, , , ,

Důvěřiví a možná šílení lidé a další letmé postřehy

Důvěřiví a možná šílení lidé a další letmé postřehy

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

1.7.2024

 

Dr. Vernon Coleman ve svých posledních pozorováních „Passing Observations 252“ poznamenává, že v Británii je asi deset milionů důvěřivých a možná i šílených lidí, kteří nyní každý den berou statin.

Ale nejsou to jediní důvěřiví lidé ve Spojeném království. Jsou také tací, kteří věří ve změnu klimatu a očkování a Great Reset a Net Zero – včetně většiny našich místních zastupitelů.

Když už mluvíme o politice, nejhorším scénářem po všeobecných volbách Spojeného království je koalice labouristů a liberálních demokratů.

„Snadno můžete říct, kolik drzých, neomylných fašistů je dnes ve Spojeném království. Jsou to ti, kteří mají ve svých oknech nebo na zahradách oranžové plakáty liberálních demokratů,“ říká Dr. Coleman.

Od Dr. Vernona Colemana

1. V poslední době bylo několik mírně teplých dnů, ale v polovině června 2024 byla oficiální teplota pro nejteplejší část Anglie v noci chvějící se čtyři stupně C a přes den svižných osm stupňů C. (Když jsme se začali třást, znovu jsme zapnuli ústřední topení.) A přesto nám bylo řečeno, že teplota je v dané roční době nadnormální. Pokud nevíte, co se děje, podívejte se prosím na moje video s názvem ` The Covid Genocide Unraels ‚. Děsivé vysvětlení změn našeho počasí najdete na konci videa. A samozřejmě, vysvětlení nemá absolutně nic společného s auty, krávami, letadly nebo sopkami.   Pro shlédnutí videa klikněte ZDE

. 2. Nejlepším scénářem ve volbách ve Spojeném království by byl parlament plný nezávislých (nestranických) poslanců. To se nestane. Druhý nejlepší scénář: koalice mezi konzervativci a reformou. Žádný jiný přijatelný výsledek neexistuje. Nejhorší scénář: koalice mezi labouristy a liberálními demokraty.

3. Nyní je téměř nemožné jít na procházku kamkoli v Anglii, aniž byste se vymkli kontrole z vodících psů. Nikomu nezáleží na lidech, kteří jsou nervózní ze psů nebo kteří nemají rádi kousání. A zdá se, že policie si neuvědomuje zákon, který činí přestupek, pokud někdo nahlásí, že byl na jakémkoli veřejném místě znepokojený, rozrušený nebo nervózní kvůli psovi. Každý, kdo je pokousán psem, by měl podat formální stížnost na policii a zažalovat majitele o vysoké částky jako náhradu škody.

4. Asi deset milionů důvěřivých a možná šílených lidí v Británii nyní užívá statin každý den. Těším se na výzkum, který potvrdí, že je bezpečné užívat jeden z těchto léků spolu s vakcínou proti covid-19. O rizicích se statiny jsem psal v 90. letech a nezměnil jsem na ně názor.

5. Sestra byla suspendována na šest měsíců za to, že bez povolení užila dvě tablety proti bolesti hlavy. Na druhou stranu ani jedna sestra nebyla suspendována za injekční podání vakcíny proti covidu-19 pacientům – produkt, o kterém je známo, že je zbytečný a nebezpečný.

6. Před čtyřmi lety mi Amazon pravidelně uděloval ceny za to, že jsem byl jedním z jejich 100 nejlepších autorů. Dnes, po čtyřech letech lží a pomluv o korporátních médiích a internetu, pochybuji, že jsem mezi jejich milionem nejlepších autorů. Více o tom, jak úřady potlačují pravdu, si můžete přečíst v mé knize „ Truth Teller: The Price “, která je k dispozici v knihkupectví na http://www.vernoncoleman.com

7. Pokud máte na dveřích dva zámky, můžete si je splést lupiči tím, že zamknou jen jednoho z nich. Zloděj na nich oběma stráví hodiny. Jednu ale bude odemykat a druhou zamykat.

8. Číselné údaje o čisté imigraci do Británie ukazují, že země má o 1,9 milionu lidí více než před třemi lety – většina z nich v Anglii, která byla léta nejpřelidněnější zemí na světě (s výjimkou několika zvláštností, jako je Monako). To jsou téměř dva miliony lidí, kteří chtějí zdravotní péči, prostor na silnicích a čerstvou pitnou vodu. Jsou to téměř dva miliony dalších lidí, kteří využívají viktoriánské kanalizace v zemi. A číslo 1,9 milionu je hodnota čistého přistěhovalectví. Ve skutečnosti do země přišly asi tři miliony lidí (většinu z nich přitahovaly peníze zdarma a bydlení zdarma) a jeden milion (odjeli tvrdě pracující daňoví poplatníci) odešel někam, kde je méně lidí. Británie je odsouzena k záhubě.

9. Více než 380 000 britských pacientů muselo čekat déle než dva měsíce na zahájení léčby rakoviny. To je naprostá ostuda a další známka toho, že Británie nemá účinnou zdravotní péči. A nemyslím si, že by to byla nehoda. V dnešní době je zdravotní péče navržena tak, aby zabíjela, ne léčila.

10. V temných a vzdálených dnech, kdy jsem nebyl médii považován za příliš nebezpečného, ​​jsem natočil čtyři televizní seriály založené na mé knize ‚ Bodypower ‚. Dva ze seriálů byly pro BBC a další dva byly pro ITV . Nyní se zdá, že všechny programy zmizely. To je ale překvapení. Ale můžete si knihu (která má podtitul ‚ tajemství sebeléčení ‚) koupit v knihkupectví na http://www.vernoncoleman.com

11. Moje varování o explozi počtu diabetiků (které jsem poprvé vydal v roce 1988 v mé knize ‚ The Health Scandal ‚) je nyní strašlivě pravdivá. V Británii je již 5,6 milionu diabetiků. A dalším 3,6 milionu je ohroženo rozvojem cukrovky. Popichování covid-19 zdůraznilo problém způsobený skutečností, že diabetes je dědičný.

12. Je dobré vidět, že někdo v Mezinárodní energetické agentuře (“IEA”) má smysl pro humor. IEA tvrdí, že bude přebytek ropy, protože lidé budou jezdit elektromobily. Ve skutečnosti lidé nechtějí elektromobily. Jsou mizerní a lidé preferují naftová nebo benzínová vozidla (známá jako „správná“ vozidla). Kromě toho, pokud každý bude jezdit elektromobilem, nezbude žádná elektřina na vytápění a vaření. A nebude přebytek ropy, protože banky a další finanční instituce se neodvažují podporovat průzkum ropy. Možná, že IEA dělá jen trochu plynového osvětlení, aby zlepšila svou popularitu mezi blázinci o změně klimatu.

13. Umělá inteligence („AI“) je den ode dne hloupější. Zdá se, že chytré telefony Apple nyní mohou odesílat automatické odpovědi na e-maily. A pak, pravděpodobně, telefon příjemce odpoví na automatický e-mail. A tak dále do nekonečna. Lidé, kteří vlastní telefony, spolu komunikují, aniž by museli číst nebo psát, co se říká jejich jménem. Jak dlouho bude trvat, než telefon požádá jiný telefon, aby si ho vzal? Nebo šéfův telefon všechny vyhodí, protože už nejsou potřeba. Oh, jaká legrace.

14. Stále více členů zastupitelstva je buď trvale nezaměstnaných, nebo jsou učiteli ve školách. Skutečný problém je samozřejmě v tom, že většina radních je součástí establishmentu. Jsou tak nevědomí, že věří ve změnu klimatu a očkování a ve Velký reset a Net Zero.

15. Vzhledem k mému vysokému věku jsem dnes dostal nepodepsaný dopis, ve kterém mě zvou k rezervaci jarního očkování proti covidu-19 (kromě toho, že dali covid bit velkými písmeny, aby to vypadalo důležitější). Anonymní odesílatel mi řekl, že očkování sníží mé riziko vážného onemocnění, což je překvapivé. Zvláštní je, že ten dopis byl datován 10. června 2024. Někdo by měl NHS říct, že jaro už nějakou dobu skončilo. Ale opravdu znepokojující je, že téměř každý s jakýmkoliv mozkem si nyní uvědomuje, že vakcína proti covid-19 je smrtelná a zároveň zbytečná. Nyní čekám na dopis od NHS, který mě pozve na setkání s krví.

16. Vyhazování starých výstřižků z tisku Vidím, že je to 60 let, co jsem začal provozovat noční klub v Birminghamu. Jmenovalo se to Šibenice, a protože jsem si nemohl dovolit jednu z těch třpytivých koulí, půjčil jsem si epidiaskop lékařské fakulty, abych ukázal histologické diapozitivy na stropě. Také jsem ukázal staré filmy Bustera Keatona vzhůru nohama, i když si nepamatuji proč. Pamatuji si, že jsem musel některé večery vypadnout z klubu, protože jsem byl také druhým smyčcovým kritikem pro Birmingham Post. Poté, co jsem hloupě udělal rozhovor pro Light Program na BBC a zmínil se o epidiaskopu, mě děkan pozval k osobnímu rozhovoru ve své pracovně. Naštěstí v té době studenty tak snadno nevyhazovali a já to střetnutí přežil.

17. Velšští nacionalisté chtějí, aby se Wales vrátil do Evropské unie. Bude zábavné sledovat, jak to bude fungovat. A nerad jsem v tomhle brutálně upřímný, ale proč by EU chtěla Wales? Také jsem viděl fámu, že někteří velšští nacionalisté chtějí, aby Wales dostal část peněz, které by byly vynaloženy na zrušenou železniční trať HS2, protože nevedla do Walesu.

18. Mimochodem, rád podpořím kampaně za skotskou a velšskou nezávislost, pokud to znamená, že angličtí daňoví poplatníci nebudou muset tyto země dotovat.

19. „Když se dobře zabalená síť lží postupně po generace prodá masám, pravda se bude zdát naprosto absurdní a její mluvčí jako šílený šílenec.“ – Dresden James

20. Všiml jsem si, že stále více lidí má za jménem „ona/ona“ nebo „on/on“, aby označili svá preferovaná zájmena. Zoufale čekám, až uvidím, jak si někdo vybere onu/jeho/ji. To bude legrace. Jak se šílenství rozplývá, musíme najít zábavu, kde se dá.

21. Můžete snadno říct, kolik drzých, neokázalých fašistů je dnes ve Spojeném království. Jsou to ti, kteří mají v oknech nebo na zahradách vystavené oranžové plakáty liberálních demokratů.

o autorovi

Vernon Coleman MB ChB DSc praktikoval medicínu deset let. Více než 30 let je profesionálním autorem na plný úvazek . Je romanopisec a autor kampaní a napsal mnoho knih literatury faktu. Napsal přes 100 knih , které byly přeloženy do 22 jazyků. Na jeho webových stránkách www.vernoncoleman.com jsou stovky článků, které si můžete zdarma přečíst.

 

ZDROJ:

https://expose-news.com/2024/07/01/gullible-and-possibly-insane-people/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *