Fialova vláda: Vědomá destrukce státu. Vazalská smlouva s USA likviduje zbytky naší suverenity. Migrační pakt věstí katastrofu. Brusel je šťasten z nejslabší vlády v naší historii. Český lev umírá. Co vše ještě sneseme?

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

23.6.2023

JINDŘICH KULHAVÝ komentuje katastrofu, kterou pro nás vědomě připravuje současná vláda bruselských lokajů – a ptá se, jak dlouho si to těžce zkoušení čeští občané nechají líbit

Fialova vláda se stala hrobařem české státnosti, ekonomiky a národní hrdosti. Vše, co může Českou republiku poškodit, je Petrem Fialou a dalšími ministry a představiteli pětikoalice podepsané. Přibýt může snad už jen ratifikace Istanbulské úmluvy.

Destrukce kam se podíváš

Nejviditelnějším důkazem vzdání se suverenity je dohoda o vstupu americké armády na naše území. Tzv. Obranná smlouva staví při její případné ,,invazi“ do naší země americké občany a vojáky nad zákony České republiky a dělá z nich nedotknutelné. Navíc se vláda upsala k přenechání části již tak vybrakovaného státu cizím příslušníkům tvořícím z naší krásné země novodobý terč ve chvíli, kdyby byli Rusové provokacemi nuceni použít zbraně se středně dlouhým doletem.

Následky podobné události by byli samozřejmě dalekosáhlé. Navíc v případě takové situace je velmi sporné, s kterou stranou konfliktu by chtěli Češi spolupracovat – a lze velmi logicky předpokládat, že by byl národ tak jako nyní rozdělen na dvě poloviny stojící proti sobě. Pětikoalice však rozhodla za nás, aniž by se někoho i přes ztrácející důvěru ptala.

V ekonomické oblasti si s námi Brusel jaksi vytírá své zatuchlé pozadí. Využívá nejslabší vlády v historii samostatného Československa a nástupnické České republiky. Západní investoři opouštějí slábnoucí republiku a silueta levné montovny a skladovacích areálů již zcela dominuje. Tahoun naší ekonomiky, tedy automobilový průmysl, velmi rychle kolabuje a jeho výnosné části  Němci přemisťují na Západ.

pp

Čtěte zde:https://volnyblog.news/vlada-diletantu-v-soku-silenych-271-miliard/

Bez obrany

Pro Brusel je důležitější udržet v chodu ekonomiky Německa, Španělska a dalších bývalých členských zemí dnes už neexistujícího EHS. Z Čech a Moravy se stalo smetiště EU, a dnes také odkladiště Ukrajinců majících nadstandardní podmínky. Místní občané jsou proti nim považováni za eurounijně podřadné. Přístup k České republice oslabené mizerným vedením loajálním pouze USA a Bruselu je alarmující. Je s podivem, co vše sneseme.

Green Deal je nejkatastrofálnějším plánem bruselských pseudoelit a neschopnost vlády bránit zájmy České republiky v evropském regionu i v mezinárodních vztazích (jak politických, tak i obchodních) je do očí bijící. Ideologicky zmasírovaní představitelé Pětikoalice a nefunkční opozice v podobě prounijního ANO, líné SPD a sice nastupující, ale vůči Bruselu opět nevyhraněné strany PRO, to vše znamená podvolení se idiotismu z hlavního sídla EU k nám směřujícího.

Celá ta nesmyslná ideologie je jen dalším krokem k totální kontrole obyvatelstva, omezení jeho mobility a svobod. Evropská unie využije každé možnosti, jak z nás dostat i tu poslední korunu a vytváří podmínky pro totální okrádání prostých občanů. Lhaní o klimatické krizi se už blíží totální fantasmagorii – a přístup vlády ukazuje, kam až může prostá idiocie cílená na výchovu nových státních elit dojít.

pp

Čtěte zde: https://volnyblog.news/normalizace-nabira-na-obratkach-rakusanova-migracni-zrada/

Migrační katastrofa

Složení vlády, v níž zcela absentují skuteční odborníci z jednotlivých odvětví, je katastrofální. Třešínkou na ekodortu je neschopnost rozehnat stovku aktivistů z tzv. Poslední generace, kteří již týdny blokují pražskou dopravu. Lidé by si to s nimi vyřídili sami a ručně, brání jim v tom však policejní ochrana této sekty a neochota je prostě dle zákona potrestat. To na jiné aktivisti se takové ohledy neberou.

Další ukázkou ztráty národní hrdosti a smyslu pro ochranu české populace je migrace. Přistoupení k migrační smlouvě dělá z naší země další otevřený cíl pro migranty z Afriky a Blízkého Východu. Přestože zatím tu máme především ,,statečné“ Ukrajince neochotné cokoliv udělat pro svou vlast ale připravené nadále devastovat svou přítomností naši republiku a její ekonomiku, to vše za neochvějné podpory kolaborantského Fialova kabinetu, na cestě do Evropy jsou další miliony migrantů z ještě méně přijatelných lokalit, které má Brusel v plánu nám přidělit. Teď teprve začne jízda. Letenské znásilnění je jen předzvěstí budoucích událostí.

pp

Český lev umírá

LGBT komunita získala v naší společnosti prioritní místo i přes všeobecný odpor, který k ní cítíé většina občanů. Zbabělost politiků říct nahlas, že úchylnost na ulici, do škol a na veřejnost v jakékoliv verzi nepatří, je zjevná. I proto, že průnik členů LGBT do nejvyšších míst pokračuje a jejich moc se zvětšuje.

Lze vnímat podporu této komunity i z podnikatelských oblastí a je s podivem, že firmy angažující se v protežování zvrhlosti dosud na svých obchodních aktivitách – tak jako v zahraničí – nepociťují dopady. Ať už jde o Škodu, pivovary či média zviditelňující se při akcích LGBT. Naše vláda klasicky zalezla do nory, z níž vystrčila duhovou vlajku.

Jsme svědky totálního úpadku České republiky. Přesto mlčíme a jen reptáme, aniž bychom byli ochotni cokoliv podstatného proti tomu udělat. Stojíme na vlastním pohřbu, fňukáme do kapesníčků a jsme schopni vzít lopatu a sami se ještě zaházet.

Český lev umírá.

pp

zdroj:https://protiproud.info/politika/7266-fialova-vlad-vedoma-destrukce-statu-vazalska-smlouva-s-usa-likviduje-zbytky-nasi-suverenitu-migracni-pakt-vesti-katastrofu-brusel-je-stasten-z-nejslabsi-vlady-v-nasi-historii-cesky-lev-umira-co-vse-jeste-sneseme.htm

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *