Výsledky studie, která porovnávala očkované a neočkované děti (video)

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

15.9.2023 

Na úvod chci upozornit, že v tomto případě se nejedná o Covid očkování, ale o běžné očkování, které je u nás povinné.

Jenže v USA povinné není, většinou je jen doporučené. Právě tam tedy nebyl problém sehnat dostatek dětí očkovaných i neočkovaných a sledovat jejich zdravotní stav.

Výsledky studie jistě nepotěší zejména Big Pharmu…

U řady onemocnění je jejich výskyt výrazně vyšší u očkovaných dětí.

„CDC nikdy nestudovalo dlouhodobé zdravotní důsledky očkovaných a neočkovaných dětí,“ řekl profesor Brian Hooker, Ph.D., v prezentaci pro Světovou zdravotní radu.

Brian Hooker je vrchním ředitelem pro vědu a výzkum na Children’s Health Defense a emeritním profesorem biologie na Simpsonově univerzitě v Reddingu v Kalifornii, který již 20 let obhajuje a zkoumá bezpečnost vakcín.

Vzhledem k neochotě CDC provádět dlouhodobé studie srovnávající očkované a neočkované děti, Dr. Hooker se ujal shromažďování a provádění takových studií.

Toto je jeho výsledek.

Dr. Hooker představil studii Anthonyho R. Mawsona a kolegů. Tato studie shromáždila informace od matek, které své děti vyučují doma, a zaměřila se na děti ve věku 6 až 12 let.

Při srovnání očkovaných a neočkovaných dětí Mawson a jeho kolegové zjistili něco pro mnohé nečekaného. Poměr šancí pro řadu onemocnění byl významně vyšší u očkované kohorty než u neočkované kohorty.

Pravděpodobnost vzniku alergické rýmy byla u očkovaných dětí 30krát vyšší než u dětí neočkovaných.

U jiných nemocí byl obrázek podobný. U očkovaných dětí v Mawsonově studii byla 3,9krát vyšší pravděpodobnost vzniku alergií, 4,2krát vyšší pravděpodobnost výskytu ADHD, 4,2krát vyšší pravděpodobnost autismu, 2,9krát vyšší pravděpodobnost výskytu ekzému a 5,2krát vyšší pravděpodobnost, že budou mít poruchy učení a 3,7krát častěji trpí neurovývojovými poruchami než neočkované děti.

Výzkumná práce Dr. Mawsona byla poprvé publikována v časopise Frontiers in Public Health a přitáhla širokou pozornost, když během prvních tří dnů získala více než 80 000 zhlédnutí.

Po této široké pozornosti časopis stáhl článek s odůvodněním, že nebyl nikdy plně přijat navzdory jeho dřívějšímu zveřejnění. Článek prošel dalším kolem vzájemného hodnocení a nakonec byl společností Frontiers zamítnut. Dr. Mawson znovu publikoval svůj článek v Journal of Translational Science v roce 2017 .

Kritici řekli: „Je to jen studie.“

Profesor Brian Hooker a demokratický prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr. však dokázali sestavit více než 100 dalších studií, jako je Mawsonova, které porovnávaly zdravotní výsledky očkovaných a neočkovaných dětí.

A to, co našli, je pozoruhodné. Neočkované děti mají trvale lepší zdravotní stav než děti očkované.

Celou prezentaci a Dr. Hookerovo vystoupení na Světové radě pro zdraví můžete sledovat na videu níže (anglicky):

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *