít tento týden.

 

 

Celý článek s videi si můžete přečíst a poslechnout ZDE:

https://aeronet.news/pokud-ukrajina-prohraje-bude-nato-ve-valce-s-ruskem-americky-ministr-obrany-to-prohlasil-pri-kongresovem-slyseni-a-olej-do-ohne-prilil-i-premier-francouzske-vlady-ktery-potvrdil-macronova-slova/

 

ZDROJ:https://aeronet.news/pokud-ukrajina-prohraje-bude-nato-ve-valce-s-ruskem-americky-ministr-obrany-to-prohlasil-pri-kongresovem-slyseni-a-olej-do-ohne-prilil-i-premier-francouzske-vlady-ktery-potvrdil-macronova-slova/

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *