, , , , , , , ,

Vláda Spojeného království tiše potvrzuje, že u dětí očkovaných proti COVID je až 137x vyšší pravděpodobnost úmrtí než u neočkovaných dětí

Vláda Spojeného království tiše potvrdila, že vakcíny proti Covid-19 zabíjejí děti

Vláda Spojeného království tiše potvrzuje, že u dětí očkovaných proti COVID je až 137x vyšší pravděpodobnost úmrtí než u neočkovaných dětí. Což dokazuje, že očkování proti COVID způsobuje značný počet úmrtí 

Vláda Spojeného království tiše potvrdila, že vakcíny proti Covid-19 zabíjejí děti bez precedentním tempem.

Šokující čísla obsažená v oficiální zprávě, která byla zveřejněna jen několik hodin předtím, než Boris Johnson oznámil svou rezignaci. Na funkci premiéra Spojeného království odhalují, že děti očkované Covid-19 mají 4423 % / 45x vyšší pravděpodobnost úmrtí z jakékoli příčiny než neočkované děti a 13 6333/ 137x vyšší pravděpodobnost úmrtí na Covid-19 než u neočkovaných dětí.

Vládní agentura Spojeného království, známá jako Úřad pro národní statistiku (ONS). Nedávno zveřejnila nové údaje o úmrtích podle stavu očkování v Anglii.

Nejnovější datový soubor od ONS se jmenuje „ Úmrtí podle stavu vakcinace, Anglie, 1. ledna 2021 až 31. května 2022 “ a je k dispozici na webu ONS zde a ke stažení zde .

Tabulka 6 datového souboru obsahuje údaje o úmrtích souvisejících s Covid-19, úmrtích bez Covid-19 a úmrtích ze všech příčin podle věkových skupin v Anglii mezi 1. lednem 2021 a 31. květnem 2022 a zahrnuje počet úmrtí mezi dětmi ve věku 10 let. do 14 let podle stavu očkování a mladiství ve věku 15 až 19 let podle stavu očkování.

Z údajů je však zcela zřejmé, že ONS nejsou tak transparentní, jak bychom chtěli věřit. Důvodem je to, že neuvádějí míru úmrtnosti na 100 000 osoboroků u dětí nebo dospívajících, zatímco ji uvádějí pro všechny ostatní věkové skupiny dospělých v každé druhé tabulce obsažené v datovém souboru.

Zde je například snímek dat z tabulky 1 souboru dat ukazující úmrtnost na 100 000 osoboroků podle stavu očkování v dubnu 2022 –

Bohužel pro ONS selhaly ve svých pokusech zamaskovat strašlivou úmrtnost dětí očkovaných Covid-19, protože nám stále poskytují dostatek informací, abychom si sami vypočítali úmrtnost.

Zde je přehled údajů ONS o úmrtích mezi dětmi ve věku 10 až 14 let mezi 1. lednem 2021 a 31. květnem 2022 podle stavu očkování –


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *