, , , ,

Eric Clapton pomáhá RFK Jr. získat 2,2 milionu dolarů na sbírce v Los Angeles

Eric Clapton pomáhá RFK Jr. získat 2,2 milionu dolarů na sbírce v Los Angeles

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

25.9.2023   Laura Harris /

Legendární hudebník Eric Clapton pomohl demokratickému kandidátovi Robertu F. Kennedymu Jr. (RFK Jr.)  získat ohromujících 2,2 milionu dolarů na jeho prezidentskou kampaň v exkluzivní a hvězdně obsazené sbírce v Los Angeles 18. září.

„Jsem hluboce vděčný [Ericu Claptonovi] za to, že přinesl své hudební umění a vzpurného ducha na mé včerejší setkání v Los Angeles a pomohl mi vybrat 2,2 milionu dolarů na moji kampaň,“ uvedl RFK Jr. v prohlášení zveřejněném 19. září. ( Související:  GAME ON! Super PAC American Values ​​2024 získal více než 10 milionů dolarů ve finančních prostředcích na kampaň pro RFK Jr. )

Na konci srpna Kennedyho kampaň oznámila, že Clapton vystoupí na své exkluzivní fundraisingové akci s cenami vstupenek od 3 300 do 6 600 USD. Clapton také vyjádřil své nadšení z fundraiserové akce a pochválil RFK Jr. za jeho oddanost „pravdě, jednotě, míru a potomstvu“ prostřednictvím video zprávy.

Podle týmu Kennedyho kampaně budou finanční prostředky vybrané během akce rozděleny do dvou: 1 milion dolarů na prezidentskou kampaň RFK Jr. a zbývajících 1,2 milionu dolarů na politický akční výbor (PAC), který podporuje jeho kandidaturu na prezidenta. RFK Jr. a Clapton sdílejí stejné názory na pandemii COVID-19.

„Eric zpívá z hlubin lidského stavu. Pokud ve mně vidí možnost přinést jednotu do naší země, je to možné jen proto, že umělci jako on vzývají pohřbenou víru v neomezenou sílu lidských bytostí překonat jakoukoli překážku,“ řekl RFK Jr.

DNC se snaží zmanipulovat primární pravidla ve prospěch Bidena

Od té doby, co RFK Jr. oznámil svou prezidentskou kandidaturu na začátku tohoto roku, byl nejbližším soupeřem prezidenta Joea Bidena v různých průzkumech prováděných různými soukromými a veřejnými organizacemi. RFK mladší je zkrátka jednou z mnoha hrozeb proti Bidenovu prezidentství.

Nicméně, Biden se stále těší podpoře Demokratického národního výboru (DNC) pro druhé funkční období v Bílém domě, přestože čelí vyšetřování impeachmentu.

V otevřeném dopise zveřejněném na webu kampaně Kennedy 2024 RFK Jr. obvinil DNC z manipulace primárních pravidel a omezování demokracie ve prospěch Bidena v jeho prezidentské kampani.

„Kampaň DNC a kampaň Joea Bidena se v podstatě sloučily do jednoho celku, finančně i strategicky, a to navzdory příslibu neutrality ve své chartě a stanovách. DNC nemá upřednostňovat jednoho kandidáta před druhým. Má dohlížet na veletrh, DNC by nemělo upřednostňovat žádného kandidáta.“ demokratického výběrového řízení, a pak podpořit kandidáta, kterého jeho voliči vyberou,“ napsal RFK mladší.

Oddíl 4 pravidel DNC podpořil tvrzení RFK Jr. a uvedl, že předseda strany musí být spravedlivý a zacházet se všemi prezidentskými kandidáty a jejich kampaněmi stejně. V únoru však DNC slíbilo svou silnou podporu Bidenovi i viceprezidentce Kamale Harrisové.

„Voliči si zaslouží – a demokracie vyžaduje – konkurenční proces, kterým se určují nominanti. Měli by to být voliči strany, kdo volí kandidáta, a ne straničtí insideři, kteří jednoho pomazávají,“ napsal dále RFK Jr.

Podívejte se na toto video, které hovoří o tom, že  RFK Jr. má podporu  jak  zakladatele InfoWars  Alexe Jonese, tak bývalého prezidenta Donalda Trumpa.

https://www.brighteon.com/33b8e6ab-e1d7-4228-bb9a-42cf37010e13

 

 

ZDROJ:http://<iframe src=’https://www.brighteon.com/embed/33b8e6ab-e1d7-4228-bb9a-42cf37010e13?t=7′ width=’560′ height=’315′ frameborder=’0′ allowfullscreen></iframe>

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *