, , ,

Bankovní záznamy ukazují milionové transakce mezi Hunter Biden, čínskými firmami: Sen. Johnson

Bankovní záznamy ukazují milionové transakce mezi Hunter Biden, čínskými firmami: Sen. Johnson

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

13.4.2023

Senátor Johnson říká, že záznamy ukazují, že rodina Bidenových byla zapletena s dnes již neexistující CEFC China Energy, která měla napojení na Komunistickou stranu Číny.

Senátor republikánské strany státu Wisconsin Ron Johnson říká, že finanční instituce Cathay Bank poskytla republikánům Senátu záznamy, které ukazují, že miliony dolarů jdou od čínských společností synovi prezidenta Bidena Hunteru Bidenovi.

VIDEO:

https://justthenews.com/government/congress/china-threatens-biden-revealing-hunter-bidens-bank-records-senate-republicans?videoPosition=aniplayer_AV62cf06064203de29964ba1d6-1681423221052&videoId=83220

Republikáni a další začali vyjadřovat obavy během úspěšné kampaně prezidenta Bidena v Bílém domě v roce 2020, ne-li již dříve, že Hunter Biden používal příjmení a vliv, zatímco jeho otec byl viceprezidentem, aby vydělal miliony v zámořských obchodech, což také mohlo ohrozit národní bezpečnost USA. .

Johnson řekl listu The Washington Times, že záznamy ukazují, že rodina Bidenových byla zapojena do nyní již neexistující CEFC China Energy, která měla napojení na Komunistickou stranu Číny. 

Firma údajně dala 1 milion dolarů společnosti Hudson West III , což byl společný podnik vlastněný Hunterem Bidenem a Gongwenem Dongem, obchodním společníkem zakladatele a předsedy CEFC Ye Jianminga, podle bankovních záznamů. 

„Myslím,“ řekl Johnson, „že čínská vláda říká Joeu Bidenovi: ‚Máme to zboží u tebe, kámo. A jsme ochotni ho naservírovat‘.“

Záznamy poskytnuté bankou zahrnují také záznamy od prezidentova bratra Jamese Bidena.

Cathy Bank vystoupila a řekla, že tato obvinění jsou nepravdivá a že banka je americká banka.

„Cathay Bank, americká finanční instituce kótovaná na NASDAQ již více než 60 let, spolupracuje s žádostí sněmovního výboru pro dohled a odpovědnost o informace,“ řekl mluvčí Just the News v e-mailu.

„Banka hodlá s výborem nadále spolupracovat,“ pokračovalo prohlášení. „Cathay Bank byla založena před více než šedesáti lety občanem Spojených států a slouží americkým komunitám jako banka s aktivy přes 20 miliard dolarů a více než 60 pobočkami v 9 státech. Cathay Bank není ani vlastněna, ani spojena s čínskou vládou.“ jakýmkoliv způsobem.“

Johnson říká, že banka předala záznamy jemu a senátorovi GOP v Iowě Chucku Grassleymu. Jiné banky žádosti senátorů o záznamy zamítly.

Zdroj: https://justthenews.com/government/congress/china-threatens-biden-revealing-hunter-bidens-bank-records-senate-republicans

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *