Možná jste slyšeli, že Švédsko má už 20 let stále rostoucí krizi znásilňování, ale věděli jste, že Švédsko má také krizi „bombardování“?

Pokud čtete pouze mainstreamová média, možná jste o tom nikdy neslyšeli, ale Švédsko má šokující vysoký počet bombových útoků. Někteří lidé na levici se to pokoušeli bagatelizovatt jako „jen petardy“, ale faktem je, že máme co do činění se silnými výbušninami. Útoky ručními granáty a IED. Máme co do činění s válečnými zbraněmi.

Ve skutečnosti se věci tak zhoršují, že nevinné děti a starší lidé jsou nyní zabíjeni při bombových útocích a útocích granáty!

To není něco, co byste očekávali, že se ve Švédsku stane. Útoky ručními granáty. Co se stalo s mou kdysi mírumilovnou domovskou zemí?

Ve skutečnosti jsou věci tak špatné, že se výbuchy staly běžnou každodenní záležitostí. 

Nebavíme se o jednom výbuchu každý měsíc nebo tak nějak. 

Ne! V roce 2019 mělo Švédsko v průměru téměř 5 bombových útoků každý týden.

 

Peter Švédsko@PeterSweden7Krize ve Švédsku – 4 BOMBY za posledních 24 hodin! – Bombardovaná pizzerie na předměstí Stockholmu – Bombardování pizzerie v Göteborgu – Bombardování domu ve Värnamu – Exploze v bytě v Landskroně Myslím, že toto je nový rekord😡 Prosím SDÍLEJTE, protože média nedělají svou práci!23. ledna 20195 602 retweetů5 830 lajků

Věci jsou tak špatné, že za posledních 5 let došlo k šokujícím 997 incidentům s výbušninami.

Téměř 1000 detonací, pokusů o bombové útoky a příprav na bombové útoky za pouhých 5 let. To je šílené!

Před několika lety ve Švédsku 8letý chlapec tvrdě spal v rodinném bytě ve městě Göteborg. Kolem třetí hodiny ráno se z ničeho nic ozvala mohutná exploze. Celý byt se zaplnil kouřem a nastal chaos. Oknem směřujícím do ulice byl právě vhozen dovnitř ruční granát.

Rodiče ho vynesli z bytu do bezpečí, aniž by si přesně uvědomili, co se stalo. Teprve když stáli na schodišti, viděli, že jeho hlava byla zničena výbuchem. Osmiletý chlapec byl zabit granátovým útokem – ve Švédsku.

To by se nikdy nemělo stát, natož v moderní evropské zemi, jako je Švédsko, které bývalo známé jako jedna z nejmírumilovnějších zemí na světě.

A existuje více takových příkladů, o kterých budu mluvit dále v tomto článku.

Člověk by si myslel, že to budou masivní zprávy, ale ve Švédsku se to nyní děje tak často, že se to už téměř nevydává, stejně jako v případě krize znásilnění.

Pokud sledujete mé reportáže delší dobu, možná víte, že o bombardovací krizi ve Švédsku informuji již řadu let.

Nárůst granátových útoků a bombových útoků ve Švédsku za posledních 10 let byl šílený. Když jsem vyrůstal ve Švédsku v roce 2000, bombové útoky byly neslýchané. Nyní dochází každý týden k několika explozím.

Je to velmi znepokojivý trend a cíle sahají od rodinných bytových komplexů po restaurace a podniky.

Co se ve Švédsku asi tak pokazilo, změnilo, za posledních 20 let?

ZDROJE: ZDE ZDE ZDE

Jak již dříve řekl Igor Konašenkov, oficiální zástupce ruského ministerstva obrany , 41 nepřátelských vojáků z této obklíčené zóny již dobrovolně složilo zbraně.

„Všichni příslušníci ozbrojených sil Ukrajiny poukazují na nízké personální obsazení jednotek, špatné zabezpečení skupiny, která skončila v Gorském kotli,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany v prohlášení. 

Jak bylo oznámeno na ruském ministerstvu obrany, zajatí vojáci ukrajinské armády si také stěžují na útěky vlastních velitelů – není s nimi žádné spojení. Jedinou šancí, jak zůstat naživu, je podle nich zajetí. Ti, kteří složili zbraně, nabádají své kolegy, aby následovali jejich příkladu. 

🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

Ruské ministerstvo obrany oznámilo počet ukrajinských vojáků zablokovaných v nově vzniklém „Gorském“ kotli. 

„V důsledku úspěšných útočných operací skupiny ruských jednotek ve směru na Lugansk byly během pěti dnů osvobozeny osady Loskutovka, Podlesnoe, Mirnaja Dolina, Shchebkarier, Vrubovka, Nyrkovo, Nikolaevka, Novoivanovka, Ustinovka a Rai-Aleksandrovka. “ poznamenal Konašenkov. 

Dodal, že v oblasti osad Gorskoje a Zolote bylo seskupení ukrajinských jednotek zcela zablokováno. 

© Ministerstvo obrany Ruska

Podle oficiálního zástupce ruského ministerstva obrany jsou v tuto chvíli v „Gorského“ kapse obklíčeny čtyři nepřátelské prapory: 3. mechanizovaný prapor 24. mechanizované brigády, 15. horský útočný prapor 128. horské útočné brigády, 42. motorizovaného pěšího praporu 57. motorizované pěší brigády, 70. praporu 101. brigády územní obrany. 

Kromě toho je obklíčena brigádní dělostřelecká skupina 57. motorizované pěší brigády, oddíl zahraničních žoldáků a formace nacistů „Pravého sektoru“ *.

„Celkem je nyní v Gorském kotli zablokováno až 2 000 lidí: asi 1 800 vojenského personálu, 120 nacistů z pravého sektoru *, až 80 zahraničních žoldáků; stejně jako více než 40 jednotek bojových obrněných vozidel a asi 80 děl a minometů,“ řekl Konašenkov.

Igor Konašenkov řekl, že jen za posledních 24 hodin se v kapse dobrovolně vzdalo 41 nepřátelských vojáků. 

Obklíčená skupina je přitom podle vězňů zcela vyčerpaná. Nepřátelské jednotky jsou obsazeny z méně než 40 %. Konašenkov uvedl ztrátu kontroly nad jednotkami ze strany ukrajinského vrchního velení . 

„Dodávky zbraní, střeliva, paliva a dalšího materiálu byly zcela zastaveny. Ruské jednotky mačkají prstenec „Gorského“ kotle a způsobují nepříteli nepřetržité střelné poškození. Během včerejška byla pod kontrolu polovina osady Zolote, “shrnul oficiální zástupce ruského ministerstva obrany. 

Konašenkov také řekl , že více než 200 zahraničních žoldáků bylo zabito vysoce přesnými zbraněmi ruských leteckých sil.

Asi 8000 ukrajinských vojáků se již vzdalo v Doněcké a Luhanské lidové republice a stovky přibývají každý den, řekl velvyslanec LPR v Rusku Rodion Miroshnik.

Zdroje: ZDE ZDE a ZDE

MOSKVA 23. června – RIA Novosti. Ruští vojáci za den zničili více než 650 nacionalistů, 17 tanků a další techniky, uvedlo ministerstvo obrany.„V důsledku leteckých, raketových a dělostřeleckých úderů bylo za den zničeno více než 650 nacionalistů, 17 tanků a dalších bojových obrněných vozidel, tři bojová vozidla vícenásobných odpalovacích raketových systémů Smerch a také 17 speciálních vozidel,“ uvedla agentura. řekl.

Během dvou dnů ztratil 34. prapor 57. brigády ozbrojených sil Ukrajiny asi 150 zabitých a 450 zraněných. V každé z rot této jednotky nezůstává více než 15-20 vojáků. Důstojníci přitom opustili své podřízené a dezertovali.

Zdroj: ZDE

„Méně než 50 % personálu zůstalo v jednotkách 30. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny u osady Klinovoe v Doněcké lidové republice v důsledku požárů způsobených ruskými ozbrojenými silami na ministerstvu.

Tank T-80 Lidových milicí LPR - RIA Novosti, 1920, 23.06.2022

08:11

Síly LNR převzaly kontrolu nad silnicí ze Seversku do Lisičansku

Kromě toho se v rámci boje s protibaterií podařilo zasáhnout osm ukrajinských čet Uragan MLRS a 11 čet děl dělového dělostřelectva, které ostřelovaly Doněck a další města DLR.„Vysoce přesné zbraně ruských leteckých sil v Nikolajevské oblasti zničily 49 tanků s palivem pro vojenskou techniku ​​Ozbrojených sil Ukrajiny a také až 50 vícenásobných odpalovacích raketových systémů umístěných v hangárech vojenských vozidel, včetně zahraničních Během dne byly také tři obrněné opravárenské základny zasaženy vysoce přesnými zbraněmi ruských vzdušných a kosmických sil. vybavení v oblasti Nikolajev, čtyři velitelská stanoviště, živá síla a vojenská technika v 18 okresech,“ uvedlo ministerstvo obrany.Kromě toho ruské letectví zasáhlo během 24 hodin nepřátelské jednotky a vojenskou techniku ​​v 96 okresech a zničilo stanoviště polního radaru v Charkovské oblasti.

Tank T-80 lidových milicí LPR - RIA Novosti, 1920, 22.06.2022

Včera, 23:26

Kadyrov oznámil osvobození obce Katerinovka v LPR

Raketové jednotky zasáhly:

  • —26 kontrolních bodů,
  • —364 oblastí akumulace pracovní síly a techniky ozbrojených sil Ukrajiny,
  • —Ukrajinské dělostřelecké jednotky v 58 okresech, včetně čety 155mm houfnic M-777 na Kubánském ostrově a čety vícenásobných raketometů Smerč v oblasti Novopokrovskoje v DLR.
  • —tři mobilní kontrolní body pro bezpilotní letouny v Mykolajivské oblasti.

Během dne síly protivzdušné obrany zničily 21 ukrajinských bezpilotních vzdušných prostředků a také zachytily raketu komplexu Točka-U v oblasti Peski-Radkovsky v Charkovské oblasti a 22 raket MLRS v DLR, Charkovské oblasti a nad Hadím ostrovem.

🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

Rusko se neomezí na slova: experti na pokus Litvy zablokovat Kaliningrad

Ruský politolog Sergej Markov předpověděl reakci ruských úřadů: 

„Litva oznámila, že částečně zablokuje železniční tranzit do Kaliningradské oblasti. Zablokuje zboží, které považuje za sankcionované. Jedná se až o 50 % zboží. A to je jasná provokace. Rusko nebylo schopno formulovat žádné oficiální stanovisko déle než jeden den. Protože právní kroky po této provokaci vedou ke katastrofě. Pojďme si to popsat.

1. Litva začíná skutečné blokování poloviny železničního toku do Kaliningradské oblasti;
2. Rusko prohlašuje, že podle smlouvy Rusko uznává současné hranice Litvy pouze v případě nerušeného tranzitu. Tak je to uvedeno ve smlouvě. A Rusko má právo zajistit tranzit silou;
3. Litva a NATO nadále hrubě porušují smlouvu;
4. Rusko začíná zajišťovat tranzit vojenskými prostředky;
5. Litva a Rusko jsou ve válce;
6. NATO a Rusko jsou automaticky ve válce;
7. USA a Rusko jsou automaticky ve válce;
8. Válka mezi Ruskem a USA vstupuje do fáze výměny jaderných úderů;
9. Lidská civilizace přestává existovat;
10. Několik tisíc přeživších lidí sedí v jeskyních a ptají se jeden druhého: proč tito „hloupí agresivní krátkozrací lidé“ (můžete vyzvednout přesná slova, která používají) z Litvy flagrantně porušili dohodu a zablokovali tranzit a stali se spouštěcím jaderným válka? Proč se rozhodli podceňovat Putina?

Ruské úřady začaly přemýšlet, jak by mohly reagovat na částečnou blokádu Litvy. Zatím jsou odpovědi.

1. Velvyslanec EU předvolán na ministerstvo zahraničí a napomenut;
2. Prohlášení, že za to může Litva a Litva toho bude litovat;
3. Tajemník Rady bezpečnosti Ruska odletěl do Kaliningradu a tam se sešel. Na místě je třeba pochopit stovky technických detailů problému;
4. Moskva se vyhýbá řečem o možnosti vojenské deblokády;
5. Moskva se vyhýbá tvrzení, že odmítnutí Litvy poskytnout plný tranzit do Kaliningradské oblasti znamená odmítnutí Ruska dodržovat smlouvu, která uznává litevské hranice;
6. Prognóza je zatím taková, že reakcí Ruska bude omezení určitého druhu tranzitu přes Litvu;
7. Zatím není jasné, zda bude tato odpověď pro Litvu vážná nebo nepodstatná?
8. Velvyslanec EU zatím „upadl do bezvědomí“. Řekněme, žádná blokáda neexistuje. Ale ona je. Částečná blokáda;
9. Esence. EU našla novou formu agrese proti Rusku. EU se eskalace konfliktu nebojí. Rusko se stále snaží najít diplomatická řešení. Ale nějaká reakce z Ruska bude, Rusko se neomezí na slova znepokojení.

Читать далее: https://ukraina.ru/exclusive/20220621/1034202220.html

Injekce mRNA GT, zabíjejí mladé zdravé lidi ve spánku. Steve Kirsch: Mladí lidé stále častěji umírají ve spánku

Zde je poslední oběť. Co je asi příčinou? Začalo se to dít až po zavedení vakcín a děje se to POUZE očkovaným lidem. CDC to odmítá vyšetřovat.

 

Zdroj: Otevři svou mysl

Překlad: David Formánek

Zde je poslední oběť. Co je asi příčinou? Začalo se to dít až po zavedení vakcín a děje se to POUZE očkovaným lidem. CDC to odmítá vyšetřovat.

Ještě ani neoschl inkoust na mém článku o úmrtí zdravé mladé teenagerky, 17leté Gwen Castenové, která zemřela 12. června ve spánku, když jsem si přečetl tento článek o dalším významném úmrtí zdravého 34letého člověka v souvislosti s očkováním, který zřejmě také zemřel ve spánku 20. června 2022, jen 8 dní po smrti Gwen Castenové.

DŮLEŽITÁ POZNÁMKA: Příčina smrti Dani Hampsonové nebyla odhalena, ale jak může někdo zemřít v časných ranních hodinách v den, kdy se chystáte uzavřít manželství? S největší pravděpodobností zemřela ve spánku.

Zbytek tohoto článku však platí i v případě, že se později zjistí, že zemřela na něco jiného.

Není zvláštní, že v dnešní době, kdy lidé umírají, není příčina? Také jste si všimli vzorce, který je zaznamenán v tomto tweetu?

https://twitter.com/PhilTho79948662/status/1539202668178165761?s=20&t=8U4LO1Ap_mrlYe4oyOX53w

Mezi těmito dvěma „černými labutěmi“ je pouhých 8 dní.

Není pochyb o tom, že tento trend bude pokračovat, protože jsem ve svém dřívějším článku poukázal na to, že se vůbec nejedná o ojedinělé případy. Všichni zemřelí zdraví mladí lidé, kteří zemřeli ve spánku, byli očkováni vakcínami COVID. To je jediná věc, kterou mají všichni společnou.

Takže letos máme 8 černých labutí a předtím žádnou, o které bych věděl (a to je mi 65 let).

Naštěstí pro výrobce vakcín tyto případy nevyšetřuje žádný zdravotní úřad na světě, protože umírání zdravých mladých lidí ve spánku je novou normou.

Vyhledávání na Googlu o umírání zdravých mladých lidí.

Vidíte? Je to nový normál. Dřív to tak nebylo:

 

Vyhledávání v Googlu „Syndrom náhlého úmrtí dospělých“ a „náhle zemřel“

Z mého dřívějšího článku u vyhledávání na Googlu, zde jsou dvě vyhledávání „náhle zemřel“ a „syndrom náhlého úmrtí dospělých“.

O „náhlém úmrtí“ se až do listopadu 2021, kdy se vakcína zaváděla, vůbec nemluvilo, pravděpodobně v době, kdy lidé dostávali posilující vakcíny, které je „převálcovaly“.

 

 

„Syndrom náhlého úmrtí dospělých“ je náhle velmi populární:

Vezměte si všechna tato úmrtí za poslední měsíc. Žádné vyšetřování

 

.Nikdo z mainstreamových médií si nemyslí, že všechna tato úmrtí jsou problém. Je to nový normál. Je to opravdu ohromující.

  •  

Kolik úmrtí bude potřeba, než CDC začne vyšetřovat příčinu toho, co tyto děti zabíjí?

Buďme upřímní. CDC nikdy nevyšetří žádné z těchto úmrtí. Nikdy.

A pokud ano, bude jim to trvat desítky let.

Jsou tak zkorumpovaní.

Ani velký doktor Nath z NIH si nedokázal dát dvě a dvě dohromady a zjistit, že vakcína COVID může lidem ublížit.

Ale mohl jsem ukázat souvislost s jedním dotazem na Google:

Přesvědčivější údaje jsem však získal, když jsem se dotazoval pacientů poškozených vakcínou na příznaky, které se u nich objevily. Sestavil jsem seznam. Většina lidí nemá na mém seznamu nic.

Poškozený očkováním může mít 80 nebo více příznaků z mého seznamu, který obsahuje něco přes 100 příznaků, a tyto příznaky se objevily až po očkování.

Jak to vysvětluje Dr. Nath z NIH? Nevysvětluje.

Dr. Nath se mnou nechce mluvit ani vidět mé podrobné údaje o 1000 poškozených očkováním. Nereaguje na mé telefonáty ani e-maily, v nichž mu tyto údaje nabízím. Prostě nechce nic z toho vidět.

Dr. Nath je moderní verzí seržanta Shultze. Vidíte tu podobnost?

Překlad obrázku: „Nic neslyším, nic nevidím, nic nevím!” Vlevo je seržant Schultz a vpravo doktor Nath. Mám problém je od sebe rozeznat.

Popravdě řečeno, mám problém mezi nimi rozlišit. Jsou pro mě jako dvojčata. Rozlišit je může jen jejich matka.

Nikdo v Kongresu nechce, aby se některá z těchto úmrtí vyšetřovala, včetně Seana Castena.

Zde je poznámka od Billa Rice Jr:

Pitvy se téměř neprovádějí ani nenařizují. Místní koronerka mi řekla, že pitvu si může objednat kdokoli, ale musí se najít kvalifikovaná osoba, která ji provede… a ta podle ní stojí asi 15 000 dolarů. Sečteno a podtrženo: Úředníci pitvy nenařizují, daňoví poplatníci je neplatí a rodiny za ně téměř nikdy neplatí. Odvážná politická osobnost by mohla vyzvat k provedení mnohem více pitev podezřelých obětí vakcín … ale žádný politický představitel nic takového neudělal.

Řekněme si to na rovinu. V Americe už nejsou žádné odvážné politické osobnosti. Všichni se bojí. Dokonce ani floridský guvernér Ron DeSantis nebo jeho generální chirurg Joe Ladapo nevyzvou k podrobným pitvám lidí, kteří zemřeli po očkování vakcínou COVID.

Nikdo z nich nechce, abychom znali pravdu.

Souhrn

Není pochyb o tom, že mladí lidé umírají ve spánku v dosud nevídané míře. Za poslední rok vím nejméně o osmi takových případech. Nikdy předtím jsem o tom neslyšel, a to je mi 65 let.

CDC se to nechystá vyšetřovat, protože je nyní normální, že se to děje od roku 2021. Co je třeba vyšetřovat?

Navíc, i kdyby to vyšetřovali, nemohli by najít souvislost, protože vakcíny jsou jako teflon: nic se na ně nelepí.

Podle amerického kongresmana Seana Castena bychom si z těchto úmrtí měli vzít jediné ponaučení: „Vychutnejte si chvíle, které máte se svými blízkými.“ Pravděpodobně to řekl proto, že volání po vyšetřování těchto úmrtí by bylo nevhodné, protože by odhalilo obrovskou míru korupce, která se děje v agenturách HHS a v samotném Kongresu, že nevolá po vyšetřování.

Teď už víte, proč mi CDC nikdy nenabídne práci. Všechny pracovní pozice v CDC vyžadují, aby „uchazeči NEMĚLI žádné schopnosti kritického myšlení“.

Zdroj: Otevři svou mysl

 

Překlad: David Formánek

Ukrajinští vojáci využívají k umístění zbraní a kasáren budovy lékařských ústavů v Oděse, Avdiivce, Privolje a Slavjansku. Oznámil to v úterý 21. června vedoucí mezirezortního koordinačního velitelství Ruské federace pro humanitární reakci generálplukovník Michail Mizincev.

Ukronacisté opakují stejnou taktiku jako v Mariupolu.

Audiočlánek

Opevní se ve školách, jeslích, školkách a nemocnicích, přesunou do nich těžkou techniku, kterou ostřelují spojenecká vojska a násilím drží místní proruské občany v blízkosti jako živé štíty.

Řekl, že ukrajinské jednotky umístily dělostřelectvo a vícenásobné odpalovací raketové systémy (MLRS) na území oděské městské polikliniky č. 29 a všichni pacienti bez ohledu na jejich stav byli ze zdravotnického zařízení vykázáni.

„Nacionalisté vybavili palebná postavení a odstřelovací stanoviště v centrální městské nemocnici v Avdiivce v DLR. Přístupy k ústavu jsou zaminované, ale místní obyvatelstvo o tom nebylo záměrně informováno,“ pokračoval generálplukovník.

V Privolye LPR vybavili ukrajinští ozbrojenci pevnost, muniční sklady a zbraně na území Lisičanské oblastní psychiatrické nemocnice. Mizincev dodal, že tam umístili i obrněná vozidla a dělostřelecká děla a ve sklepě násilně drželi civilisty.

„Ve Slavjansku v DLR na území psycho-neurologické internátní školy a hygienicko-epidemiologické stanice vybavili ukrajinští ozbrojenci kasárna, umístili obrněná vozidla, dělostřelectvo a MLRS. Místní obyvatelé z okolních domů zároveň nebyli evakuováni a nacionalisté je ve skutečnosti používají jako lidské štíty,“ řekl Mizincev.

Zdůraznil, že tyto a další podobné skutečnosti, navzdory opakovaným prohlášením Moskvy, dodnes zůstávají bez pozornosti Světové zdravotnické organizace (WHO).

18. června Mizincev řekl, že ukrajinští ozbrojenci umisťují své pevnosti, těžké zbraně a vybavení ve školách v Oděse, Toretsku a Nikopolu.https://iz.ru/video/embed/1353336#inside

Lidové milice LPR oznámily vážné ztráty, které utrpěli polští žoldáci v Kamyshevakh. 

Řekl to velitel kozáckého pluku v rámci Lidových milicí LPR, o kterém zase informuje RT. 

Podle velitele jsou v bojové zóně jasně slyšitelné povely v polštině. Poláci navíc používají své speciální tiché miny na minomety a drony se zavěšenými bombami. Jak poznamenal velitel kozáckého pluku, polský oddíl byl dobře organizován. 

https://tvzvezda.ru/news/20226201226-T4IAX.html

Ruské ministerstvo obrany: 800 lidí určených k nahrazení ztrát 14. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny odmítlo jít na frontu

Podle ruského ministerstva obrany utrpí ukrajinská strana během speciální vojenské operace značné ztráty. Jen 14. mechanizovaná brigáda ozbrojených sil Ukrajiny přišla za měsíc o více než 2100 zabitých a zraněných.

„Takže od 19. května, během měsíce bojů, ztratila jen 14. mechanizovaná brigáda ozbrojených sil Ukrajiny více než 2100 zabitých a zraněných lidí. Kvůli nízkému morálnímu a psychickému stavu 800 lidí, kteří měli nahradit ztráty této formace, odmítli jít do bojové oblasti a obvinili důstojníky z neschopnosti, úplatkářství a nepotismu při vyplácení peněžních příspěvků,“ poznamenal Konašenkov.

Také, jak bylo uvedeno v ruském obranném oddělení, v 10. horské útočné brigádě ozbrojených sil Ukrajiny dochází k masové neposlušnosti rozkazům velení a mezi vojenským personálem zpravodajské jednotky. V ukrajinské brigádě bylo z bojových misí odstraněno asi 100 lidí. Tyto osoby, jak bylo uvedeno na ruském ministerstvu obrany, odvezlo ukrajinské velení do Kremenčugu k vyšetřování.

https://tvzvezda.ru/news/20226201126-g4MfJ.html

Ministerstvo obrany Ruska: ve většině jednotek 30. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny nezůstali žádní důstojníci.

Ruské ministerstvo obrany oznámilo, že velení 30. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny se stáhlo ze svých povinností. Hovořil o tom oficiální zástupce Ministerstva obrany RF Igor Konašenkov.

Poznamenal, že ukrajinská strana utrpěla během speciální vojenské operace značné ztráty. To se odráží v morálce nepřátelských jednotek. 

„Významná část velitelů 30. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny se stáhla z řízení svých jednotek a vyhýbá se bojovým misím. Používají se jakékoli záminky pro simulaci nemocí. Ve většině jednotek brigády nezůstal jediný důstojník,“ poznamenal Konašenkov. 

https://tvzvezda.ru/news/20226201127-o3IYl.html

Raketové jednotky a dělostřelectvo zasáhly za den 25 ukrajinských velitelských stanovišť

Při úderech raketových vojsk, dělostřelectva a letectví bylo zničeno 450 ukrajinských nacionalistů, 13 tanků a dalších obrněných bojových vozidel nepřítele a také 16 speciálních vojenských vozidel. 

Již dříve ruské ministerstvo obrany oznámilo  masovou neposlušnost velení 10. horské útočné brigády ozbrojených sil Ukrajiny.

Dr. Anthony Fauci pod tlakem senátora Randda Paula, při jednání o bezpečnosti a účinnost vakcín proti COVID ve čtvrtek přiznal, že neexistují žádné studie na podporu tvrzení, že přeočkování sníží riziko hospitalizace a úmrtí u dětí.

Fauci také odmítl odpovědět, zda členové poradního výboru FDA pro vakcíny dostávají licenční poplatky od farmaceutických společností.

Jak uvedlo WND v květnu , během 10 let obdržely National Institutes of Health, vědci z agentur a vedoucí pracovníci, jako je Fauci, celkem 350 milionů dolarů v licenčních platbách od třetích stran, jako jsou farmaceutické společnosti, podle vládních dokumentů získaných prostřednictvím soudní spor. Dokumenty NIH jsou silně redigovány a je zveřejněn pouze počet plateb, které každý vědec obdržel, spolu s celkovou částkou za agenturu NIH. Výše jednotlivých plateb je začerněna.

Ve čtvrtek se Paul zeptal Fauciho, zda může uvést, že „neobdržel honorář od žádného subjektu, který kdy dohlížel na rozdělování peněz a výzkumných grantů“.

Zákon umožňuje jednotlivcům vlastnit vynálezy odvozené z výzkumu financovaného vládou.

Fauci také odmítl odpovědět, zda členové poradního výboru FDA pro vakcíny dostávají licenční poplatky od farmaceutických společností.

Senátor Paul se zeptal Fauciho, zda by mohl citovat nějaké studie, které ukazují, že posilovací injekce COVID snižují hospitalizaci a úmrtí u dětí.

Fauci nemohl.

„Právě teď není nashromážděno dostatek dat, senátore Paule, abych naznačil, že tomu tak je,“ řekl.

„Domnívám se, že doporučení, které bylo učiněno, bylo založeno na předpokladu, že když se podíváte na nemocnost a úmrtnost dětí v každé z věkových skupin, víte, nula až 5, 5 až 11 …

Zde jej přerušil senátor Paul.

„Neexistují tedy žádné studie – a Američané by to měli vědět všichni – neexistují žádné studie o dětech, které by prokázaly snížení počtu hospitalizací nebo úmrtí při užívání přeočkování,“ zdůraznil senátor.

Zdroj: ZDE

Kreml uvedl, že Rusko bylo překvapeno mlčením Západu ohledně nedávného ostřelování Donbasu

Zdroj: ZDE

© Foto: Konstantin Kokoshkin, GlobalLookPress

Kreml uvedl, že Rusko bylo překvapeno mlčením Západu ohledně nedávného ostřelování civilistů v Doňecku.

Ruskou stranu zaráží fakt, že západní země nekomentují masivní ostřelování Doněcka ze strany Ozbrojených sil Ukrajiny. Toto prohlášení učinil asistent prezidenta Ruska Jurij Ušakov.

„Je překvapivé a možná ani vlastně ne, že o tom Západ mlčí, zazněl pouze takový poněkud vágní , nekonkrétní, všeobecný komentář zástupce OSN. Je opravdu nezřetelný a nesrozumitelný, “cituje ho TASS.

Zástupce generálního tajemníka OSN Stephane Dujarric vyzval obě strany konfliktu k respektování mezinárodního humanitárního práva . Kromě toho požadoval, aby bylo zastaveno jakékoli porušování práv civilního obyvatelstva, aby lidé mohli opustit oblast nepřátelských akcí a aby byl zajištěn humanitární přístup.

V předvečer ukrajinských nacionalistů po celý den vystaveno masivnímu ostřelování hlavního města DLR . Ukrajinci vypálili více než sto raket MLRS a několik desítek střel z houfnic, včetně amerických M 777 s francouzským střelivem, do různých částí města. Pod útokem byla civilní infrastrukturní zařízení – nemocnice, porodnice, stanice dopravní služby a také obytné oblasti v centrální a obytné oblasti Doněcka. Tedy infrastruktura pro civilisty, které Ukrajinci údajně chtějí chránit před ruskou „okupací“. ■

Video zničené infrastruktury zde.

ZDROJ

Když před několika týdny generál a vysoká figura českých tajných služeb Andor Šándor jako v teleshoppingu Horsta Fuchse nabízel českým občanům podzemní bunkry, většina českých médií se mu smála a dělala s i z něj blázny. Ne však u nás na Aeronetu. Konceptuální gramotnost nejde koupit na krámu jako rohlíky, vyžaduje to studium tlustých knih a vytvořené sítě informačních zdrojů a kontaktů, ze kterých je možné čerpat informace.

A mnoho lidí z oblasti tajných služeb disponuje informacemi v dostatečném předstihu. Všude v Evropě létají jako ztřeštěná neustále vojenská letadla a vrtulníky, doslova probíhají po celé Evropě manévry, jako kdyby válka nebyla na Ukrajině, ale už v celé Evropě. Bylo předčasné nabízet v televizi bunkry českým občanům? Ne, nebylo. A podle našeho názoru už pro mnoho lidí může být na bunkry dokonce pozdě. Došlo totiž k něčemu, co pouze potvrzuje, že jaderná válka v Evropě je blíž, než by si někdo mohl myslet.

VIDEO: https://rumble.com/v1882n1-polsk-europoslanec-vyzval-zpad-aby-pedal-ukrajin-jadern-hlavice-proti-rusku.html

Mohli se o tom v sobotu přesvědčit diváci ukrajinské internetové televize Espresso [1], která měla rozhovor s polským europoslancem a delegátem [2] evropského výboru pro vztahy se Spojenými státy, křesťanským demokratem a členem nejsilnější evropské parlamentní frakce – Evropské lidové strany, a bývalým ministrem zahraničí Polska ve vládě Donalda Tuska v letech 2007 až 2014, Radoslawem Sikorským. Ten totiž v rozhovoru s moderátorem Antonem Borkovským prohlásil, že vzhledem k tomu, že Rusko porušilo Budapešťský protokol o garancích hranic Ukrajiny z roku 1994, by měly garanti této smlouvy, tedy USA a Velká Británie, předat Ukrajině jaderné hlavice, aby se země mohla bránit ruské agresi.

Pokud Ukrajina dostane jaderné zbraně, nebude už žádná Ukrajina. A žádná Evropa…

Moderátorovi po tomto výroku doslova spadla brada, protože i zjevně on byl šokován tímto výrokem. Předání jaderných zbraní Ukrajině ze strany USA a Velké Británie by totiž Moskva vyhodnotila jako agresi NATO proti Ruské federaci jadernými zbraněmi předanými nepříteli, což by vedlo okamžitě k vojenské konfrontaci mezi Ruskem a NATO. Kreml a spolu s ním i přední ruští představitelé dnes reagovali na Sikorského výrok tak ostře, jak to bylo jen možné.

Šéf dolní komory ruského parlamentu Vjačeslav Volodin v neděli 12. června 2022 komentoval na Telegramu [3] příslušné prohlášení tohoto bývalého ministra zahraničních věcí Polska, poslance Evropského parlamentu Radoslawa Sikorského. “Sikorskij vyvolává jaderný konflikt ve středu Evropy. Nemyslí na budoucnost Ukrajiny ani Polska. Pokud budou jeho návrhy realizovány, tyto země přestanou existovat, stejně jako Evropa,” řekl Volodin.

Radoslaw Sikorsky

Podle ruského politika potřebuje „Sikorského vyšetřit psychiatr, předat mu mandát a zůstat doma pod dohledem.” Navíc, dodal Vjačeslav Volodin, projev Radosława Sikorského ho přesvědčil o potřebě pokračovat ve válce. „Právě kvůli lidem jako Sikorsky je nutné osvobodit Ukrajinu nejen od nacistické ideologie, ale také ji demilitarizovat a zajistit zemi bezjaderný status,“ uvedl šéf Státní dumy. Reakce [4] mluvčí ruského ministerstva zahraničí Marie Zakharové je podobná: „Polští politici ovládaní americkou klikou odhalují extremistickou ideologii, šíří nenávist, podněcují konflikty a nyní vyhrožují světu porušováním režimu nešíření jaderných zbraní.”

Právě Vjačeslav Volodin je v ruské politice považovaný za lakmusový papírek a předpovědní rosničku kroků Kremlu a Vladimira Putina. Byl to právě on, kdo už v prosinci minulého roku jako první varoval, že Rusko v případě odmítnutí návrhů na bezjaderný status Ukrajiny bude muset Ukrajinu vojensky obsadit a demilitarizovat ji. Jeho výroky tehdy byly považovány za pouhé výkřiky. Ale jak je vidět, jen výkřiky to nebyly.

Volodin: Pokud by hrozila nuklearizace ozbrojených sil Ukrajiny, Moskva provede anexi celé Ukrajiny

Právě Volodin před časem pronesl zásadní výrok, kterému je potřeba věnovat zvláštní pozornost. Už v dubnu totiž prohlásil, že pokud by se na Ukrajinu dostaly jaderné zbraně ze Západu, Ukrajina by přestala existovat jako samostatný a nezávislý stát, protože tímto krokem by Kyjev prokázal, že Ukrajina není připravena mít vlastní nezávislost a svrchovanost, protože představuje ohrožení bezpečnosti pro okolní země, především ale pro Ruskou federaci.

Podle Volodina by Rusko muselo, ač nerado, provést anexi celé Ukrajiny a připojit ji k Rusku, případně ponechat ji pod dlouhodobou okupační správou podobně, jako si Izrael drží Golanské výšiny. Tento odkaz na Golany byl naprosto zásadní, protože to znamená, že Ruský židovský kongres se vážně obává, že z Ukrajiny by mohl být ze strany Chazarů veden jaderný úder proti Chasidům v Rusku. Ano, pokud by se na Ukrajině objevily jaderné zbraně, Rusko by provedlo anexi celé Ukrajiny, o tom prakticky už není pochyb.

Vladimir Putin a Vjačeslav Volodin

Rusko by se podle všeho dokázalo smířit s připojením západní Ukrajiny k Polsku, čímž by si Poláci do svého kožichu nasadili ty největší ukrajinské nacisty, což by vedlo k destabilizaci nejen Polska, ale celé Evropské unie. Ukrajinská mafie se celá přesunula na západ Ukrajiny a odtamtud nyní putuje do EU skrze Darknet největší počet amerických a západních zbraní, které Lvovská mafie bere přímo z transportů z Polska, nikdy se nedostanou ukrajinským vojákům na pozice a rovnou míří na online tržiště na Darknetu.

Nejvíce se prodávají protiletadlové komplexy Stinger a samozřejmě protitankové komplexy Javelin. Zájem o tyto zbraně je vysoký a brzy se dá očekávat, že se tyto zbraně objeví při nejbližším teroristickém útoku v Evropě. Politici se potom zase budou ukazovat v ulicích a budou vyzývat, abychom se semkli. Západ Ukrajiny je černá díra Evropy, pokud jde o bezpečnost a transparentnost procesů. Je tam největší korupce z celé Ukrajiny. Proto připojení tohoto regionu Polsku by vedlo k destabilizaci Polska a celé EU.

Arestovič: Pokud Ukrajina padne, připojí se 500 000 ukrajinských vojáků k Ruské armádě a potáhnou na Evropskou unii

Jenže, pokud by Ukrajina chtěla získat jaderné zbraně, potom Rusko by na tento proces rozdělení Ukrajiny nepřistoupilo. V tom případě by Ukrajina přestala existovat jako samostatný stát a Rusko by přistoupilo buď k trvalé okupaci, anebo spíš ke svazové anexi a k něčemu, o čem v poslední době hovoří běloruský prezident Alexander Lukašenko, tedy o federaci bývalých sovětských zemí. V této federaci jsou zatím jen dva státy, Ruská federace a Bělorusko, ale je velice pravděpodobné, že Ukrajina a po ní hned Kazachstán by se staly dalšími svazovými státy.

Rusko nedovolí Ukrajině vlastnictví jaderných zbraní, to je naprosto vyloučené. A musí to vědět i Sikorský. Mám tudíž pocit, že tím sleduje plán, jehož cílem je vyprovokování Ruska k anexi celé Ukrajiny a toho momentu by využila polská armáda a provedla by anexi Západní Ukrajiny. Takový kalkul je o to děsivější, že polský prezident Andrzej Duda už před časem hovořil o tom, že doufá, že mezi Ukrajinou a Polskem nebudou žádné hranice. A podle všeho se USA i obecně Západ tohoto jaderného vývoje opravdu obávají.

Alexej Arestovič

Šéf prezidentské kanceláře Volodymyra Zelenského a jeho poradce Alexej Arestovič o víkendu vypustil neuvěřitelný výrok [5], který jen velmi těžko se identifikuje, jestli byl míněn ještě jen jako varování Západu, anebo už jde o vydírání západních zemí. Arestovič totiž v pravidelné streamovací seanci u Marka Feigina v pořadu Feigin Live prohlásil, že pokud Rusko zvítězí na Donbasu, bude reálně hrozit, že se k Ruské armádě připojí 500 000 ukrajinských vojáků a společně potáhnou pod velením Moskvy na Evropskou unii.

Rusko tak prý ke své jeden a půl milionové armádě přidá dalšího půl milionu ukrajinských vojáků, kteří přejdou na stranu Ruska a toto obrovské armádní těleso se prý bude valit přes Evropu, protože Putin prý anuloval smlouvy mezi USA a Sovětským svazem podepsané v 80. letech mezi Michailem Gorbačovem a Ronaldem Reaganem. Rusko by se tak prý chtělo znovu vrátit do hranic tzv. Východního bloku a Německo by se znovu rozdělilo na západní a východní část. Tentokrát by ale Moskva prý pochodovala až na pobřeží ve Francii.

Šílenství je pouze otázkou úhlu pohledu, všehoschopní politici šílenství zaměňují za odvahu

Do jaké míry jsou tyto a podobné výroky Arestoviče míněny vážně, anebo se jedná o halucinace způsobené syntetickými drogami, to není vůbec jasné, ale Arestovič v pořadu vyzýval Západ, aby urychleně Ukrajině dodal těžké a rovněž dalekonosné zbraně, a není náhodou, že ve stejné chvíli polský europoslanec najednou navrhuje, že Putina na Ukrajině lze zastavit jen tak, že USA a Velká Británie předají Ukrajině vodíkové hlavice. Šílenství spočívá v detailu odhodlání ke všehoschopnosti. Pokud je u moci všehoschopný politik, nic se mu nezdá šílené, naopak, šílené kroky si snadno ospravedlní tím, že je to odvaha. Prostě k některým krokům je potřeba odvaha, i když je to na hraně.

Gen. Andor Šándor

Nepřipomíná vám to něco? Ano, Petr Fiala a jeho šílené ukrajinské poblouznění a neustálé ježdění do Polska. V taktové situaci se šílenství jaderné výměny stává reálnou možností. A potom se nemůžete divit, že lidé z okruhu tajných služeb, jako je Andor Šándor, nenápadně, aby nevzbudili paniku, nabízejí lidem protiatomové bunkry personálního využití. Potom se nelze divit, protože ten plán na válku s Ruskem tu v Evropě nejenom žije, ale on je podle všeho už reálně chystán a připravován. Ve chvíli, kdy bývalý ministr zahraničí Polska vyzve k předání jaderných hlavic státu, ve kterém právě probíhá válka, je toho jasným důkazem, že stav šílenství se stává stavem přípravy na regulérní a potenciálně i jadernou válku v Evropě.

-VK-

ZDROJ: https://aeronet.news/video-polsky-europoslanec-na-ukrajinske-televizi-vyzval-usa-a-velkou-britanii-aby-predaly-ukrajine-jaderne-hlavice-na-obranu-pred-ruskem-moderatorovi-ukrajinske-televize-sokem-spadla-brada/

Šéfredaktor AE News

Print Friendly, PDF & Email