Německo: Šílený trans zákon může mít pro ty, kdo jej neakceptují, velmi nepříjemné důsledky

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

11.6.2023

Pro nás je směřování Německa velmi důležité, protože dosud všechny vlády kopírovaly zásadní kroky aktuální agendy právě od Německa. A je celkem jedno, o kterou součást agendy se jedná.

Velmi patrné to bylo například za covidismu, kdy tehdejší vláda velmi oddaně kopírovala vše, s čím přišlo Německo. Stačilo mi tedy sledovat německou politiku a pak bylo jednoduché predikovat, s čím přijdou během 1-2 týdnů lokajové Berlína v české vládě. A tak na 95% to vycházelo.

A nebylo to jen stran covidismu, byli jsme například jednou z prvních zemí, která od Německa převzala tzv. „zákon o předsudečné nenávisti,“ který se u nás od roku 2018 hojně užívá k potírání „závadných“ názorů.

Současná vláda pak také velmi oddaně poklonkuje zejména Bruselu a Washingtonu. Zatímco předchozí vládě lezly z jejich zadnice špičky bot, tato je tam zaražena úplně.

A je to znát i na snaze protlačit genderové zákony a „manželství pro všechny.“ Odtud je to již jen malý krůček ke schválení trans zákona.

A o čem tento zákon je? Jaké mohou být důsledky pro ty, kdo odmítají oslovovat muže jako ženu jen na základě jeho prohlášení se za ženu?

V Německu připravila vláda zákon, podle něhož bude mít každý v dokladech uvedeno takové pohlaví, jakým se cítí být. A to bez operací, hormonálních terapií či jakýchkoli dalších zákroků.

Zákon je oslavován v tisku, ale číhá s ním nebezpečí. V jiných zemích, jako je Kanada, USA a také Velká Británie, můžete vidět problémy, které s tímto zákonem přišly.

Politika nesmí jednoduše rozhodovat o tom, co může být na úkor většiny. Zákon o sebeurčení znamená, že každý jedinec starší 14 let si může svobodně zvolit, co je napsáno v jeho dokladu o jeho pohlaví.

Podle nového zákona si pak může každý měnit pohlaví 1x ročně a danou změnu musí plně akceptovat i okolí daného jedince a podle toho ho oslovovat.

Použití špatného zájmena nebo rodného jména nového muže nebo ženy bude podle tohoto zákona také trestným činem s pokutami až do výše 2 500 EUR.

Proč by mělo být vyslovení jména z rodného listu potrestáno? Údajně proto, že byste neměli nikoho urážet. Má to být tedy popření biologické reality?

Ano, věda jde v tomto případě stranou, důležitá je ideologie, podle níž je pohlaví jen konstrukt. Není podstatné, co máte mezi nohama, ale důležité je, k jakému pohlaví se hlásíte.

Pokud pak někdo osloví například biologického muže – a to muže se vším všudy – jako muže, byť se úředně prohlásil za ženu, jde o urážku a můžete být souzeni – a to dokonce i na základě výše zmíněného zákona o předsudečné nenávisti.

To není urážka, to je pravda. Jenže současná ideologie tuto pravdu popírá.

V tomto okamžiku již navíc v Německu neplatí presumpce neviny, což by byl závažný zásah do soudnictví. Oslovením muže, který se prohlásil za ženu jako muže (nebo naopak ženu, která se prohlásila za muže jako ženu) jste se dopustili úmyslného trestného činu.

Ukázali jste, že uznáváte pohlaví z hlediska biologického a ne ideologického, jak se dnes žádá. V momentě, kdy prohlásíte, že uznáváte jen dvě pohlaví, jste zločinec.

V případě všech ostatních trestných činů je stát neutrální. Stát však nesmí přijmout zákon, který by mohl být zneužit takovým způsobem, že kdokoli může skutečně nahlásit kohokoli za takzvaný misgendering.

Další kontroverzí v tomto zákoně je, že 14letí by nyní mohli jít na matriku a využít toho a změnit své pohlaví, i když jsou jejich rodiče proti.

Pak může soudce odebrat dítě rodičům, pokud rodiče odmítnou oslovovat dítě jako jiné pohlaví.

To může rodiny rozbít a podkopávat. Rodiče by měli být zbaveni péče pouze v naléhavých případech. Nouzové situace lze nalézt v případech zneužívání dětí, ne když rodiče o něčem pochybují. Stát by měl být vždy něčím neutrálním, pokud jde o rodičovská práva.

A co se stane, když bude zákon schválen? Muži – tak jako se to děje jinde – převezmou ženské sporty a napadnou prostory určené ženám, jako jsou šatny, věznice, sauny, nemocniční oddělení či toalety.

V jiných zemích, jako jsou USA, Velká Británie nebo Kanada, můžete již vidět, jaké problémy to způsobuje. Článků si zde o problémech s muži v ženských sportech, věznicích, toaletách, šatnách, saunách atd. můžete najít nepřeberně.

Nebezpečné jsou však trans zákony také pro děti, jimž umožňují brát blokátory puberty již v ranném věku, aby mohly později změnit pohlaví. Děti jsou navíc indoktrinovány trans propagandou již od batolecího věku (viz Drag queens) a jsou tak postupně manipulovány, aby si myslely, že jsou trans, i když tomu tak není.

Pokud 10letý chlapec absolvuje osm let braní blokátorů puberty a pak přestane, protože si uvědomí, že vlastně vůbec není trans, je to zdravý 18letý chlapec? Už jistě není. Ale právě to chce nyní Německo umožnit.

Každý, kdo zná globalistickou agendu a má jasno, kam která její část míří, ví, že jde o depopulační část agendy, která cílí zejména na některé země. A nenechte se mýlit, nejde jen o Evropu, USA, Kanadu či Austrálii.

Nyní tato agenda vystrkuje růžky například v Indii, kde ji ovšem většina lidí odmítá, takže se jistě neujme tak jako v USA, ale ujala se velmi dobře třeba v Japonsku, které ovšem patří v rámci jeho politiky k Západu.

Podstatné pro nás je, že se však tato ideologie ujala v Německu, které v mnoha ohledech kopírujeme. Ostatně, také nyní prosazované „manželství pro všechny“ je opsané od Německa, kde již tento zákon dávno platí.

Pokud pak projde prosazované manželství pro všechny, bude to jen malý krůček k tomu, aby se v další fázi přijal trans zákon, opět okopírovaný z Německa.

Myslíte si, že se to u trans zákona zastaví? Předpokládám, že ne. Stačí připomenout, že globalisté již velmi úporně tlačí na celosvětovou legalizaci pedofilie. Ta je však zatím legální jen v islámských zemích…

zdroj

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *