Němci chtějí odsávat CO2 a ukládat ho na dně Severního moře

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

2.5.2024

Klimatická agenda, jejímž cílem je mimo jiné destrukce evropského průmyslu a zemědělství, ztráta konkurenceschopnosti a razantní snížení životní úrovně mas, je celá založena na lži o „zlém“ CO2, který údajně člověk produkuje v takovém množství, že to brzy povede k hrůzné apokalypse.

Šílené na tom všem je nejen to, že většina lidí těmto nesmyslům věří – a tedy podporují politiky, kteří tuto ničivou politiku prosazují -, ale i fakt, že klimatičtí idioti jsou schopni čehokoli, aby ukázali, že proti onomu „zabijáku“ v podobě pro rostliny nezbytného CO2, bojují.

Jedním z těchto idiotů je také německý zelený ministr hospodářství Habeck. Ten přišel s plánem, který je sice velmi nepříznivý pro životní prostředí, nicméně své voliče, mnohdy fanatiky, kteří se lepí k silnicím, tím možná uspokojí podobně, jako je vláda uspokojila uzavřením všech jaderných elektráren.

Protože je považován za škodlivý pro klima, chce nyní ministr hospodářství Robert Habeck ukládat oxid uhličitý ve velkém na dně Severního moře. Nejedná se však pouze o extrémně nákladný projekt, ale také extrémně škodlivý pro životní prostředí.

V boji proti změně klimatu sleduje Robert Habeck ambiciózní a velmi sporný plán. Spolkový ministr hospodářství a ochrany klimatu chce v Severním moři zřídit konečné úložiště pro ukládání oxidu uhličitého na mořském dně.

Nápad zní v zelené myšlenkové konstrukci jasně: „Špatný“ CO₂, který se nedostane do atmosféry, nepřispívá ke skleníkovému efektu a tím ke globálnímu oteplování.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 2.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *