Začínají soudní procesy za vakcinační genocidu a jiné zločiny proti lidskosti

Celý článek si můžete poslechnout zde:

Německo začalo jako první proces s firmou Pfizer-Biontech na státní úrovni.

Stovky Čechů žádají odškodné za vedlejší účinky, nebo smrt způsebenou vakcínou. „Odborníci“ říkají, že bude těžké prokázat, že zdravotní komplikace způsobila vakcína. Vážně? A jak se ta nejtoxičtější látka na světě „spike protein“ dostala do těl lidí? Nebylo už prokazáno, že ji obsahují vakcíny? A co ty uhlíkové nanožiletky, které lidem zaživa rozparaly cevy? Je mi líto, ale z toho už se nevykroutíte.

Z mainstreamových médií začíná pomalu vylézat to, co my „konspirátoři“ už tady píšeme tři roky. Vykoupí si tato média na poslední chvíli své černé svědomí, než začne celosvětový tribunál za vakcinační holokaust?:

(délka videa: 3 minuty)

Soudní tribunál v Nizozemsku

Přidává se už i Nizozemsko, které začalo soudní proces proti Covid zločinům a Schwábovu Velkému Resetu.

Tadesco píše: „V zákulisí připravovali právníci žalobu na řadu vládních představitelů a institucí spojených s vládou za škody způsobené Corona vakcínami. Rozhodnutí bylo přijato. Dne 14. července soudní vykonavatelé po celé zemi doručovali předvolání 17-ti předvolaným stranám, včetně Jaapa van Dissela, Marion Koopmansové, odstupujícího premiéra Rutteho, odstupujících ministrů Kaaga, De Jongeho, Hoekstry a Kuiperse a Diederika Gommerse. Předvolání je pro vlastenecký nizozemský lid startovním signálem k odhalení korupčního projektu „Covid-19: Velký reset“ a všech osob s ním spojených, píše ve svém zpravodaji nadace Recht Oprecht. ´Tímto oficiálně zahajujeme hlavní jednání. To znamená, že obviněný se musí dostavit k soudu v Leeuwardenu za účasti obhájce.´“

Nzozemská mainstreamová media však odmítají o tribunálu informovat veřejnost.

Poprava Malajského lékaře

Lékařka z Floridy Dr. Elizabeth Eadsová říká: „Zaznamenala jsem, že v Malajsiji byl popraven první lékař podle norimberských kodexů za podání vakcíny biologické zbraně a zabití pacienta. Toto nastavuje obrovský precedens pro zbytek světa ostatním národům a mělo by to vyslat ohromný signál sestrám, lékařům a nemocničnímu personálu, že před tím už nemůžete utéct a schovat se.“

Pokud si někdo myslí, že u tribunálu, řekne: „Jenom jsem plnil příkazy z televize“, tak si může být jist, že mu to nepomůže, protože podobnou výmluvu měli u Norimberského procesu i nacisté. „Jenom plnili příkazy“. Nic jim to nebylo platné a většina z nich byla popravena.

Dr. Eadsová proto radí přestat vakcinovat lidí, i kdyby jste měli přijít o práci, protože se začínají rozjíždět tribunály jako v Norimberku po celém světě za vakcinační holokaust.

(délka videa: 6 minut)

Bývalý bankéř vypovídá

Abyste pochopily, jak k něčemu takovému mohlo vůbec dojít, je potřeba si uvědomit kam až sahá králičí nora. Nejen farmaceutický průmysl, ale také finanční průmysl je podvod. A ti lidé, kteří ovládají farmaceutické společnosti, ovládají i finanční systém, pomocí kterého financovali depopulaci vakcínami. Kromě toho vlastní i mainstreamová média, která se stala jejich hlavními propagátory jejich biologických zbraní „vakcín“.

Bývalý bankéř Will Barney říká: „Jsme v klíčovém bodě historie. Jsem si jistý, že to mnozí z vás cítí. A není třeba to podceňovat. Procházíme takovým přechodem ve světě.“

Barney poukazuje na to, že jsme na prahu „bankovní apokalypsy“ a že například z banky Chase bank odteklo během 12 měsíců 200 miliónů dolarů. Deutsche bank má také velké finanční problémy a Německo se stane spouštěcím finančním armagedonem. „To je obrovské, lidi.“ Současný finanční systém založený na dluhu se hroutí a dojde k jeho transformaci.

„Možná koncem září ,bychom mohli vidět, jak se tyto věci odehrávají v pozadí. Bude to veřejné tváří tvář všem. Hej, dochází zde k finanční změně,“ říká Barney.

V současné době je armáda v pohybu ve 27 státech USA a v Září by mělo dojít k zatýkání globálních zločinců, kteří jsou zapojení do obchodování s dětmi, finančních podvodů a vakcinační genocidy. V současné době dochází k zaujímaní strategických pozic a Barney říká: „Pravděpodobně začnete slyšet o testování nouzového vysílacího systém (emergency broadcast systém EBS) v různých oblastech. Ve skutečnosti dnes na Floridě probíhalo nějaké testování. To je veškerá příprava na EBS, která bude celostátní, když se dostaneme do tohoto bodu.“

Barney říká, že pomocí EBS se zvěření veškeré zločiny globálních elit a budou ukázany jejich tváře. Nic nezůstane skryto. Veřejnost bude tak rozhořčena, že bude požadovat soudní procesy a to se stane mandátem pro svržení celé vládnoucí kabaly a jejich loutek, a navrácení moci lidu po celém světě.

Podobně jako ve filmu „V jako vendeta“ se bílé klobouky chystají spustit celosvětové nouzové vysílání o globálních zločinech proti lidskosti.

„Takže všechny tyto, věci jsou důkazem, uh války, která zde probíhala a že dobří vyhrávají. Chci, abyste si uvědomili, že vyhráváme každý den. Nyní se vyhrávají bitvy a neměli byste se nechat odradit. Ve skutečnosti byste měli být nadšení, než kdy jindy, prože pro zastavení blížicí se spravedlnosti nemohou udělat nic. Vrhá se na ně jako nákladní vlak a oni nevědí, jak to zastavit.“

(délka videa: 7 minut)

Závěr

Politici po celém světě si mysleli, že odvrátí pozornost na válku na Ukrajině a satanistickou LGBT, takže lidé zapomenou na vakcinační holokaust.

soudný den

Dnes už je jasné, že spravedlnosti neuniknou a nadcházející týdny pro nás zřejmě budou nejdůležitější v celé historii lidstva, protože technologie, pomocí kterých nás chtěli zotročit se stanou jejich gilotinou, která utné hlavu vládnoucí kabale. Brzy se dočkáme celosvétových tribunálů za zločiny proti lidskosti, a jak potvrzuje Barney, proti této spravedlnosti nemohou nic udělat.

„Porazím je jejich vlastními zbraněmi.“

Donald Trump

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *