Zdravotničtí pracovníci poškození vakcínami COVID-19 mRNA a mandáty

Fyzioterapeuti a ergoterapeuti, lékařští a chirurgičtí asistenti, zubní asistenti, laboranti – 30 případů

 

Od Dr. Williama Makise

31.10.2023

 

26. října 2023 – Parsons, KS – Leah Steinle Newland je ergoterapeutka. Právě jí odstranili velké krevní sraženiny z plic.

  • Tento článek se zabývá zraněními:fyzioterapeut nebo fyzioterapeuti
    ergoterapeutů
    logopedů
    zdravotnických asistentů
    chirurgických asistentů
    zubní asistenti
    laboratorní technici

24. října 2023 – Wasco, CA – Destiny Millan byla zubní asistentka. Zemřela náhle 23. října 2023.

14. října 2023 – Pittsfield, MA – Nicolette Enhorning-Picton je dentální hygienistka, která právě prodělala mrtvici. Je také atletkou na vysoké úrovni, instruktorkou lyžařské hlídky, závodnicí v Ironmanu.

12. října 2023 – South Bend, IN – Lisa Dover je zubní asistentka, které byla právě diagnostikována metastatická rakovina prsu stadia 3.

11. října 2023 – Revere, MA – 26letá Gabriella Martinelli je lékařská asistentka. Právě jí bylo diagnostikováno akutní selhání jater a bude potřebovat transplantaci jater.

25. září 2023 – Miami, FL – 52letá Ana Rodriguez Sire je lékařská asistentka, která 25. září 2023 utrpěla mrtvici.

22. září 2023 – Union, OH – 27letá Lacey Hiteová (lékařská laborantka) dostala od svého zaměstnavatele mandát k převzetí mRNA vakcín proti COVID-19, zkolabovala hodiny před svatbou a 22. září 2023 náhle zemřela.

21. září 2023 – Gilbert, AZ – Elexus Renee je zubní asistentka, které byla právě diagnostikována rakovina vaječníků stadia 2B.

4. září 2023 – Eureka, Kalifornie – Joy DeJongeové bylo právě diagnostikováno autoimunitní onemocnění, kvůli kterému je velmi nemocná.

2. září 2023 – Chicago, IL – Natalia je zubní asistentka, které byly diagnostikovány 2 různé druhy rakoviny PRSU, jedna fáze 3 a jedna fáze 1.

1. září 2023 – Reno, NV – 1. září 2023 Karen Kottinger je fyzioterapeutka. Byla jí diagnostikována rakovina slinivky břišní stadia 4 s metastázami v játrech.

25. srpna 2023 – Bossier City, LA – Janee Rogers Gibbsová je logopedka. Dx: zvýšené troponiny, nepravidelné EKG a MYOKARDITIDA „Příčina je neznámá… neměla jsem COVID, o kterém vím, ale byla plně VAKCINOVÁNA.“

Klikněte sem a přečtěte si celý článek .

*

Poznámka pro čtenáře: Klikněte prosím na tlačítko sdílení výše. Sledujte nás na Instagramu a Twitteru a přihlaste se k odběru našeho telegramového kanálu. Neváhejte znovu zveřejňovat a sdílet články o globálním výzkumu.

Dr. William Makis je kanadský lékař se zkušenostmi v radiologii, onkologii a imunologii. Medaile generálního guvernéra, University of Toronto Scholar. Autor více než 100 recenzovaných lékařských publikací.

 

ZDROJ:https://www.globalresearch.ca/allied-healthcare-workers-harmed-covid-19-mrna-vaccines-mandates/5838269

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Nejvyšší soud státu New York rozhodl, že zaměstnanci, kteří byli propuštěni kvůli odmítnutí vakcín COVID, musí být vráceni do pracovního poměru s náhradou mzdy

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

31.10.2023

 Cassie B.

Nejvyšší soud státu New York uznal, že očkování proti COVID-19 nebrání lidem v přenosu viru, a nařídil, aby všichni zaměstnanci města New York, kteří přišli o práci kvůli nedodržení očkovacích mandátů, byli znovu dosazeni zpět .

New York City propustilo kolem 1700 zaměstnanců, u kterých bylo zjištěno, že porušují mandát na očkování proti COVID-19, který zavedl bývalý starosta Bill de Blasio. Současný starosta města Eric Adams následně řekl, že jeho administrativa nebude ochotna znovu najmout pracovníky, kteří byli vyhozeni za to, že nedostali bodnutí . Státní nejvyšší soud však rozhodl ve prospěch těch, kteří přišli o práci, z nichž mnozí byli hasiči a policisté.

Mandát pro městské pracovníky oznámil de Blasio v létě 2021 a vstoupil v platnost v září. Kdo nevyhověl, čelil ztrátě zaměstnání. Odbory hasičů a policie v New Yorku se postavily proti mandátu s odůvodněním, že zasahuje do jejich osobních zdravotních rozhodnutí.

Podobných rozhodnutí se v poslední době dostalo na titulky novin. Minulý měsíc newyorský soudce řekl, že 10 zaměstnanců ministerstva školství města New York, kteří byli propuštěni kvůli jejich odmítnutí dostat bodnutí, musí být obnoveno a musí jim být vrácena mzda. V tomto případě soudce Nejvyššího soudu státu Ralph J. Porzio tvrdil, že město jednalo nezákonně, když zamítlo žádosti zaměstnanců o náboženské ubytování. Mezi zaměstnanci, kteří se kvůli věci soudili, byli učitelé, ředitelé a další vychovatelé.

Porzio ve svém 22stránkovém stanovisku zdůraznil: „Tento soud nevidí žádný racionální základ pro to, aby mezi přijatou populaci primárně neočkovaných studentů nepovolil neočkované třídní učitele.“

Mandát platil od října 2021 do února 2023, během této doby byly propuštěny tisíce učitelů a dalších zaměstnanců ministerstva školství, protože nebyli ochotni dostat vakcínu.

V květnu bylo oznámeno, že ministerstvo zdravotnictví státu New York letos na podzim upustí od požadavků na očkování pro zdravotnické pracovníky po právním zpochybnění mandátů. The New York Post uvedl, že asi 30 000 zdravotnických pracovníků přišlo o práci kvůli tomu, že odmítli splnit vakcinační mandáty.

Ve svém prohlášení ministerstvo poznamenalo: „Vzhledem k měnícímu se prostředí pandemie COVID-19 a vyvíjejícím se doporučením ohledně očkování zahájilo ministerstvo zdravotnictví státu New York proces zrušení požadavku na očkování proti COVID-19 pro pracovníky v regulovaných zdravotnických zařízeních. .“

Příliš málo příliš pozdě

Pro ty, kteří měli dost odvahy, aby zpochybnili bezpečnost a účinnost těchto vpichů, může být jisté ospravedlnění, když slyšel Nejvyšší soud státu New York prohlásit, že „očkování nebrání jednotlivci v nakažení nebo přenosu COVID-19“. Tyto kroky však nijak nenapraví škody způsobené těm, kteří neochotně souhlasili s očkovacími mandáty, protože si nemohli dovolit přijít o práci a nakonec utrpěli zranění způsobená očkováním, ani nepřivedou zpět ty, kteří přišli o život. vedlejší účinky vakcíny.

Mnoho lidí, kteří zůstali neochvějní ve své neochotě získat tyto sporné a unáhlené vakcíny, také utrpělo poškození pověsti a mnoho vztahů se narušilo, protože ti, kteří nedostali bodnutí, byli obviněni z toho, že vystavují ostatní nebezpečí, i když je nyní naprosto jasné, že vakcína nezabrání šíření viru.

I když obdržení zpětné výplaty může být pěkným gestem pro ty, kteří byli postiženi, nezruší to úzkost, kterou utrpěli kvůli svému rozhodnutí nevyhovět očkovacím předpisům a jejich následnou ztrátu zaměstnání a to, jak to ovlivnilo jejich rodiny.

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

BlacklistedNews.com

FoxNews.com

CNN.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-10-31-ny-sc-fired-employees-refused-covid-vaccines-reinstated.html

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com