,

🚩 Z ruských u nás zakázaných zdrojů 🚩Osvobozování Ukrajiny zpod okupace USA, EU a NATO nezadržitelně postupuje. 🚩Ruské ozbrojené síly zabily více než 650 ukrajinských nacionalistů za jeden den. 🚩Rusko se neomezí na slova: experti na pokus Litvy zablokovat Kaliningrad 🚩Podle smlouvy Rusko uznává současné hranice Litvy pouze v případě nerušeného tranzitu. 🚩Tak je to uvedeno ve smlouvě. A Rusko má právo zajistit tranzit silou. 🚩 Kdo chce zabít Vás a Vaše děti v jaderném konfliktu?

MOSKVA 23. června – RIA Novosti. Ruští vojáci za den zničili více než 650 nacionalistů, 17 tanků a další techniky, uvedlo ministerstvo obrany.„V důsledku leteckých, raketových a dělostřeleckých úderů bylo za den zničeno více než 650 nacionalistů, 17 tanků a dalších bojových obrněných vozidel, tři bojová vozidla vícenásobných odpalovacích raketových systémů Smerch a také 17 speciálních vozidel,“ uvedla agentura. řekl.

Během dvou dnů ztratil 34. prapor 57. brigády ozbrojených sil Ukrajiny asi 150 zabitých a 450 zraněných. V každé z rot této jednotky nezůstává více než 15-20 vojáků. Důstojníci přitom opustili své podřízené a dezertovali.

Zdroj: ZDE

„Méně než 50 % personálu zůstalo v jednotkách 30. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny u osady Klinovoe v Doněcké lidové republice v důsledku požárů způsobených ruskými ozbrojenými silami na ministerstvu.

Tank T-80 Lidových milicí LPR - RIA Novosti, 1920, 23.06.2022

08:11

Síly LNR převzaly kontrolu nad silnicí ze Seversku do Lisičansku

Kromě toho se v rámci boje s protibaterií podařilo zasáhnout osm ukrajinských čet Uragan MLRS a 11 čet děl dělového dělostřelectva, které ostřelovaly Doněck a další města DLR.„Vysoce přesné zbraně ruských leteckých sil v Nikolajevské oblasti zničily 49 tanků s palivem pro vojenskou techniku ​​Ozbrojených sil Ukrajiny a také až 50 vícenásobných odpalovacích raketových systémů umístěných v hangárech vojenských vozidel, včetně zahraničních Během dne byly také tři obrněné opravárenské základny zasaženy vysoce přesnými zbraněmi ruských vzdušných a kosmických sil. vybavení v oblasti Nikolajev, čtyři velitelská stanoviště, živá síla a vojenská technika v 18 okresech,“ uvedlo ministerstvo obrany.Kromě toho ruské letectví zasáhlo během 24 hodin nepřátelské jednotky a vojenskou techniku ​​v 96 okresech a zničilo stanoviště polního radaru v Charkovské oblasti.

Tank T-80 lidových milicí LPR - RIA Novosti, 1920, 22.06.2022

Včera, 23:26

Kadyrov oznámil osvobození obce Katerinovka v LPR

Raketové jednotky zasáhly:

  • —26 kontrolních bodů,
  • —364 oblastí akumulace pracovní síly a techniky ozbrojených sil Ukrajiny,
  • —Ukrajinské dělostřelecké jednotky v 58 okresech, včetně čety 155mm houfnic M-777 na Kubánském ostrově a čety vícenásobných raketometů Smerč v oblasti Novopokrovskoje v DLR.
  • —tři mobilní kontrolní body pro bezpilotní letouny v Mykolajivské oblasti.

Během dne síly protivzdušné obrany zničily 21 ukrajinských bezpilotních vzdušných prostředků a také zachytily raketu komplexu Točka-U v oblasti Peski-Radkovsky v Charkovské oblasti a 22 raket MLRS v DLR, Charkovské oblasti a nad Hadím ostrovem.

🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

Rusko se neomezí na slova: experti na pokus Litvy zablokovat Kaliningrad

Ruský politolog Sergej Markov předpověděl reakci ruských úřadů: 

„Litva oznámila, že částečně zablokuje železniční tranzit do Kaliningradské oblasti. Zablokuje zboží, které považuje za sankcionované. Jedná se až o 50 % zboží. A to je jasná provokace. Rusko nebylo schopno formulovat žádné oficiální stanovisko déle než jeden den. Protože právní kroky po této provokaci vedou ke katastrofě. Pojďme si to popsat.

1. Litva začíná skutečné blokování poloviny železničního toku do Kaliningradské oblasti;
2. Rusko prohlašuje, že podle smlouvy Rusko uznává současné hranice Litvy pouze v případě nerušeného tranzitu. Tak je to uvedeno ve smlouvě. A Rusko má právo zajistit tranzit silou;
3. Litva a NATO nadále hrubě porušují smlouvu;
4. Rusko začíná zajišťovat tranzit vojenskými prostředky;
5. Litva a Rusko jsou ve válce;
6. NATO a Rusko jsou automaticky ve válce;
7. USA a Rusko jsou automaticky ve válce;
8. Válka mezi Ruskem a USA vstupuje do fáze výměny jaderných úderů;
9. Lidská civilizace přestává existovat;
10. Několik tisíc přeživších lidí sedí v jeskyních a ptají se jeden druhého: proč tito „hloupí agresivní krátkozrací lidé“ (můžete vyzvednout přesná slova, která používají) z Litvy flagrantně porušili dohodu a zablokovali tranzit a stali se spouštěcím jaderným válka? Proč se rozhodli podceňovat Putina?

Ruské úřady začaly přemýšlet, jak by mohly reagovat na částečnou blokádu Litvy. Zatím jsou odpovědi.

1. Velvyslanec EU předvolán na ministerstvo zahraničí a napomenut;
2. Prohlášení, že za to může Litva a Litva toho bude litovat;
3. Tajemník Rady bezpečnosti Ruska odletěl do Kaliningradu a tam se sešel. Na místě je třeba pochopit stovky technických detailů problému;
4. Moskva se vyhýbá řečem o možnosti vojenské deblokády;
5. Moskva se vyhýbá tvrzení, že odmítnutí Litvy poskytnout plný tranzit do Kaliningradské oblasti znamená odmítnutí Ruska dodržovat smlouvu, která uznává litevské hranice;
6. Prognóza je zatím taková, že reakcí Ruska bude omezení určitého druhu tranzitu přes Litvu;
7. Zatím není jasné, zda bude tato odpověď pro Litvu vážná nebo nepodstatná?
8. Velvyslanec EU zatím „upadl do bezvědomí“. Řekněme, žádná blokáda neexistuje. Ale ona je. Částečná blokáda;
9. Esence. EU našla novou formu agrese proti Rusku. EU se eskalace konfliktu nebojí. Rusko se stále snaží najít diplomatická řešení. Ale nějaká reakce z Ruska bude, Rusko se neomezí na slova znepokojení.

Читать далее: https://ukraina.ru/exclusive/20220621/1034202220.html

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *