BKP: Dozrál čas k rozhodnému kroku pro záchranu církve a papežství?

9. 8. 2023

Ve dnech 1.‒6.srpna proběhlo v Portugalsku setkání mládeže s neplatným papežem Františkem. Na zpáteční cestě v letadle prohlásil, že brzy navštíví Marseille, setká se s Macronem a opět bude do už tak zdevastované Francie prosazovat koridory pro tzv. uprchlíky.

Na otázku novináře, týkající se zneužívání dětí, František Bergoglio alibisticky prohlásil, že je za nulovou toleranci k pedofilům. Zároveň v duchu podvodné ideologie o tzv. domácím násilí lživě tvrdil, prý k 42 % pedofilie dochází v rodinách. Pokud v rodinách, tak jedině v tzv. pseudohomorodinách, které zneužívají děti ukradené rodičům pod rouškou tzv. adopce. Přitom k odebrání dítěte stačí podle zločinných zákonů i to, že dítě je řádně vychováváno v katolické víře. Ukradené děti pak kolují mezi tzv. náhradními rodinami, někdy dokonce každé tři měsíce. Nemají nikde ochranu a zastání a jsou zneužívány. Zločinci jsou beztrestní. Tvrdit ale, že řádní rodiče zneužívají vlastní děti, to je z úst Bergoglia kolosální lež a manipulace v duchu homoideologie, kterou Bergoglio fanaticky prosazuje. Tím ale masově prosazuje i pedofilii, o které pokrytecky tvrdí, že musí mít nulovou toleranci.

Zahrnuje Bergogliem prosazovaná „Q“ orientace i pedofily? Ano, a to především. Letos v lednu pro agenturu AP Bergoglio prohlásil, že homosexualita nesmí být kriminalizována. On přitom dobře ví, že velké procento homosexuálů jsou pedofilové. Tedy Bergoglio veřejně prosazuje pedofilii a odsuzuje tím i státní zákony, které chrání děti.

Několik dní před jeho setkáním v Portugalsku proběhla v USA premiéra filmu, který upozornil zvláště americkou veřejnost na kradení dětí a jejich zneužívání. To vyvolalo vlnu odporu proti zločinnosti páchané na bezbranných dětech. František Bergoglio dobře ví o tomto průmyslu s dětmi, kde jde o miliony zneužitých dětí. On nikdy účinně nevystoupil proti tomuto systému. Naopak, úsilím o církevní legalizaci LGBTQ ho kryje. Zneužitou papežskou autoritou zahlušuje svědomí lidstva, aby zločiny proti dětem byly brány jako něco přirozeného. Tu se už Bergoglio otevřeně projevil ne jako zástupce Ježíše Krista, ale jako zástupce satana a strůjce satanizace lidstva.

Bergoglio také vyhlásil, že každý biskup musí v církvi vítat osoby Q-orientace, tedy i zločinné pedofily a jejich zneužívání dětí dávat požehnání. Biskup, který nebude vítačem ani nebude chtít projít tzv. konverzí, bude vyhozen z církevního úřadu. Katoličtí biskupové, kněží i věřící to Bergogliovi tolerují. Co se týče jím nově najmenovaných 21 kardinálů, toto jmenování je neplatné.

Každý biskup, který se zúčastní říjnového setkání ve Vatikánu, kde má začít utajený církevní puč s cílem přechodu na anticírkev New Age, se ipso facto exkomunikuje za nejtěžší zločiny proti Bohu a církvi.

Každý upřímný katolík, kterému leží na srdci spása své duše i spása nesmrtelných duší, s krvácejícím srdcem zůstává v šoku. Vidí, jak nejvyšší autorita církve bez odporu boří všechny základy víry a morálky, které zabezpečovaly spásu. Na jedné straně ti, kteří boří, jsou organizovaní a zaměřeni na konkrétní cíl. Ti pravověrní biskupové, kteří by měli v této kritické situaci zasáhnout, oddělit se a sjednotit, jsou paralyzováni a ustrašeni. Falešně si namlouvají, že oni přece nemohou rozdělovat církev. To je ale velký sebeklam, který je v dané kritické situaci odmítáním vůle Boží! Je to odmítání záchrany Kristovy církve a Jeho učení spásy!

Co dělat? Katolíci ať se modlí tyto dny až do konce října celý patnáctidesátkový růženec či jiné modlitby, a tak denně obětují alespoň jednu hodinu za probuzení pravověrných biskupů a kněží a za jejich odvahu zachránit církev.

Co mají dělat biskupové především Spojených států? Ať se sejde třeba i malá skupina pravověrných a odvážných biskupů, a to i emeritních, a vyhlásí a zveřejní volbu pravověrného Svatého otce. Kdo by měl být tímto osvědčeným a věrným Kristovým pastýřem? Kdo se osvědčil v boji za věrnost církvi a pravověrné učení? Kdo se už před pěti lety odvážně postavil proti homosexuální a pedofilní síti ve Vatikánu? Kdo vyzval už tehdy neplatného papeže Bergoglia k abdikaci? Kdo riskoval kvůli Kristu a církvi i svůj vlastní život a postavil se proti této mašinerii lži a smrti? Ano, byl to váš, drazí biskupové Ameriky, váš bývalý nuncius, Carlo Maria Viganò.

Je mimořádná situace a v ní je nutno učinit mimořádnou volbu s cílem záchrany a obrody církve.

Krátký pohled do historie církve

O způsobu volby papeže z třetího století nás informuje svatý Cyprián ve svém listu Antonianovi: „Volba se konala na základě svědectví všech kleriků (bylo tehdy samozřejmé, že pravověrných, na rozdíl od dneška!!!)… a souhlasu věrných biskupů.“ V dějinách církve je více případů mimořádné volby. Vzpomeňme ale zvlášť ukončení sedmdesát let trvajícího avignonského papežství, kdy v období 37 let vládli dva papežové. Mimořádným způsobem skrze konciliarismus, který je pokládán za herezi, byl v roce 1417 zvolen Martin V. Co se týče období dvojpapežství, tak to bylo v církvi mnohokrát, a pak opět nastala jednota.

Jenže v dané situaci při mimořádné volbě bude zvolen pravověrný papež, a ten bude platný. Na druhé straně zůstane s tímto titulem tzv. papeže Bergoglio, ale on jako heretik a modlář je neplatný. Rovněž jeho nástupci z homosítě jsou pod anathemou a nebudou platnými papeži, i když budou sídlit ve Vatikánu.

Dnes je stav sede vacante, i když Bergoglio a celá struktura okupuje nejvyšší místa v církvi. Bez mimořádné volby je konec s institucí papežství. Podstatou papežství je chránit základy víry a mravů. Bergoglio a jeho sekta koná pravý opak! Je třeba, aby si to každý biskup, kněz i věřící věrný katolické církvi uvědomil. Zůstávat a držet ovečky na topícím se bergogliánském Titaniku, je zavíráním očí před realitou a odmítáním záchranné cesty před masovou duchovní sebevraždou.

Proto, drazí katolíci, sjednoťte se v modlitbě růžence, konejte pokání, pravdu nazvěte pravdou a heretika heretikem a Bůh dá světlo a milost i kněžím a biskupům, aby učinili v této krizové situaci krok víry k záchraně lodičky Kristovy, kterou je církev.

+ Eliáš

Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

+ Metoděj OSBMr                 + Timotej OSBMr

Biskupové sekretáři

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *