, , , ,

Čtyři děti ve věku od 5 do 10 let byly převzaty do péče poté, co byly nalezeny na večírku s tělem mrtvé trans ženy na podlaze a drogami a sexuálními hračkami roztroušenými po celém domě 

Čtyři děti ve věku od 5 do 10 let byly převzaty do péče poté, co byly nalezeny na večírku s tělem mrtvé trans ženy na podlaze a drogami a sexuálními hračkami roztroušenými po celém domě

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

22.6.2023

  • Hasiči našli čtyři děti zaseknuté ve stísněné místnosti obklopené špínou a zápachem pronikajícím vzduchem.
  • Děti byly údajně ukryty v zadní místnosti muži oblečenými v dámském oblečení, kteří nespolupracovali a popřeli, že by uvnitř měli děti. 
  • Podle policejní zprávy byla na místě prohlášena za mrtvou transgender černoška

Záchranná služba našla tělo neidentifikované ženy poté, co bylo v sobotu v 11 hodin ráno oznámeno nahlášení osoby v bezvědomí. Uvnitř údajně našli šest dospělých, kteří vypadali jako muži oblečení jako ženy, kteří nespolupracovali a popírali, že by doma měli děti.

Děti byly nalezeny zaseknuté ve stísněné místnosti, obklopené špínou a zápachem pronikajícím vzduchem, schované dospělým mužem, který měl údajně na hlavě paruku.

Městská radní Erin Murphyová řekla NBC, že návštěvníci večírku se pokusili zastavit hasiče, aby našel děti.

„Když otevřel dveře, uviděl v zadní místnosti čtyři děti a myslím, že dva dospělé, a bylo to pro něj opravdu znepokojivé,“ řekl Murphy pro NBC. „Prostě vypadali vyděšeně.“

Bostonská policie klasifikuje incident jako vyšetřování úmrtí v důsledku zástavy srdce a do středy nebyla provedena žádná zástava.

Jeden ze sousedů, který nebyl jmenován, řekl stanici NBC10 Boston, že je nález traumatizoval.

„V bytě bylo spousta nepořádku a nečistoty, všude bylo spousta sexuálních hraček a drogových pomůcek,“ řekl Murphy.

Děti byly z nebezpečného prostředí okamžitě odebrány a předány do péče služby na ochranu dětí, kde jejich fyzický a psychický stav posoudili lékaři.

Není jasné, jaký je vztah mezi dospělými a dětmi nalezenými v bytě.

Podle policejní zprávy nebylo podezření na požití alkoholu a drog, nicméně mrtvé tělo bylo převezeno k dalšímu ohledání specialistkou na příjem lékařů Lindsey Cadwellovou.

V současné době není známo, co bylo příčinou smrti ženy.

‚Je to odporné,‘ řekl člen městské rady Michael Flaherty deníku Boston Herald. ‚Lidé z místa činu mě informovali, že v bytě byly drogy, alkohol, sexuální hračky a na podlaze leželo mrtvé tělo.‘

Flaherty listu Herald řekl, že žena nalezená na podlaze zemřela „zřejmě na předávkování“ a že v zadní ložnici byl nalezen „muž v paruce, který tvrdil, že je otcem“ dětí.

Sousedé řekli stanici NBC10 Boston, že jsou nálezem traumatizováni.

„Bylo to traumatizující. Nemůžu to dostat z hlavy, ani nikdo jiný, kdo to viděl.‘

‚Nevím, co se tam stalo. Nechci vědět, co se tam odehrálo, protože si myslím, že bych se kvůli tomu osobně cítila ještě nepříjemněji a nebezpečněji,‘ dodala.

Sousedka řekla televizi NBC10, že se v bytovém komplexu necítí bezpečně už několik let.

„Lidé vyrážejí dveře, aby mohli vstoupit, poflakují se a dělají naschvály po celou noc,“ řekla.

„Myslím, že ve světle toho, co se stalo, by bylo rozumné, kdyby sem (policie) chodila častěji, aby to tu měla pod kontrolou a abychom měli pocit, že můžeme pohodlně přicházet a odcházet,“ řekla.

Další sousedka, Millie Payouteová, řekla televizi NBC, že oběť je kamarádka její sousedky a že zemřela v bytě sousedů.

Radní města Velkého města Michael Flaherty řekl Boston Herald, že mrtvé tělo nalezené na podlaze bylo „zjevně předávkováno“ a že „muž v paruce, který tvrdil, že je otcem“ dětí, byl nalezen v zádech. ložnice

Policie uvedla, že kvůli stavu bytu bylo zavoláno oddělení pro děti a rodiny v Massachusetts, které incident vyšetřovalo.

Předseda rady Ed Flynn řekl, že objev byl podle Boston Herald „nehumánní a děsivý“.

„To podtrhuje potřebu dohledu nad inspekcemi BHA a praktikami vystěhování, bezpečnostním úsilím při vývoji a protokolech, aby bylo zajištěno, že děti jsou v každém bytě BHA v bezpečí.“

Očekává se, že Bostonská městská rada se ode dneška sejde za týden, aby prodiskutovala situaci, zjistila, co se stalo a jak zlepšit životní podmínky v bostonských veřejných bytech.

ZDROJ: https://www.dailymail.co.uk/news/article-12223171/amp/First-responders-horrified-children-trans-drag-party-dead-body-drugs-sex-toys.html?fbclid=IwAR0_f5JCltFEwm16sJ7FrsDqyQrdaw9hQ_7IZ25wYBF6uLrIIS58HQC6kMs

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *