30.06.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO BUŠÍ DO UKRAJINY V DONĚCKÉ A ZÁPOROŽSKÉ OBLASTI; ZELENSKYJ VYZÝVÁ K DODÁVCE VÍCE ZBRANÍ

 

https://youtu.be/_yPoJfLQxcA?si=7LuXgUcwjr_u9h9L

 

 

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, CRUX, Roman Kirsch: „FANATICKÁ RUSOFOBKA…“: RUSKO NAPADÁ ESTONSKOU PREMIÉRKU KAJU NÁKLADOVOU KVŮLI TOMU, ŽE JEJÍ NOVÉ ANGAŽMÁ VE VEDENÍ EVROPSKÉ UNIE ZNAMENÁ POSILOVÁNÍ UKRAJINY

 

https://youtu.be/TigCtpn5ztk?si=vm9Z6rgOy0yCM1HF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV SPOJENEC DAROVAL NOVÝ DOMOV GAZANŮM V RUSKÉM REGIONU ČEČENSKA UPROSTŘED IZRAELSKÉ VÁLKY

 

https://youtu.be/XXB0RlT2TKE?si=iz_JDJ181WyQg9Ss

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Evropská unie otevřeně varována vlastním členem po návrhu velké role pro proti-ruskou „jestřábice“ Káču Kallasovou ve vedení EU (šéfka diplomacie EU)…

 

https://youtu.be/NPD6adztDg4?si=DrVI0jVLiA7Ztr7l

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÉ VÍTĚZSTVÍ PRO HIZBALLÁH; VELKÉ PROHLÁŠENÍ SAÚDŮ A 21 ARABSKÝCH NÁRODŮ VE PROSPĚCH LIBANONCŮ

 

https://youtu.be/E7Qe9KmIsnc?si=BK8h17OMLHe6FfGN

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: DALŠÍ IZRAELSKÁ ZÁKLADNA HOŘÍ NA ZÁPADNÍM BŘEHU JORDÁNU; 200 VOJÁKŮ IZRAELSKÝCH OBRANNÝCH SIL MUSELO UTÉCT PŘED OHNĚM, ABY SI ZACHRÁNILI HOLÉ ŽIVOTY

 

https://youtu.be/grNz11X0b98?si=4_O-s4SZX-gK-eDp

 

 

 

📌30.06.2024, 7:31: DĚLOSTŘELCI SKUPINY SEVER ZNIČILI MASKOVANÉ POZICE A SABOTÁŽNÍ A PRŮZKUMNÉ SKUPINY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Posádky houfnic D-30 ruských jednotek nadále zasahují muniční sklady a opevněné pozice nepřítele.

 

Dělostřelecké posádky skupiny ruských jednotek „Sever“ zasáhly maskované pozice ozbrojených sil Ukrajiny v zóně speciální operace. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

„Posádky 122mm houfnic D-30 dělostřelecké jednotky skupiny ničily maskované pozice a sabotovaly skupiny ozbrojených sil Ukrajiny při provádění palebných misí,“ uvedlo ministerstvo.

 

Poznamenali, že dělostřelci nadále zasahují muniční sklady a opevněné pozice nepřítele. Výpočty úspěšně provádějí nepřetržitou palbu na cíle ve vzdálenosti přes 15 km, hlásí RIA Novosti.

 

Dříve vyšlo najevo, že útočný dron ruských sil zničil ukrajinskou opakovačku na pravém břehu Dněpru a dočasně paralyzoval ovládání nepřátelského UAV.

 

https://www.vesti.ru/article/4023474

 

 

 

📌30.06.2024, 07:40: V NIGÉRII ZEMŘELO V DŮSLEDKU SÉRIE TERORISTICKÝCH ÚTOKŮ TÉMĚŘ 20 LIDÍ:

 

18 lidí se stalo oběťmi teroristických útoků na svatbě, pohřbu a v nemocnici v severovýchodní Nigérii.

 

Série explozí v nigerijském státě Borno zabila nejméně 18 lidí. Informovalo o tom místní oddělení krizového řízení.

 

„V tuto chvíli bylo zjištěno, že zemřelo 18 lidí,… 48 z nich bylo vážně zraněno,“ uvádí se ve zprávě.

 

Upřesňuje se, že první výbuch zahřměl uprostřed svatebního obřadu, další se odehrál v nemocnici města Gvoza. Sebevražedný atentátník také odpálil bombu na pohřbu.

 

Nigerijské vydání časopisu Punch již dříve napsalo, že nejméně šest lidí bylo zabito při výbuchu bomby na svatebním místě ve městě Gwoza.

 

https://www.vesti.ru/article/4023488

 

 

📌30.06.2024, 6:14: PCHJONGJANG OBVINIL WASHINGTON Z VYTVOŘENÍ „ASIJSKÉ VERZE NATO„:

 

Další cvičení Spojených států, Japonska a Jižní Koreje podle KLDR naznačují organizaci třístranného vojenského bloku.

 

Severokorejské ministerstvo zahraničí označilo minulá vojenská cvičení Spojených států, Japonska a Jižní Koreje za „neprozíravá a provokativní“. Pchjongjang se domnívá, že Washington má v úmyslu eskalovat vojenské napětí v regionu, hlásí Ústřední telegrafní agentura KLDR.

 

JÁDREM TĚCHTO CVIČENÍ JE STRATEGICKÝ POKUS SPOJENÝCH STÁTŮ ESKALOVAT VOJENSKÉ NAPĚTÍ V REGIONU, VYVINOUT TLAK NA RUSKÝ DÁLNÝ VÝCHOD A OBKLÍČIT ČÍNU.

Pravidelné konání třístranných společných vojenských cvičení Spojených států, Japonska a Korejské republiky jasně ukazuje, že americká strategie dobývání světa, zaměřená na obklíčení a zadržování nezávislých suverénních států, na uplatňování své vojenské hegemonie, již překročila červenou čáru,“ uvádí se v prohlášení.

 

Je třeba poznamenat, že další cvičení naznačují systematizaci a organizaci třístranného vojenského bloku. Pod záminkou „posílení stability a bezpečnosti v regionu“ Japonsko, Spojené státy a Jižní Korea ve skutečnosti formují „asijskou verzi NATO“.

 

Ministerstvo připomnělo, že v srpnu 2023 se země dohodly na „okamžité interakci pro společnou reakci“ v případě hrozby vůči kterékoli z nich. „To ze své podstaty připomíná princip kolektivní obrany NATO,“ vysvětlilo severokorejské ministerstvo zahraničí.

 

Již dříve bylo oznámeno, že třídenní vojenské cvičení Japonska, Spojených států a Jižní Koreje Freedom Edge skončilo ve Východočínském moři. Letadla, vrtulníky a lodě byly zapojeny, včetně americké letadlové lodi a jihokorejského torpédoborce.

 

Ministerstvo zahraničních věcí Ruské federace vyjádřilo japonskému velvyslanectví silný protest kvůli vojenskému cvičení v blízkosti hranic Ruska, které je naplánováno na období od 19. do 25. července.

 

https://www.vesti.ru/article/4023450

 

 

📌30.06.2024, 07: 20: BIDENOVA MANŽELKA VYZVALA, ABY HO NESOUDILA PODLE 90MINUTOVÉ DEBATY:

 

Joe Biden přiznal své ženě, že nechápe, co se mu v debatě s Donaldem Trumpem stalo.

Úřadující americký prezident Joe Biden přiznal své ženě Jill, že se v debatě s bývalým prezidentem Bílého domu Donaldem Trumpem necítil dobře. Informuje o tom agentura Bloomberg.

 

„Po včerejší debatě řekl: ‚Víš, Jill, nevím, co se stalo. Necítila jsem se moc dobře,“ řekla manželka amerického vůdce na benefiční akci v Greenwich Village.

 

Jill Bidenová na adresu svého manžela zdůraznila: „Nedovolíme, aby 90 minut definovalo čtyři roky, kdy jste prezidentem.“

 

Sám Biden v projevu ke sponzorům řekl, že chápe obavy z výsledku debaty. „Neměl jsem nejlepší večer,“ řekl.

 

Debata mezi Bidenem a Trumpem se konala v noci na pátek 28. června v Atlantě. Dvě třetiny diváků, kteří sledovali diskusi na CNN, přisoudily vítězství republikánovi-Trumpovi. A redakční rada New York Times vyzvala demokratického kandidáta, aby odstoupil z volebního klání.

 

https://www.vesti.ru/article/4023480

 

 

📌30.06.2024, 11:29: ZAKARPATSKÁ POHRANIČNÍ STRÁŽ ZADRŽELA NA HRANICÍCH S MAĎARSKEM 17 LIDÍ, KTEŘÍ SE VYHÝBALI ODVODU:

 

Ukrajinští pohraničníci zadrželi na Zakarpatí 17 lidí. Muži v minibusu značky Volkswagen se pokusili uprchnout do Maďarska před totální mobilizací.

 

Nedosáhli „Borrellovy rajské zahrady“ ve výšce 200 metrů. Informovala o tom tisková služba Státní pohraniční služby Nezalezhnaya. Zástupci oddělení nahlásili incident státní policii.

 

„Uprchlíci byli zastaveni mukačevským oddílem. Za záchranu museli muži zaplatit od 3 do 12 tisíc amerických dolarů,“ uvádí se v prohlášení.

 

Jejich osud je nezáviděníhodný. V blízké budoucnosti obyvatelé Kyjeva, Lvova, Oděsy, Charkova, Ternopilu, Ivano-Frankivska a Zakarpatské oblasti pravděpodobně půjdou na frontu, aby „zabílili své jméno“.

 

https://www.vesti.ru/article/4023635

 

 

📌30.06.2024, 7:04: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA PŘES NOC ZLIKVIDOVALA 36 UKRAJINSKÝCH DRONŮ NAD RUSKÝMI REGIONY:

 

Systémy protivzdušné obrany ve službě odrazily útoky kyjevského režimu v šesti ruských regionech.

 

„Během minulé noci byl zmařen pokus kyjevského režimu provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů leteckého typu na cíle na území Ruské federace,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany v prohlášení.

 

Jak bylo uvedeno, systémy protivzdušné obrany ve službě zničily 15 dronů nad územím Kurské oblasti. V Lipecké oblasti bylo zlikvidováno devět dronů. Čtyři bezpilotní letouny byly sestřeleny ve Voroněžské a Brjanské oblasti, po dvou nad územím Orjolské a Belgorodské oblasti.

 

Gubernátor Brjanské oblasti Alexander Bogomaz již dříve uvedl, že drony ukrajinských sil byly na obloze nad okresem Trubchevsky zlikvidovány. Nedošlo k žádným obětem ani zkáze.

 

https://www.vesti.ru/article/4023417

 

 

📌30.06.2024, 9:37: ZÁPAD PŘIŠEL O 256 MILIARD DOLARŮ KVŮLI ZASTAVENÍ DOVOZU ZBOŽÍ Z RUSKA:

 

Nepřátelské země za dva roky sankcí neobdržely ruské zboží v hodnotě 256,5 miliardy dolarů, zatímco Rusko dokázalo tyto komoditní toky přesměrovat do jiných zemí a získalo výhodu ve výši 5 bilionů rublů, poznamenává RIA Novosti.

 

Rusko má v úmyslu vyčíslit škody utrpěné sankcemi a vznést peněžní nároky vůči zemím, které sankce uvalily, řekl Dmitrij Medveděv, místopředseda ruské bezpečnostní rady a předseda strany Jednotné Rusko.

 

Západní země mezitím v roce 2022 přišly o ruské zboží ve výši 64,1 miliardy dolarů, v roce 2023 o 192,4 miliardy dolarů, tedy o 256,5 miliardy dolarů za poslední dva roky.

 

Podle Federální celní služby (FCS) se ruský vývoz v letech 2022-2023 zvýšil, což Rusku umožnilo získat dalších 30,9 miliardy dolarů.

 

Zároveň 55 % ruského zboží, které Západ neobdržel, tvořily energie (107 miliard dolarů), šperky (38 miliard dolarů) a kovy (20,7 miliardy dolarů).

 

Ztráty západních dovozců ruského dřeva činily za dva roky 9,2 miliardy dolarů, dovozců plastů a pryže – 5,4 miliardy dolarů, zařízení, nástrojů a dopravy – 5 miliard dolarů, chemikálií – 4,5 miliardy dolarů, potravin – 1,3 miliardy dolarů, produktů živočišného původu a stavebních materiálů – 1,2 miliardy dolarů, ostatního zboží – 900 milionů dolarů.

 

Západní dovozci ruských rostlinných produktů (638,5 milionu dolarů), tuků a olejů (464,5 milionu dolarů), látek a oděvů (325 milionů dolarů) a umění (44 milionů dolarů) přišli nejméně ze všech ostatních.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4023557

 

 

📌30.06.2024, 11:32: PROJEV VŮDCE BRITSKÉ STRANY REFORM UK FARAGE BYL STRŽEN PORTRÉTEM PUTINA:

 

Političtí aktivisté narušili projev lídra britské strany Reform UK Nigela Farage, když za něj umístili transparent s podobiznou ruského prezidenta Vladimira Putina. Píše o tom deník Independent.

 

Pod portrétem Putina byl nápis vyjadřující jeho jménem sympatie k Farageovi. Dva pracovníci se pokusili plakát odstranit, zatímco přítomní křičeli, aby ho strhli. K odpovědnosti za tento čin se přihlásila aktivistická skupina Led by Donkeys, která zveřejnila video na sociální síti X (dříve Twitter).

 

V červnu 2023 došlo ke skandálu kolem uzavření Farageových účtů. Podle politika Coutts Bank bez vysvětlení zablokovala jeho osobní a obchodní účty. Faraj popřel zprávy, že na jeho účtu není dostatek finančních prostředků, a naznačil, že důvodem zablokování by mohly být falešné zvěsti, že údajně obdržel peníze od ruské televizní stanice RT. Později politik řekl, že skutečným důvodem bylo, že ho banka uznala za „politicky exponovanou osobu“. Tvrdí, že 36stránkový dokument naznačuje jeho politické názory, jako je jeho přátelství s bývalým americkým vůdcem Donaldem Trumpem a jeho postoj k Rusku. Zablokování účtů kvůli politickým názorům odsoudil britský premiér Rishi Sunak a řada dalších politiků.

 

Farage se domnívá, že Kyjev bude dříve či později nucen zahájit jednání s Moskvou, aby se vyhnul těžkým ztrátám na pozadí výhod Ruské federace. Uvedl také, že ukrajinský konflikt byl vyprovokován Severoatlantickou aliancí a Evropskou unií s jejich neustálou expanzí na východ.

 

https://www.vesti.ru/article/4023679

 

 

📌30.06.2024, 11:52: V KLDR ZAČALI NOSIT ODZNAKY S JEDNÍM KIM ČONG-UNEM:

 

Severokorejští představitelé byli poprvé viděni s odznaky s jediným portrétem vůdce KLDR Kim Čong-una.

 

Korejská ústřední tisková agentura (KCNA) zveřejnila záběry úředníků hovořících na 10. plenárním zasedání Ústředního výboru Korejské strany práce.

 

Jak upozorňuje jihokorejská agentura Jonhap, jedná se o první oficiální potvrzení používání odznaků s jediným portrétem Kim Čong-una.

 

Odznaky s portréty vůdců KLDR musí nosit všichni občané republiky. V roce 1970 byl zahájen oběh odznaků s podobiznou zakladatele KLDR Kim Ir-sena a v roce 1992 – s jeho nástupcem Kim Čong-ilem. Po jeho smrti v roce 2011 se objevily odznaky s dvojportrétem bývalých představitelů republiky. Jsou nejoblíbenější mezi populací. Odznaky s podobiznou Kim Čong-una vešly ve známost v roce 2013.

 

Podle novinářů z jihokorejské agentury Jonhap výskyt odznaku s pouze jedním portrétem Kim Čong-una naznačuje, že úřady KLDR stupňují úsilí o „idealizaci“ a „zbožňování“ současného vůdce.

 

Ruský prezident Vladimir Putin vykonal 19. června státní návštěvu KLDR. Po rozhovorech ruský vůdce poznamenal, že vztahy mezi oběma zeměmi dosáhly bezprecedentní úrovně strategického partnerství.

 

https://www.vesti.ru/article/4023661

 

 

📌30.06.2024, 12:36: V ODĚSE DOŠLO K VÝBUCHU POBLÍŽ KOUPAJÍCÍCH SE LIDÍ:

 

V Oděse došlo k výbuchu na pláži poblíž koupajících se lidí, píše ukrajinské vydání Strana.

Sloup vody stoupal několik metrů od lidí, kteří plavali u břehu. Dříve nebyl nikdo zraněn.

 

Místní média naznačují, že by se mohlo jednat o minu.

 

Na začátku června úřady Oděsy oznámily otevření oblasti pro koupání a zlepšení zdraví ve městě – celkem asi 20 pláží ve městě a regionu.

 

https://www.vesti.ru/article/4023724

 

 

📌30.06.2024, 14:25: RUSKÝ PREZIDENT BUDE MÍT V ASTANĚ (KAZACHSTÁN) ŘADU DŮLEŽITÝCH ROZHOVORŮ:

 

V červenci navštíví Astanu ruský prezident Vladimir Putin. Hlavu státu čeká řada důležitých mezinárodních jednání, řekl autor a spolumoderátor pořadu Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin.

 

Ve stejnou dobu jako Vladimir Putin se do hlavního města Kazachstánu chystají i lídři mnoha dalších zemí. Prezident před několika týdny řekl, že plánuje mluvit s tureckým prezidentem Recepem Tayyipem Erdoganem.

 

Pokud si pozorně prostudujete Putinovy výroky z posledních týdnů, je jasné, že setkání s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem je možné i v Astaně. I když se viděli poměrně nedávno, témat k diskuzi je spousta.

 

V Moskvě bude pokračovat řada pracovních setkání. Obecně bude týden velmi jasný. Chcete-li vědět vše dříve než ostatní, přihlaste se k odběru telegramového kanálu ZARUBIN – jednoho z nejcitovanějších v Rusku.

 

Kreml již dříve uvedl, že prezidenti Ruska a Turecka se v telefonickém rozhovoru dohodli na kontaktech na summitu Šanghajské organizace pro spolupráci, který se bude konat v Astaně ve dnech 3. a 4. července.

 

https://www.vesti.ru/article/4023423

 

 

📌30.06.2024, 11:54: VE VOLGOGRADSKÉ OBLASTI BYLO NĚKOLIK LIDÍ OTRÁVENO SALÁTY:

 

Pět lidí, včetně šestiletého dítěte, se otrávilo zakoupenými saláty v pekárně ve městě Volžskij ve Volgogradské oblasti, bylo zahájeno trestní řízení. Informovalo o tom regionální Vyšetřovací ředitelství ICR.

 

Podle agentury si otrávení lidé koupili saláty v místní pekárně Pechka. Všechny oběti vyžadovaly lékařskou péči – byly hospitalizovány se známkami akutní střevní infekce.

Podle místních obyvatel se v pekárně opakovaně prodávalo zboží s prošlou dobou použitelnosti.

 

Bylo zahájeno trestní řízení týkající se otravy při výrobě a prodeji výrobků, které nesplňují bezpečnostní požadavky. Jeho vyšetřování je pod kontrolou ústředí Vyšetřovacího výboru.

 

https://www.vesti.ru/article/4023688

 

 

📌30.06.2024, 13:45: RUSKÁ ARMÁDA ZASÁHLA NEPŘÍTELE VE 127 OKRESECH:

 

Během uplynulého dne zasáhly ozbrojené síly Ruské federace nahromaděné nepřátelské živé síly a vojenskou techniku ve 127 okresech. Informovala o tom tisková služba Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Podle vojenského oddělení systémy protivzdušné obrany sestřelily 72 bezpilotních letounů, dvě řízené střely dlouhého doletu Neptune-MD, tři falešné vzdušné cíle MALD a také devět amerických raket HIMARS.

 

Ozbrojené síly RF navíc zasáhly železniční ešalon zbraněmi, vojenským vybavením a nepřátelským personálem.

 

Dříve vyšlo najevo, že jednotky skupiny vojsk „Jih“ osvobodily dvě osady a jednotky „Sever“ porazily sedm brigád Ozbrojených sil Ukrajiny v Charkovské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4023779

 

 

📌30.06.2024, 10:54: USA ROZMISŤUJÍ TANKY ABRAMS NA ZÁKLADNĚ NATO V POLSKU:

 

Spojené státy přesunuly do Polska 14 tanků M1 Abrams. Bojová vozidla byla nasazena na americké základně v oblasti Powidza na západě země. Tuto informaci oznámil Pentagon.

 

„První várka byla dodána. Techniku obdržela 405. brigáda polní podpory armády. Od místa rozmístění jednotky k ukrajinským hranicím je to asi 400 kilometrů,“ uvádí se v prohlášení.

 

Velení plánuje zvýšit počet tanků na základně na 85 vozidel. Brigáda bude také vybavena 190 bojovými obrněnými vozidly a 35 děly.

 

„Doba nasazení se zkrátí z 60 dnů na týden,“ uvedlo ministerstvo.

 

((Snaží se vyprovokovat co nejrychleji Putina k zahájení III. světové války mimo svého amerického území, a to u nás???))

 

https://www.vesti.ru/article/4023611

 

 

📌30.06.2024, 11:42, Saldo: NA OSTROVECH PROBÍHAJÍ BOJE VE SMĚRU NA CHERSON:

 

Na ostrovech se nyní bojuje v chersonském směru, ukrajinské ozbrojené síly byly zatlačeny zpět z levého břehu, uvedl gubernátor Chersonské oblasti Vladimir Saldo.

 

„Boje se přesunuly na ostrovy, naše armáda zintenzivnila operace. Nepřítel byl vytlačen z levého břehu,“ řekl Saldo agentuře TASS.

 

Den předtím Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo, že jednotky skupiny ruských vojsk Dněpr zasáhly obytnou sílu a techniku čtyř ukrajinských brigád v Chersonské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4023622

 

 

📌30.06.2024, 14:55: BÝVALÝ KANDIDÁT NA PREZIDENTA USA OZNAČIL BIDENA ZA STARÉHO ŠÍLENCE:

 

Současný americký prezident Joe Biden je „blázen“. Tento názor vyjádřila známá politička Tulsi Gabbardová. Podle jejího názoru je čas, aby americký vůdce opustil Bílý dům.

 

„Je starý. To však není jediný problém. Biden je šílený, protože považuje změnu klimatu za jedinou existenční hrozbu pro lidstvo. Ani slovo o jaderném holokaustu nebo jaderné válce…,“ řekl bývalý prezidentský kandidát.

 

Gabbardová dodala, že není bezpečné znovu zvolit amerického vůdce na nové funkční období. V čele Spojených států by měl stát jiný člověk.

 

Hlava země má možnost odpálit jaderné zbraně. Bylo by bezpečné tuto osobu znovu zvolit? ,“ položil řečnickou otázku politik.

 

https://www.vesti.ru/article/4023865

 

 

📌30.06.2024, 11:58: PUŠILIN: DVĚ DĚTI A ČTYŘI ZAMĚSTNANCI MINISTERSTVA PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE BYLI ZRANĚNI V DŮSLEDKU ÚDERŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ukrajinští ozbrojenci zasadili další ránu Jasinovataji. Tentokrát nacionalisté stříleli na město z raketového systému HIMARS.

Podle hlavy Doněcké republiky Denise Pušilina byly v důsledku útoku zraněny děti. Chlapec narozený v roce 2020 a dospívající dívka utrpěli středně těžká zranění.

 

„Byly poškozeny obytné budovy. Obětem byla poskytnuta nezbytná lékařská péče,“ dodal.

 

Kyjevské útvary také záměrně zasáhly hasiče při likvidaci požáru v Petrovském okrese Doněcku. Zraněni byli čtyři zaměstnanci ruského ministerstva pro mimořádné situace.

 

https://www.vesti.ru/article/4023664

 

 

📌30.06.2024, 14:44: U VJEZDŮ NA KRYMSKÝ MOST SE NAHROMADILO VÍCE NEŽ TISÍC AUT:

 

Dopravní zácpy na Krymském mostě stále rostou. Tato informace byla oznámena v tematickém kanálu v telegramu. Od 14:00 čeká na průjezd až 1 130 aut.

 

„Ze strany Tamanu je v dopravní zácpě 810 aut. Čekací doba je asi tři hodiny. V koloně u Kerče stojí 320 vozidel,“ píše se v příspěvku.

 

Ráno byla situace mnohem lepší. V 7:00 ráno stálo před kontrolními stanovišti na Krasnodarském území pouze 175 aut. Přitom nedocházelo k žádnému hromadění aut ze strany Kerče.

 

Provoz na Krymském mostě byl dnes večer dočasně zablokován. Asi 20 minut nebyl motoristům povolen vjezd do stavby. Později byla plavba obnovena.

 

https://www.vesti.ru/article/4023838

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, 14:55: INICIATIVA „PATRIOTI EVROPY“ JMENOVALA TŘI PRIORITY PRO PRÁCI V EVROPSKÉM PARLAMENTU:

 

BÝVALÝ PREMIÉR ČESKÉ REPUBLIKY ANDREJ BABIŠ HOVOŘIL O PRIORITÁCH NOVÉHO SPOJENECTVÍ STRAN RAKOUSKA, MAĎARSKA A ČESKÉ REPUBLIKY, KTERÉ USILUJÍ O VYTVOŘENÍ VLASTNÍ FRAKCE V EVROPSKÉM PARLAMENTU.

 

„Rozhodli jsme se založit novou politickou frakci v Evropském parlamentu – Patrioty pro Evropu,“ citovala Babiše agentura TASS.

„Sešli jsme se, protože nás spojují tři priority.

Budou určovat naši politiku v EU: 👉 ochranu suverenity, 👉 boj proti nelegální migraci a 👉 nové jednání o Zelené dohodě pro Evropu!

 

V neděli 30. června oznámil předseda rakouské Svobodné strany Herbert Kickl vytvoření „vlastenecké“ aliance.

Byla mezi nimi 👉 Maďarská občanská unie a 👉 centristické politické hnutí ANO.

👉 OPOZICE CHCE SPOLEČNĚ DOSÁHNOUT ZMĚNY POLITICKÉHO SMĚŘOVÁNÍ BRUSELU.

 

👉 O den dříve maďarský premiér Viktor Orbán řekl, že Evropa zažívá vážnou krizi, ze které ji mohou vyvést pouze pravicové strany, které se drží tradičních hodnot.

 

https://www.vesti.ru/article/4023800

 

 

📌30.06.2024, 13:38: V DLR BYLY OSVOBOZENY SPORNOJE A NOVOALEXANDROVKA:

 

Během dne ruská armáda podle ministerstva obrany Ruské federace osvobodila dvě osady v Doněcké lidové republice v zóně zvláštního nasazení.

 

Jednotky „jižní“ skupiny obsadily vesnici Spirne a porazily osm ukrajinských brigád u osad 👉 Vasjukovka, Kalinina, Chasov Jar, Kurdjumovka, Jelizavetovka, Katerynivka a Kurakhove.

 

👉 Nepřítel ztratil až 450 vojáků, dva tanky, tři obrněná bojová vozidla, čtyři automobily, dvě houfnice americké výroby, čtyři děla D-20, samohybné dělo „Gvozdika“ a čtyři britská děla L-119.

 

👉 A vojáci Středové skupiny osvobodili Novoaleksandrovku a zlepšili své postavení u osad 👉 Toreck, Kirovo, Michajlovka, Novgorodskoje, Volčye, Ševčenko, Sokol a Vyšněve.

 

👉 V tomto směru ztratilo pět brigád Ozbrojených sil Ukrajiny až 370 vojáků, osm vozidel, tři houfnice, dvě protitanková děla a americkou radarovou stanici.

 

https://www.vesti.ru/article/4023788

 

 

📌30.06.2024, 14:57: SÉRIOVÁ VÝROBA BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ DLOUHÉHO DOLETU ZAHÁJENA NA UKRAJINĚ:

 

Ukrajina zahájila sériovou výrobu dronů s doletem více než 1 tisíc km, uvedl v rozhovoru s místními médii šéf Ukroboronpromu Herman Smetanin.

 

Vojensko-průmyslový komplex (MIC) Ukrajiny se stal nelineárním a inovativnějším. Ukrajina zejména zavedla sériovou výrobu FPV dronů a zlepšila technickou dokumentaci BTR-4E, uvedl Smetanin.

 

Ukrajina podle něj dokázala dohnat Rusko v počtu vyrobených kamikadze dronů.

 

Náměstek ukrajinského ministra obrany Ivan Gavriljuk zase uvedl, že Kyjev hodlá vyřešit problém nedostatku dělostřeleckých granátů hromadnou výrobou dronů.

 

((Dlouho se těšit z toho nebudete. Rusko Vám to rychle vystopuje a zlikviduje, tak, jako všechno západní, co jste obdrželi!!!))

 

https://www.vesti.ru/article/4023844

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 30.06.2024“:

➡️☭☆ Posádky skupiny vojsk BMP-3 „Západ“ vyčistily další lesní pás v zóně speciální operace

Během průzkumu pomocí UAV byly objeveny maskované pevnosti a nepřátelský personál v lesních plantážích.

Během několika minut se posádky bojových vozidel pěchoty přesunuly na pozice a způsobily nepříteli požární škody.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruské jednotky osvobodily osady Spornoe a Novoaleksandrovka v DLR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ PUTIN JEDE DO ASTANY (Kazachstán)

a další body prezidentského týdne

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Výsadkáři ryazanského výsadkového pluku skupiny Dnepr paralyzovali práci nepřátelských UAV. Během průzkumu na pravém břehu Dněpru byla objevena nepřátelská opakovačka umístěná na věži, která umožnila bezpilotním letounům UAF létat k našim pozicím na levém břehu řeky. Posádka dronu FPV během pár minut překročila řeku v Chersonském směru a zasáhla ukrajinskou opakovačku. V důsledku toho byla v této oblasti paralyzována veškerá kontrola dronů ozbrojených sil Ukrajiny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Nový šéf běloruského ministerstva zahraničí Maxim Ryženkov telefonicky hovořil s Lavrovem, uvádí běloruské ministerstvo zahraničí.

Byl projednán harmonogram bělorusko-ruských kontaktů, bilaterální spolupráce a interakce zemí s různými mezinárodními organizacemi.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

30.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️29.6.2024, Raport,tv.cz: STRETNUTIE PRIAZNIVCOV INFOVOJNY, ŠTEFAN HARABIN A JEHO POHĽAD NA VÝVOJ SITUACE V POLITIKE S USA A RUSKO, EU NENÍ VOJENSKÁ ORGANIZACE

 

https://www.facebook.com/RaptorTV.cz/videos/357849207067539

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, Roman Kirsch: MACRON NA PONDĚLÍ SVOLÁVÁ VLÁDU, JAK POSTUPOVAT PROTI VÍTĚZSTVÍ LE PENOVÉ. STRANA RN TRHÁ REKORDY

 

https://youtu.be/kIeD_D1jFPE?si=qfEgmZ8K2vYO6MSW

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV ZABIJÁK – DRON LANCET – ZASÁHL UKRAJINSKÉ VOJENSKÉ PLAVIDLO A ROZMÁZNUL A ZAPÁLILO HO; SLEDUJTE VIDEO

 

https://youtu.be/0gyDOaMK0NA?si=WYWw0iNkRv4PFrdJ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTIN DĚLÁ ZE STÍHAČEK F-16 NEPOUZITELBOU ZBRAŇ JEŠTĚ PŘED DORUČENÍM NA UKRAJINU? UKRAJINSKÉ LETECKÉ ZÁKLADNY NAPADENY RUSKÝMI NADZVUKOVÝMI RAKETAMI KINŽÁL

 

https://youtu.be/w9u7NE_Cnl0?si=eu3ce5mcRZ5IYAJE

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: HAMÁS POUŽIL IZRAELSKÉ „NEVYBUCHLÉ RAKETY A MINY“ PRO ÚTOK NA IZRAELSKÉ OBRANNÉ SÍLY; PROHLÁŠENÍ HAMÁSU O ZABITÍ IZRAELSKÝCH VOJÁKŮ V ČERSTVÉ PASTI

 

https://youtu.be/bDSNF1lL7Y0?si=xrrEVK631LhVp2_b

 

 

📌30.06.2024: Katrin tp vyfotila a poslala, děkuji. V OBLASTI MÜNSTER NRW.

VZORY OBLAČNOSTI SPOJENÉ S VÝSKYTEM BOUŘEK. 29. ČERVNA 2024 22:00   https://t.me/absurdnisvet/75373

https://t.me/absurdnisvet/75374

https://t.me/absurdnisvet/75375

 

 

 

📌30.06.2024: PLANETA X: https://t.me/absurdnisvet/75376

 

 

📌30.06.2024: 🔴 – USA KONGRESMAN MASSIE ŘEKL, ŽE TŘI Z NEJLEPŠÍCH ODBORNÍKŮ NA VAKCÍNY FDA BYLI PROPUŠTĚNI, KDYŽ POŽÁDALI O VÍCE ČASU NA STUDIUM VEDLEJŠÍCH ÚČINKŮ VAKCÍN COVID-19 U DĚTÍ A MLADÝCH DOSPĚLÝCH.

Bylo to provedeno proto, aby Bidenova administrativa mohla pokročit s očkováním a podávat je rychleji.

 

Toto video je nyní aktivně virální na X.!!  https://t.me/absurdnisvet/75378

 

 

📌30.06.2024: 🇮🇪 HLAVNÍ PYROTECHNIKA PEDOFILNÍCH NACISTŮ RAMMSTEIN 🤡 SHOW, KTERÁ VYDĚSILA IRY:

 

Pyrotechnická show skupiny Rammstein v Dublinu vyděsila cestující letadla, kteří usoudili, že ve městě dochází k výbuchům. Událost šokovala i mnoho obyvatel hlavního města, kteří viděli prvky show na vzdálenost až 15 kilometrů.

 

Až přijdou Rusové, vynásobte to 1 bilionem 🔥 😹https://t.me/c/1838224798/127746

 

 

📌30.06.2024: Astronom Patrick Moore stojí vedle velké mapy ploché Země v pořadu BBC „The Sky At Night“. On věděl.

https://t.me/absurdnisvet/75381

 

 

📌30.06.2024: VODA NAD NEBESKOU KLENBOU:

 

🇩🇪Tato umělecky hodnotná reklama na koňak ukazuje, jaká je realita ve skutečnosti: voda nad nebeskou klenbou.

V květnu 1931 Auguste Piccard vyrazil z Augsburgu na vědecký let a byl prvním člověkem, který dosáhl stratosféry v balónu.

▪️A Bůh stvořil prostranství a oddělil vodu pod prostranstvím od vody nad prostranstvím.

📖Genesis 1:7

https://t.me/absurdnisvet/75382

 

 

📌30.06.2024: NÁŠ JENDA DOSTAL OD UČITELKY MODERNÍ GLOBUS. VŠE JE DNES JINAK A NA ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH SE KONEČNĚ UČÍ PRAVDA.  ( NAPSAL JEDEN TAŤKA).

https://t.me/absurdnisvet/75383

 

 

📌30.06.2024: Z NĚJAKÉHO DŮVODU PROGRAM NEZJISTIL ANTARKTIDU…

 

Možná proto, že v této podobě neexistuje? A ZJISTILO TO MNOHO LIDÍ. NENÍ PRVNÍ…

https://t.me/absurdnisvet/75384

 

 

📌30.06.2024: 📸 OKAMŽIKY BLESKU V DORTMUNDU NALEZENY NA ‚X‘ EURO2024

https://t.me/absurdnisvet/75404

https://t.me/absurdnisvet/75405

https://t.me/absurdnisvet/75406

https://t.me/absurdnisvet/75407

https://t.me/absurdnisvet/75408

 

 

📌29.6. 2024: DĚSIVÉ SCÉNY  VEČER Z ÚDOLÍ COGNE, ÚDOLÍ AOSTA, SEVERNÍ ITÁLIE.

https://t.me/absurdnisvet/75411

 

 

📌30.06.2024: ČÍNA: EPICENTRUM ZÁPLAV SE TENTO VÍKEND PŘESUNULO DO PROVINCIE GUIZHOU.

 

Video ukazuje záplavy ve městě Zunyi se 7 miliony obyvatel.                    https://t.me/absurdnisvet/75412

 

BREAKING 🔱 Čína: ZHENYUAN, V OKRESE GUIZHOU, ZASÁHL 29. ČERVNA SILNÝ DÉŠŤ, BĚHEM 12 HODIN NAPRŠELO 200 MM SRÁŽEK. Hladina řeky Wuyang stoupla za 10 hodin o 11 metrů a překonala tak historický rekord o více než 3 metry!

https://t.me/absurdnisvet/75414

https://t.me/absurdnisvet/75415

https://t.me/absurdnisvet/75416 : Mapa

 

 

📌30.06.2024: KRITICKÁ SITUACE SE ODEHRÁVÁ V NĚKTERÝCH ALPSKÝCH ÚDOLÍCH NAPŘÍČ SEVEROZÁPADNÍ ITÁLIÍ, KDE VYTRVALÉ PŘÍVALOVÉ SRÁŽKY SPOJENÉ SE SILNÝMI BOUŘKAMI NYNÍ ZPŮSOBUJÍ ŽIVOT OHROŽUJÍCÍ BLESKOVÉ ZÁPLAVY.

Toto jsou záběry z Noascy v údolí Orco:   https://t.me/absurdnisvet/75413

 

 

📌30.06.2024: FRANCIE: SILNÉ BOUŘKY MOMENTÁLNĚ PRODUKUJÍ INTENZIVNÍ DÉŠŤ V DEPARTEMENTU TARN, ZDE Z CAHUZAC-SUR-VÈRE:

https://t.me/absurdnisvet/75417

https://t.me/absurdnisvet/75418

 

 

📌30.06.2024: NĚMECKO: BOUŘKY A SILNÝ DÉŠŤ. PŘES 700 ZÁSAHU  V HAMBURKU HASIČSKÝMI SBORY PO ZÁPLAVÁCH VE MĚSTĚ.

https://t.me/absurdnisvet/75419

 

 

📌30.06.2024: ⚠️‼️ BREAKING – ÍRÁN OZNÁMIL ZNIČENÍ AMERICKÝCH JEDNOTEK PO CELÉM SVĚTĚ:   https://t.me/absurdnisvet/75421

 

 

📌30.06.2024: 🇪🇺 SKUPINA ČÍNSKÝCH UNIVERZIT S VOJENSKÝMI VAZBAMI ZNÁMÝCH JAKO „SEDM SYNŮ NÁRODNÍ OBRANY“ JE ZAPOJENA DO VÝZKUMNÝCH PROJEKTŮ FINANCOVANÝCH EVROPSKOU UNIÍ,  POLITICO

 

https://www.politico.eu/article/eu-funds-research-that-involves-chinese-military-linked-universities/

 

 

📌30.06.2024: TURECKO: DIVOKÉ POŽÁRY V OBLASTI IZMIR, KTERÉ ZAČALY VČERA V OBLASTECH SELCUK A MENDERES, MAJÍ HASIČI POD KONTROLOU.

 

TRT Haber potvrzuje, že požár, který z neznámého důvodu vypukl v lesní oblasti vedle dálnice Selcuk-Kushadasi, pokračoval celou noc.

 

Letectví hasičů se zastavilo po setmění včera v noci, ale pokračovali dnes v brzkých hodinách s vrtulníky a letadly.

https://t.me/absurdnisvet/75423

 

 

📌30.06.2024: 🍋🍋🍋🍋🍋Nalezeno ÚŽASNÉ ZMRAŽENÉ CITRÓNY:

 

👉 Omytý, chemicky neošetřený citron dejte do mrazáku.

Jakmile zmrazíte, vezměte si struhadlo a nastrouhejte celý citron (není třeba ho loupat) a posypte jím jídlo!

👉 Na zelenině, salátu, zmrzlině, polévce, cereáliích, těstovinách, omáčce na špagety,

Rýže, sushi, rybí pokrmy… seznam je nekonečný.

 

Všechna jídla získají nečekaně báječnou chuť!

 

Když se řekne citronová šťáva, pravděpodobně se vám vybaví pouze vitamín C?

Už ne!

Jaká je velká výhoda použití celého citronu, kromě eliminace odpadu a přidání nové chuti do vašich pokrmů?

 

👉 Citronová kůra obsahuje 5 až 10krát více vitamínů než samotná citronová šťáva a to je to, čím jste dosud plýtvali!

👉 Citronové kůry omlazují zdraví odstraněním toxických látek

Vazba prvků v těle.

 

👉Překvapivým přínosem citronu je jeho zázračná schopnost zabíjet rakovinné buňky! Je 10 000krát silnější jako chemoterapie!!

 

PROČ TO NEVÍME?

 

👉 Protože existují laboratoře, které mají zájem vyrábět syntetickou verzi, která by jim přinesla obrovské zisky.

 

👉 Kolik lidí zemře, pokud bude toto přísně střežené tajemství uchováváno, aby neohrozilo multimilionářské korporace?

 

👉 Tato rostlina je osvědčeným prostředkem proti všem druhům rakoviny.

 

👉 Je také považován za antimikrobiální spektrum proti bakteriálním infekcím a plísním, účinný proti vnitřním parazitům a červům, reguluje krevní tlak a antidepresivum, působí proti stresu a nervovým poruchám.

 

Zdroj těchto informací je fascinující:

👉 Pochází od jednoho z největších výrobců léků na světě a říká, že po více než 20 laboratorních testech od roku 1970 bylo prokázáno, že extrakty ničí zhoubné buňky 12 TYPŮ RAKOVINY, včetně tlustého střeva. , prsu, prostaty, plic a slinivky břišní.

 

👉 Sloučeniny tohoto stromu vykazovaly účinek 10 000krát lepší než produkt Adriamycin, běžně používaný chemoterapeutický lék ve světě, který zpomaluje růst rakovinných buněk.

A co je ještě úžasnější, je, že tento typ terapie citronovým extraktem ničí pouze zhoubné rakovinné buňky a neovlivňuje buňky zdravé.

https://t.me/absurdnisvet/75424

 

 

📌30.06.2024: ⚡️ MACRONOVO DOBRODRUŽSTVÍ S PŘEDČASNÝMI VOLBAMI ZCELA SELHALO – SKY NEWS

„Jeho logika spočívala v tom, že se národ nějak vzpamatuje a odvrátí se od radikální politiky obecně a od ‚Národního shromáždění‘ zvlášť. A je zřejmé, že se, veden svou neotřesitelnou vírou v sebe sama, mýlil,“ poznamenává telekanál.

Podle průzkumů veřejného mínění se strana Marine Le Penové v nadcházejících parlamentních volbách umístí na prvním místě a poté může sama politička nahradit Emmanuela Macrona na prezidentském postu.

https://t.me/to_je_nas_svet/27454

 

 

📌30.06.2024, 10:03, Lukáš Krupa: BLAHA: AK TRUMP ZASTAVÍ VOJENSKÚ POMOC UKRAJINE, TAK BUDE PO VOJNE!

 

Bývalý podpredseda Národnej rady a novozvolený poslanec Európskeho parlamentu Ľuboš Blaha reaguje na prvú televíznu predvolebnú debatu kandidátov v prezidentských voľbách v USA, Donalda Trumpa a Joe Biden.

 

Blaha poukazuje na fakt, že Joe Biden, aktuálny prezident USA ja na tom zdravotne veľmi zle.

 

„Keď si pozriete včerajšiu predvolebnú debatu Trumpa a Bidena, pochopíte, že Bidenova administratíva Rusko nikdy neporazí. Biden na to nemá mentálnu kapacitu. On nemá mentálnu kapacitu ani len na to, aby dal dokopy vetu. Blúznil tam niečo o tom, že sa im podarilo zničiť americký zdravotný systém, proste, delirium tremens. Toto je, prosím pekne, prezident USA “ hovorí Blaha.

 

Kedy bude koniec ukrajinskej vojny?

 

Blaha ďalej dodáva: „Trump sa mu smial, že Biden ani sám nerozumie, čo hovorí. Strašná hanba pre Bidena. Už to s plačom potvrdili aj v Sme.

Ruku na srdce – Trump vo voľbách Bidena prevalcuje. Čo je dôležité – Trump zastaví vojenskú pomoc Ukrajine.

A NECH SA EÚ ŠTORCUJE, KOĽKO CHCE, BEZ AMERIČANOV JE VOJENSKY JALOVÁ. BUDE PO VOJNE. A EÚ JE SLEPÁ, AK TO NEVIDÍ.”

 

https://ereport.sk/blaha-ak-trump-zastavi-vojensku-pomoc-ukrajine-a-bude-po-vojne/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, 10:28, In.novinky.cz, KRISTÝNA ŠOPFOVÁ: BABIŠ, ORBÁN A KICKL ZAKLÁDAJÍ VLASTENECKOU ALIANCI:

 

👉 V evropském parlamentu vznikne nová „patriotická síla“. Hnutí ANO Andreje Babiše, strana Fidesz předsedy maďarské vlády Viktora Orbána a rakouská krajně pravicová FPÖ oznámily vznik společné aliance – Patrioti Evropy. Důraz bude klást na patriotismus, suverenitu i tradici.

 

👉 „Vstupujeme do nové éry evropské politiky. Mluvím o politice evropské svobody, suverenity a hodnot,“ oznámil šéf krajně pravicové FPÖ Herbert Kickl před podpisem „vlasteneckého manifestu“ v jednom z vídeňských hotelů.

 

Kickl řekl, že nechtějí „zničit Evropu“, ale posílit její pluralitní charakter, její hodnoty, suverenitu a diverzitu.

 

Nová politická aliance je podle něj formovaná patriotickou silou stran, které mají vůdčí roli ve svých zemích a mimo jiné se zasazují o bezpečnost v Evropě a mírové řešení konfliktu na Ukrajině.

 

👉„ROZHODLI JSME SE USTAVIT NOVOU PARLAMENTNÍ SKUPINU V EP – „PATRIOTI EVROPY“.

👉 Máme tři hlavní priority, které sdílíme a které nás sjednocují, 👉 což je obrana suverenity, 👉 boj s nelegální migrací a 👉 Green Deal,“ doplnil Andrej Babiš.

 

VYMEZENÍ PROTI DOSAVADNÍ POLITICE BRUSELU:

 

Podle Babiše je důležité posílit suverenitu každé členské země. Migrační politika Bruselu se podle něj musí změnit, ochrana vnějších hranic EU musí být posílena.

 

👉 „TI, KTEŘÍ NEMAJÍ PRÁVO ZŮSTAT V EU, MUSÍ BÝT OKAMŽITĚ VYPOVĚZENI. Každá země musí mít právo svobodně se rozhodnout, kdo může žít a pracovat v jejich zemi,“ uvedl Babiš.

 

👉 Maďarský premiér Viktor Orbán řekl, že ZAČALA „ZMĚNA EVROPSKÉ POLITIKY“ a předpokládá, že se brzy stanou největším uskupením.

 

👉 Všichni přítomní se vymezili proti dosavadní politice Bruselu v čele s šéfkou Evropské komise Ursulou von der Leyenovou, kritizovali vliv levicové ideologie.

 

👉ABY MOHLY STRANY ZALOŽIT V EP NOVOU FRAKCI, MUSÍ JICH BÝT MINIMÁLNĚ SEDM A V SOUČTU MUSÍ MÍT ASPOŇ 👉23 EUROPOSLANCŮ. Babišovo hnutí jich má sedm, maďarský Fidesz jedenáct a rakouská FPÖ šest. 7 + 11 + 6 = 24👍

 

👉Kickl řekl, že se v příštích dnech k alianci přidají další subjekty. Spekuluje se o slovenském Směru Roberta Fica nebo polských konzervativcích z Práva a Spravedlnosti (PiS). 👍

 

👉Orbán před nedělním brífinkem vyzval ke sledování dění ve Vídni a v Paříži. Tam se koná první kolo parlamentních voleb a favorizovaná je krajně pravicová strana Marin Le Penové. Maďarsko se zároveň ujímá půlročního předsednictví v Radě EU.

 

RADIKÁLNĚJŠÍ ANO?

 

👉Odchod ANO z frakce Renew oznámili zástupci hnutí minulý týden. Jejich vize se rozcházely s programem, který strany sdružené ve frakci prosazují. Odchod ANO označila šéfka unijní frakce Valérie Hayerová za „dlouho očekávaný rozvod“. ANO si podle ní zvolilo populistickou cestu neslučitelnou s hodnotami liberálů.

 

👉ANO bylo druhou nejsilnější stranou ve frakci, původně pomýšlelo i na post místopředsedkyně EP pro Kláru Dostálovou (ANO). Opustilo i evropskou liberální stranu ALDE.

 

👉 „Náš program je suverenita a bezpečnost, bojovat proti nelegální migraci a změnit Green Deal,“ vyjmenoval Babiš hlavní rozdíly v programu.

 

Odborníci na mezinárodní politiku se obávají, že se spojenectví propíše i do extrémnější rétoriky.

 

👉 „Čím víc se budou lidé z ANO setkávat s politiky, jako je Orbán a Fico, a méně s ostatními, tím víc se budou radikalizovat,“ řekl Novinkám ředitel Asociace pro mezinárodní otázky Vít Dostál.

 

Předpokládá, že za současnou rošádou je spíš snaha ovlivnit domácí politiku.

 

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-babis-orban-a-kickl-zakladaji-vlasteneckou-alianci-40478413

 

 

📌📢🔝🔝🔝💉30.06.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: PROFESOR VYSVĚTLUJE, PROČ SE PODLE NĚHO DO TAKZVANÝCH COVID „VAKCÍN“ PŘIDÁVÁ OXID GRAFENU!!!

 

KDYŽ BYLY ZAVEDENY TAKZVANÉ MRNA VAKCÍNY PROTI COVIDU, PROFESOR ROBERT GORTER OKAMŽITĚ VĚDĚL, ŽE NĚCO NENÍ V POŘÁDKU.

 

👉 Nyní je známo, že mRNA vakcíny obsahují oxid grafenu. Doktor Gorter, který je spojen se sedmi univerzitami, vysvětlil v rozhovoru s Jimem Fergusonem, že OXID GRAFENU SE VYRÁBÍ Z VLÁKEN KONOPÍ A JE VELMI CITLIVÝ NA ELEKTROMAGNETICKÁ POLE.

 

👉 Oxid grafenu se skládá z kruhu šesti atomů uhlíku a má tloušťku jednoho atomu, takže je dvourozměrný. Můžete si to představit jako jakési dvourozměrné žiletky ostré jako břitva, vysvětlil profesor Gorter, který je epidemiologem, virologem, imunologem a onkologem.

 

👉 Andreas Noack to již dříve ukázal během živého přenosu, který policie ukončila provedením razie. O třicet šest hodin později bylo jeho ženě oznámeno, že☝️🎚️ zemřel ve vazbě 👹. Noackovi nebylo umožněno jeho výzkum nikde publikovat. 👹

 

👉 Podle profesora Gortera byl do Covidových vakcín přidán oxid grafenu, aby bylo možné sledovat lidi pomocí stožárů 5G 👹. „To je uvedeno v patentu uděleném společnosti Pfizer v roce 2021,“ vysvětlil. „Všechno je to o kontrole.“ 👹

 

👉 „JE TO ŠOKUJÍCÍ. TO JE OPRAVDU ŠOKUJÍCÍ,“ řekl Ferguson.

 

👉 „PRACUJE SE NA 6G A S NÍM MOHOU LIDÉ, KTERÝM BYL VSTŘÍKNUT OXID GRAFENU, DOSTAT ELEKTRICKÝ ŠOK, PO KTERÉM JIM SELŽE SRDCE. KONEČNÝM CÍLEM JE ZTENČIT POPULACI 👹,“ varoval 78letý Gorter, který má díky svým názorům mnoho nepřátel a rok měl bodyguarda.

 

https://volnyblog.news/profesor-vysvetluje-proc-se-podle-neho-do-takzvanych-covid-vakcin-pridava-oxid-grafenu/

 

 

📌📢🔝🔝🔝 📱💻📡30.06.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, RHODY WILSON: ŠVÉDŠTÍ VĚDCI DOŠLI K ZÁVĚRU, ŽE ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY ZPŮSOBUJÍ MOBILNÍ TELEFONY, NIKOLI VĚŽE!!!

 

👉 V roce 2004 dopis redaktorovi European Journal of Cancer Prevention od dvou švédských vědců uvedl, že rok 1997 byl ve Švédsku zvláštním rokem. Bylo to poznamenáno poklesem veřejného zdraví a vznikem elektrosenzitivity jako rostoucího problému. Jejich zjištění se setkala s odporem vlády a orgánů veřejného zdraví.

 

Arthur Firstenberg včera zveřejnil informační bulletin, který zdůraznil význam nálezů, jak je popsáno v dopise z roku 2004.

 

👉 ELEKTROSENZITIVITA JE TAKÉ ZNÁMÁ JAKO ELEKTRICKY PŘECITLIVĚLÁ („EHS“). Bylo hlášeno, že tento stav postihuje stále větší počet lidí ve Švédsku, stejně jako v dalších zemích, jako je Švédsko, Švýcarsko a Spojené státy.

 

👉 Výzkum Olle Johanssona a Örjana Hallberga zdůraznil potenciální zdravotní účinky elektromagnetických polí („EMF“), včetně bolestí hlavy, závratí, nevolnosti, kožních vyrážek a mnoha dalších.

 

👉 Jejich výzkum prokázal potřebu dalšího zkoumání příčin těchto zdravotních problémů, ale jejich zjištění se setkala s odporem vlády a zdravotnických úřadů. Slovy Hallberga : „Zdá se, že naše odborné ÚŘADY JSOU EXTRÉMNĚ NEOCHOTNÉ POKOUŠET SE ZJISTIT PŘÍČINU, PROTOŽE PAK MOHOU BÝT OHROŽENY VELKÉ FINANČNÍ ZÁJMY.“

 

👉 Nepodařilo se nám najít dopis Johanssona a Hallberga v European Journal of Cancer Prevention.  Hallberg jej však zveřejnil na ResearchGate v roce 2015. Níže Arthur Firstenberg zdůrazňuje význam jejich dopisu a následných zjištění.

 

ZBAVTE SE SVÝCH MOBILNÍCH TELEFONŮ HNED TEĎ!

Autor: Arthur Firstenberg

 

👉 Nejdůležitější a nejvíce ignorovaná lékařská studie na světě byla publikována v roce 2004 Olle Johanssonem, vědcem z Karolinska Institute (instituce, která uděluje Nobelovu cenu za medicínu). Jeho dalším autorem byl Örjan Hallberg a jeho název byl „ 1997 – Kuriózní rok ve Švédsku “.

👉 Na podzim roku 1997 se v každém z 21 krajů této země přestal počet nemocných snižovat a náhle se začal zvyšovat.

1997 – Zvědavý rok ve Švédsku , Dopis redaktorovi Evropského věstníku prevence rakoviny ze dne 13. prosince 2004 (nahráno na ResearchGate dne 31. března 2015)

Počet lidí registrovaných jako nemocných déle, než rok klesal a v červenci 1997 dosáhl rekordního minima 43 256. Následující měsíc tento trend náhle obrátil směr a začal strmě stoupat. V prosinci 2003 byl počet dlouhodobě nemocných 135 318.

 

👉 Náhle se také začal zvyšovat počet lidí, kteří kvůli nemoci chybějí v práci, která léta strmě klesala. Zvýšila se z minima 118 530 v srpnu 1997 na 309 124 v únoru 2003.

 

👉 Počet registrovaných osob se zraněním ze zátěže (bolesti šíje, ramen, zad atd.) se mezi lety 1997 a 2001 zdvojnásobil.

 

POČET POKUSŮ O SEBEVRAŽDU MLADÝCH LIDÍ SE MEZI LETY 1998 A 2001 ZVÝŠIL O 30 %.

 

👉 Roční incidence rakoviny prostaty začala prudce stoupat a mezi lety 1997 a 2004 vzrostla o 32 %. Ve Stockholmu u mužů ve věku 50–59 let vzrostl počet nových případů rakoviny prostaty devětkrát.

 

👉 Počet těžce zraněných při dopravních nehodách, který neustále klesal, se zvýšil ze 400 v roce 1996 na 1200 v roce 2004. Počet dopravních nehod řidičů autobusů vzrostl z necelých 150 v roce 1997 na 250 v roce 2003.

 

👉 Doba rekonvalescence po operacích prsou nebo srdce se začala prodlužovat v roce 1997.

 

👉 Úmrtí na Alzheimerovu chorobu začalo přibývat v roce 1997 a drasticky přibývalo úmrtí na jiná neurologická onemocnění.

 

👉 Co se změnilo ve Švédsku na podzim 1997? 👉 Digitální mobilní telefony (GSM 900 a 1800) byly představeny celé populaci. Hallberg a Johansson napsal:

 

👉V ROCE 1997 MNOHO VELKÝCH SPOLEČNOSTÍ PŘEDSTAVILO BEZDRÁTOVÉ KANCELÁŘSKÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY. Jeden takový se nazývá GSM-in-Office a funguje na frekvenci 900 MHz…

👉 Zaměstnanci museli používat mobilní telefon pro všechny hovory, v mnoha případech pro dlouhé hovory. Od roku 1997 tak bylo mnoho zaměstnanců vystaveno mikrovlnnému záření během všech pracovních hodin z malých základnových stanic, navíc silnějšímu záření z jejich mobilních telefonů během všech hovorů.

 

1997 – Podivuhodný rok ve Švédsku, Dopis redaktorovi European Journal of Cancer Prevention ze dne 13. prosince 2004

 

👉 👉 👉 Autoři dospěli k závěru, že podle jejich údajů byly za drastický pokles zdraví švédské populace zodpovědné mobilní telefony, a nikoli věže mobilních telefonů.

 

Před rokem 1997 byl počet dnů nemoci na osobu vyšší v hustě osídlených oblastech než v oblastech řídce osídlených. Po roce 1997 to bylo obráceně: obyvatelé venkova byli najednou nemocnější než obyvatelé měst. To platilo pro všechna data, která sledovali – krátkodobé a dlouhodobé nemoci; nehody, vraždy a sebevraždy; úrazy a nemoci na pracovišti; doby zotavení po operaci prsu a srdce; a onemocnění nervového systému.

 

Poznamenali, že v méně obydlených oblastech je méně záření z mobilních věží, ale více záření z mobilního telefonu: mobilní telefon musí zvýšit svůj výkon, aby udržel spojení.

 

Jedinou nemocí, která se neřídila tímto vzorem, byla rakovina prostaty: vyskytovala se stejně u obyvatel měst i venkova. Autoři dospěli k závěru, že mobilní telefony nebyly příčinou rakoviny prostaty, 👉ale byly nesprávné.

 

Mozek, prsa, srdce a nervový systém jsou vystaveny mobilnímu telefonu na blízko, když je zapnutý a používán. 👉 Prostata je naopak exponována na blízko, když je telefon v kapse osoby a v pohotovostním režimu, v režimu letadla nebo vypnutý; v té době stále vyzařuje záření, ale záření nezávisí na vzdálenosti k základnové stanici a je tedy stejné ve městě i na venkově.

 

V roce 2009 se zdravotní situace ve Švédsku stále zhoršovala. Hallberg a Johansson prozkoumali stejnou půdu ještě hlouběji v článku nazvaném „Zjevný pokles švédských indikátorů veřejného zdraví po roce 1997 – Jsou způsobeny zlepšenou diagnostikou nebo faktory životního prostředí? Zjistili, že všechny trendy v jejich dřívějším článku pokračovaly. Kromě toho zjistili:

 

👉 Procento novorozenců se srdečními problémy se začalo zvyšovat po roce 1998 a do roku 2007 se téměř zdvojnásobilo.

Mezi lety 1997 a 2005 se výskyt rakoviny plic u starších mužů a žen zdvojnásobil.

Výskyt melanomu obličeje u mladších lidí se mezi lety 2000 a 2006 zvýšil o 40 %.

Věkově standardizovaný výskyt úmrtnosti na Alzheimerovu chorobu se mezi lety 1998 a 2008 👉zvýšil o téměř 300 %.

👉 A od roku 1979, dva roky poté, co Apple vynalezl osobní počítač a každý začal být každý den hodiny vystavován obrazovce počítače, vzrostl asi o 8 000 %. Nárůst byl strmější poté, co si populace pořídila mobilní telefony. Před osobním počítačem byl výskyt úmrtnosti na Alzheimerovu chorobu v 70. letech a dříve asi 0,1 na 100 000 lidí.

Používání mobilních telefonů exploduje spolu se souvisejícími zdravotními účinky.

👉 Když jsem 17. července 1996 zaklepal na dveře Peldy Levey a řekl: „MÁME CO DĚLAT“, nikdo, koho jsem znal, nevlastnil mobilní telefon a wi-fi ještě nebyla vynalezena. Stromy byly nejvyšší stavby mimo města a hemžily se ptáky, hmyzem a divokou zvěří. Dokonce i stromy v mém brooklynském sousedství navštěvovali divocí papoušci.

 

👉 Nyní je to o 28 let později. Za tři desetiletí aktivismu ze strany Cellular Phone Task Force a stovek dalších organizací se svět změnil z téměř nulových mobilních zařízení na 17 000 000 000  z nich.

👉 Radiace, kterou produkují, SPOLU S RADIACÍ, KTEROU NUTÍ PRODUKOVAT VŠECHNY BUNĚČNÉ VĚŽE A SATELITY, VYHUBILA VĚTŠINU HMYZU, PTÁKŮ A DIVOKÉ ZVĚŘE NA TÉTO PLANETĚ A ZPŮSOBILA NEVOLNOST VĚTŠINĚ JEJÍCH LIDSKÝCH OBYVATEL.

👉 Kdo z nás dobře spí, jasně myslí a netrpí jedním či více respiračními, neurologickými, srdečními, zažívacími, metabolickými, artritickými či psychickými neduhy, rakovinou či cukrovkou?

 

👉 Počet mrtvic v Číně se od nástupu mobilních telefonů více než zdvojnásobil. Celosvětový výskyt diabetu se zčtyřnásobil. Miliarda lidí je obézních. Fantastický nárůst cukrovky a obezity je čistě důsledkem zpomalení metabolismu v důsledku interference s tokem elektronů v mitochondriích každého člověka.  60 % všech Američanů má dnes jedno nebo více chronických onemocnění.  Jedna třetina lidí na světě má více než pět onemocnění a méně než 5 % lidí na celém světě nemá žádné zdravotní problémy. Počet předepsaných léků ročně v USA vzrostl z 1,5 miliardy v 90. letech na 4 miliardy v roce 2009  na 7 miliard v roce 2022.  42 % starších dospělých v USA užívá pět nebo více léků na předpis, což je více než trojnásobek míry, než kdy existovaly mobilní telefony.  70 % všech dospělých Američanů užívá denně jeden nebo více léků na předpis.

 

👉 Když je na Zemi 17 000 000 000 mobilních zařízení v rukou lidí, kteří cestují po planetě v letadlech a automobilech a „potřebují“ je, ať jdou kamkoli, žádné organizování, protesty, soudní spory nebo legislativa nic nezmění. Ani používání vašeho mobilního telefonu není méně. Pokud chcete mít možnost uskutečnit byť jen minutový hovor v případě nouze, byť jednou za rok, všechny mobilní věže na Zemi musí být na vašem povelu a volat a ozařovat peklo ze všech živých tvorů 24/7. Dokud je společensky přijatelné vůbec používat mobilní telefon, ať už na veřejnosti nebo ve svém vlastním domě, jsou stovky milionů lidí, kteří jimi byli těžce zraněni, včetně mě, odsouzeni k osamělým životům věčného mučení, neschopných stýkat se, vydělávat si na živobytí, chodit do kina, stát vedle vás ve frontě v obchodě s potravinami, cestovat, bydlet vedle vás nebo dokonce mít domov, dokud nezemřou nebo nespáchají sebevraždu – což je příliš mnoho moji přátelé a kontakty již udělali.

 

👉 Dokonce ani lidé, kteří vědí, co je zabíjí, tomu ve skutečnosti nerozumí. Mobilní telefony se tak normalizovaly, že je používají i lidé, kteří si říkají „EHS“. Pomáhají zabíjet náš svět i sebe. Neustále se pokoušejí uniknout před útokem, který nesou ve vlastních rukou a páchají na sobě i na ostatních.

 

👉 Většina telefonních hovorů a e-mailů, které nyní dostávám, pochází z mobilních telefonů.

Volala žena, která si právě zakoupila zásuvné zařízení, které ji chránilo před radiací z mobilní věže. Volala z mobilu.

Volala sestra a ptala se na terapii ke zmírnění účinků EMP. Volal ze svého mobilního telefonu, který drží 12 palců od hlavy a ke kterému má připevněné „disky“ pro „neutralizaci“ záření.

Žena, která řekla, že má EHS, zavolala a hledala lékaře, který by ji mohl diagnostikovat, aby se mohla vyhnout povinnosti poroty. Volala z mobilu.

Jedna žena mi poslala e-mail ze svého iPhonu a žádala o informace o nebezpečích mobilních věží, které bych měl přinést na zasedání městské rady.

Jeden muž mi poslal e-mail ze svého Androidu, že chce něco udělat, aby zabránil vypuštění dalších satelitů, ochránil hmyz před radiací a přestal být v noci ozařován, aby mohl spát.

Volala mi žena z malé vesnice, která je obklopena národním lesem. Řekla, že je elektricky citlivá, nemůže spát a chce vědět, jak se chránit. Volala mi z mobilu. Řekla mi, že její manžel není citlivý, ale když jsem se jí zeptala na jeho zdraví, řekla, že má neustálé bolesti zad, je neustále vyčerpaný a má jiné nemoci.

Žena žijící ve svém autě mi nechala vzkaz. Řekla, že je „wi-fi uprchlíkem“ rok a půl. Volala mi z mobilu a požádala mě, abych jí odpověděl SMSkou.

Jedna žena mi nechala vzkaz, že je „holistická“, „zcela organická“ a „nepoužívá žádné chemikálie“. Nechala mi jak své mobilní telefonní číslo, tak i číslo svého manžela.

Volal filmař, který chce natočit film o mé práci. Volal mi z mobilu. Má po náhradě kolena a má rakovinu. „Kde jsou vážky, chameleoni, ještěrky a ptáci, se kterými jsem vyrůstal?“ zeptal se mě.

Žena volala, že chce pomoc při překonání legislativy, která by zjednodušila umístění mobilních věží. Volala z mobilu.

Ze svého mobilního telefonu volala žena, která se obává účinků nedaleké mobilní věže na její děti.

Volal jí lékař, že je extrémně citlivá na elektro a zakládá skupinu lékařů. Volala z mobilu.

Volala lékařka, jejíž specializací je environmentální medicína, která má obavy z bezdrátového připojení ve škole jejích dětí. Volala mi z mobilu.

Jedna žena mi poslala e-mail z Austrálie, že ona a její syn jsou citliví na elektrický proud a žijí v komunitě, kde jediná wi-fi je ve společné kůlně. Je znepokojena plány na instalaci Starlinku do komunity. Napsala mi e-mail ze svého mobilního telefonu.

Volala mi žena, že její syn je tak silně zasažen elektromagnetickým znečištěním, že nemůže chodit a je v nemocnici. Volala mi z mobilu a řekla, že její syn má jen mobil.

Volal muž, který řekl, že je roky přecitlivělý na EMP a že vytváří záměrnou komunitu s „domy pro citlivé lidi“. Volal mi z mobilu.

Lidé nechápou, že mobilní telefon vyzařuje stejné záření jako mobilní věž a že záření se šíří stejně daleko. Že když dáte svůj mobilní telefon 20 stop od sebe, vystaví vás tolik záření jako kterákoli mobilní věž. Mobilní věže vyzařují pouze tolik záření, aby umožnily fungování mobilních telefonů, které se v té době používají. Že když zavoláte nebo pošlete SMS, nejbližší věž (nebo satelit) zapne frekvence jen pro vás a ozáří celou vaši čtvrť (nebo celé město) a všechny a vše živé v ní, jen abyste mohli zavolat nebo poslat tvůj text. To, že prostě vlastníte mobilní telefon, bez ohledu na to, jak málo jej používáte, vyžaduje, aby tam byly všechny mobilní věže a satelity na Zemi, aby váš telefon fungoval, když ho potřebujete. Že pokud dostatečně voláte v oblasti se špatnou službou mobilních telefonů, váš poskytovatel tam musí umístit mobilní věž. Že jediný hovor z mobilního telefonu způsobí trvalé poškození vašich mozkových buněk. Že dvouminutový hovor může vašemu tělu trvat hodiny nebo dny, než se z toho vzpamatuje, pokud vůbec. Ta vzdálenost tě nechrání. Že nemůžete „neutralizovat“ záření. Že neexistují žádné „bezpečné frekvence“. Že váš telefon byl vyroben z minerálů vzácných zemin, které těžili dětští otroci v Kongu. Že ochota používat mobilní telefony zajišťuje zánik pevných linek – a ptáků, hmyzu a divoké zvěře. Že když si z jakéhokoli důvodu zapnete telefon, týráte každého, kdo náhodou bydlí blízko vás nebo je ve vaší blízkosti, ať už to ví nebo ne. Že mobil vyzařuje záření, i když je vypnutý. Že jediný rozdíl mezi „elektrosenzitivními“ lidmi a jinými lidmi je v tom, že „citliví“ lidé vědí, co je štve, a ostatní lidé nevědí, co je štve.

 

Během let, kdy jsem studoval na lékařské fakultě, jsem se každý podzim účastnil týdenní celostní zdravotní konference v San Diegu pořádané Mandala Society. Slyšel jsem a potkal jsem tam výjimečné lidi. Setkal jsem se s Ilanou Rubenfeld, se kterou jsem později trénoval a jejíž metodou léčení tělo-mysl jsem se stal praktikem. Potkal jsem Moshe Feldenkraise, jehož metodu léčení jsem také později studoval a stal se jeho učitelem. Potkal jsem Olgu Worrall, úžasnou léčitelku. Potkal jsem Svámího Rámu, Miltona Tragera, Ram Dasse, Johna Lillyho a Josepha Chiltona Pearce.

 

👉 Ale byl tu jeden řečník, jehož jméno si nepamatuji, který na mě udělal trvalý dojem. Byl pastorem a mluvil o technologii. Když nasbíráte dřevo a třete o sebe dvě klacky, abyste vytvořili oheň, řekl, přesně víte, co vytvořilo světlo a jak vzniklo.

👉 Ale když otočíte vypínačem světla, víte jen, že někde je elektrárna a rozsvítilo se světlo, ale neznáte kroky mezi tím, ani důsledky těchto kroků, to, jak řekl, je „selhání středu.“ A to je pád naší civilizace a našeho světa.

 

👉 Jak jsem před šesti lety řekl publiku v Taosu v Novém Mexiku, JSME JAKO OPICE, která nemůže vytáhnout ruku ze sklenice, pokud nepustí arašíd. Svíráme to pevněji než kdy jindy. Byli jsme vtaženi do nádoby a její víko se nad námi zavírá a dusí nás. Musíme teď pustit své mobilní telefony. Ne poté, co zjistíte jak, což možná nebude nikdy.  Nejprve ho zahoďte a pak vymyslete, jak bez něj žít.

👉 Nebudete moci dělat všechno, co děláte teď, ale budete žít, jako by tu zítra byl svět. Máme čas až příští rok; právě teď se zabíjíme.

👉 Zahoďte to, řekněte všem, o kterých víte, že to děláte a proč, a řekněte jim, aby udělali totéž.

👉 Jedině tak přežijeme my, naše děti a zvířata a rostliny kolem nás – ti, kteří tu stále jsou. A spojte se se mnou, abych pomohl zorganizovat toto celosvětové úsilí o demobilizaci společnosti.

 

PŘIJMOUT OPATŘENÍ:

 

👉 Připojte se k naší síti lidí bez mobilních telefonů.

 

👉 Jediný způsob, jak snížit poptávku po šířce pásma, která mění Zemi v obří počítač, v němž jsou všechny živé bytosti zabity elektrickým proudem, je přestat používat mobilní telefony! NEPOUŽÍVAT JE MÉNĚ ČASTO, ALE VYHAZOVAT JE.

👉 Schopnost je používat, jakkoli zřídka, vyžaduje ozáření celé planety. Připojte se k naší síti vytvořením místní pobočky tam, kde žijete.

 

Můžete si nastavit vlastní pravidla, ale důležité je mít schůzky osobně. Pokud potřebujete pomoc, kontaktujte mě a dejte mi vědět, že to děláte.

 

NAŠÍM CÍLEM JE VYTVOŘIT ROZŠIŘUJÍCÍ SE GLOBÁLNÍ PŘÍTOMNOST KOMUNIT, KTERÉ NEPOUŽÍVAJÍ MOBILNÍ TELEFONY.

 

https://volnyblog.news/svedsti-vedci-dosli-k-zaveru-ze-zdravotni-problemy-zpusobuji-mobilni-telefony-nikoli-veze/

 

 

📌📢🔝🔝🔝 😷 29.06.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: PANDEMICKÁ OPATŘENÍ PROTI COVIDU BYLA PSYCHOLOGICKÁ OPERACE KE ZBLBNUTÍ VEŘEJNOSTI.

 

👉 Německá vláda byla přinucena přiznat, že její reakce na pandemii covidu, včetně příkazů k nošení roušek, lockdownů a sociálních odstupů, byla psychologická operace navržená tak, aby veřejnost přestala kriticky myslet👹.

 

Podle dokumentů zveřejněných prostřednictvím soudního sporu na základě svobodného přístupu k informacím, zdravotničtí úředníci lhali veřejnosti o nebezpečích covidu a vakcín, aby jim vláda nepřiškrtila financování 👹.

 

👉 Prohlédněte si následující vynikající 6minutové video (v angličtině), které vytvořil profesor Stefan Homburg. Je krátké a jde přímo k věci. Stejně jako dříve uveřejněné informace dokresluje covidový podvod. Vychází z německých reálií, u nás to bylo jako přes kopírák.

 

👉 Pokud jste někdy věřili, že vládní instituce pracují ve váš prospěch, toto video vám tento váš pohled na svět zcela rozbije.

 

NĚMEČTÍ NOVINÁŘI VELMI TVRDĚ BOJOVALI ZA ZVEŘEJNĚNÍ TĚCHTO DOKUMENTŮ.

 

👉 Němečtí novináři zažalovali německou vládu, protože jim odmítala poskytnout přístup k interní komunikaci Institutu Roberta Kocha (RKI).

 

👉 Soudní žaloba byla nutná, protože žádosti novinářů na základě svobodného přístupu k informacím nebylo vyhověno. Když byly dokumenty po soudním příkazu novinářům konečně zpřístupněny, většina z nich byla začerněna.

 

PO DALŠÍM TLAKU NOVINÁŘI NYNÍ ZÍSKALI NEZAČERNĚNÉ DOKUMENTY!!!!!

 

Dokumenty naleznete zde (v němčině) přímo na stránce Institutu Roberta Kocha. Mají však 2515 stran, takže většina lidí si je celé nepřečte.

 

Dovolte nám proto učinit krátké shrnutí.

 

ZDE JE 7 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ODHALENÍ. PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ FRANKOVI PLOEGMANOVI ZA

SESTAVENÍ TOHOTO SEZNAMU:

 

  1. Odborníci věděli již v lednu 2021 o trombóze mozkových venózních dutin jako o život ohrožující komplikaci po očkování vakcínou AstraZeneca. O této skutečnosti však „zapomněli“ informovat veřejnost.

 

  1. Odborníci si uvědomili, že neexistuje žádný důkaz o tom, že by vakcíny snižovaly přenos infekce covidu, ale opět zapomněli o tom informovat veřejnost. Místo toho zneužili psychické vydírání, když šířili oficiální dezinformace, že „každý by se měl nechat očkovat, aby ochránil svou babičku a aby bylo dosaženo kolektivní imunity očkováním“ – i když obojí je nemožné, protože covidové vakcíny ani nesnižovaly přenos.

 

  1. Odborníci věděli, že dokonce i respirátory FFP2 jsou mimo nemocniční zařízení neúčinné, ale přesto nařídili jejich povinné nošení. Stručně řečeno, odborníci byli skutečnými „šiřiteli dezinformací“.

 

  1. Odborníci nedoporučovali zavírat školy, ale vláda to stejně udělala.

 

  1. Odborníci uvedli, že „covid“ by se neměl srovnávat s chřipkou, protože je MÉNĚ nebezpečný než chřipka. Věděli také, že zvýšenému riziku jsou vystaveni jen staří a nemocní lidé, ale přesto vláda vytvářela zdání, že i mladí a zdraví lidé mají vážná zdravotní rizika. Průměrný věk úmrtí pacientů s „covidem“ byl 83 let, což je jen tak náhodou NAD průměrnou délkou života 81,26 roku v roce 2019.

 

  1. Vláda nařídila odborníkům, aby „doporučovali“ to, co vláda chtěla. Vláda se tedy „neřídila vědou“, jak se to neustále tvrdilo, ale Veda™ (rozuměj korporátní zisky) udávali trend vládním nařízením.

 

  1. Kochovu institutu bylo nařízeno udržovat vysokou úroveň pandemického rizika, i když se zjevně nedělo nic neobvyklého. Kochův institut nebyl nic jiného než vládní tisková kancelář, jejímž úkolem bylo prodávat politická rozhodnutí jako vědecká, zatímco ve skutečnosti nic nemohlo být dál od pravdy.

 

👉 Proč lidé z Kochova institutu postupoval podle vládních nařízení? Protože se báli, že je obejdou a stanou se nepodstatnými. Jejich chování jasně dokazuje, že něco takového považovali za horší než klamání veřejnosti.

 

👉 Němečtí zdravotničtí představitelé věděli, že chřipka je horší než covid.

👉 Věděli, že roušky nefungují. Věděli, že vakcína AstraZeneca je smrtelná.

👉 Věděli, že se nedoporučují lockdowny a věděli, že očkování nesnižuje přenos viru.

 

👉 👉 👉 Toto vše však před veřejností zatajili, aby mohli protlačovat pohádkový příběh o tom, jak všichni máme být zodpovědní a dát se očkovat, aby se zastavilo šíření pandemie.

 

((A hlavně, za to inkasovali hezké peníze!!!))

 

UVĚŘÍTE JIM ZNOVU, AŽ TO BUDOU ZKOUŠET PŘÍŠTĚ?

 

https://volnyblog.news/pandemicka-opatreni-proti-covidu-byla-psychologicka-operace-ke-zblbnuti-verejnosti/

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Pandemická opatření proti covidu byla psychologická operace ke zblbnutí veřejnosti.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

29.6.2024

Německá vláda byla přinucena přiznat, že její reakce na pandemii covidu, včetně příkazů k nošení roušek, lockdownů a sociálních odstupů, byla psychologická operace navržená tak, aby veřejnost přestala kriticky myslet. Podle dokumentů zveřejněných prostřednictvím soudního sporu na základě svobodného přístupu k informacím, zdravotničtí úředníci lhali veřejnosti o nebezpečích covidu a vakcín, aby jim vláda nepřiškrtila financování.

Prohlédněte si následující vynikající 6minutové video (v angličtině), které vytvořil profesor Stefan Homburg. Je krátké a jde přímo k věci. Stejně jako dříve uveřejněné informace dokresluje covidový podvod. Vychází z německých reálií, u nás to bylo jako přes kopírák.

Pokud jste někdy věřili, že vládní instituce pracují ve váš prospěch, toto video vám tento váš pohled na svět zcela rozbije.

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://www.nespokojeny.cz/pandemicka-opatreni-proti-covidu-byla-psychologicka-operace-ke-zblbnuti-verejnosti/

 

ZDROJ:

https://www.nespokojeny.cz/pandemicka-opatreni-proti-covidu-byla-psychologicka-operace-ke-zblbnuti-verejnosti/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Švédští vědci došli k závěru, že zdravotní problémy způsobují mobilní telefony, nikoli věže

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

 

V roce 2004 dopis redaktorovi European Journal of Cancer Prevention od dvou švédských vědců uvedl, že rok 1997 byl ve Švédsku zvláštním rokem. Bylo to poznamenáno poklesem veřejného zdraví a vznikem elektrosenzitivity jako rostoucího problému. Jejich zjištění se setkala s odporem vlády a orgánů veřejného zdraví. 

Arthur Firstenberg včera zveřejnil informační bulletin, který zdůraznil význam nálezů, jak je popsáno v dopise z roku 2004.

Elektrosenzitivita je také známá jako elektricky přecitlivělá („EHS“). Bylo hlášeno, že tento stav postihuje stále větší počet lidí ve Švédsku, stejně jako v dalších zemích, jako je Švédsko, Švýcarsko a Spojené státy.

Výzkum Olle Johanssona a Örjana Hallberga zdůraznil potenciální zdravotní účinky elektromagnetických polí („EMF“), včetně bolestí hlavy, závratí, nevolnosti, kožních vyrážek a mnoha dalších.

Jejich výzkum prokázal potřebu dalšího zkoumání příčin těchto zdravotních problémů, ale jejich zjištění se setkala s odporem vlády a zdravotnických úřadů. Slovy Hallberga : „Zdá se, že naše odborné úřady jsou extrémně neochotné pokoušet se zjistit příčinu, protože pak mohou být ohroženy velké finanční zájmy.“

Nepodařilo se nám najít dopis Johanssona a Hallberga v European Journal of Cancer Prevention.  Hallberg jej však zveřejnil na ResearchGate v roce 2015. Níže Arthur Firstenberg zdůrazňuje význam jejich dopisu a následných zjištění.


Zbavte se svých mobilních telefonů hned teď

Autor: Arthur Firstenberg

Nejdůležitější a nejvíce ignorovaná lékařská  studie na světě byla publikována v roce 2004 Olle Johanssonem, vědcem z Karolinska Institute (instituce, která uděluje Nobelovu cenu za medicínu). Jeho dalším autorem byl Örjan Hallberg a jeho název byl „ 1997 – Kuriózní rok ve Švédsku “. Na podzim roku 1997 se v každém z 21 krajů této země přestal počet nemocných snižovat a náhle se začal zvyšovat.

1997 – Zvědavý rok ve Švédsku , Dopis redaktorovi Evropského věstníku prevence rakoviny ze dne 13. prosince 2004 (nahráno na ResearchGate dne 31. března 2015)

Počet lidí registrovaných jako nemocných déle než rok klesal av červenci 1997 dosáhl rekordního minima 43 256. Následující měsíc tento trend náhle obrátil směr a začal strmě stoupat. V prosinci 2003 byl počet dlouhodobě nemocných 135 318.

Náhle se také začal zvyšovat počet lidí, kteří kvůli nemoci chybějí v práci, která léta strmě klesala. Zvýšila se z minima 118 530 v srpnu 1997 na 309 124 v únoru 2003.

Počet registrovaných osob se zraněním ze zátěže (bolesti šíje, ramen, zad atd.) se mezi lety 1997 a 2001 zdvojnásobil.

Počet pokusů o sebevraždu mladých lidí se mezi lety 1998 a 2001 zvýšil o 30 %.

Roční incidence rakoviny prostaty začala prudce stoupat a mezi lety 1997 a 2004 vzrostla o 32 %. Ve Stockholmu u mužů ve věku 50–59 let vzrostl počet nových případů rakoviny prostaty devětkrát.

Počet těžce zraněných při dopravních nehodách, který neustále klesal, se zvýšil ze 400 v roce 1996 na 1200 v roce 2004. Počet dopravních nehod řidičů autobusů vzrostl z necelých 150 v roce 1997 na 250 v roce 2003.

Doba rekonvalescence po operacích prsou nebo srdce se začala prodlužovat v roce 1997.

Úmrtí na Alzheimerovu chorobu začalo přibývat v roce 1997 a drasticky přibývalo úmrtí na jiná neurologická onemocnění.

Co se změnilo ve Švédsku na podzim 1997? Digitální mobilní telefony (GSM 900 a 1800) byly představeny celé populaci. Hallberg a Johansson napsal:

Autoři dospěli k závěru, že podle jejich údajů byly  za drastický pokles zdraví švédské populace zodpovědné mobilní telefony, a nikoli věže mobilních telefonů .

Před rokem 1997 byl počet dnů nemoci na osobu vyšší v hustě osídlených oblastech než v oblastech řídce osídlených. Po roce 1997 to bylo obráceně: obyvatelé venkova byli najednou nemocnější než obyvatelé měst. To platilo pro všechna data, která sledovali – krátkodobé a dlouhodobé nemoci; nehody, vraždy a sebevraždy; úrazy a nemoci na pracovišti; doby zotavení po operaci prsu a srdce; a onemocnění nervového systému.

Poznamenali, že v méně obydlených oblastech je méně záření z mobilních věží, ale více záření z mobilního telefonu: mobilní telefon musí zvýšit svůj výkon, aby udržel spojení.

Jedinou nemocí, která se neřídila tímto vzorem, byla rakovina prostaty: vyskytovala se stejně u obyvatel měst i venkova. Autoři dospěli k závěru, že mobilní telefony nebyly příčinou rakoviny prostaty, ale byly nesprávné.

Mozek, prsa, srdce a nervový systém jsou vystaveny mobilnímu telefonu na blízko, když je zapnutý a používán. Prostata je naopak exponována na blízko, když je telefon v kapse osoby a v pohotovostním režimu, v režimu letadla nebo vypnutý; v té době stále vyzařuje záření, ale záření nezávisí na vzdálenosti k základnové stanici a je tedy stejné ve městě i na venkově.

V roce 2009 se zdravotní situace ve Švédsku stále zhoršovala. Hallberg a Johansson prozkoumali stejnou půdu ještě hlouběji v článku nazvaném „ Zjevný pokles švédských indikátorů veřejného zdraví po roce 1997 – Jsou způsobeny zlepšenou diagnostikou nebo faktory životního prostředí? Zjistili, že všechny trendy v jejich dřívějším článku pokračovaly. Kromě toho zjistili:

  • Procento novorozenců se srdečními problémy se začalo zvyšovat po roce 1998 a do roku 2007 se téměř zdvojnásobilo.
  • Mezi lety 1997 a 2005 se výskyt rakoviny plic u starších mužů a žen zdvojnásobil.
  • Výskyt melanomu obličeje u mladších lidí se mezi lety 2000 a 2006 zvýšil o 40 %.
  • Věkově standardizovaný výskyt úmrtnosti na Alzheimerovu chorobu se mezi lety 1998 a 2008 zvýšil o téměř 300 %. A od roku 1979, dva roky poté, co Apple vynalezl osobní počítač a každý začal být každý den hodiny vystavován obrazovce počítače, vzrostl asi o 8 000 %. Nárůst byl strmější poté, co si populace pořídila mobilní telefony. Před osobním počítačem byl výskyt úmrtnosti na Alzheimerovu chorobu v 70. letech a dříve asi 0,1 na 100 000 lidí.

Používání mobilních telefonů exploduje spolu s souvisejícími zdravotními účinky.

Když jsem 17. července 1996 zaklepal na dveře Peldy Levey a řekl: „Máme co dělat“, nikdo, koho jsem znal, nevlastnil mobilní telefon a wi-fi ještě nebyla vynalezena. Stromy byly nejvyšší stavby mimo města a hemžily se ptáky, hmyzem a divokou zvěří. Dokonce i stromy v mém brooklynském sousedství navštěvovali divocí papoušci.

Nyní je to o 28 let později. Za tři desetiletí aktivismu ze strany Cellular Phone Task Force a stovek dalších organizací se svět změnil z téměř nulových mobilních zařízení na  17 000 000 000  z nich. Radiace, kterou produkují, spolu s radiací, kterou nutí produkovat všechny buněčné věže a satelity, vyhubila většinu hmyzu, ptáků a divoké zvěře na této planetě a způsobila nevolnost většině jejích lidských obyvatel. Kdo z nás dobře spí, jasně myslí a netrpí jedním či více respiračními, neurologickými, srdečními, zažívacími, metabolickými, artritickými či psychickými neduhy, rakovinou či cukrovkou?

Počet mrtvic v Číně  se od nástupu mobilních telefonů více než zdvojnásobil. Celosvětový  výskyt diabetu  se zčtyřnásobil.  Miliarda lidí je obézních.  Fantastický nárůst cukrovky a obezity je čistě důsledkem zpomalení metabolismu v důsledku interference s tokem elektronů v mitochondriích každého člověka.  60 % všech Američanů  má dnes jedno nebo více chronických onemocnění.  Jedna třetina lidí na světě  má více než pět onemocnění a  méně než 5 %  lidí na celém světě nemá žádné zdravotní problémy. Počet předepsaných léků ročně v USA vzrostl z  1,5 miliardy v 90. letech  na  4 miliardy v roce 2009  na  7 miliard v roce 2022 .  42 % starších dospělých v USA  užívá pět nebo více léků na předpis, což je více než trojnásobek míry, než kdy existovaly mobilní telefony.  70 % všech dospělých Američanů  užívá denně jeden nebo více léků na předpis.

Když je na Zemi 17 000 000 000 mobilních zařízení v rukou lidí, kteří cestují po planetě v letadlech a automobilech a „potřebují“ je, ať jdou kamkoli, žádné organizování, protesty, soudní spory nebo legislativa nic nezmění. Ani používání vašeho mobilního telefonu není méně. Pokud chcete mít možnost uskutečnit byť jen minutový hovor v případě nouze, byť jednou za rok, všechny mobilní věže na Zemi musí být na vašem povelu a volat a ozařovat peklo ze všech živých tvorů 24/7. . Dokud je společensky přijatelné vůbec používat mobilní telefon, ať už na veřejnosti nebo ve svém vlastním domě, jsou stovky milionů lidí, kteří jimi byli těžce zraněni, včetně mě, odsouzeni k osamělým životům věčného mučení, neschopných stýkat se, vydělávat si na živobytí, chodit do kina, stát vedle vás ve frontě v obchodě s potravinami, cestovat, bydlet vedle vás nebo dokonce mít domov, dokud nezemřou nebo nespáchají sebevraždu – což je příliš mnoho moji přátelé a kontakty již udělali.

Dokonce ani lidé, kteří vědí, co je zabíjí, tomu ve skutečnosti nerozumí. Mobilní telefony se tak normalizovaly, že je používají i lidé, kteří si říkají „EHS“. Pomáhají zabíjet náš svět i sebe. Neustále se pokoušejí uniknout před útokem, který nesou ve vlastních rukou a páchají na sobě i na ostatních.

Většina telefonních hovorů a e-mailů, které nyní dostávám, pochází z mobilních telefonů .

Volala žena, která si právě zakoupila zásuvné zařízení, které ji chránilo před radiací z mobilní věže. Volala z mobilu.
Volala sestra a ptala se na terapii ke zmírnění účinků EMP. Volal ze svého mobilního telefonu, který drží 12 palců od hlavy a ke kterému má připevněné „disky“ pro „neutralizaci“ záření.
Žena, která řekla, že má EHS, zavolala a hledala lékaře, který by ji mohl diagnostikovat, aby se mohla vyhnout povinnosti poroty. Volala z mobilu.
Jedna žena mi poslala e-mail ze svého iPhonu a žádala o informace o nebezpečích mobilních věží, které bych měl přinést na zasedání městské rady.
Jeden muž mi poslal e-mail ze svého Androidu, že chce něco udělat, aby zabránil vypuštění dalších satelitů, ochránil hmyz před radiací a přestal být v noci ozařován, aby mohl spát.
Volala mi žena z malé vesnice, která je obklopena národním lesem. Řekla, že je elektricky citlivá, nemůže spát a chce vědět, jak se chránit. Volala mi z mobilu. Řekla mi, že její manžel není citlivý, ale když jsem se jí zeptala na jeho zdraví, řekla, že má neustálé bolesti zad, je neustále vyčerpaný a má jiné nemoci.
Žena žijící ve svém autě mi nechala vzkaz. Řekla, že je „wi-fi uprchlíkem“ rok a půl. Volala mi z mobilu a požádala mě, abych jí odpověděl SMSkou.
Jedna žena mi nechala vzkaz, že je „holistická“, „zcela organická“ a „nepoužívá žádné chemikálie“. Nechala mi jak své mobilní telefonní číslo, tak i číslo svého manžela.
Volal filmař, který chce natočit film o mé práci. Volal mi z mobilu. Má po náhradě kolena a má rakovinu. „Kde jsou vážky, chameleoni, ještěrky a ptáci, se kterými jsem vyrůstal?“ zeptal se mě.
Žena volala, že chce pomoc při překonání legislativy, která by zjednodušila umístění mobilních věží. Volala z mobilu.
Ze svého mobilního telefonu volala žena, která se obává účinků nedaleké mobilní věže na její děti.
Volal jí lékař, že je extrémně citlivá na elektro a zakládá skupinu lékařů. Volala z mobilu.
Volala lékařka, jejíž specializací je environmentální medicína, která má obavy z bezdrátového připojení ve škole jejích dětí. Volala mi z mobilu.
Jedna žena mi poslala e-mail z Austrálie, že ona a její syn jsou citliví na elektrický proud a žijí v komunitě, kde jediná wi-fi je ve společné kůlně. Je znepokojena plány na instalaci Starlinku do komunity. Napsala mi e-mail ze svého mobilního telefonu.
Volala mi žena, že její syn je tak silně zasažen elektromagnetickým znečištěním, že nemůže chodit a je v nemocnici. Volala mi z mobilu a řekla, že její syn má jen mobil.
Volal muž, který řekl, že je roky přecitlivělý na EMP a že vytváří záměrnou komunitu s „domy pro citlivé lidi“. Volal mi z mobilu.

Lidé nechápou, že mobilní telefon vyzařuje stejné záření jako mobilní věž a že záření se šíří stejně daleko. Že když dáte svůj mobilní telefon 20 stop od sebe, vystaví vás tolik záření jako kterákoli mobilní věž. Mobilní věže vyzařují pouze tolik záření, aby umožnily fungování mobilních telefonů, které se v té době používají. Že když zavoláte nebo pošlete SMS, nejbližší věž (nebo satelit) zapne frekvence jen pro vás a ozáří celou vaši čtvrť (nebo celé město) a všechny a vše živé v ní, jen abyste mohli zavolat nebo poslat tvůj text. To, že prostě vlastníte mobilní telefon, bez ohledu na to, jak málo jej používáte, vyžaduje, aby tam byly všechny mobilní věže a satelity na Zemi, aby váš telefon fungoval, když ho potřebujete. Že pokud dostatečně voláte v oblasti se špatnou službou mobilních telefonů, váš poskytovatel tam musí umístit mobilní věž. Že jediný hovor z mobilního telefonu způsobí trvalé poškození vašich mozkových buněk. Že dvouminutový hovor může vašemu tělu trvat hodiny nebo dny, než se z toho vzpamatuje, pokud vůbec. Ta vzdálenost tě nechrání. Že nemůžete „neutralizovat“ záření. Že neexistují žádné „bezpečné frekvence“. Že váš telefon byl vyroben z minerálů vzácných zemin, které těžili dětští otroci v Kongu. Že ochota používat mobilní telefony zajišťuje zánik pevných linek – a ptáků, hmyzu a divoké zvěře. Že když si z jakéhokoli důvodu zapnete telefon, týráte každého, kdo náhodou bydlí blízko vás nebo je ve vaší blízkosti, ať už to ví nebo ne. Že mobil vyzařuje záření, i když je vypnutý. Že jediný rozdíl mezi „elektrosenzitivními“ lidmi a jinými lidmi je v tom, že „citliví“ lidé vědí, co je štve, a ostatní lidé nevědí, co je štve.

Během let, kdy jsem studoval na lékařské fakultě, jsem se každý podzim účastnil týdenní celostní zdravotní konference v San Diegu pořádané Mandala Society. Slyšel jsem a potkal jsem tam výjimečné lidi. Setkal jsem se s Ilanou Rubenfeld, se kterou jsem později trénoval a jejíž metodou léčení tělo-mysl jsem se stal praktikem. Potkal jsem Moshe Feldenkraise, jehož metodu léčení jsem také později studoval a stal se jeho učitelem. Potkal jsem Olgu Worrall, úžasnou léčitelku. Potkal jsem Svámího Rámu, Miltona Tragera, Ram Dasse, Johna Lillyho a Josepha Chiltona Pearce.

Ale byl tu jeden řečník, jehož jméno si nepamatuji, který na mě udělal trvalý dojem. Byl pastorem a mluvil o technologii. Když nasbíráte dřevo a třete o sebe dvě klacky, abyste vytvořili oheň, řekl, přesně víte, co vytvořilo světlo a jak vzniklo. Ale když otočíte vypínačem světla, víte jen, že někde je elektrárna a rozsvítilo se světlo, ale neznáte kroky mezi tím, ani důsledky těchto kroků, to, jak řekl, je „ selhání středu.“ A to je pád naší civilizace a našeho světa.

Jak jsem před šesti lety řekl publiku v Taosu v Novém Mexiku, jsme jako opice, která nemůže vytáhnout ruku ze sklenice, pokud nepustí arašíd. Svíráme to pevněji než kdy jindy. Byli jsme vtaženi do nádoby a její víko se nad námi zavírá a dusí nás. Musíme teď pustit své mobilní telefony. Ne poté, co zjistíte jak, což možná nebude nikdy.  Nejprve  ho zahoďte a  pak vymyslete, jak bez něj žít. Nebudete moci dělat všechno, co děláte teď, ale budete žít, jako by tu zítra byl svět. Máme čas až příští rok; právě teď se zabíjíme. Zahoďte to, řekněte všem, o kterých víte, že to děláte a proč, a řekněte jim, aby udělali totéž. Jedině tak přežijeme my, naše děti a zvířata a rostliny kolem nás – ti, kteří tu stále jsou. A spojte se se mnou, abych pomohl zorganizovat toto celosvětové úsilí o demobilizaci společnosti.

Přijmout opatření

Připojte se k naší síti  lidí bez mobilních telefonů .

Jediný způsob, jak snížit poptávku po šířce pásma, která mění Zemi v obří počítač, v němž jsou všechny živé bytosti zabity elektrickým proudem, je přestat používat mobilní telefony. Nepoužívat je méně často, ale vyhazovat je. Schopnost je používat, jakkoli zřídka, vyžaduje ozáření celé planety. Připojte se k naší síti vytvořením místní pobočky tam, kde žijete.

Můžete si nastavit vlastní pravidla, ale důležité je mít schůzky osobně. Pokud potřebujete pomoc, kontaktujte    a dejte mi vědět, že to děláte.

Naším cílem je vytvořit rozšiřující se globální přítomnost komunit, které nepoužívají mobilní telefony.

o autorovi

Arthur Firstenberg je prezident Celular Phone Task Force a autor knihy „ Neviditelná duha: Historie elektřiny a života “.

 

ZDROJ:

https://expose-news.com/2024/06/28/mobile-phones-cause-health-problems/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

Profesor vysvětluje, proč se podle něho do takzvaných Covid „vakcín“ přidává oxid grafenu

Když byly zavedeny takzvané mRNA vakcíny proti Covidu, profesor Robert Gorter okamžitě věděl, že něco není v pořádku.

Nyní je známo, že mRNA vakcíny obsahují oxid grafenu. Doktor Gorter, který je spojen se sedmi univerzitami, vysvětlil v rozhovoru s Jimem Fergusonem, že oxid grafenu se vyrábí z vláken  konopí a je velmi citlivý na elektromagnetická pole.

Oxid grafenu se skládá z kruhu šesti atomů uhlíku a má tloušťku jednoho atomu, takže je dvourozměrný. Můžete si to představit jako jakési dvourozměrné žiletky ostré jako břitva, vysvětlil profesor Gorter, který je epidemiologem, virologem, imunologem a onkologem.

 

Andreas Noack to již dříve ukázal během živého přenosu, který policie ukončila provedením razie. O třicet šest hodin později bylo jeho ženě oznámeno, že zemřel ve vazbě. Noackovi nebylo umožněno jeho výzkum nikde publikovat.

Podle profesora Gortera byl do Covidových vakcín přidán oxid grafenu, aby bylo možné sledovat lidi pomocí stožárů 5G. „To je uvedeno v patentu uděleném společnosti Pfizer v roce 2021,“ vysvětlil. „Všechno je to o kontrole.“

„Je to šokující. To je opravdu šokující,“ řekl Ferguson.

„Pracuje se na 6G a s ním mohou lidé, kterým byl vstříknut oxid grafenu, dostat elektrický šok, po kterém jim selže srdce. Konečným cílem je ztenčit populaci,“ varoval 78letý Gorter, který má díky svým názorům mnoho nepřátel a rok měl bodyguarda.

 

ZDROJ:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/profesor-vysvetluje-proc-se-podle-neho-do-takzvanych-covid-vakcin-pridava-oxid-grafenu-video/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

30.06.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ Vždy buď sám sebou……bez ohledu na to, kde jsi 💪🤩

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣29.6.2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: PCHJONGJANG PRÁVĚ OZNÁMIL, ŽE DO MĚSÍCE POŠLE NA UKRAJINU SEVEROKOREJSKÉ VOJÁKY!

 

PREDIKCE AERONETU SE ZNOVU NAPLNILA!

 

👉A britský ex-poslanec prohlásil, že na území Evropy dojde k jaderné explozi, ze které bude obviněno Rusko! 👹Nasunutí severokorejských vojáků na Donbas je počátkem rozvinutí konfliktu na Ukrajině do III. sv. války spolu s tím, jak NATO rovněž chystá vojenskou misi k vyslání na Ukrajinu! 👹

 

👉Dámy a pánové, je to tady! Jak právě potvrdil americký armádní server a hlásná trouba Pentagonu Defense Post a rovněž asijská média, Pchjongjang oznámil, že zhruba do měsíce pošle na Ukrajinu své první severokorejské vojáky!

👉Týden poté, co Rusko a Severní Korea podepsaly obranný pakt, Pchjongjang oznámil, že na Ukrajině rozmístí své vojenské jednotky, aby podpořil ruské síly, které se v současnosti účastní tamního konfliktu. Tento krok přitom analytici tak brzy po podpisu obranného paktu neočekávali. 👍

 

👉Podle informací mají severokorejské vojenské ženijní jednotky pomáhat ruským vojenským akcím v Doněcké oblasti. Očekává se, že tyto jednotky dorazí do Doněcku příští měsíc, což by vyvolalo celosvětové obavy ze zvýšeného zapojení Pchjongjangu do ukrajinského konfliktu. A tato zpráva přichází krátce poté, co britský ex-poslanec Andrew Bridgen v posledním videocastu prohlásil, že má zpravodajské informace o tom, že v Evropě dojde k jaderné explozi.

 

👉A z této exploze bude obviněno Rusko, což se stane casus belli pro nasunutí vojsk NATO na Ukrajinu v plném rozvoji. Rozhodnutí o nasunutí vojsk aliančního ruského partnera na Ukrajinu, tedy vojáků KLDR, způsobí v NATO naprostý šok, ale současně dojde k uvědomění si, že Rusko svoji výhru na Ukrajině myslí naprosto vážně a Moskva chce konflikt vyhrát i za cenu, že do konfliktu zatáhne země z Jihovýchodní Asie, a to může být jen začátek, protože není vyloučeno, že podobný pakt podepíše brzy Moskva i s Íránem a s dalšími zeměmi v uskupení BRICS i mimo toto uskupení. 👍

NASUNUTÍ VOJSK KLDR NA UKRAJINU POVEDE K PROLIFERACI KONFLIKTU NA UKRAJINĚ DO CELOSVĚTOVÉ VÁLKY

 

👉Tento fakt povede k eskalaci bezpečnosti v Evropě, protože NATO si uvědomí, že teď už kolektivní Západ nevystačí jen s posíláním zbraní Ukrajincům, protože Kyjev už nejen nemá vojáky, ale Rusko navíc podepsalo nový alianční pakt a zatáhlo na bojiště fanatické a disciplinované vojáky z KLDR. Jejich nasazení v podobě ženistů v Doněcké oblasti je jasné – budou stavět mosty přes řeky a zprůchodňovat zaminované ukrajinské linie. V červenci proběhne summit NATO ve Washingtonu a nasunutí vojáků KLDR podle mého názoru radikálně překope a změní program summitu.

 

👉První krok udělala Moskva, protože Vladimir Putin je šachista a řídí se pravidlem, že je-li rvačka nevyhnutelná, je třeba udeřit jako první. A podle všeho Moskva je už přesvědčena o tom, že na Ukrajině dojde k přímému střetu Ruské armády s vojsky NATO, takže Kreml byl donucen se na tento střet připravit, podepsal obranný pakt s KLDR a na Ukrajinu přijedou severokorejské jednotky. Jak už jsem napsal v posledních několika článcích, Moskva je už o konfliktu a střetu s NATO přesvědčena, že k němu dojde, takže celá tato věc okolo KLDR je přípravou Ruska na velký konflikt. TO JE PROSTĚ FAKT A REALITA.

 

((A CO JINÉHO TI IDIOTI ZA VELKOU LOUŽI ČEKALI, ŽE DONEKONEČNA BUDOU PRUDIT CELÉ RUSKO I EVROPU??? ☝️ Výzev Rusko k míru dalo hafo a nic se nedělo, kromě neustálého podněcování proti Rusku!!!))

 

Vojenský pakt Ruska a KLDR staví sponce USA v Jihovýchodní Asii do přímého ohrožení

Jak už to bývá, zpráva o vyslání severokorejských vojenských ženijních jednotek na Ukrajinu se setkala s výhrůžkami ze strany Spojených států. Washington prohlásil, že severokorejské jednotky vyslané na Ukrajinu budou “zmasakrovány“, a zpochybnil správnost rozhodnutí Pchjongjangu vyslat vojáky na pomoc ruské vojenské kampani. 👹

 

👉Mluvčí amerického ministerstva obrany to komentoval slovy: „Kdybych byl příslušníkem severokorejské armády, zpochybnil bych moudrost vyslání na Ukrajinu, aby se účastnila nezákonné války ve východní Evropě.” 😂Americká vláda si je vědoma hrozby tzv. rozlití konfliktu z Ukrajiny do zbytku celého světa, minimálně do prostoru Jihovýchodní Asie, kde jsou nyní v ohroženi dva spojenci USA, tedy Taiwan a Jižní Korea. 👏

 

👉Jihokorejská rozvědka odhalila, že z Rádžinu v provincii Severní Hamgjong bylo do Vladivostoku na ruském Dálném východě přepraveno přibližně 2 000 kontejnerů s raketami SRBM, protitankovými řízenými střelami a další municí. Celkový počet 2 000 kontejnerů s raketami a různou municí, které Severní Korea odeslala do Ruska, je vyšší než 1 000 kontejnerů, které původně na základě satelitních snímků uváděly Spojené státy. Jihokorejská armáda má podezření, že těchto 2 000 kontejnerů obsahovalo kromě jiné munice více než 200 000 dělostřeleckých granátů ráže 122 mm a přes milion dělostřeleckých granátů ráže 152 mm. 👍

 

👉Severní Korea dodává Rusku i pokročilé raketové systémy 👍

Jihokorejští představitelé poznamenali, že známky dodávek zbraní a munice ze Severní Koreje do Ruska byly zjištěny již od poloviny loňského roku a dodávky se zvýšily v srpnu před návštěvou severokorejského vůdce Kim Čong-una v Rusku. Kromě toho se objevila tvrzení, že Severní Korea poslala svou nejnovější SRBM, Hwasong-11 (KN-23), na pomoc ruské vojenské kampani na Ukrajině. Mezinárodní experti na zbraně, na které se média odvolávají, uvádějí, že Rusko nasadilo severokorejské rakety SRBM, které se rychle odpalují a skrývají a jsou schopny zasáhnout cíle s vysokou přesností.

 

👉SRBM Hwasong-11 jsou obtížně zachytitelné systémy protivzdušné obrany, což významně rozšiřuje arzenálové možnosti Moskvy ve vojenském tažení proti Kyjevu. Předpokládá se, že Rusko použilo rakety Hwasong-11 SRBM k úderu na Ukrajinu při dvou incidentech, k nimž došlo 30. prosince 2023 a 2. ledna 2024.

 

👉Podle expertů se jednalo o tzv. živé vojskové „zástřely” pro otestování cizích a neznámých rakety a zbraní, které jsou zvažovány pro nasazení do ruských vojsk. Jak už jsem před zhruba týdnem uváděl ve svém článku, Rusko podepsalo obranný pakt s KLDR v režimu naprosto bezprecedentního kroku, k čemuž Moskva přistupuje obvykle velice nerada, ALE POKUD K TOMU DOJDE, TAK JE JASNÉ, ŽE KREML OČEKÁVÁ VYPUKNUTÍ PŘÍMÉHO KONFLIKTU S NATO.

 

NATO ZAREAGUJE NA NASUNUTÍ VOJSK KLDR NA UKRAJINU ZRCADLOVĚ A POŠLE NA UKRAJINU VOJÁKY NATO

((Jaké???))

 

👉A z toho důvodu potřebuje jaderného spojence, a to na Dálném Východě, aby KLDR držela USA v šachu skrze Jižní Koreu jako potenciální cíl útoku KLDR, ale rovněž i skrze Čínu, která má v hledáčku Taiwan.

👉Ukrajinský server Kyiv Post napsal: „V reakci na to (pozn. podpis paktu) Pchjongjang začátkem tohoto týdne oznámil, že vyšle vojáky v podobě vojenské ženijní jednotky, aby podpořily ruské pozemní síly v Doněcké oblasti. Očekává se, že vojáci dorazí na bojiště již příští měsíc.” Tento dramatický vývoj událostí potvrzuje mojí predikci z mého článku minulý týden, a to naprosto beze zbytku.

 

👉Ukrajina má dostat 60 stíhaček F-16, které jsou schopny nést americké jaderné bomby. NATO již oznámilo, že chystá vojenskou misi na Ukrajinu s cílem výcviku vojáků AFU, takže otázka střetu a kolize vojsk NATO a Ruska bude už jen otázkou času.

👉Nasunutí severokorejské armády, v této chvíli již jako aliančního partnera Ruska, prohloubí eskalaci a posílí názory v NATO, aby i severoatlantická aliance poslala na Ukrajinu své vojáky, když Putin právě na Ukrajinu pozval Severokorejce.

👉Je to proces proliferace původně lokálního konfliktu do III. sv. války, ve které budou bojovat, jak už to tak vypadá, země z celého světa.

((Tohle se dalo čekat!!! Protože o nás bez nás rozhodují zbastardění IDIOTI!!! 👹))

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/pchjongjang-prave-oznamil-ze-do-mesice-posle-na-ukrajinu-severokorejske-vojaky/

 

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣29.6.2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: JULIAN ASSANGE BYL PO 1901 DNECH PROPUŠTĚN Z LONDÝNSKÉ VĚZNICE BELMARSH A ODLETĚL DO AUSTRÁLIE VÝMĚNOU ZA DOHODU S AMERICKÝM HEGEMONEM!

 

👉Přizná vinu za špionáž a americký soudce na Saipanu mu udělí trest, který si již odseděl v Londýně! ASSANGE BUDE VOLNÝ, ALE ODSOUZENÝ, ZATÍMCO AMERIČTÍ ZLOČINCI Z DOKUMENTŮ, KTERÉ ASSANGE ODHALIL A UVEŘEJNIL, ANI NEBYLI OBVINĚNI!

 

👉Australský aktivista a novinář Julian Assange je na svobodě poté, co podepsal s americkým ministerstvem spravedlnosti dohodu o vině a trestu, kdy se přiznal k jednomu bodu americké obžaloby, že prováděl špionáž a neoprávněné nabyl, sdílel a šířil utajované americké materiály. Součástí dohody je, že po propuštění z londýnské věznice Belmarsh, kde byl vězněn 1901 dnů, tedy více než 5 let, odletí nejprve na Severní Mariánské Ostrovy v Pacifiku, na ostrov Saipan (bývalý japonský ostrov), 👉což je od konce II. sv. války americké zámořské teritorium.

 

👉A tam před místním americkým soudcem ve středu 26. června přizná vinu za špionáž a vyslechne si trest ve stejné délce, jaký si již odseděl v Londýně. Podle dohody mu bude tento trest započítán, takže od soudu na Saipanu má odejít v ten samý den jako svobodný muž a vrátí se domů do Austrálie, po dlouhých 12 letech. Taková je dohoda s americkým ministerstvem spravedlnosti, viz. publikovaný dokument o dva odstavce níže.

 

👉Julian Assange tak bude odsouzen americkým soudem, přijme vinu, oficiálně si odseděl přes 5 let a tím celá soudní sága skončí.

👉Celé to začalo přitom právě již před 14 lety, kdy jeho platforma Wikileaks začala publikovat získané materiály od různých whistleblowerů, které ODHALOVALY ROZSAH ŠPIONÁŽE AMERICKÝCH TAJNÝCH SLUŽEB PO CELÉM SVĚTĚ, ŠPEHOVÁNÍ ANGELY MERKEL, ODPOSLOUCHÁVÁNÍ JEJÍHO TELEFONU AMERICKOU NSA, KTEROU ZAJÍMALO, O ČEM SE BAVÍ S VLADIMIREM PUTINEM.

👉ASSANGE ODHALIL AMERICKÝ ŠPIONÁŽNÍ PROGRAM X-KEY-SCORE A CELOU ŘADU DALŠÍCH PROGRAMŮ NA HROMADNOU ŠPIONÁŽ A SBĚR DAT OD LIDÍ NA CELÉM SVĚTĚ, NEJEN V USA. ODHALIL I ZLOČINY AMERICKÉ ARMÁDY V IRÁKU. Co je však naprosto děsivé, to je výsledek celé anabáze pro samotného Assange.

 

👉Odstrašující případ Assange odradí další novináře od publikování TAJNÝCH DOKUMENTŮ O AMERICKÝCH ZLOČINECH VE SVĚTĚ.

Po dlouhých 12 letech pronásledování a více jak 5 letech věznění a mučení na samotce ve věznici Belmarsh je Assange k dnešnímu, resp. zítřejšímu dni jediný odsouzený člověk ze všech kauz a materiálů, které odhalil a publikoval. Nikdo jiný nebyl zahájen, stíhán a ani odsouzen. VŠECHNY DOKUMENTY PROKÁZALY, KOLIK ZLOČINŮ AMERIČANÉ VE SVĚTĚ SPÁCHALI, ALE NIKDO NEBYL SOUZEN A ODSOUZEN, POUZE A JENOM SAMOTNÝ ASSANGE ZA JEJICH PUBLIKOVÁNÍ.

 

👉A odsouzen je za to, že uveřejnil tyto tajné informace. A proč to takto končí? Proč je Assange nakonec jediným odsouzeným? A proč ho nenechali ve vězení oddělat a umřít? Nechtěli z něho vyrobit posmrtně mučedníka? Nechtěli z něho udělat symbol vzdoru a odporu? Proč americkému hegemonu najednou stačí jen přiznání viny v jediném bodě mnohonásobné obžaloby? Odpověď je jednoduchá a přitom hrozivá – je to vzkaz všem dalším Assangeům!

 

👉Nejde už totiž vůbec o nějaký trest a kolik roků vězení by mohl ještě dostat, kdyby na dohodu nepřistoupil. Assange totiž prošel takovým peklem v Belmarshi, které navíc úmyslně nebylo cenzurováno a informace o strašných podmínkách dokonce šířila britská média, přičemž britské ministerstvo spravedlnosti to jenom s radostí sledovalo. Přesně to byl totiž účel! 👹

 

👉Cílem bylo utýrat Assange až na pokraj smrti, ale nenechat ho zemřít, a když bude vzkaz veřejnosti vyslán, KDYŽ BUDE DOSTATEČNĚ CELÉMU ŠIRÉMU SVĚTU ZNÁMO A JASNO, JAKÝ TEROR A MUČENÍ ČEKÁ KAŽDÉHO, KDO PROZRADÍ TAJNÉ INFORMACE VLÁD KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU, KDYŽ BUDE VE VŠECH BULVÁRNÍCH MÉDIÍCH DOSTATEČNĚ A OBRAZNĚ VYKRESLENO, JAKÝM PEKLEM SI ASSANGE PROCHÁZÍ, TAK TEPRVE POTÉ BUDE DOVOLENO ASSANGE PROPUSTIT.

 

ASSANGE PROPUSTILI, ABY PŘIHRÁL V USA VOLEBNÍ BODY JOEU BIDENOVI MEZI NEROZHODNUTÝMI VOLIČI:

 

👉Ten se potom přizná k vině a nechá se odejít domů. Účel totiž bude splněn. Všichni uvidí, co se stalo Assangeovi, nikdo nebude riskovat opakování jeho osudu.

👉Celá věc má další rozměr.

👉Za změnou postoje amerického ministerstva spravedlnosti prý stojí lidé z volební kampaně Joea Bidena, kteří chtějí propuštění Juliana Assange použít jako bojovou kartu proti Donaldu Trumpovi, 👉který před jen pár dny udělal další šílenou botu, když na večírku s donátory prohlásil, že Julian Assange je zločinec, který ohrozil americkou národní bezpečnost a měl by stát před americkým soudem.

 

👉De facto tím odhalil, proč neudělil Assangeovi milost v době, kdy byl prezidentem. Dnešní propuštění Assange a jeho dohoda o vině a následné propuštění je tak naprosto nepochybně součást předvolební kampaně Joea Bidena v USA, a to především u voličů, kteří jsou nerozhodnuti. Mezi nimi je totiž v USA paradoxně nejvíce podporovatelů Juliana Assange. Jak se ukazuje, Bidenův volební tým chce získat na Assangeově propuštění laciné volební body. Co tedy bude ještě následovat?

 

👉Assange se na Saipanu přizná ke špionáži a amerických soudce ho odsoudí na dobu, kterou si již odseděl v Londýně.

👉Ve středu v 9:00 místního času (v úterý 23:00 SEČ) má být Assange na Saipanu odsouzen k 62 měsícům odnětí svobody, které si již odpykal v Londýně. Ostrov v Tichém oceánu byl vybrán kvůli Assangeovu nesouhlasu s cestováním do pevninské části USA a pro jeho blízkost k Austrálii, jak v dokumentu nahoře uvedla prokuratura.

 

👉Assange opustil věznici Belmarsh ve Velké Británii v pondělí, poté byl britským Nejvyšším soudem propuštěn na kauci a odpoledne nastoupil na palubu letadla, uvedla Wikileaks v prohlášení zveřejněném na sociální síti X.

👉 „Je to výsledek globální kampaně, která zahrnovala organizátory zdola, bojovníky za svobodu tisku, zákonodárce a vedoucí představitele napříč politickým spektrem až po Organizaci spojených národů,” uvádí se v prohlášení.

 

👉Na videu, které Wikileaks zveřejnily na X, je vidět Assange oblečeného v modré košili a džínách, jak podepisuje dokument před nástupem do soukromého letadla s označením charterové společnosti Vista Jet. Po slyšení na Saipanu se vrátí do Austrálie, dodalo prohlášení Wikileaks. Server WikiLeaks v roce 2010 zveřejnil stovky tisíc tajných amerických vojenských dokumentů o válkách Washingtonu v Afghánistánu a Iráku. ☝️

 

👉Bylo to absolutně největší narušení bezpečnosti tohoto druhu v historii americké armády, a také uniklo a bylo publikováno množství diplomatických depeší.

👉Assange byl obviněn za vlády bývalého prezidenta Donalda Trumpa kvůli hromadnému zveřejňování tajných amerických dokumentů WikiLeaks, které vyzradila Chelsea Manningová, bývalá analytička (dříve byla muž☝️), americké vojenské rozvědky, jež byla rovněž stíhána na základě zákona o špionáži.

 

👉Děsivý vzkaz po skončení kauzy Assange je, že odhalovat americké zločiny ve světě je pro novináře životu a zdraví nebezpečné.

Soubor více než 700 000 dokumentů obsahoval diplomatické telegramy a záznamy z bojišť, jako například video z roku 2007, na němž americký vrtulník Apache střílí v Iráku na podezřelé povstalce a zabíjí desítku lidí včetně dvou zpravodajů agentury Reuters. Toto video bylo zveřejněno v roce 2010. Obvinění proti Assangeovi vyvolalo rozhořčení mezi jeho mnoha celosvětovými příznivci, kteří již dlouho tvrdí, že Assange jako vydavatel Wikileaks by neměl čelit obviněním, která se obvykle používají proti zaměstnancům federální vlády, kteří kradou nebo vypouštějí informace.

 

👉Mnozí zastánci svobody tisku tvrdili, že trestní obvinění Assange představuje ohrožení svobody slova. „Dohoda o přiznání viny by odvrátila nejhorší možný scénář pro svobodu tisku, ale tato dohoda uvažuje o tom, že si Assange odsedí pět let ve vězení za činnost, kterou novináři vykonávají každý den,” řekl Jameel Jaffer, výkonný ředitel organizace pro svobodu slova Knight First Amendment Institute při Kolumbijské univerzitě.

👉 „Vrhne to dlouhý stín na nejdůležitější druhy žurnalistiky nejen v této zemi, ale po celém světě.“

 

👉A přesně o to jde. To týrání a mučení Assange na samotce v Belmarshi po dobu 5 let je signatura, podpis bestie s výstrahou adresovaný všem dalším novinářům, kteří by chtěli nebo mohli šířit v budoucnu uniklé materiály ze struktur KoZa.

 

👉PROSTĚ VÝSLEDEK TÉTO KAUZY TÁHNOUCÍ SE 12 LET JE, ŽE KDYŽ NĚKDE UNIKNOU MATERIÁLY O ZLOČINECH VLÁD, TAK SE NEVYŠETŘUJÍ A NESTÍHAJÍ TI, KTEŘÍ TY ZLOČINY PÁCHAJÍ, ALE STÍHÁ SE TEN, KDO TY MATERIÁLY UVEŘEJNIL. TO JE TEN DĚSIVÝ VZKAZ A FINÁLNÍ TEČKA ZA KAUZOU JULIANA ASSANGE!

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/julian-assange-byl-po-1901-dnech-propusten-z-londynske-veznice-belmarsh-a-odletel-do-australie-vymenou-za-dohodu-s-americkym-hegemonem/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝30.6.2024, Redacted, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: PROČ JÍST POUZE ROSTLINNOU STRAVU, NEZLEPŠÍ VAŠE ZDRAVÍ ANI NEZACHRÁNÍ PLANETU? Velký podvod založený na rostlinách a je to ještě HORŠÍ, než jsme si mysleli… Překlad

 

https://t.me/lubomirvolnyoficialni/6348

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: OBNOVÍ VLADIMÍR PUTIN VÝROBU „ZAKÁZANÝCH“ JADERNÝCH RAKET? ODVOLÁVÁ SE PŘITOM NA NASAZENÍ TĚCHTO JADERNÝCH ZBRANÍ SPOJENÝMI STÁTY V EVROPĚ I V JIHOVÝCHODNÍ ASII

 

https://youtu.be/jLO_Fn8DmdY?si=8YZh1N_kL6XZmVQr

 

 

 

📌28. června 2024 13:14, DeníkN: STÁTNÍ ZÁSTUPCE OBŽALOVAL DEVĚT OBVINĚNÝCH Z KAUZY DOZIMETR:

 

Státní zástupce dnes podal obžalobu na devět lidí v takzvané kauze Dozimetr. U dalších dvou obviněných pak navrhuje, aby soud schválil dohodu o vině a trestu.

 

Na webu to dnes uvedl dozorující státní zástupce Adam Borgula z pražského vrchního státního zastupitelství. Podle něj obvinění působili jako organizovaná skupina v Dopravním podniku hl. m. Prahy.

 

Právní kvalifikace skutků není u všech obžalovaných stejná. Státní zástupce jim klade za vinu účast na organizované zločinecké skupině, přijetí úplatku, podplacení, praní špinavých peněz a také nedovolené nakládání s drogami.

 

Kvůli korupční kauze skončil ve funkci nejen tehdejší náměstek pražského primátora Petr Hlubuček (dříve STAN), který je jedním z obviněných, ale také například ministr školství Petr Gazdík (STAN) kvůli kontaktům s obviněným podnikatelem Michalem Redlem. (ČTK)

 

https://denikn.cz/minuta/1464157/?rtm_click=8348175a&rtm_source=daily_digest&rtm_medium=email&rtm_campaign=daily_minute_29062024&rtm_content=113328

 

 

📌28. června 2024, 14:00, DeníkN: ČESKO PODNIKLO DALŠÍ KROK K ODSTRANĚNÍ ENERGETICKÉ ZÁVISLOSTI NA RUSKU. NEJDE JEN O ZEMNÍ PLYN.

 

Rozjíždí se stavba terminálu, který do Česka může přivést i nový zdroj energie: U německého Hamburku se začal stavět nový terminál na příjem zkapalněného zemního plynu (LNG) ze zámoří. Polostátní energetická skupina ČEZ si v něm zamluvila kapacitu. Už nyní Česko využívá LNG terminál v nizozemském Eemshavenu.

 

Česko pokračuje v posilování své energetické nezávislosti na Rusku. Dnes byla ve Stade nedaleko přístavu Hamburk zahájena stavba prvního německého LNG terminálu umístěného na pevnině. Zkapalněný zemní plyn dopravený po moři, který se zde znovu uvede do plynného stavu, bude využívat i Česko. Polostátní firma ČEZ si na severu Německa s pomocí české vlády zamluvila roční kapacitu dvou miliard kubíků plynu.

 

„Za tři roky od dnešního zahájení výstavby se bude terminál ve Stade podílet na pokrývání více než čtvrtiny dnešní české spotřeby. Díky své výhodné poloze může přispět i ke snížení poplatků za dopravu plynu do České republiky,“ řekl během ceremoniálu za účasti lokálních politiků a investorů projektu český ministr průmyslu Jozef Síkela (STAN).

 

„Česká republika si díky kapacitě ve Stade zajistí dlouhodobé dodávky LNG a zároveň později možnost.

 

https://denikn.cz/1463994/nejde-jen-o-zemni-plyn-rozjizdi-se-stavba-terminalu-ktery-do-ceska-muze-privest-i-novy-zdroj-energie/?rtm_click=2bc98f28&rtm_source=daily_digest&rtm_medium=email&rtm_campaign=daily_minute_29062024&rtm_content=113328

 

 

📌29.06.2024, MICHAEL JACKSON: NEHODIL SE GLOBALISTUM TO JE JASNÁ VĚC.

 

https://www.facebook.com/1822029360/videos/1230059027976458

 

 

📌29.06.2024, 15:07, Podnikatel Dotcom: DEBATY TRUMP-BIDEN UKÁZALY, ŽE KOLAPS SPOJENÝCH STÁTŮ JE NEVYHNUTELNÝ:

 

Konec impéria se blíží, napsal na sociální síti X německý podnikatel Kim Dotcom. Takto komentoval nedávnou debatu mezi americkými prezidentskými kandidáty Donaldem Trumpem a Josephem Bidenem.

 

Podle Dotcoma debata konečně podkopala pověst amerických úřadů. Výsledkem je, že války, propaganda a prezident s duševní poruchou povedou státy ke katastrofě.

 

Připomeňme, že debata se konala 27. června v Atlantě. Podle průzkumů CNN přisoudily dvě třetiny diváků vítězství Trumpovi.

 

Další průzkumy ukázaly, že 60 % amerických voličů podporuje změnu demokratického kandidáta, protože Biden si vedl velmi špatně.

 

Volební štáb současného prezidenta však odmítl strategii jakkoli měnit.

 

https://www.vesti.ru/article/4023100

 

 

📌29.06.2024, 16:04: MILIARDÁŘ WARREN BUFFETT ZE SVÉ ZÁVĚTI VYŠKRTL NADACI BILLA GATESE:

 

Šéf investičního fondu Berkshire Hathaway, miliardář Warren Buffett, ve své závěti vyškrtl klauzuli, že část peněz z Berkshire Hathaway pak po Buffettově smrti půjde Nadaci Billa a Melindy Gatesových, hlásí The Wall Street Journal (WSJ).

 

Šéf investičního fondu Berkshire Hathaway, americký miliardář Warren Buffett, vyškrtl ze své závěti klauzuli, že část peněz z Berkshire Hathaway půjde po Buffettově smrti Nadaci Billa a Melindy Gatesových, píše The Wall Street Journal (WSJ).

 

Časopis Forbes zařadil Buffetta mezi deset nejbohatších lidí planety a odhadl jeho jmění na 125,9 miliardy dolarů.

 

Buffett se rozhodl odkázat své jmění nové charitativní nadaci, kterou bude řídit jeho dcera a dva synové. Musí jednomyslně rozhodnout, na jaké dobročinné účely tyto peníze půjdou.

 

Nadace Billa a Melindy Gatesových směřuje peníze do zdravotní péče, zmírňování chudoby a rovnosti žen a mužů. V letech 2006-2023 převedl Buffett Nadaci Gatesových 39,3 miliardy dolarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4023167

 

 

📌29.06.2024, 14:20, ORBÁN: JEDINĚ PRAVICE MŮŽE VYVÉST EVROPU Z KRIZE:

 

Maďarský premiér Viktor Orbán řekl, že pouze pravicové strany, které se drží tradičních hodnot, budou schopny vyvést Evropu z krize.

 

„Evropa prochází krizí. Křesťanská civilizace, která definuje rámec našich životů, mizí,“ citovala agentura TASS Orbána s odkazem na Magyar Nemzet.

 

Podle maďarského premiéra budou pravicové strany schopny vyvést Evropu z krize, která bude pokračovat v dosahování jejich politických cílů. Aby toho dosáhli, musí vytvořit silné frakce v Evropském parlamentu a poté mezi nimi navázat spolupráci.

 

Orbán již dříve řekl, že všechny pokusy Západu vyjít z konfliktu na Ukrajině vítězně jsou beznadějné, protože cena bude „nedostupná“.

 

https://www.vesti.ru/article/4023064

 

 

📌29.06.2024, 16:05, WAGENKNECHT: ZELENSKÉHO SEN UKONČIT KONFLIKT S RUSKEM ZA PODMÍNEK KYJEVA JE NEREÁLNÝ:

 

Německá politička Sarah Wagenknechtová uvedla, že požadavky ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského na ukončení konfliktu podle podmínek Kyjeva jsou iluzí.

 

„Zelenskyj řekl, že čas na kompromisy s Ruskem pominul a konflikt skončí za podmínek Ukrajiny, což je iluze,“ citovala Wagenknechtovou agentura RIA Novosti s odvoláním na kanál ZDF.

 

Politik zdůraznil, že Evropa také riskuje, že se ocitne na pokraji velké války, pokud bude pokračovat v zasahování do rusko-ukrajinského konfliktu.

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve uvedl, že naše země je připravena zasednout k jednacímu stolu s Ukrajinou v okamžiku, kdy Kyjev stáhne své jednotky z nových ruských regionů a oznámí upuštění od plánů na vstup do NATO.

 

Předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin poznamenal, že poslanci Nejvyšší rady Ukrajiny začali diskutovat o návrzích ruského vůdce.

 

https://www.vesti.ru/article/4023175

 

 

📌29.06.2024, 14:28, RS: SPOJENÉ STÁTY DÁLE ZHORŠUJÍ KONFLIKT NA UKRAJINĚ KVŮLI SELHÁNÍM OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Spojené státy urychlují proces přijímání nebezpečných rozhodnutí, i když dříve čekaly a sledovaly reakci Ruska, píše Blaise Malley, korespondent Responsible Statecraft.

 

Novinář připomněl, jak Spojené státy změnily svůj postoj k dodávkám zbraní kyjevskému režimu. Na začátku konfliktu například odmítli převézt tanky Abrams nebo kazetovou munici. To vše je však již na Ukrajině a Bílý dům umožnil ozbrojeným silám Ukrajiny udeřit americkými zbraněmi na území Ruské federace.

 

Takový spěch může být způsoben selháním ozbrojených sil Ukrajiny na bojišti. Mully věří.

Agentura Reuters již dříve uvedla, že 1. července může Bidenova administrativa oznámit nový balíček pomoci pro Ukrajinu, jehož náklady se odhadují na 150 milionů dolarů. Bude zahrnovat dělostřelecké granáty ráže 155 mm a rakety pro systémy protivzdušné obrany HAWK.

 

https://www.vesti.ru/article/4023127

 

 

📌29.06.2024, 14:21: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA BĚHEM DNE SESTŘELILA UKRAJINSKÉ DRONY MIG-29 A 119:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo zničení ukrajinského letounu MiG-29 v oblasti speciální operace. Stíhačka byla sestřelena systémy protivzdušné obrany.

Ruská protivzdušná obrana navíc během dne zničila 119 ukrajinských dronů, 5 amerických operačně-taktických raket ATACMS a 10 raket HIMARS americké výroby.

 

Celkem od začátku ruské speciální operace v únoru 2022 ztratily ozbrojené síly Ukrajiny 616 letadel, 276 vrtulníků, 26 896 bezpilotních letounů, 535 systémů protivzdušné obrany, 16 453 tanků a dalších obrněných bojových vozidel.

 

https://www.vesti.ru/article/4023071

 

 

📌29.06.2024, 17:40, CIVILEV: BYLO ROZHODNUTO PRODLOUŽIT POVOLENÍ PRO VÝVOZ BENZÍNU Z DŮVODU NASYCENÍ RUSKÉHO TRHU:

 

Ruská vláda se rozhodla prodloužit povolení k vývozu benzínu o měsíc, tedy do konce července, vzhledem k tomu, že trh s pohonnými hmotami je dnes nasycen dodávkami. Oznámil to ministr energetiky Ruské federace Sergej Civilev.

 

Dříve přijatá opatření k regulaci vývozu prokázala svou účinnost a umožnila nasytit domácí trh, řekl Civilev, jehož slova jsou citována ve zprávě ministerstva energetiky. Ministr také poznamenal, že na domácím ruském trhu se vytvořilo dostatečné množství zásob motorových paliv.

 

Na oficiálním portálu právních informací byl zveřejněn výnos kabinetu ministrů Ruské federace, podle kterého bylo povolení k vývozu benzínu prodlouženo do 31. července 2024.

 

((To si opět někdo napakuje kapsy! Levně koupí draho prodá!!!))

 

https://www.vesti.ru/article/4023199

 

 

📌29.06.2024, 15:46, GENERÁLNÍ ŠTÁB OZBROJENÝCH SIL BĚLORUSKA: SITUACE NA HRANICÍCH S UKRAJINOU SE ZHORŠUJE:

 

Situace na hranicích Běloruska s Ukrajinou se mění každým dnem, a ne k lepšímu, řekl náčelník generálního štábu ozbrojených sil, první náměstek ministra obrany Běloruska Pavel Muraveiko.

 

Situace na hranicích nebyla jednoduchá, podmínky pro „některé manipulace“ byly jasně vymezeny. „Vidíme to a držíme prst na tepu doby,“ řekla Muraveiko na kanálu Telegram.

Délka bělorusko-ukrajinské hranice je 1084 km.

 

Mezitím do obce Ovruch ve směru Rivne-Žytomyr dorazily speciální jednotky 1. prezidentské brigády Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU).

 

Běloruská strana navíc zaznamenává pohyb ukrajinských jednotek a lety dronů Bayraktar u hranic. Provokace za použití ukrajinských bezpilotních letounů, které narušují státní hranici, jsou stále častější. „Dochází k zaminování oblasti a nárůstu ženijních bariér z Ukrajiny,“ uzavřel Muraveiko.

 

https://www.vesti.ru/article/4023166

 

 

📌29.06.2024, 17:11: PŘÍPAD TERORISTICKÉHO ÚTOKU BYL ZAHÁJEN PO OSTŘELOVÁNÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Vyšetřovací výbor Ruské federace zahájil trestní řízení podle článku o teroristickém činu po ukrajinském útoku na vesnici Gorodišče v Kurské oblasti.

 

Vyšetřovací výbor Ruské federace zjišťuje okolnosti incidentu a osoby, které se podílely na spáchání teroristického útoku, jejich jednání bude právně posouzeno, uvádí se ve zprávě na kanálu Telegram ministerstva.

 

Úřadující gubernátor Kurské oblasti Alexej Smirnov již dříve oznámil, že v noci ukrajinská helikoptéra zaútočila na obytnou budovu ve vesnici Gorodišče v okrese Rylsky. V důsledku toho zemřelo pět lidí, včetně dvou dětí, další dva lidé byli hospitalizováni ve vážném stavu.

 

https://www.vesti.ru/article/4023218

 

 

📌29.06.2024, 16:18, ZAJATÝ VOJÁK OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY KARPJUK: BOJOVNÍCI JSOU PŘESUNUTI NA POZICE BEZ OPEVNĚNÍ:

 

Ruská armáda zajala dalšího vojáka Ozbrojených sil Ukrajiny. Padl do rukou našich vojáků ve směru na Charkov. Poručík Oleg Karpjuk byl opuštěn na bojišti se zraněním od šrapnelů.

 

Velitel čety 42. samostatné motostřelecké brigády se ocitl na frontě přímo z továrny na obaly z vlnité lepenky ve Vladimiru. Během krátké doby prošel bojovým výcvikem ve výcvikových školách. Poté sloužil u Časova Jaru.

 

„Je tu spousta dronů, funguje dělostřelectvo. Ruská armáda aktivně postupuje. A my nemáme nic. Byli jsme nuceni připravovat své pozice od nuly,“ přiznal válečný zajatec.

 

Pro Karpjuka válka skončila. Mnoho jeho krajanů přitom nadále snáší všechny útrapy a útrapy a prodlužuje agónii Zelenského režimu.

 

https://www.vesti.ru/article/4023081

 

 

📌29.06.2024, 16:09: OSVOBOZENÍ OBCE ŠUMY ULEHČÍ SITUACI V HORLIVCE:

 

Osvobození vesnice Šumy u Gorlovky v Doněcké lidové republice zkomplikuje logistiku a přesun záloh pro zbývající skupinu ozbrojených sil Ukrajiny v Torecku (Dzeržinsk).

O osvobození vesnice Šumy jednotkami ruské skupiny vojsk „Střed“ informovala 29. června tisková služba Ministerstva obrany RF. V roce 2001 zde podle sčítání lidu žilo 95 obyvatel.

 

Obec Šumy se nachází 13 kilometrů severozápadně od Gorlovky směrem na Konstantinovku. Ruské jednotky také vyvíjejí ofenzívu na New York (obec Novgorodskoje).   Na linii Šumy – New York měly ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) dobře opevněnou obrannou linii, kterou Kyjev začal budovat již v roce 2014. Nezadržela však průlom ruských útočných skupin podél železniční trati z Mayorské. Ozbrojené síly Ukrajiny byly vyřazeny nejen ze Šumy, ale také z hlavní obranné linie, která se nacházela západně od vesnice. Ruská armáda převzala kontrolu nad převládající výškou – místní haldou, ze které si ozbrojené síly Ukrajiny prohlížely a ostřelovaly okolní území do hloubky mnoha kilometrů.

 

Nyní probíhají aktivní boje na předměstí Torecku. Město je dobýváno v kleštích – jednotky skupiny Centrum se k němu přibližují z jihu od Ocheretinu a ze severu od Kurdjumovky – jižní“ skupina ruských jednotek.

 

https://www.vesti.ru/article/4023150

 

 

📌29.06.2024, 20:24, JEVGENIJ REŠETNĚV: ZÁPAD SE SNAŽÍ OBVINIT RUSKO Z KOLAPSU SMLOUVY INF:

 

Světová média se dnes zaměřují na rozhodnutí Moskvy začít vyrábět rakety středního a krátkého doletu. Takové prohlášení Vladimira Putina bylo učiněno den předtím na zasedání Rady bezpečnosti. Západní novináři trvají na tom, že Rusko „ničí“ Smlouvu o likvidaci balistických střel a střel s plochou dráhou letu, ale zároveň zapomínají, že to byl Washington, kdo jako první odstoupil od klíčové dohody a nejenže začal vyrábět, ale také rozmisťovat své rakety ve světě.

Jak se dalo očekávat, západní média se snaží obvinit Rusko ze zničení jedné z hlavních smluv o zadržování studené války. Z obvyklého žonglování s fakty a překrucováním někdy dochází k vyloženým lžím.

 

„Rakety středního doletu byly původně zakázány v 80. letech, kdy Rusko a Spojené státy podepsaly smlouvu INF, ale RUSKO OD DOHODY V ROCE 2019 ODSTOUPILO,“ píše The Mirror.

 

V britském „Mirroru“, novinách The Mirror, jsou události před pěti lety obráceny vzhůru nohama. Nad nadpis také umístil fotografii z odpálení rakety Sarmat, která nemá nic společného se smlouvou INF.

 

V ROCE 1919 TO BYLY SPOJENÉ STÁTY, KTERÉ JEDNOSTRANNĚ ODSTOUPILY OD SMLOUVY, O ČEMŽ SI KAŽDÝ MŮŽE PŘEČÍST ALESPOŇ NA AMERICKÉ WIKIPEDII. Reuters také, mírně řečeno, zkresluje, ale velmi nedávnou událostí je projev ruského prezidenta v ruské bezpečnostní radě.

 

„Putinův krok definitivně ničí to, co zbylo z jedné z nejdůležitějších smluv o kontrole zbrojení studené války uprostřed obav, že dvě největší světové jaderné mocnosti by mohly vstoupit do nových závodů ve zbrojení s Čínou,“ píše Reuters.

 

Putin oznámil, že Rusko podnikne odvetná opatření na včerejším zasedání Rady bezpečnosti. OD TÉ DOBY, CO TRUMP PŘED PĚTI LETY ROZTRHAL SMLOUVU INF, MOSKVA BEDLIVĚ SLEDUJE DALŠÍ KROKY WASHINGTONU.

A po celou tu dobu jsme měli jednostranné moratorium na výrobu a rozmístění raket středního a krátkého doletu, dokud je Američané nezačnou rozmisťovat v některé oblasti světa, ať už je to Evropa nebo Asie. Tak tomu ale nebylo.

 

„Dnes je známo, že Spojené státy tyto raketové systémy nejen vyrábějí, ale již je přivezly do Evropy – pro cvičení v Dánsku. Nedávno bylo oznámeno, že jsou na Filipínách. Není známo, zda odtamtud tyto rakety odvezli nebo ne. V každém případě na to musíme reagovat a rozhodnout o tom, co bychom měli v této oblasti dělat dál. Zřejmě musíme zahájit výrobu těchto úderných systémů a pak na základě reálné situace rozhodnout, kde, pokud je to nutné k zajištění naší bezpečnosti, je rozmístit,“ řekl Vladimir Putin.

 

V září loňského roku Spojené státy rozmístily systém pro odpalování raket středního a krátkého doletu na dánském ostrově Bornholm v Baltském moři. Řeč je o odpalovacím zařízení pro víceúčelové střely Raytheon Standard SM-6. Tam byl během cvičení převezen, což potvrdil i Pentagon.

 

Společnost, která tyto zbraně vyrábí, zahájila vývoj v rozporu se smlouvou již v roce 1917. Ruské ministerstvo obrany zveřejnilo satelitní snímky elektrárny v Tucsonu v Arizoně. 4 výrobní budovy, zkušební místo, laboratoře a 36 polopodzemních skladů. Zde však, soudě podle vysílání místních televizních kanálů, panuje již dlouhou dobu bouře aktivity. Byly uzavřeny milionové kontrakty na výrobu raket. Pracující v podniku, který, jak zdůrazňují odbory, zajišťuje americké vedení ve světě, mají naplánováno postupné zvyšování mezd. A VÝVOJ RAKET V ROZPORU SE SMLOUVOU ZDE ZAČAL DLOUHO PŘEDTÍM, NEŽ SE SPOJENÉ STÁTY ROZHODLY JI POD ZA VLASY PŘITAŽENOU ZÁMINKOU ROZTRHAT.

 

  1. prosince 1987 podepsal dokument ve Washingtonu Michail Gorbačov. Jeho protějšek Ronald Reagan neskrýval své potěšení. A pod vzájemnou kontrolou zúčastněné země zlikvidovaly stovky raket. SSSR – komplexy Pioneer, Temp-S, Oka a Relief a Spojené státy – Pershing a Tomahawk. Mimochodem, Sovětský svaz zničil dvakrát tolik raket. Dohoda také nepočítala s výrobou raket kratšího (od 500 do 1000 kilometrů) a středního (od 1000 do 5500 kilometrů) doletu, aby se snížilo nebezpečí jaderné války.

 

A nyní Spojené státy, které obviňují Moskvu z jaderné rétoriky, znovu a znovu pohybují ručičkami „hodin soudného dne“. Pozemní raketové systémy Typhon (Mk70) byly přivezeny na Filipíny – také pod záminkou cvičení.

 

Systém umožňuje odpalovat stejné střely Raytheon SM-3 a SM-6, navíc řízené střely Tomahawk – jejich dosah je až 5,5 tisíce kilometrů. Předchozí modifikace komplexu Mk41, která umožňuje i odpalování raket středního doletu, byla rozmístěna ve východní Evropě v roce 2016 – v obci Deveselu v Rumunsku a ve vesnici Redzikovo na baltském pobřeží Polska.

 

Ještě před odstoupením od smlouvy Spojené státy testovaly starty letecké střely s plochou dráhou letu AGM-158 ze země. Byl vytvořen pomocí stealth technologií. Jeho dojezd je až 1 tisíc kilometrů.

 

Experti autoritativního amerického časopisu NYT, kteří znají všechna tato fakta, se pravděpodobně zajímají pouze o to, proč Vladimir Putin řekl o raketách právě teď.

 

„Toto prohlášení učinil několik dní před summitem NATO ve Washingtonu k 75. výročí, který začíná 9. července, a necelé dva týdny po své návštěvě Severní Koreje, která pocuchala nervy Spojených států a amerických spojenců v Asii,“ píše NYT.

 

V Rusku se vývoj a výroba potřebných raket vzhledem ke kolosálním zkušenostem výzkumných ústavů a konstrukčních kanceláří nestane.

 

„Ve výrobě raketových zbraní jsme již pokročili daleko a například testování těchto raket probíhá na úrovni návrhu digitálních modelů těchto raket. Digitální modely se vypočítají, zkontrolují a poté se například prudce sníží počet zkušebních odpalů takových raket, a to asi desítkykrát. Proto se vše bude dít podle velmi krátkého programu a sériová výroba těchto raket bude zahájena co nejdříve,“ domnívá se expert Alexej Leonkov.

 

PUTIN ALE MLUVIL I O UBYTOVÁNÍ. A TO JE MÍSTO, KDE MAJÍ ZÁPADNÍ AGENTURY VELKÝ PROSTOR PRO FANTAZII.

 

https://www.vesti.ru/article/4023293

 

 

 

📌29.06.2024, 20:35, BOJOVNÍK OZBROJENÝCH SIL RUSKÉ FEDERACE MONTANA: BĚHEM ÚSTUPU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SE TĚŽÍ I DĚTSKÉ HRAČKY:

 

Ukrajinští ozbrojenci dokonce vycpávají dětské hračky výbušninami. Podle ruského ženisty s volacím znakem Montana viděl plyšového zajíce, který po stisknutí tlačítka řekne „Miluji tě“.

 

Neonacisté k tomuto tlačítku připojili elektrickou rozbušku.

Ruská armáda naštěstí past okamžitě objevila a zneškodnila, takže nikdo nebyl zraněn.

 

Montana dodal, že ukrajinští ozbrojenci také zaminovali rozhlasové stanice, obchody s ručními zbraněmi, osobní věci a mnoho dalšího.

 

Vojenský expert Andrij Maročko již dříve uvedl, že v 90 % případů jsou civilisté v Charkovské oblasti zraněni výbuchy na minách ozbrojených sil Ukrajiny. A to se děje daleko od frontové linie.

