„Přímá linie“ a velká tisková konference s Putinem se bude konat 14. prosince

30.11.2023

Oficiální představitel Kremlu Dmitrij Peskov oznámil termín Přímé linky a závěrečné tiskové konference s hlavou státu.

„Dne 14. prosince shrne Vladimir Putin výsledky roku. To bude program, je to stále projekt televizních kanálů. A toto bude kombinovaný formát „Přímé linky“ a závěrečné tiskové konference prezidenta,“ řekl.

Za zmínku stojí, že to není poprvé, co byl použit kombinovaný formát – dříve byl použit v roce 2020, kdy pandemie zabránila konání obou akcí v jejich předchozí podobě.

Ruský vůdce bude mluvit s občany a odpovídat na jejich otázky živě. „Přímá linka“ a velká tisková konference se budou konat online. Studia se zúčastní novináři z publikací různých úrovní: regionální, federální, zahraniční a akreditovaní v Moskvě. Putinův projev budou vysílat federální televizní kanály a také internetové portály. Čas bude oznámen blíže k akci.

Příjem dotazů občanů bude zahájen 1. prosince. Rusové budou moci využít telefonní číslo 8 (800) 200-40-40, poslat bezplatnou SMS zprávu na číslo 0440 nebo zanechat žádost na webu Moscow-Putin.Ru.

 

Na základě materiálů z TASS , Izvestija

 

ZDROJ:https://www.stoletie.ru/lenta/pramaja_linija_i_bolshaja_press-konferencija_s_putinym_projdut_14_dekabra_697.htm

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Michal Svatoš:Geniální Putin včera KO deklasoval Washington a převzal úplnou kontrolu na Irákem! Fantastický diplomatický tah Ruska poprvé v dějinách naplnil nejtoužebnější sny všech ruských imperátorů – nová OSA – Moskva-Baku-Bagdád-Teherán vymazala za jediný den geopolitický výsledek obou válek USA v Zálivu!!!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

30.11.2023

Vložil:  

Hlavní český válečný jestřáb generál Petr Pavel, známý veřejnosti také jako prezident Česka, v úterý 28. listopadu v Římě novinářům nasliboval za všechny Čechy trvalou pomoc Kyjevské Soldatesce v jejím boji proti Moskevskému Gosudarovi, protože vítězství Putina by znamenalo,že i jiné světové režimy ….. se mohou spoléhat na slabost západních demokracií! A ve středu 29. listopadu se už v Itálii, zřejmě spokojen, jak Putinovi v italském tisku náležitě zavařil, a jak zhatil jeho plány na získávání dalších režimů na ruskou stranu, věnoval svému koníčku, a ukazoval Italům, jak umí hezky jezdit na motorce. Nadšení Italové mu tleskali, jsa spokojeni, neboť jim Generál s madam Černochovou nadělil spoustu luxusně placené práce pro tisíce Italů, kteří budou v příštích desíti letech za stovky miliard, vydřených generálovými politickými kumpány z prostých Čechů, na základně Cameri montovat předražená americká letadla F-35! Když se budou letadla F-35 pro Čechy montovat v Itálii na základně Cameri, je s podivem, že v Česku ani jednoho fialového Tupouna nenapadlo je montovat v Aeru Vodochody! Náš generál je prý hlava otevřená, a má prý i dokonce nezvykle vysoké IQ, se říká. Ale asi tomu tak nebude, protože každý průměrně inteligentní Čech lehce pochopí, že kdyby se letadla montovala ve Vodochodech, luxusní peníze za jejich montáž by putovaly českým zaměstnancům, a od nich do českého státního rozpočtu! Co napadne každého českého Šmoulu, nenapadlo žádného fialového Tupouna! A podle toho také boj západní koalice fialových Tupounů proti moskevskému Gosudarovi neslavně dopadá!

Nejnověji vešlo včera ve známost, že Putin, místo toho, aby se 28. listopadu před Rusy předváděl společně s Nočními vlky, že umí také jezdit motorce, jak se předváděl náš PePa v Itálii, usilovně jednal s vládou Iráku, a ta předevčírem potvrdila, že Rusko přebírá úplnou kontrolu nad iráckým ropným průmyslem!! Včera tak došlo přesně k tomu, před čím už v roce 2021 varovala náměstkyně ministra obrany USA pro Střední Východ Dana Stroul, která předpověděla, že Rusko využije přesunu pozornosti USA do jiných oblastí světa, (Ukrajina, Tchaj-wan, Izrael), a převezme kontrolu nad oblastí Perského zálivu, a tamním ropným a energetickým průmyslem.

Dana Stroul, náměstkyně ministra obrany USA, která už v roce 2021 předpověděla, že Putin brzy ovládne Irák, jak se včera stalo.

Putinovo včerejší převzetí kontroly nad iráckou ropou nespadlo z čistého nebe. Jak jsem již několikráte vysvětloval, Putin své operace plánuje vždy s několikaletým předstihem a jsou složené z mistrovských nezávislých tahů, které se teprve na konci řetězce projeví ve svém celku.

Už v roce 2017 zahájil Putin první kroky, kdy využil nenažranosti Washingtonu při rozdělování zisků z těžby ropy v Iráku, který USA v poslední válce v Zálivu obsadily. USA se nechtěly o své zisky dělit s iráckými Kurdy, jak jim v roce 2014 písemně zaručily, za jejich vojenskou podporu proti tlupám teroristů ISIL a proti ruskému spojenci syrskému Bašárovi Assadovi. Mazaný Putin tehdy vyslal své agenty do Turecka a Kurdistánu, a ti místním hlavounům vysvětlili, že v Kurdistánu na severu Iráku vytěžená ropa se nemusí prodávat přes jihoirácké přístavy, když se o zisk z jejího prodeje USA nehodlají s Kurdy dělit, ale přes Turecko, a pod hlavičkou ruských společností. Turecký Erdogan, zavilý arcinepřítel Kurdů si rychle spočítal, že na obchodu vydělá miliardy USD, a spolčil se Kurdy a Rusy. Než Washington pochopil, co se na severu Iráku odehrává, Kurdové provedli referendum o odtržení od Iráku, zabavili ropná pole a těžební zařízení, které USA celé roky neudržovaly, a jen ždímaly, a prodali vše Rusům. Putin za to vyplatil Kurdům na dřevo zálohu 1.5 miliardy USD, která se bezúročně splácí z prodejů kurdské ropy přes Turecko. A převzal od Kurdů zadarmo 80% podíl na ropných polích, a 60% podíl na místních ropovodech, ale okamžitě je za 1.8 miliardy USD začal modernizovat, a zvětšovat jejich kapacitu. Kurdové a Turci začali bohatnout, a irácká vláda v Bagdádu si uvědomila, že ruský model správy ropných polí, založený na zvyšování těžby a potrubních kapacit by Bagdádu přihrál potřebné miliardy dolarů, a ještě by se zbavili dohledu USA!!

Jakmile Putin rozjel své ropné kšefty s Iráckými Kurdy, ti začali bohatnout, a nakupovat zbraně, a vzkazovat do Bagdádu, že se odtrhnou od Iráku nejen de iure, ale i de facto. Irácké kurdské bojůvky rychle sílili, a Bagdád nespokojený se svým americkým ochráncem, který celou situaci jen užasle pozoroval a neodvážil se zasáhnout, vyslal za Putinem posly, a ti navrhli, že kurdský model správy ropných polí by se Bagdádu také zamlouval, a Putin zvyklý, že Rusko je složeno z řady autonomních regionů a oblastí, které mají zaručené zisky z přírodních zdrojů na svém území, Iráčanům navrhl, autonomii Kurdů v Iráku po Ruském vzoru. V Bagdádu okamžitě zaplesali radostí, protože Putinovo řešení zabíjí  tři mouchy jednou ranou – (1) Irák bude zachován jako federálně autonomní stát. (2) Irácké příjmy z ruského ropného modelu budou značně vyšší než z prodeje pod taktovkou USA. (3) Irák získá silné spojence Rusko, Čínu a Irán, a bude od nich moci nakupovat levné zbraně místo drahých amerických a evropských!

A jak Putin naplánoval, včera vešlo ve známost – ruský Lukoil vykoupil od Japonců a USA poslední zbytky jejich podílů (40%) na největším iráckém ropném poli Eridu, a od dnešního dne Rusko kontroluje jak severní kurdská, tak jihoirácká ropná pole. Nyní se očekávají masivní ruské, čínské a saudské investice do produkce ropy a plynu v Iráku! A Irák samozřejmě začne nakupovat zboží a zbraně z Iránu, Číny, Indie, Ruska, Turecka a Běloruska! Další vývozní trh pro evropské zboží je ztracen, a další zdroj levných energií pro Čínu a Indii zahájí svou produkci! Válku Ukrajiny proti Rusku nevyhraje generál PePa tím, že se bude projíždět na motorce a dělat haura před novináři, jak je statečný. Ale Putin, který plánuje, počítá, a chová se jako manažer! Proto nám nezbývá než rychle nahradit politické tlučhuby a mediální chvástaly schopnými manažery, kteří rozumí obchodu, ekonomice i financím, vyznají se v mezinárodní politice i obchodu, a pokud možno mají také sociální cítění. A proto vstupujte do politiky a nahraďte současné neschopné fialové Tupouny, a hlavně volte schopné politiky!

Je čtvrtek, 30. listopad, 05.31 hodin ráno. Mějte krásný den! Moje poslední pořady:  U Hájka na Protiproudu z 22. listopadu, a na Petr Bureš TV ze 17. listopadu najdete zde.   Naše analýzy čte odhadem nejméně 10 tisíc lidí denně. Kdyby každý přispěl desetikorunou měsíčně, nebyly by starosti. Protože tomu tak není, a doba je fialově zlá, o to víc děkuji od srdce těm čtenářům, kdo nás i v dnešní těžké době podporují, aby naše analýzy mohly i nadále pokračovat!

Mail na mne kpv0249@gmail.com

Kdo naše analýzy publikuje, prosím, ať uvede jejich zdroj a nemění jejich obsah!

Děkujeme Vám za pomoc! Vaše dary nám umožňují Vás informovat! Demokracie umírá ve tmě! Bez informací se nemůžeme správně rozhodnout, koho volit! Proto se snažíme informovat o všech! Nesloužíme žádné straně ani hnutí. Pokud někoho podporujeme, jde pouze o jednotlivé osoby, které osobně známe. Děkujeme, že naše pořady sledujete a naše články čtěte. Naši činnost můžete podpořit darem na účet 2601593605/2010, IBAN CZ7720100000002601593605, BIC FIOBCZPPXXX, Své platby prosím označte slovem DAR. Děkujeme! Všechny překlady jsou volné a v kontextu.

ZDROJ:https://www.michalapetr.com/map-1845-genialni-putin-vcera-ko-deklasoval-washington-a-prevzal-uplnou-kontrolu-na-irakem-fantasticky-diplomaticky-tah-ruska-poprve-v-dejinach-naplnil-nejtouzebnejsi-sny-vsech-ruskych-imperatoru-n/

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Angínovník je ještě lepší než rýmovník. Máte ho už také doma?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

11.6.2022 Tereza Holubová

Svého času začal být trendem mezi pokojovkami rýmovník se svými hebkými listy a léčivými účinky. Rozhodně vás neodrazujeme od shánění rýmovníku, ale máme pro vás tip na další rostlinku, která vás překvapí jak svou krásou, tak prospěšností.

Květina, která není jen na okrasu

Představujeme vám angínovník čínský. V květu je to opravdu překrásná rostlina, která si nezadá s jakoukoli jinou designovou pokojovkou. Má překrásné jemné, ale extravagantně výrazné květy, které ohromí sytými červenými a oranžovými barvami.

I kdybyste nikdy nevyužili prospěšných vlastností téhle léčivky, bude vám dělat radost jenom tím, jak je hezká na oko a jak dokáže rozzářit každý byť sebetmavší pokoj.

Angínovník – léčivka

Stejně jako rýmovník může mít blahodárný vliv na ucpané dutiny a problémy s rýmou, ani angínovník nedostal svůj název jen tak pro nic za nic. Má schopnost ulevit od nejhorších případů angíny – bolavého krku, podrážděné sliznice a potíží s dýcháním.

Má antiseptické účinky, které pomohou léčit záněty. Vzhledem k výrazné štiplavé až pálivé chuti dokáže protáhnout ucpané dutiny a posléze přinést zklidnění.

Angínovník tak můžete mít doma jako okrasnou květinu a v případě onemocnění ji promptně využít k domácímu léčení.

Foto: Shutterstock

Jak využít angínovník

Stačí žvýkat jeho listy. Šťáva angínovníku je opravdu poměrně ostrá, proto je třeba si na chuť chvíli zvykat. Dobré však je, že pro získání blahodárných účinků stačí list angínovníku v ústech poválet jen pár desítek vteřin a pak se ho můžete rychle zbavit. Listy nikdy nepolykejte, mohly by vám způsobit nepříjemné problémy se zažíváním.

Pro případ, že byste žvýkání nezvládli nebo vám zkrátka nevyhovovalo, nabízí se možnost vyrobit si z angínovníku kloktadlo. Stačí nakrájené listy přelít horkou vodou, nechat odstát a vychladnout a pak si roztokem vykloktat. Opět – nedoporučuje se odvar polykat.

Foto: Shutterstock, zdroj: Tropical.thefernsTheSpruce

 

ZDROJ:https://www.aazdravi.cz/mate-doma-anginovnik-mnohem-lepsi-nez-rymovnik/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Finsko: Pro začátek: Finsko na dva týdny uzavře hranice s Ruskem…

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

K zastavení neobvykle velkého přílivu cizinců

29.11.2023

Finsko na příští dva týdny uzavře všechny své hranice s Ruskem pro cestující ve snaze zastavit neobvykle velký příliv žadatelů o azyl do této severní země, který je podle vlády a jejích spojenců řízen Moskvou.

Finsko minulý týden uzavřelo pro cestující z Ruska všechny hraniční přechody kromě jednoho, který nechalo otevřený v nejsevernější části ležící v Arktidě. I ten však bude nyní uzavřen, oznámila dnes vláda.

 

Podle finské pohraniční stráže vstoupilo v listopadu do Finska z Ruska přibližně 900 žadatelů o azyl ze zemí, jako je Afghánistán, Keňa, Maroko, Pákistán, Somálsko, Sýrie a Jemen, což bylo dříve méně než jeden denně.

Rozhodnutí uzavřít všech osm hraničních přechodů znamená, že mezi oběma zeměmi může existovat pouze nákladní doprava.

Helsinky tvrdí, že Moskva tlačí žadatele o azyl přes hranice jako odvetu za své rozhodnutí zvýšit obrannou spolupráci se Spojenými státy, což Kreml odmítá. Finsko rozzlobilo Rusko na začátku tohoto roku, když vstoupilo do NATO a ukončilo tak svou desetiletí trvající politiku nepřipojování se k vojenským koalicím kvůli válce na Ukrajině.

 

„Jedná se o ruskou vlivovou operaci, kterou neakceptujeme,“ řekl premiér Petteri Orpo na tiskové konferenci.

V pondělí finský premiér uvedl, že má informace od zpravodajských služeb, že ruské úřady pomáhají žadatelům o azyl a že i přes uzavření hraničních přechodů je tam stále více lidí, kteří chtějí zamířit z Ruska do Finska.

Včera přes odlehlou stanici Raya-Jusupi, poslední otevřený hraniční přechod, dorazili do Finska pouze tři žadatelé o azyl a ani dnes nebyl zaznamenán žádný vstup. Hraniční přechod zůstane otevřen i zítra, poté bude uzavřen až do 13. prosince, uvedla vláda.

O azyl mohou stále žádat cestující, kteří přicestují po moři a letecky, uvedla dnes finská vláda.

Rusko ze své strany uvedlo, že Finsko již souhlasilo s rozmístěním sil NATO na svém území a podél hranic s Ruskem. Generální tajemník Aliance Jens Stoltenberg však upřesnil, že Helsinky nepožádaly o navýšení sil NATO na svém území kvůli situaci na hranicích.

 

ZDROJ:https://warnews247.gr/finlandia-kleinei-ta-synora-tis-me-ti-rosia-gia-dyo-evdomades-gia-archi/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Sergej Lavrov nevyloučil možnost mírového urovnání konfliktu na Ukrajině, ale varoval před možným podrazem a snahou Západu poskytnout Ukrajině znovu čas a oddech na přezbrojení a obnovu sil, takže válka by mohla po čase znovu pokračovat! Slovenská vláda nebude dodávat už žádné zbraně Ukrajině, ale slovenským soukromým firmám v dodávkách zbraní na Ukrajinu bránit nebude! A Rusko v roce 2024 vyčlení na válku třetinu svého státního rozpočtu!

 

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

29.11.2023

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov se o víkendu zúčastnil diskusního fóra Primakov Readings, což je ruský think-tank a diskusní klub založený bývalým ruským premiérem Jevgenijem Primakovem, a zmínil se i o tom, jaké jsou možné perspektivy k ukončení války a k mírovému procesu. O konci války se nyní mluví všude a v mnoha souvislostech, ale chybí k tomu oficiální postoje vysokých politiků.

Lavrov vyjádřil skepsi k dohodě o příměří na Ukrajině, protože by reálně hrozilo, že půjde o další podraz Západu jako byly Minské protokoly, kdy cílem nebylo vyřešení občanské války na východě Ukrajiny, ale pouze poskytnutí času Ukrajině, aby se mohla vyzbrojit, vycvičit vojáky a připravit se na vyřešení konfliktu silou a vojenskými prostředky. Přesně před rokem tuto informaci provalila bývalá německá kancléřka Angela Merkel v rozhovoru [1] pro německý Bild a v Moskvě byl z toho skandál, že Rusko bylo podvedeno.

 

 

 

Lavrov zdůraznil, že západní partneři ztratili svůj kredit a důvěryhodnost, takže jakoukoliv nabídku k míru ze strany Západu bude Rusko prý 10x zvažovat, jestli je taková dohoda ve prospěch a v zájmech Ruska. Současně ale nevyloučil, že na západě mohou stále ještě být politici, se kterými Rusko může jednat o míru, takže nedošlo k úplnému zabouchnutí dveří před diplomacií se Západem, ale Rusko si samozřejmě už bude dávat pozor na to, s kým bude jednat a čemu bude věřit.

Kolektivní západ je totiž hlavním viníkem války na Ukrajině v důsledku indukce nezměrné rusofobní hysterie v posledních několika letech v Evropě, která vyvrcholila snahou o zatažení Ukrajiny do NATO a k prohlášení Volodymyra Zelenského, že Ukrajina má právo znovu získat jaderné zbraně, což zaznělo [2] na Mnichovské bezpečnostní konferenci pouhých 5 dní před ruskou invazí na Ukrajinu.

Válka na Ukrajině vypukla 22. února 2014 a zažehla vlnu západem naplánované rusofobie

Ukrajina je viníkem destabilizace bezpečnosti v Evropě, která začala 22. února 2014 po svržení demokraticky zvoleného prezidenta Viktora Janukovyče. Ihned poté začaly jednotky Pravého sektoru s etnickými protiruskými čistkami v Kyjevě a po celé Ukrajině a občanská válka na Ukrajině byla zažehnuta. Tehdy jsem predikoval, že tento převrat povede k vypuknutí války na Ukrajině a k destabilizaci bezpečnosti v celé Evropě.

V Evropě nemůže existovat bezpečnost a mír, pokud některá země Evropě začne provádět etnické čistky proti ruskému etniku, pokud začne zakazovat ruský jazyk, ruskou literaturu, pokud začne odstraňovat sochy ruských velikánů, sochy osvoboditelů, a pokud naopak začne oslavovat válečné zločince, Stěpana Banderu a jeho nacistický odkaz. Ten proces rusofobie se rozjel po roce 2014 z Ukrajiny do celé Evropy.

Viktor Janukovyč, poslední legitimní prezident Ukrajiny

Indukce rusofobie se stala normou, v Praze dokonce došlo k odstranění pomníku osvoboditele Prahy z roku 1945, maršála Koněva, za čímž stál synek bývalého kariérního velvyslance v Rusku a ve Washingtonu. Tento akt byl poté následován velebením a oslavováním Vlasovců, přičemž se nakonec osvobození Prahy redukovalo na Vlasovce a ukrajinské vojáky Sovětské armády, že prý Prahu neosvobodila Rudá armáda, ale Ukrajinci a Vlasovci.

Toto byly počátky tzv. revizionismu výsledků II. sv. války, což není nic jiného, než snaha o přepisování dějin. Postupně se začnou velebit nacisté, Wehrmacht a esesáci. Je to zkrátka proces, kterým se má v Evropě ukotvit tzv. protiruská fronta, která začala na Ukrajině a má skončit až na Sachalinu. Kolektivní západ dotlačil Rusko až na 6. prioritu, kterou teď Západ najednou nezvládá, jako tradičně a jako obvykle. Proto v té válce umírají Slované, na jedné straně Ukrajinci, na druhé Rusové.

Na Ukrajině probíhá děsivý proces “The Great Replacement”

Přesně takto to vymyslel i Hitler, když obsadil Ukrajinu a vytvořil divizi SS Galizien. Jenže něco se změnilo. V tomto případě běží na Ukrajině genocida, kterou řídí ukrajinský prezident. Mobilizace studentů do 25 let je na spadnutí, je to pokus o likvidaci Ukrajinců, aby uvolněné pozemky, byty, baráky, chalupy, nemovitosti, prostě všechno aby mohl shrábnout západní kapitál, rozuměj banky a investoři z Izraele, z USA a z Evropy. Ten plán je prostý, je průhledný, je viditelný. Zelenský pošle na frontu všechny ukrajinské muže, včetně mládeže do 25 let. Jako to udělal Adolf Hitler v říjnu 1944.

Zůstanou jen starci a ženy, které se potom po válce provdají za nové západní majitele Ukrajiny. Jim porodí nové Ukrajince a tím přejde veškerý majetek rodově a dědičně na zapadčiky. Velká většina z nich přijde na Ukrajinu za účelem investice. Nakoupí ukrajinskou ženu a pozemky, které jí zůstaly bez chlapa, který zahynul na příkaz zelené zrůdy na frontě. Takhle má fungovat na Ukrajině projekt The Great Replacement, tedy velké výměny.

Podobnost ne čistě náhodná

Vybít všechny Ukrajince na frontě a potom je nahradit jinými muži, kteří převezmou Ukrajinu, převezmou pozemky, statky, farmy, podniky, závody, byty, baráky, prostě všechno, společně s ženami. Myslíte, že přeháním? Ani omylem. Takhle totiž pracovali Conquistadoři v Latinské Americe na počátku novověku.

Vybili všechny domorodé muže a potom vytvořili svazky a sňatky s místními ženami, které jim porodili nové elitáře a pány nad novou zemí. Proto nemá Zelenský nic jiného na úkol, než vyvraždit všechny ukrajinské muže tím, že je úmyslně nevycvičené, nevyzbrojené, neošacené a nevystrojené pošle umřít do zákopů. A teď si představte, jestli takový plán mají sionističtí i s dalšími národy v Evropě, až na Ukrajině dojdou ukrajinští muži.

Slovenská vláda už nedodá Ukrajině ani patronu, ale soukromým zbrojařům ze Slovenska v dodávkách bránit nebude

O to více vás potom zarazí informace, která přišla z Bruselu. Ministr zahraničí Slovenska Juraj Blanár totiž na setkání s vrchním válečným štváčem, americkým ministrem zahraničí Antony Blinkenem, řekl [3], že Slovensko nebude Ukrajině posílat žádné zbraně, tedy zbraně z výzbroje slovenské armády, ale že vláda nebude slovenským zbrojním firmám a slovenským obchodníkům se zbrojní licencí bránit v dodávkách zbraní na Ukrajinu. Soukromé firmy ze Slovenska tak budou moci oddávat na Ukrajinu zbraně jako dosud. Tohle je hodně nebezpečná pozice pro Roberta Fica. Opravdu velmi riskantní balancování s důvěryhodností u voličů.

Ministři zahraničí USA a Slovenska, Antony Blinken a Juraj Blanár v Bruselu

Víte, co se může stát? Američané nakoupí pro Ukrajinu zbraně od slovenských zbrojovek, od slovenských obchodníků se zbraněmi, a obratem dostanou od Američanů příkaz, aby ty zaplacené zbraně dodaly na Ukrajinu. Slovensko tak bude dodávat zbraně na Ukrajinu jako předtím, ale slovenská vláda bude alibisticky říkat, že to ne my, to dodávají soukromé zbrojní firmy? To jako fakt? A bylo by tak těžké vládním nařízením zakázat vývoz slovenských zbraní do válečného konfliktu na Ukrajině?

Stačilo by Ukrajinu přidat na seznam zemí, kam se zbraně nesmí ze Slovenska vyvážet a hotovo. Jenže, to by asi zbrojaře naštvalo, že? Ukrajina je dnes největší odbytiště zbraní na světě a navíc, všechno to platí USA a EU, nikoliv zbankrotovaný Kyjev. Prostě business století. Ale tohle řešení, že vláda nebude nic posílat, ale soukromé firmy ano, nejen na mně působí jako brutální alibismus. Sorry jako, ale prostě to tak působí.

Pokud Robert Fico ztratí důvěru voličů, pokud voliči zjistí, že protiválečný postoj SMER-SD je jenom naoko, jenom jako, jenom trik, nastane pro Slovensko katastrofa po příštích volbách

Není proto divu, že Rusko oznámilo, že na příští rok 2024 vyčlení na vedení vojenských operací na Ukrajině prakticky jednu třetinu státního rozpočtu [4], což odpovídá válečnému stavu, jako kdyby Rusko bylo ve válce oficiálně a ne jenom jako. Opravdu nelze věřit západním politikům, Rusové to vědí. Buď politici chtějí mír na Ukrajině, a potom pro to udělají vše, co je v jejich politických silách, včetně arbitrárního zákazu na vývoz zbraní na Ukrajinu, anebo si na prosazování míru jenom hrají a používají hlasy voličů jako rychlovýtah k moci. Pokud slovenské zbrojovky budou dodávat na Ukrajinu další houfnice Zuzana, další zbraňové komplexy, potom si nedovedu představit, jak by potom Ficova vláda mohla tvrdit, že usiluje o mír na Ukrajině.

Slovenská samohybná houfnice Zuzana 2

Sorry, Roberte, ale tohle si musíš fakt ujasnit, tady už opravdu balancuješ na tenkém ledě s důvěrou voličů. Buď je prosazování míru na Ukrajině autentický postoj SMER-SD, anebo je to pouze mediální narativ a politická póza před voliči, zatímco zbraně ze Slovenska od soukromých firem budou vesele na Ukrajinu proudit dál, ty slovenské zbraně budou dál zabíjet Slovany na Ukrajině, před čímž Robert Fico sám před 2 týdny varoval [5], zatímco vláda bude mít alibi, že ze skladů slovenské armády už neodešla ani patrona. A k čemu to povede?

Pokud SMER-SD zklame voliče, tak po příštích volbách čeká Slovensko neoliberální a progresivní katastrofa a konec SMERu! Jako skončily levicové strany v Česku! A před tím musím varovat. Robert Fico má historickou úlohu, aby zachránil Slovensko před procesy šílené progresivní neoliberalizace, ale to nepůjde naplnit, pokud jeho vláda půjde v Bruselu na ruku Američanům a dodávkám zbraní na Ukrajinu, i když skrze soukromé firmy.

Pokud vám článek přinesl podnětné informace a chcete, abychom v publikování článků a videí pokračovali i nadále, neobejdeme se bez Vaší pomoci. Do konce měsíce zbývají poslední den a pokud si to můžete dovolit, zvažte prosím jakýkoliv finanční příspěvek pro náš server na darovací stránce zde. Bez Vaší pomoci nemůže náš projekt pokračovat. Moc Vám předem děkujeme za podporu!

-VK-

Šéfredaktor AE News

 

ZDROJ:https://aeronet.news/sergej-lavrov-nevyloucil-moznost-miroveho-urovnani-konfliktu-na-ukrajine-ale-varoval-pred-moznym-podrazem-a-snahou-zapadu-poskytnout-ukrajine-znovu-cas-a-oddech-na-prezbrojeni-a-obnovu-sil/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Diskriminace neočkovaných byla založená na lžích. Covidové „vakcíny“ nechrání před šířením infekce.

 

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

29.11.2023

Oficiálně potvrzeno. Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) uvedla, že covidové „vakcíny“ byly povoleny jen k imunizaci jednotlivců, a ne jako prevence infekce. Vláda a její „odborníci“ i navzdory tomuto sdělení neustále omílali jako argument, že člověk vakcinací chrání druhé. Po přiznání Pfizeru to potvrdila jako lež i EMA.

Mnoho lidí se nechalo „naočkovat“ proti covidu na základě informací, které dostali od vládních představitelů a lékařů. Vláda věděla, že vakcíny nechrání před šířením viru, ale nesdělila tuto informaci občanům. Naopak lživě vnucovala vakcíny, zamlčovala vedlejší účinky, a tím ohrozila zdraví všech, kteří si takovou vakcínu vzali. Očkovací kampaně musí být co nejdříve zastaveny, očkování není bezpečné. Vlády a všechny politické strany, které to podporovaly, se musí zodpovídat ze svých lží a podvodů. 

Ať už je důvodem přiznání od EMA strach v konfrontaci se známými následky vynucované vakcinace nebo cokoliv jiného, staví to minulou i současnou vládu do nepříjemné situace.

Informovaný souhlas je možný pouze tehdy, jsou-li informace ohledně těchto vakcín šířené členskými státy a úřady správné. Pakliže vlády našich členských států šíří dezinformace, lékaři nemohou poskytovat dobrou radu a lidé se nemohou dobře rozhodnout, zda se naočkovat nebo ne.

Skupina poslanců Evropského parlamentu z frakce Identita a Demokracie uspořádala 21. listopadu 2023 tiskovou konferenci, kde šokovali některými prohlášeními o covidových „vakcínách“. Tito poslanci poslali minulý měsíc Evropské agentuře pro léčivé přípravky (EMA) dopis (pdf), v němž úřad žádali, aby zrušil povolení pro uvedení na trh pro mRNA vakcíny Comirnaty a Spikevax. Důvodem měly být údajné vady. EMA tuto žádost zamítla. Její dopis s odpovědí však obsahuje některá výbušná prohlášení, která na tiskové konferenci poslanci prezentovali.

Tisková konference v Evropském parlamentu.

Na této tiskové konferenci 21/11/2023 vystoupili Marcel de Graaff (poslanec EP za FVD) a Joachim Kuhs (poslanec EP za AfD), Willem Engel a Vibeke Manniche (lékařka). Diskutovali o šokujících odhaleních vyplývajících z dopisu Evropské agentury pro léčivé přípravky (EMA). Tento dopis přišel v reakci na žádost Marcela de Graaffa a Joachima Kuhse o okamžité pozastavení registrací vakcín Covid-19 pro uvedení na trh.

 

 

 

 

Jak může vakcína, u níž neexistuje přesná evidence vedlejších účinků, obdržet povolení k distribuci?

Lidé se rozhodují na základě bezpečnostních rizik a vedlejších účinků. Podle odpovědi EMA však vyplynulo, že data o vedlejších účincích v prvních 14 dnech po očkování jsou nesmírně důležitá. Zdravotnické úřady v jednotlivých zemích EU však trvaly na tom, že než začne spike protein z vakcíny fungovat v těle, uběhne 10-14 dnů. Výsledkem bylo, že k pacientům očkovaným v této lhůtě se přistupovalo jako k neočkovaným a i případné hlášení vedlejších účinků nebylo dáváno do souvislosti s očkováním.

Prostě si vymysleli tuto historku o 14 dnech, aby vytvořili tento falešný pocit bezpečí a zredukovali počet vedlejších účinků.

 

Studie o bezpečnosti covidových „vakcín“ prokázala, že existují tři typy vedlejších účinků – mírné, vážné a smrt. Zkoumala bezpečnost vakcín v závislosti na šarži očkovací látky. První šarže byly špatné a postupně se jejich kvalita zlepšovala. Pfizer nicméně o této skutečnosti veřejnost neinformoval, takže nikdo o proměnlivosti bezpečnostního profilu vakcín nevěděl. Problémy se šaržemi oznámil jen EMA. Postupně vyšlo najevo, že tzv. modré šarže vykazovaly daleko vyšší míru vedlejších účinků a úmrtnosti než jiné.

Nikdo dopředu nevěděl, jakou šarži dostane, nikdo nevěděl, že je tu tento rozdíl mezi různými šaržemi, nikdo to nevěděl. Ale EMA dostává vzorek každé šarže a mohou je testovat a vidět, jestli jsou identické nebo ne.

Dalším předmětem zájmu bude zkoumání vlivu různých šarží vakcín na některá onemocnění, zda u některých panuje vyšší rizikovost pro různé druhy rakoviny atd. nebo vyšší úmrtnost. Data ukázala, že od května 2021 došlo ve všech evropských zemích ke zvýšené nadměrné úmrtnosti. Křivky postupně klesaly, nicméně hodnoty jsou stále zvýšené i dnes.

 

Zaznělo na tiskové konferenci:

Minulý měsíc jsem spolu s Joachimem Kuhsem a dalšími šesti kolegy z Evropského parlamentu napsal dopis EMA. Evropské agentuře, která je zodpovědná za přijímání léčivých přípravků na evropský trh. Žádali jsme o vysvětlení mnoha problémů, které se týkají corona vakcín. Tyto problémy jsou tak velké, že jsme požádali EMA o stažení povolení k uvedení na trh. Tento měsíc jsme od EMA obdrželi odpověď na náš dopis. A tato odpověď obsahuje šokující skutečnosti.

Především EMA výslovně uvádí, že Corona vakcíny povolila na trh výhradně pro individuální imunizaci, a rozhodně ne pro kontrolu infekcí a rozhodně ne pro prevenci nebo snížení infekcí. A to je zničující pro vlády, které se zacyklily ve sdělení, že to děláte pro ostatní lidi.

EMA totiž uvádí, že vystavení viru zvyšuje pravděpodobnost infekcí i u očkovaných. Masové vládní kampaně, abyste se nechali očkovat, abyste ochránili své rodiče, své sousedy, slabší ve společnosti, byly nejen nepovolené, ale také zcela nesmyslné a nezaložené na faktech.

A znovu připomínám, že stále bojujeme s gigantickou tzv. nevysvětlenou nadměrnou úmrtností. Stručně řečeno, tato informace z EMA je pro očkovací politiku destruktivní. Vláda věděla, že vakcíny nechrání před šířením viru, ale nesdělila tuto informaci občanům. Naopak lživě vnucovala vakcíny našim občanům, zamlčovala vedlejší účinky, a tím ohrozila zdraví všech, kteří si takovou vakcínu vzali. Očkovací kampaně by měly být co nejdříve zastaveny, očkování prostě není bezpečné.

A nesplňuje ani požadavky stanovené EMA. A vláda a všechny politické strany, které ji podporovaly, by se měly zodpovídat ze svých lží a podvodů.

Jedním z hlavních důvodů, proč se lidé rozhodují, zda se nechat očkovat, jsou možná rizika a vedlejší účinky. EMA se ve svém dopise, který nám zaslala, zmínila, že očekává, cituji: „hlášení o stavech, které se objeví při očkování nebo krátce po něm“. Konec citátu. Z toho vyplývá, že údaje o nežádoucích příhodách nebo vedlejších účincích do 14 dnů po očkování jsou pro posouzení rizik spojených s vakcínami nesmírně důležité. Úředníci členských států však přijali politiku, že vzhledem k tomu, že trvá 10 až 14 dní, než vakcína vytvoří spike proteiny, nemají být nežádoucí příhody do 14 dnů po očkování registrovány jako související s očkováním. Statisticky považovali osobu, která dostala vakcínu, za neočkovanou během těchto prvních 14 dnů. To je ale nesmysl!

Aby bylo zcela jasno, mRNA není lidská a je součástí GMO. Navíc nedávné publikace o kontaminaci plazmidovou DNA v těchto injekčních tekutinách s mRNA nade vší pochybnost dokazují, že máme co do činění s GMO produktem. Bez ohledu na pokusy o novou definici pojmu GMO je třeba na základě rozhodnutí soudu EU z roku 2018 považovat jakoukoli inovaci obsahující techniky genetického inženýrství nebo z nich odvozenou za stejnou jako GMO a podléhá stejnému systému regulačního schvalování. Nyní je integrace bakteriálního nebo virového genetického kódu do lidského genomu spojena s vyšším rizikem vzniku rakoviny.

EMA musí vyhodnotit všechny tyto statistiky, bezpečnost a poté přijmout rozhodnutí. Požadovali jsme po EMA, aby okamžitě stáhla schválení pro uvedení na trh, protože všechny tyto signály o umírání lidí, o zánětech myokardu, osrdečníku, o lidech s tímto srdečním selháním, kteří padnou mrtví před televizí na fotbalovém hřišti. To vše souvisí s těmito vakcínami. A to je to, co bylo zastřeno špatnou registrací.

Pro pravidelné čtenáře webu Nespokojený nejsou uváděné informace žádným překvapením. Pro většinovou populaci je důležitý každý dílek do skládanky, a ani přesvědčení covidisté nemohou oficiální data a zdroje snadno ignorovat. I to je důvod, proč je tu další článek na téma podvod covid.

 

Zdroje:
Tisk. konference v EP: Reakce na dopis od EMA
Europoslanci překvapili na tiskovce výbušnými prohlášeními o proticovidových vakcínách

 

 

ZDROJ:https://www.nespokojeny.cz/diskriminace-neockovanych-byla-zalozena-na-lzich-covidove-vakciny-nechrani-pred-sirenim-infekce/#more-33594

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com