, , , , ,

Bartoš paralyzoval Česko. Zamrzly stavby za 100 miliard. Uzná selhání a odstoupí?

Bartoš

Bartoš paralyzoval Česko. Zamrzly stavby za 100 miliard. Uzná selhání a odstoupí?

7. srpna 2024

Bartoš naprosto zpackal digitalizaci. Obrovská katastrofa, která zastaví stavební projekty za 100 miliard korun. Jeho arogance, kdy si ministr nedal říct a protlačil svůj zákon i se spoustou zásadních chyb, teď ohrožuje celý stavební průmysl i českou ekonomiku, která se kvůli tomu v horším případě může dostat do recese. Uzná Bartoš své selhání a odstoupí? Já o tom pochybuji.

👉 „Stanjura lže, jako když tiskne!“ prohlásil Kalousek a ukázal na čísla, která mu dávají za pravdu. To, že celá pětikoalice od začátku neustále lže, už víme. Teď to ale potvrdil i zakladatel jedné z pětikoaličních stran – TOP09. Proč se Kalousek se Stanjurou pohádali, se dozvíte ve videu.

👉 Česko spustilo gigantický výprodej státního majetku! Na prodej je přes 30 tisíc nemovitostí včetně hradů, hřbitovů a pozemků. Ano, přesně tak – Fialova vláda připravuje největší privatizaci od revoluce. Asi tím chtějí zalepit ten svůj děravý rozpočet, aby se mohli zase před volbami chlubit hezkými čísly. Tohle mě fakt nadzvedlo ze židle!

👉 Vláda už nemůže zrušit „zelený“ příplatek, který zdraží benzin. Strká teď sice hlavu do písku, ale už nemá cesty zpět. Pětikoalice si Green Deal schválila v průběhu svého předsednictví EU. Špatná zpráva pro všechny.

👉 Proč v létě kolabuje pražská doprava? Protože je v Praze právě teď 96 uzavírek, které NIKDO nekoordinuje. Pětikoalice se nemá na co vymlouvat, my jsme na to upozorňovali za hnutí ANO už před létem. Opravuje se jak Barrandovský most (nejvytíženější komunikace), tak i pražský okruh. Společně s dalšími uzavírkami tak vytváří obrovský chaos. Dělá už si Zdeněk Hřib srandu? Prostě na to nemá a měl by skončit.

👉 Po šesti letech Zdeněk Hřib teprve přiznává, že je systém parkování neefektivní. V Praze dochází k 2 821 přestupkům denně. Měl dost času na to, aby s tím něco udělal. Tady už nepomůže nic jiného, než aby to přenechal schopnějším.

👉 Řidiči v Praze prochází peklem. A co dělá hlavní město? Vymýšlí další luxusní cyklopruhy. Na Plzeňské se zúžil dopravní pruh – o dva metry. Absolutně nepochopitelné a postavené na hlavu. Kéž by to byl jediný nesmysl, ale zdaleka není.

👉 Tento týden se uskuteční festival Prague Pride. Průvod si samozřejmě vyžádá další omezení dopravy. Jestli už teď trpíte kvůli neprůjezdnosti města, počkejte si na víkend, kdy bude festival na vrcholu. To bude teprve „sranda“. Raději do auta ani nesedejte, pokud nemusíte.

To vše a mnohem víc se dozvíte v 95. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

Ing. Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO v Praze

ZDROJ: https://www.infokuryr.cz/n/2024/08/06/bartos-paralyzoval-cesko-zamrzly-stavby-za-100-miliard-uzna-selhani-a-odstoupi/


Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa a články:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *