Generál Sergej Surovikin chystá zimní ofenzívu na Ukrajině

Generál Sergej Surovikin chystá zimní ofenzívu na Ukrajině. Svědci zachytili v Rusku obrovské kolony tanků s bílou zimní kamufláží na cestě k Charkovské oblasti! Stejné kolony míří i do Běloruska a Kyjev horečně buduje na severním okraji Kyjeva soustavu betonových opevnění před očekávanou invazí! Vladimir Putin v Kremlu před matkami vojáků poprvé přiznal, že ke sjednocení s Donbasem mělo dojít mnohem dříve než v roce 2022. Došlo tak na potvrzení slov Igora Strelkova! Ukrajinu čeká tuto zimu Armageddon a kdo zůstane v ukrajinských městech, bude riskovat svůj život!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Lis 25, 2022

Generální štáb Ruské armády rozhodl po čtvrtečním jednání Bezpečnostního výboru. Rady federace, prezidenta a generálního štábu o realizaci velké zimní ofenzívy na Ukrajině. O tomto rozhodnutí nás do redakce informovali ruští novináři, přestože na stránkách ministerstva obrany ještě nejsou žádné informace. Ruská mainstreamová média zatím mlčí jako hrob.

Ihned po čtvrtečním rozhodnutí se však začaly v Rusku na silnících odehrávat doslova manévry, které byly naposledy k vidění letos v lednu a počátkem února. Svědci natáčí obrovské kolony přesunů ruské vojenské techniky především tanků. Tentokrát jsou natřeny bílou zimní barvou což v únoru při spuštění speciální vojenské operace nebyly. Jedno takové video z pátku máte níže. Silnice z Voroněže směrem k hranicím Charkovské oblasti na Ukrajině.

Natření bílou barvou se realizuje pouze v případě, že se očekává, že invaze bude provedena nejen v zimě, ale hlavně na počátku zimy . Nikoliv koncem zimy, jako tomu bylo naopak letos koncem února. A toto si musíme probrat. Pokud by se Ruská armáda rozhodla přezimovat na Ukrajině. Odpočinout si a nabrat síly na jarní ofenzívu, potom by k hranicím s Ukrajinou nebyla přisunována technika natřená bílou maskovací kamufláží.

A nejde o pár kusů techniky. Svědkové hlásí po celém Rusku konvoje tisíců a tisíců tanků, které se vlaky přesouvají do západního okruhu Ruska. Ve Voroněži a v Rostově je vojáci a natěrači natírají bílou zimní maskovací barvou. Následně potom z Voroněže a Rostova vyjíždí po vlastní ose po silnicích a míří k ukrajinským hranicím.

Zimní ofenzíva na Ukrajině

Pokud by se jednalo o přípravu na jarní operace, logicky by stroje nebyly natírány bílou kamufláží, takže tyto přesuny potvrzují, že generál Sergej Surovikin rozhodl o zimní ofenzívě, která zřejmě bude realizována na 3 frontových liniích, přičemž dojde s vysokou pravděpodobností k obnovení dvou front, které Ruská armáda na jaře otevřela, ale potom bez vysvětlení zase uzavřela. Prakticky s jistotou můžeme prohlásit, že dojde k zahájení ofenzívy na Charkovském frontu. K hranicím z ruské strany míří tisíce kusů těžké vojenské techniky, video nahoře zachycuje zimní ruské tanky mířící z Voroněže k hranicím Charkovské oblasti. Charkovská fronta bude tedy jistě znovu otevřena.

Gen. Sergej Surovikin

Dojde rovněž zcela určitě k opětovnému otevření Severního frontu, který mezi Rusy už spíše dostává název Kyjevský front. Podle našich informací se ale tato severní fronta bude asi v něčem lišit od jarních měsíců. Invaze z území Běloruska zřejmě povede hned ve 3 frontových směrech.

Severozápadní front bude mířit na Lvov západní hranice Ukrajiny s cílem odříznout Ukrajinu od vojenských dodávek po silnici a železnici z Polska, ze Slovenska, teoreticky z Maďarska (které odmítá transporty zbraní pro Ukrajinu přes své území) a Rumunska. Další fronta by mířila na Kyjev z oblasti Černobylu podél řeky Dněpr. Třetí front s vysokou pravděpodobností vyrazí z Gomelu. V Bělorusku bude směrovat k levému břehu Kyjeva na Dněpru.

Surovikin zimní přestávku Ukrajincům neposkytne

Posledním třetím frontem bude Záporožský front, protože Surovikin bude chtít zezadu obklíčit ukrajinskou armádu na Donbasu a vytvořit kotel, do kterého půjde nasypat všechno, co se najde v ruských skladech. Rozhodnutí o zimní ofenzívě dává logický i strategický smysl.

Zleva: Sergej Šojgu, Vladimir Putin a náčelník GŠ ROS Valerij Gerasimov

Současné útoky Ruské armády na energetiku Ukrajinu vyženou z ukrajinských měst většinu obyvatel, aby po zahájení ofenzívy byly při úderech na města co nejmenší civilní ztráty. Většina Ukrajinců prchne na západ Ukrajiny a odtamtud do Evropské unie. Ukrajina potřebovala zimní přestávku, aby se mohla na jaro znovu vyzbrojit. Surovikin tento čas Ukrajině neposkytne.

Kyjev buduje bunkry a opevnění severně od Kyjeva

Na bílo natřené tanky jasně ukazují, že ofenzíva přijde už v lednu, anebo dokonce již koncem prosince. Ruská armáda provedla invazi na Ukrajinu 24. února 2022, ale první mohutné přesuny tanků k ukrajinským hranicím se začaly objevovat ve druhé polovině ledna. Nasunování techniky k invazi tak bude trvat zřejmě podobně, tedy 1 měsíc. A to by znamenalo, že zimní ofenzíva by mohla být spuštěna nejdříve buď okolo Štědrého dne anebo těsně po Vánocích. Ukrajinci přitom o invazi už zjevně vědí a na severním okraji Kyjeva horečně budují bunkry a opevnění před očekávanou invazi ze severu.

Narychlo budované bunkry severně od Kyjeva

Ruská armáda navíc provádí 6-týdenní výcvik mobilizovaných branců. Poslední mobilizovaní byli odvedeni 31. října o čemž informovala i ruská média. To znamená, že výcvik mobilizovaných skončí okolo 14. prosince, kdy budou všichni vycvičeni. Od té chvíle a od toho okamžiku bude tedy celá armáda 300 000 mobilizovaných mužů k dispozici.

Vystrnadit Ukrajince z měst pomocí útoků na energetickou soustavu je kromě jiného humanitární cestou, jak zabránit obrovským civilním obětem po zahájení ofenzívy

Od té chvíle je možné očekávat spuštění zimní ofenzívy každým dnem. Všechno, co se momentálně děje na Ukrajině sleduje jenom jediný cíl: Vyhnání civilních obyvatel z měst za každou cenu, aby města byla maximálně prázdná a bez civilních obyvatel. To je přesně ten cíl těch každodenních útoků na energetickou soustavu Ukrajiny. Ruská armáda nechce zažít masakry obyvatel ve městech, protože generál Surovikin nemá svoji přezdívku “Armageddon” jen tak pro nic za nic. Kdo zůstane ve městě, bude riskovat svůj život. Hlavní údery na energetické systémy jsou přitom vedeny na Kyjev, Lvov, Charkov, Dněpropetrovsk a Záporoží. A to všechno budou cílem zimní operace.

Kyjev bez proudu po náletu ruských raket na elektrárny a rozvodny

Právě proto chce Surovikin lidi z těchto měst vyhnat pryč tím, že města úplně odpojí od elektřiny, plynu a vody.  Vedlejším jevem bude migrační krize v EU a bezpečnostní kolaps Evropské unie. Jenže procesy se začínají odvíjet už i v Kremlu směrem, který nikdo nečekal. Vladimir Putin se setkal s matkami synů, kteří bojují na Ukrajině a Vladimir Putin vůbec poprvé přiznal [1], že ke sjednocení Ruska s Donbasem mělo dojít mnohem dříve, de facto tím Putin naznačil, že už v roce 2014. Jenže v tom roce prý Kreml ještě neviděl u obyvatel Donbasu souručenství s Ruskem, omluvil Putin své rozhodnutí nepřipojit Donbas k Rusku již v roce 2014, na rozdíl od Krymu.

Sjednocení Ruska s Donbasem mělo proběhnout již v roce 2014, přiznal svoji chybu Vladimir Putin

Vladimir Putin tím de facto přiznal chybu, že měl nechat Igora Girkina Strelkova v tom, aby se svojí armádou opolčenců obsadil Mariupol a pokračoval přes Cherson až do Oděsy. Ukrazuje se, že Vladimir Putin je pod obrovským tlakem. Musí přiznat chyby v procesech řízení, protože ruská veřejnost je silně nespokojena s tím, jak byla dosud vedena operace na Ukrajině. Vladimir Putin podcenil odhodlání Západu vrhnout do války proti Ruské armádě na Ukrajině. Tak obrovskou masivní podporu v podobě nejen zbraní a munice, ale i vojenských informací z vojenských satelitů a z monitorovacích dronů a letadel US Air Force a obecně NATO.

Lvov na západě Ukrajiny zcela bez proudu po ruském náletu na elektrárny

V současné době bojuje Ruská armáda na Ukrajině proti NATO v první řadě a teprve až potom proti Ukrajincům. To je na jedné straně chyba plánování, ale na straně druhé je to pro Kreml požehnání, protože teď už mezi Rusy není nikdo, kdo by pochyboval, že NATO na Ukrajině má své zbraně a ohrožuje s nimi Rusko.

Teď už tomu Rusové věří, protože už to není jen propaganda Kremlu a strašení Rusů, ale je to realita. Právě proto Rusové tak Kreml v operaci podporují, protože hrozba NATO se na Ukrajině opravdu zhmotnila a stala skutečností. Dosazení Surovikina do čela operace tak přinese Ukrajině to, co Surovikin vlastně umí nejlépe: Armageddon! A počátek již vidíme Ukrajinu ,bez elektřiny, plynu a vody. To další bude brzy následovat.

Záznam pátečního pořadu na SVCS

-VK-

Šéfredaktor AE News

Zdroj:https://aeronet.news/video-general-sergej-surovikin-chysta-zimni-ofenzivu-na-ukrajine-svedci-zachytili-v-rusku-obrovske-kolony-tanku-s-bilou-zimni-kamuflazi-na-ceste-k-charkovske-oblasti/

Evropa obviňuje USA
24.11.2022
Devět měsíců po invazi na Ukrajinu začíná Vladimir Putin lámat Západ.

Ve snaze snížit svou závislost na ruské energii se země EU. Místo toho obracejí na plyn z USA. Cena, kterou Evropané platí, je téměř čtyřikrát vyšší než stejné náklady na palivo v Americe. Pak je tu pravděpodobný nárůst objednávek na vojenskou výzbroj americké výroby, protože evropské armády po odeslání zbraní na Ukrajinu už žádné nemají.

Na vrcholné úředníky v Bruselu a dalších hlavních městech EU je toho všeho příliš. Francouzský prezident Emmanuel Macron řekl, že vysoké ceny plynu v USA nejsou „přátelské“ a německý ministr hospodářství vyzval Washington, aby ukázal více „solidarity“ a pomohl snížit náklady na energie.

Ministři a diplomaté sídlící jinde v bloku vyjádřili frustraci nad tím, jak Bidenova vláda jednoduše ignoruje dopad své domácí hospodářské politiky na evropské spojence.

Když se lídři EU minulý týden zabývali Bidenem kvůli vysokým cenám plynu v USA na setkání G20 na Bali, zdálo se, že americký prezident si o tomto problému prostě není vědom podle výše uvedeného vysokého úředníka. Další představitelé a diplomaté EU se shodli, že hlavním problémem je americká neznalost důsledků pro Evropu.

„Evropané jsou zjevně frustrovaní nedostatkem informací a konzultací předem,“ řekl David Kleimann z think-tanku Bruegel.

Představitelé na obou stranách Atlantiku si uvědomují rizika, která bude mít pro západní alianci stále toxičtější atmosféra. Hašteření je přesně to, co by si Putin přál. Shodli se diplomaté EU a USA.

Rostoucí spor o Bidenův zákon o snižování inflace (IRA) , obrovský daňový, klimatický a zdravotní balíček, znovu zařadil obavy z transatlantické obchodní války na přední místo politického programu. Ministři obchodu EU by měli diskutovat o své reakci v pátek. Zatím co úředníci v Bruselu vypracovávají plány na nouzovou válečnou sadu dotací, která má zachránit evropský průmysl před kolapsem.

„Zákon o snižování inflace je velmi znepokojující,“ řekla nizozemská ministryně obchodu Liesje Schreinemacher. „Potenciální dopad na evropskou ekonomiku je velmi velký.“

„Spojené státy sledují domácí agendu, která je bohužel protekcionistická a diskriminuje spojence USA,“ řekl Tonino Picula. Vedoucí osoba Evropského parlamentu pro transatlantické vztahy.

Americký představitel zdůraznil, že nastavení cen pro evropské kupce plynu odráží soukromá tržní rozhodnutí. Není výsledkem žádné politiky ani akce americké vlády. „Americké společnosti byly transparentními a spolehlivými dodavateli zemního plynu do Evropy,“ řekl úředník. Vývozní kapacitu také omezila červnová nehoda, která si vynutila uzavření klíčového zařízení.

Ve většině případů dodal úředník, rozdíl mezi vývozními a dovozními cenami nepřipadá na americké vývozce LNG, ale na společnosti přeprodávající plyn v rámci EU. Největším evropským držitelem dlouhodobých kontraktů na plyn v USA je například francouzská TotalEnergies .

Výše citovaný mluvčí NSC dodal: „Nárůst globálních dodávek LNG v čele se Spojenými státy pomohl evropským spojencům a partnerům dostat zásoby na uspokojivou úrověň před letošní zimou. A my budeme pokračovat ve spolupráci s EU jejími členy a dalšími evropskými zeměmi, aby bylo zajištěno, že budou k dispozici dostatečné zásoby na zimu i později.“

Z americké strany to není nový argument, ale nezdá se, že by Evropany přesvědčil. „Spojené státy nám prodávají svůj plyn s multiplikačním efektem čtyři, když překročí Atlantik,“ řekl ve středu ve francouzské televizi evropský komisař pro vnitřní trh Thierry Breton. „Samozřejmě, že Američané jsou naši spojenci… ale když se něco pokazí, je nutné, aby to řekli i mezi spojenci.“

Levnější energie se rychle stala obrovskou konkurenční výhodou i pro americké společnosti. Podniky plánují nové investice v USA nebo dokonce přesouvají své stávající podniky z Evropy do amerických továren. Zrovna tento týden chemická nadnárodní společnost Solvay oznámila , že si pro nové investice vybírá USA před Evropou. V posledním ze série podobných oznámení od klíčových průmyslových gigantů EU.

Spojenci nebo ne?

Navzdory energetickým neshodám se Brusel dostal do režimu plné paniky , až když Washington oznámil schéma průmyslových subvencí ve výši 369 miliard dolarů na podporu zeleného průmyslu podle  zákona o snižování inflace .

„Zákon o snížení inflace všechno změnil,“ řekl jeden diplomat EU. „Je Washington stále naším spojencem, nebo ne?“

Pro Bidena je legislativa historickým klimatickým úspěchem. „I když chápeme, že někteří obchodní partneři mají obavy z toho, jak budou ustanovení o daňovém kreditu [elektrických vozidel] v IRA fungovat v praxi s ohledem na jejich výrobce. Jsme odhodláni pokračovat ve spolupráci s nimi, abychom lépe porozuměli a udělali co můžeme na vyřešení jejich obav,“ uvedla mluvčí NSC. „Toto není hra s nulovým součtem. IRA bude koláč pro investice do čisté energie zvětšovat, ne rozdělovat.“

Ale EU to vidí jinak. Úředník z francouzského ministerstva zahraničí řekl, že diagnóza je jasná: Jde o „diskriminační dotace, které naruší hospodářskou soutěž“. Francouzský ministr hospodářství Bruno Le Maire tento týden dokonce obvinil USA, že se vydaly na čínskou cestu ekonomického izolacionismu a vyzval Brusel, aby takový přístup neopakoval. „Evropa nesmí být poslední z Mohykánů,“ řekl.

Klimatičtí aktivisté slibují, že zabijí milion psů, aby „snížili otisk uhlíku“

Klimatičtí aktivisté slibují, že zabijí milion psů, aby „snížili uhlíkovou stopu“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Skutečnost ověřena

Klimatičtí aktivisté nyní požadují, aby byly miliony psů po celém světě poraženy ve snaze snížit „uhlíkový otisk“, který produkují v důsledku konzumace masa.
Ano, skutečně.
Podle nedávného sloupku CNN devastují zemské klima psi, kočky a další domácí mazlíčci, kteří jedí maso.
V posledních několika letech se míra naléhavosti „záchrany planety“ ze strany mainstreamových médií a globalistických elit zesílila do závratných výšin. Od časných varování „nesprchujte se každý den“ až po dnešní otevřené diskuse o eugenice. Snaha znehodnotit ikonická umělecká díla je bohužel jen začátek, nyní se snaží otevřeně zabíjet naše mazlíčky a nakonec se přesunou i na lidi.

Wnd.com hlásí: Vědci – kteří píší články financované eko-idealogy se zjištěními vyvinutými tak, aby mohli napsat další článek financovaný eko-idealogy – používají jakékoli prostředky nezbytné k vyděšení lidí. Desetiletí, kdy nebe nepadá, znamená, že jen nepatrný zlomek veřejnosti věří humbuku, a proto podporuje extrémní postoje ohledně kontroly populace a nyní dokonce kontroly zvířat.

Před několika lety  měla nadýmání krav  zabránit světu v dosahování klimatických cílů, takže Bessie byla zaměřena na její uhlíkový otisk kopyta.

To byla dětská hra ve srovnání se sloupkem CNN, který rekapituloval studii, že k zastavení probíhající klimatické katastrofy je nutná okamžitá akce. Jejich řešení? Netahejte do svého domova zvířata velkých plemen a bez ohledu na velikost krmte Fido nebo Fluffy pouze pokrmy na bázi hmyzu.

Podle sloupku CNN „jejich [domácí] maso-těžká strava je největším přispěvatelem k jejich uhlíkovým stopám, jejichž výroba vyžaduje dostatek energie, půdy a vody. A výroba krmiva pro domácí mazlíčky uvolňuje obrovské množství plynů ohřívajících planetu… pokud by naši chlupatí přátelé vytvořili samostatnou zemi, byla by na 5. místě v celosvětové spotřebě masa za Čínou, USA, Brazílií a Ruskem.“

Jako majitele domácího mazlíčka je myšlenka obětovat kteréhokoli z mých šesti psů – tři malá plemena a tři, jejichž velikost přesahuje 45 liber za kus – k smíchu i k popuzení. Péče, krmení, zdraví a cvičení mých fenek je prvotřídní a jejich význam pro mou rodinu přesahuje cokoli, čeho by svět dosáhl odstraněním větších tří nebo nahrazením příležitostných pochoutek na bázi hovězího nebo kuřecího masa broukem, kobylkou nebo svítícím červem.

Podle Americké veterinární lékařské asociace má USA  80 milionů rodin , které  vlastní přes 135 milionů psů a koček. Bezpodmínečná láska zvířat k těmto rodinám je nezměrná a lekce, které se děti učí při péči o domácí mazlíčky, poskytují základ těm, kteří se později v životě sami stanou rodiči.

Psi větších plemen poskytují emocionální podporu, chrání ostatní zvířata a používají se k přepravě a k rozšíření obchodu v mém domovském státě Aljaška, včetně ikonického  závodu psích spřežení Iditarod každý březen .

Amerika by měla odmítnout protipsí agendu extrémního ekologického hnutí. Ostatně i psi velkých plemen potřebují lásku.

Studie MIT

Studie MIT: Země může regulovat, stabilizovat svou vlastní teplotu

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Tento článek může obsahovat tvrzení, která odrážejí názor autora

Natural News ) Studie z Massachusettského technologického institutu (MIT) zjistila, že Země je schopna regulovat a stabilizovat svou teplotu v rozsáhlých časových úsecích a dokonce i po dramatických změnách klimatu.

Studie zveřejněná 16. listopadu v Science Advances rozpracovala planetární „stabilizační systém zpětné vazby“, který umožnil existenci různých forem života za posledních 3,7 miliardy let. Zatímco se tato zpětná vazba předpokládala již dříve, studie nyní slouží jako primární důkaz existence tohoto systému.

„Máte planetu, jejíž klima bylo vystaveno tolika dramatickým vnějším změnám,“ řekl klimatický vědec z MIT a spoluautor studie Constantin Arnscheidt. „Proč život přežil celou tu dobu? Jedním z argumentů je, že potřebujeme nějaký druh stabilizačního mechanismu, abychom udrželi teploty vhodné pro život. Z údajů však nebylo nikdy prokázáno, že by takový mechanismus soustavně kontroloval zemské klima.“

Aby tento argument dokázali, Arnscheidt a jeho spoluautor Daniel Rothman zkoumali existující paleoklimatické údaje shromážděné za posledních 66 milionů let. Použili matematické modelování, aby určili, zda výkyvy průměrných teplot Země mohou být omezeny jedním nebo více faktory.

Výzkumníci MIT věří, že silikátové zvětrávání je kritickým mechanismem toho, jak Země reguluje svou teplotu . Jak silikátové horniny odolávají a časem korodují, hlubší vrstvy minerálů jsou neustále vystaveny atmosféře. Chemické reakce s křemičitany extrahují oxid uhličitý z atmosféry a zachycují ho v horninách a oceánských sedimentech.

Vyšší množství oxidu uhličitého vstupujícího do atmosféry zvyšuje aktivitu povětrnostních vlivů, zvyšuje objem exponovaných křemičitanů, které zase odvádějí více skleníkových plynů z atmosféry a brání budoucímu zvětrávání.

Jak se dalo očekávat, časové osy teplotních stabilizací odpovídají časovým osám, ve kterých funguje silikátové zvětrávání, což je až asi 400 000 let. Důkazy zanechané fosiliemi a ledovými jádry naznačují, že toto zvětrávání ve skutečnosti udržuje teploty pod kontrolou.

„Do určité míry je to, jako by vaše auto uhánělo po ulici, a když šlápnete na brzdu, dlouho kloužete, než zastavíte. Existuje časová osa, během které se třecí odpor nebo stabilizační zpětná vazba spustí, když se systém vrátí do ustáleného stavu,“  řekl Rothman .

Stabilizační zpětná vazba Země ruší globální oteplování

Výsledky jsou prvními, které využívají aktuální data k ověření existence stabilizující zpětné vazby. Tato stabilizující zpětná vazba by pomohla vysvětlit, jak Země zůstala obyvatelná díky dramatickým změnám klimatu v geologické minulosti.

„Na jednu stranu je to dobře, protože víme, že dnešní globální oteplování bude nakonec díky této stabilizující zpětné vazbě zrušeno. Ale na druhou stranu to bude trvat stovky tisíc let, než se to stane, takže ne dost rychle, abychom vyřešili naše současné problémy,“ řekl Arnscheidt. (Související:  Teorie ročního nárůstu teploty Země v důsledku změny klimatu je nyní vyčerpávajícím způsobem VYVRACENA .)

Bez stabilizace zpětné vazby by se měly výkyvy globální teploty vyvíjet s časovým horizontem. Vyšetřování týmu však odhalilo systém, ve kterém se fluktuace nevyvíjely, což naznačuje, že stabilizační mechanismus dominoval klimatu, než se výkyvy staly příliš extrémními. Časový rozsah tohoto stabilizačního účinku – stovky tisíc let – odpovídá tomu, co vědci předpovídají pro silikátové zvětrávání.

Studie Arnscheidta a Rothmana navíc vyvrací tvrzení předložená klimatickými alarmisty, jako je aktivistka Greta Thunbergová, bývalý viceprezident Al Gore a spoluzakladatel Microsoftu Bill Gates. Publikace studie přišla uprostřed uniklého videa Gatese, který odhalil, že hnutí za čistou energii je podvodem, který má dále prosazovat zájmy globálních elit.

Sledujte ClimateScienceNews.com pro další studie, které odhalují příběh globálního oteplování.

Podívejte se na toto video odhalující data o globálním oteplování jako vědecký podvod .

Toto video pochází z kanálu Natural News na Brighteon.com .
pandemická smlouva WHO

Pandemická smlouva WHO je v závěrečných fázích. Má být nad ústavami států a zavést medicínskou diktaturu

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

(Mike Adams, Natural News ) Dnes vám přinášíme skutečně bombový rozhovor a kritický příběh o nové pandemické smlouvě Světové zdravotnické organizace (WHO), která je speciálně napsána s cílem zaujmout místo nad ústavami států a všemi domácími zákony v každé zemi na celém světě.

Jak to víme? Protože odborník na smlouvy Dr. Francis Boyle prostudoval navrhovaný text smlouvy a vše objasnil v nedávném náročném rozhovoru (uvedený na konci článku).

Dr. Boyle je autorem amerického protiteroristického zákona o biologických zbraních z roku 1989 a odborníkem na interpretaci a psaní smluv. No a teď vydal své nejsilnější varování, jaké dosud zveřejnil.

Je také autorem nedávno vydané knihy s názvem „Resisting Medical Tyranny“ (Odolávání medicínské tyranii).

Ve svém rozhovoru pro stránku Natural News otevřeně varuje, že tato nová pandemická smlouva WHO, nazvaná „WHO CA+“, je navržena tak, aby rozpoutala globální medicínskou diktaturu, která by zrušila autonomii vašich místních lékařů, nemocnic a klinik.

Má je přimět dodržovat směrnice WHO ve věcech, jako jsou rouška, karantény, sociální odstupy a lockdowny.

Pandemickou smlouvu WHO si můžete sami prohlédnout na tomto odkazu ze stránky Keionline.or g. Pokud by tento odkaz náhodou zmizel, záložní kopii naleznete na serverech portálu Natural  News .

Skutečný cíl pandemické smlouvy WHO

Nová pandemická smlouva WHO v podstatě mění celý svět na medicínský policejní stát v čínském stylu, kde suverénní národy, státy ani jednotlivci nemají žádná uznaná práva na svobodu ohledně vlastního zdraví.

Jinak řečeno, pokud se přijme tato smlouva, pak to, co Čína udělala svým vlastním lidem během brutálních covidových lockdovnů (na celé měsíce uzavřená města, lidé ponecháni hladoví bez jídla a podobně), brzy přijde i k nám.

Mnohé zaprodané vlády údajně mají v úmyslu podepsat tuto smlouvu co nejrychleji, jakmile bude dokončeno její výsledné znění. A od toho dne bude stačit, když vlády na celém světě vypustí jimi uměle vytvořené biologické zbraně na své vlastní obyvatele, aby uvedly do pohybu ustanovení této smlouvy.

Dr. Boyle v rozhovoru Miku Adamsovi konkrétně řekl, že vlády rozpoutávají proti civilistům zločiny na úrovni německých nacistů, kteří povstali před Norimberským tribunálem.

Dále říká, že tato nová pandemická smlouva WHO poskytuje genocidním vládám nástroj, který potřebují k zamknutí, uvěznění nebo vyhlazení vlastní populace.

Dr. Boyle vyzývá k celosvětovému poplachu a žádá, aby byl tento rozhovor široce sdílen, což by pomohlo spustit poplach. Proto máte naše povolení kdekoli šířit a zveřejňovat tento rozhovor. Jen prosím, jako zdroj uveďte Dr. Boyla a stránku Brighteon.com.

Je to všechno o moci a kontrole, ziscích pro farmaceutický kartel a uzurpaci pravomoci řídit státy neomarxistickou WHO

Článek na platformě Substack od Jamese Roguskiho se noří do „Konceptuálního nulového návrhu“ pandemické smlouvy WHO a varuje před tím, co se nachází uvnitř.

Sdílí přehled s názvem „Deset věcí, které by měl každý vědět o navrhované pandemické smlouvě.“

Tento přehled varuje, že pandemická smlouva WHO nikdy nezmiňuje slova jako „přírodní“, „vitamíny“ nebo „byliny“, ale klade velký důraz na léky a povinné vakcíny od farmaceutických firem.

Ještě horší je, že pandemická smlouva WHO vyzývá k globální cenzuře proti všem, kteří nesouhlasí s WHO, což má umožnit WHO diktovat, které hlasy nebo organizace by měly být odstraněny z technologických platforem.

V podstatě WHO se má stát „ministerstvem pravdy“.

Poslechněte si rozhovor s Dr. Francisem Boylem zde a šířte ho všude!

Tady je celý rozhovor s Dr. Francisem Boylem. Právě dokončil analýzu pandemické smlouvy WHO a toto je první veřejný rozhovor, který k tomuto tématu publikoval.

Dr. Boyle je také autorem knihy „Odolávání lékařské tyranii – Proč jsou povinná opatření týkající se Covid-19 trestní“.

Ve svém rozhovoru důrazně varuje před tím, co lidstvo čeká, nezastavíme-li tuto globalistickou medicínskou genocidu a tyranii. Dále rozebírá následující témata:

  • Vystříhá před laboratořemi na výrobu biologických zbraní, které řídí americké ministerstvo obrany.
  • Poskytuje nové informace, které rozšiřují závěry v jeho nedávné knize „Odolánění medicínské tyranii“ .
  • Varuje před „zločiny proti civilistům na úrovni nacistů souzených v Norimberku“.
  • Vysvětluje, proč americké ministerstvo obrany pokračuje v provozování nezákonných programů biologických zbraní na Ukrajině.
  • Jako vlády světa uvolňují biologické zbraně na své vlastní civilní obyvatelstvo.
  • Jak WHO touží být globálním diktátorem, který bude vládnout celému lidstvu.
  • Jak byla pandemická smlouva WHO speciálně napsána s cílem zrušit národní suverenitu států.
  • Jak mohou být uměle vytvořeny zdravotní „mimořádné události“ za účelem zotročení lidstva.
  • Pravda o opičích neštovicích, což také byla biologická zbraň vytvořená v laboratoři.
  • Proč byl Dr. Boyle zakázán mainstreamovými médii a je cenzurován již dvě desetiletí.

Video s rozhovorem (v angličtině):

Zdroj: naturalnews.com , Zpracoval: Badatel.net

Zdroj:https://www.badatel.net/pandemicka-zmluva-who-je-v-zaverecnych-fazach-ma-byt-nad-ustavami-statov-a-zaviest-medicinsku-diktaturu/?fbclid=IwAR1WfzLwGjNgu-QNL5u9x_HyGQYCEokYz4-E2PYmjdYTNCjuorpFQh8BvEA