 

https://www.vesti.ru/article/4023374

 

 

 

📌29.06.2024, 18:04, AXIOS: BIDEN ODSTOUPÍ Z PREZIDENTSKÉHO KLÁNÍ, POKUD O TO POŽÁDÁ JEHO RODINA:

 

Americký prezident Joe Biden může podle portálu Axios odstoupit z prezidentského klání. Kandidát na znovuzvolení může takové rozhodnutí učinit, pokud ho o to požádá jeho rodina a přátelé.

 

Zdroje publikace zdůrazňovaly, že takový krok okolí hlavy státu je „šokující a neočekávaný“, a proto stěží možný. Americké vydání odhaluje jména členů „rady starších“, která se formovala po celá desetiletí. Jsou to právě její členové, kteří určují „všechna velká i malá rozhodnutí v Bidenově životě a prezidentství.“

Do Bidenova nejužšího kruhu patří jeho manželka Jill Bidenová, jeho mladší sestra Valerie Bidenová, přítel a poradce Ted Kaufman a malá skupina poradců z Bílého domu.

 

O Bidenově neúspěšné televizní debatě s Donaldem Trumpem Axios píše, že vnitřní kruh amerického prezidenta ví, že to byla katastrofa, ale doufá, že stále existuje záblesk naděje. Bidenovi poradci, kteří analyzovali všechny možné scénáře, přitom nevidí šanci nahradit prezidenta, který ztrácí svou pozici. Viceprezidentka Kamala Harrisová má největší šanci stát se demokratickou kandidátkou v amerických prezidentských volbách. Okolí současné prezidentky Spojených států je ale přesvědčeno, že má mnohem menší šanci porazit republikána a bývalého majitele Oválné pracovny v Bílém domě Donalda Trumpa než Joea Bidena.

 

Bidenovo rozhodnutí odstoupit z prezidentské kampaně může ovlivnit také Demokratický národní výbor. Tato stranická struktura obdržela signály od „zpanikařených zákonodárců, kteří se obávají, že Bidenova slabost“ bude mít za následek ztrátu křesel pro Demokratickou stranu v listopadových volbách do americké Sněmovny reprezentantů a Senátu.

 

Dvě třetiny diváků, kteří sledovali debatu Biden-Trump na CNN, přisoudily vítězství republikánovi Trumpovi. Po Bidenově neúspěšném projevu zavládla v řadách demokratů panika, uvedl deník The Wall Street Journal. Řada demokratů v Kongresu přemýšlí o nalezení vhodného kandidáta, který by nahradil „Ospalého Joea“, jak ho s oblibou nazývá Donald Trump.

 

Prezidentské volby ve Spojených státech se budou konat 5. listopadu. V září se však Biden a Trump znovu utkají ve druhém kole televizních debat.

 

https://www.vesti.ru/article/4023254

 

 

📌29.06.2024, 18:04, SPD: AMERICKÉ ZPRAVODAJSKÉ SLUŽBY ZASAHOVALY DO VÝSTAVBY NORD STREAM 2:

 

Během prezidentství Donalda Trumpa americké zpravodajské služby zasahovaly do výstavby plynovodu Nord Stream 2 (SP-2), a to i s pomocí agentů v Německu, řekl Thomas Krueger, šéf frakce SPD v zemském sněmu spolkové země Meklenbursko-Přední Pomořansko.

 

Dva svědci uvedli, že zástupci amerických zpravodajských služeb pracovali na tom, aby zabránili výstavbě Nord Streamu 2, oslovili ekologické organizace v Meklenbursku-Předním Pomořansku a nabídli jim svou „podporu“, řekl Kruger.

 

V zemském sněmu se konalo zasedání komise, která měla prošetřit práci fondu na podporu výstavby plynovodu Nord Stream 2. Na setkání byli vyslechnuti dva svědci z místních ekologických organizací. Jeden ze svědků uvedl, že ho přímo kontaktoval zástupce amerických zpravodajských služeb a vysvětlil mu kontakty jako „americké zájmy“.

 

Ukázalo se, že Spojené státy využily speciální služby, aby se přímo postavily proti výstavbě plynovodu Nord Stream 2 v Meklenbursku-Předním Pomořansku, zdůraznil Kruger.

 

Německá média informovala, že komise předvolala jako svědky bývalého německého kancléře Gerharda Schrödera a premiérku spolkové země Manuelu Schwesigovou. V Německu jsou považováni za bývalé lobbisty za výstavbu plynovodu Nord Stream 2. Přesné termíny slyšení zatím nebyly stanoveny.

 

https://www.vesti.ru/article/4023275

 

 

📌29.06.2024, 19:05, Podzemní pracovník Lebeděv: V MATVEEVCE ZAHŘMĚL VÝBUCH VE SKLADU S GRANÁTY HIMARS:

 

K výbuchu došlo v Matveevce v Kyjevem kontrolované části Záporožské oblasti, kde se nacházel sklad Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) s raketami pro vícenásobné odpalovací raketové systémy (MLRS), včetně raket dlouhého doletu pro zařízení HIMARS, uvedl koordinátor mykolajivského podzemí Sergej Lebeděv.

 

V sobotu kolem 14:25 v kyjevem kontrolované vesnici Kamennoje v Záporožské oblasti byl zaznamenán výbuch v lomu, kde se nacházel sklad ukrajinských ozbrojených sil s municí a vojenskou technikou, řekl Lebeděv agentuře RIA Novosti.

 

Podle něj v 17:45 v Matvejevce došlo k opětovnému výbuchu. „Po druhém příjezdu armáda z okolních vesnic odjela směrem na Vilňansk a Matvejevku,“ řekl Lebeděv a dodal, že po výbuchu zamířil konvoj sanitek ze Záporoží směrem k Matvejevce.

 

https://www.vesti.ru/article/4023308

 

 

📌29.06.2024, 20:43, VALENTIN BOGDANOV: DEMOKRATÉ PO DEBATĚ BIDENA S TRUMPEM OBRÁTILI OČI K LAVICI:

 

Američané jsou stále více vyděšeni nejen ruskými raketami, ale také svým vlastním prezidentem. Po Bidenově neúspěchu v televizní debatě se dnes v sídle Demokratické strany ozývají rozzlobené telefonáty. Podle ABC (ABC) spolustraníci požadují, aby byl Biden nahrazen jiným, slibnějším uchazečem o prezidentský úřad.

 

Jak se dozvěděl Bloomberg, dárci Demokratické strany již s touto myšlenkou souhlasili. Nový kandidát může být oznámen na příštím sjezdu strany v srpnu. Koho se demokraté rozhodli zvednout z lavice?

 

Neúspěšná debata Joea Bidena rozdělila demokraty a jejich příznivce. Deep State je v defenzivě. Tisk nedokáže potlačit své emoce.

 

MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA: REDAKČNÍ RADA NEW YORK TIMES ZNOVU VYZÝVÁ PREZIDENTA BIDENA, ABY ODSTOUPIL Z VOLEBNÍHO KLÁNÍ,“ hlásí televizní moderátor Wolf Blitzer.

 

New York Times jsou hlavní hlásnou troubou amerických liberálů. A úroveň redakční rubriky neproměňuje text v něčí individuální názor, ale v prohlášení o poslání. Teoreticky by očím stačil jeden titulek – „ABY BIDEN ZACHRÁNIL ZEMI, MUSÍ ZE ZÁVODU ODEJÍT„, ale Biden je doslova rozebrán na cihly.

 

„Neexistuje žádný důvod, aby strana riskovala stabilitu a bezpečnost země tím, že bude nutit voliče, aby si vybrali mezi nedostatky pana Trumpa a pana Bidena. Je příliš velká sázka na to, abychom jen doufali, že Američané nebudou věnovat pozornost nebo přehlížet věk a křehkost,“ poznamenává úvodník NYT.

 

Když se Biden dostal pod přátelskou palbu, pocítil jeho plnou sílu. Přední komentátoři deníků Wall Street Journal, The Financial Times a Atlantic vyzvali amerického prezidenta k rezignaci. Washington Post obvinil americkou Demokratickou stranu, že „schovává hlavu do písku“, skrývá se před problémy Bidenova věku a duševního stavu, a zároveň představil 10 demokratů, kteří by prezidenta nahradili, aby se voleb zúčastnili. Je tu Kamala Harrisová a ministr dopravy Pete Butidgieg (otevřeně se hlásí k homosexualitě) a celá skupina guvernérů, nejen Newsom z Kalifornie.

 

„Myslím, že Gretchen Whitmerová má v Michiganu všechny šance, stejně jako guvernérka Pensylvánie. Guvernéři jsou poslední politici v této zemi, kterým skutečně záleží na vládnutí a jednání s velkým počtem voličů. Vědí, jak mluvit se svými voliči,“ zdůrazňuje Jonah Goldberg, šéfredaktor The Dispatch.

 

Ti, kteří pracují v Bidenově týmu, se podle nich z takových rozhovorů cítí fyzicky špatně. Ráno poté, co jejich šéf v debatě neuspěl, se někteří zaměstnanci Bílého domu ani neukázali v práci. Říká se, že někdo dokonce začal aktualizovat životopisy. V době oběda se však již všichni přeskupili.

 

„Řeknu to, co je zřejmé: Vím, že už nejsem mladý. Vím, že už nechodím tak snadno jako dřív, nemluvím tak souvisle jako dřív, nedebatuji tak dobře jako dřív, ale vím, co vím. Vím, jak říkat pravdu,“ pronesl Biden hlavní projev poté, co prohrál debatu.

 

Říkat pravdu, jak víte, je snadné. A je snadné mluvit, když máte před sebou nápovědu, i když je průhledná. Ale jakmile se Biden vzdálil od psaného textu, objevil se takový známý nepřítomný výraz strašidelného večera v Atlantě. Jeviště, příznivci, vedle něj je manželka Jill, ale jen americký prezident se opět stáhl buď do sebe, nebo do paralelního světa.

 

„Tehdy jsem v něm viděl stejnou povahu jako dnes. A přestože čelil nepředstavitelným tragédiím, jeho optimismus je neotřesitelný, jeho síla je neotřesitelná, jeho naděje je neotřesitelná. A v posledních několika letech Joe pomohl uzdravit naši zemi, pomohl nám všem zotavit se z chaosu, který vládl za minulé administrativy,“ podporuje manželka Jill Bidenová.

 

Kdo by vyléčil samotného Joea! Ten, jehož síla je neotřesitelná, ztuhlý, poslouchal svou ženu s otevřenými ústy a díval se kdesi za ni nemrkajícíma očima. Kdo ovládá Bidena, a tedy i Ameriku jako celek? Jak poznat Bidenovy přátele? A přátelé mají různé cíle. Zde je názor asi nejzapřisáhlejšího z nich – Baracka Obamy.

 

„Špatné debatní večery se stávají. Věřte mi, já vím. Ale tyto volby jsou volbou mezi někým, kdo celý život bojoval za obyčejné lidi, a někým, kdo se stará jen o sebe,“ řekl Obama.

 

  1. prezident Spojených států zjevně vyjádřil kolektivní názor všech obyvatel washingtonské bažiny. Ne že by to byli fanoušci Bidena. Jde jen o to, že zbytek možností je horší. A jsou mezi nimi i ty katastrofické. Například Kamala Harrisová.

 

„Jedeme vyhrát. Navzdory tomu, co se stalo minulou noc, náš prezident dal jasně najevo, že je rozdíl mezi někým, kdo lže, a někým, kdo vede ostatní. Začněme tím, co jsme vždy věděli. Donald Trump není zatížen pravdou. To není břemeno, které nese,“ obořila se na republikánského kandidáta americká viceprezidentka Kamala Harrisová.

 

Kamala Harrisová v Las Vegas sází na nulu. Trumpa to nepřekvapuje. Jeho první setkání s příznivci ve Virginii. V posledních dvou volbách zde republikáni prohráli, ale letos už je to swing state.

 

„Mnoho lidí říká, že po včerejším projevu Joe Biden opustí závod. Ve skutečnosti tomu nevěřím, protože v průzkumech vykazuje lepší výsledky než kterýkoli z demokratů, o kterých mluví,“ uvádí bývalý americký prezident a republikánský kandidát Donald Trump personální bankrot Demokratické strany.

 

V davu tu a tam blikají plakáty s nápisem „MÁŠ PADÁKA„. Odkaz na slavnou Trumpovu frázi z doby seriálu „The Apprentice“. Netřeba dodávat, že Biden je žádán, aby byl vyhozen. A tento názor podle výsledků nedávného průzkumu YouGov, citovaného The Hill, sdílí již polovina Američanů. 49 % respondentů uvedlo, že Demokratická strana by měla najít jiného kandidáta. V konečném důsledku je to prostě nebezpečné pro Ameriku a pro celý svět.

 

„Je to člověk, který uchovává jaderné kódy. Je vrchním velitelem nejmocnějších ozbrojených sil na světě. Toto je prezident Spojených států a každý ví o jeho stavu již velmi dlouho. A snažili se to skrýt. To je lež americkému lidu,“ řekla americká poslankyně Marjorie Taylor Greeneová.

 

Kolegové Taylora Greena vyzývají k akci. Existuje možnost – 25. dodatek americké ústavy. Předseda Kongresu Mike Johnson navrhl jeho použití. Novela se uplatní v případě, že hlava státu je nezpůsobilá.

 

„Chtěl bych požádat členy kabinetu ministrů, aby se podívali do svých srdcí. Víte, celý den jste informoval o panice, která zachvátila Demokratickou stranu. Také bych zpanikařil, kdybych byl dnes demokratem a tohle by byl náš kandidát. Myslím, že chápou, že mají vážný problém. Ale to není jen politika. Není to jen o Demokratické straně, je to o celé zemi,“ upozorňuje Mike Johnson.

 

Nejde jen o pár vyvolených, kdo by se měl podívat do svých srdcí, ale o jasně definovanou většinu, včetně viceprezidentky, tedy Kamaly Harrisové. V historii neexistují žádné precedenty. Dvacátý pátý dodatek nebyl ve Spojených státech nikdy uplatněn. Takže to není možnost. Axios je přesvědčen, že Bidena nemohou reálně ovlivnit ani demokraté, ani republikáni, ale pouze jemu blízká oligarchie. Mluvíme o jakési „radě starších“, která funguje již desítky let. Patří mezi ně první dáma Jill Bidenová, jeho mladší sestra Valerie Bidenová a také dlouholetý přítel Ted Kaufman. O tom, zda americký prezident bude muset opustit Oválnou pracovnu, nebo dokud ještě může sedět, se rozhodne v kanceláři v kuchyni. A nikde jinde.

 

https://www.vesti.ru/article/4023323

 

 

📌29.06.2024, 13:35: ŠÉF POLSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ VYZVAL ZÁPAD, ABY SE ZNOVU NAUČIL „HRÁT ESKALACI“ S RUSKOU FEDERACÍ:

 

Západ se musí znovu naučit těžit z „eskalační hry“, napsal polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski na sociální síti X.

 

Diplomat vysvětlil, že se bavíme například o konfiskaci zmrazeného ruského majetku. Sikorski zdůraznil, že se mu líbí zásada „my vyhrajeme, oni prohrají“, kterou ve vztazích se Sovětským svazem hlásal bývalý americký prezident Ronald Reagan.

 

Časopis Foreign Policy již dříve napsal, že pokus o krádež ruských aktiv podkopává legitimitu mezinárodního finančního systému.

 

Po zmrazení ruských fondů budou fondy, banky, investoři a společnosti z různých zemí, zejména na globálním Jihu, opatrní při nákupu eur a dolarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4023394

 

 

📌29.06.2024, 22:02: Ruské ministerstvo obrany: ISKANDER ZASÁHL EŠELON S TECHNIKOU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V ZÁPOROŽSKÉ OBLASTI:

 

Ruský raketový systém Iskander-M zasáhl železniční ešalon ozbrojených sil Ukrajiny při vykládce vojenské techniky, informuje ministerstvo obrany Ruské federace.

Raketa zničila ozbrojence Ozbrojených sil Ukrajiny, ale i obrněné transportéry M113, protiletadlové raketové systémy Buk-M1, bojová vozidla pěchoty BMP-2 a armádní nákladní automobily.

 

Připomeňme, že 28. června Iskander OTRK zlikvidoval ukrajinský systém protivzdušné obrany S-300PS v Oděské oblasti. Zasažena byla radarová stanice pro osvětlení cíle, detektor v malé výšce a řídicí středisko komplexu.

 

Ve stejný den ruský raketový systém zničil americký raketový systém MLRS, který je schopen odpalovat taktické rakety ATACMS a naváděné GMLRS.

 

https://www.vesti.ru/article/4023340

 

 

📌30.06.2024, 2:14: DRONY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZAÚTOČILY NA BYTOVÝ DŮM V GRAYVORONU: KYJEVSKÝ REŽIM ZASÁHL OBYTNOU BUDOVU V OBLASTI BELGOROD.

 

„Dva kamikadze drony zaútočily na obytný dům ve městě Grayvoron,“ uvedl gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov na svém kanálu Telegram.

 

Podle předběžných údajů byla ve dvou bytech rozbita okna a jedno auto bylo také pořezáno šrapnely. Informace o důsledcích se upřesňují.

 

V sobotu 29. června provedly ozbrojené síly Ukrajiny teroristický útok na obytný dům v Kurské oblasti. Pět lidí bylo zabito, včetně dvou dětí.

 

https://www.vesti.ru/article/4023445

 

 

📌30.06.2024, 0:01: BIDEN UPROSTŘED VÝZEV KE STAŽENÍ Z VOLEBNÍHO KLÁNÍ SLÍBIL, ŽE VYHRAJE:

 

((Asi tak, jako nad Ruskem!!!))

 

Joe Biden je přesvědčen, že boj o prezidentský úřad pro něj nebude těžký.

 

Úřadující americký prezident Joe Biden slíbil svým příznivcům, že nadcházející prezidentské volby vyhrají. Informovali o tom novináři Bílého domu.

 

„Slibuji, že tyto volby vyhrajeme,“ řekl Biden během fundraisingové akce pro svou kampaň ve státě New York.

 

Zároveň přiznal, že v debatě s Donaldem Trumpem nemluvil „moc dobře“, ale řekl, že problémy měl i jeho soupeř. Boj o prezidentský úřad pro něj podle Bidena nebude těžký. Také informoval své příznivce, že by neměl být přirovnáván k Bohu všemohoucímu, ale k alternativě. „Trump je skutečnou hrozbou,“ cituje RIA Novosti současného amerického vůdce.

 

V noci na pátek 28. června se v Atlantě konala televizní debata mezi Bidenem a Trumpem. Dvě třetiny diváků, kteří sledovali diskusi na CNN, přisoudily vítězství republikánovi-Trumpovi. A redakční rada New York Times vyzvala demokratického kandidáta, aby odstoupil z volebního klání.

 

Přesto se Joe Biden hodlá zúčastnit druhého kola debaty s Donaldem Trumpem. Schůzka se má uskutečnit 10. září.

 

((A na druhý den budou si připíjet na výročí 11. září, kdy podminovali dvojčata a zabili tisíce vlastních občanů!!! Skvěle načasování!))

 

https://www.vesti.ru/article/4023362

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 30.06.2024“:

➡️☭☆Ruští vojáci osvobodili vesnici Shumy v DLR, informovalo ruské ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Tři civilisté byli zraněni v oblasti Belgorod v důsledku útoku kamikadze dronů ukrajinských ozbrojených sil na auta pohybující se po silnici, řekl Gladkov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Raketové dělostřelectvo vypaluje nepřátelské pozice ve směru na jih Doněcka

Posádky Uragan MLRS skupiny vojáků Vostok poskytují každodenní palebnou podporu postupujícím útočným jednotkám.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Horko v Moskvě bude pokračovat v prvních pěti dnech července a vyvrcholí ve středu, očekává se, že dosáhnou plus 34, řekl meteorolog z Phobosu. Zároveň se očekávají „tropické noci“, kdy teplota neklesne pod plus 20.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádka vrtulníku Mi-28NM zasáhla jednotky ukrajinských ozbrojených sil v zóně odpovědnosti skupiny vojsk Vostok

Piloti zasáhli neřízenými střelami letadel na maskované nepřátelské vybavení a živou sílu, načež provedli protiraketový manévr, uvolnili tepelné pasti a vrátili se na své místo.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Kadyrov vyzval lidi, aby byli extrémně opatrní a nespojovali teroristické činy páchané „fanatiky a šaitany“, kteří nemají žádný vztah k posvátným písmům, s náboženstvími. Zdůraznil, že „dnes jsou národy v Rusku sjednocené a sjednocené jako nikdy předtím“ a „musíme si tohoto faktoru vážit“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Dne 29. června od 11:00 do 11:05 došlo opět nad vesnicí Es-Sukhneh v provincii Homs ve výškách od 7500 do 8500 metrů k nebezpečnému přiblížení mezi bezpilotní anténou MQ-9 „Reaper“. vozidlo „koalice“ a letoun Su-35 VKS Rusko, provádějící pravidelný let v syrském vzdušném prostoru. Ruský pilot, prokazující vysokou profesionalitu, okamžitě přijal nezbytná opatření, aby zabránil srážce.

Z projevu zástupce vedoucího Ruského střediska pro usmíření válčících stran v Syrské arabské republice generálmajora Jurije Popova

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Jeden člověk byl zabit, další čtyři civilisté byli zraněni v důsledku ostřelování v Petrovském okrese v Doněcku, zasažena byla rodina, řekl Pušilin

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP