, , , ,

Už nikdy: Přeživší holocaustu varují svět v nových dokumentech

Už nikdy: Přeživší holocaustu varují svět v nových dokumentech

Celý článek si můžete poslechnout v audi verzi ZDE:

28.1.2023

Poslední generace přeživších holocaustu a jejich děti oslovují svět, aby vyjádřili své znepokojení nad současnými událostmi, které mají paralely s nacistickým režimem, v dokumentu s názvem „ Už nikdy více je teď po celém světě“. Seriál bude vysílán pět po sobě jdoucích dnů na CHD-TV , přičemž první bude 30. ledna 2023.

Každá bezplatná hodinová epizoda se zaměřuje na nedávná svědectví přeživších holocaustu a jejich potomků. Odvážně se vrhají do zakázaného tématu srovnávání raných represivních fází za nacistického režimu, které vyvrcholily holocaustem. Nacistické intervence – pozastavení svobod, uvalení karantény, vynucené lékařské procedury a pasy totožnosti – jsou děsivě podobné novodobým diktátorským omezením vůči občanům po celém světě.

[TRAILER] Never Again is Now Global, 27. ledna 2023 (4 minuty)

Na rozdíl od tradičních dokumentů o holocaustu, které se obvykle vyhýbají identifikaci finančních a korporátních sponzorů za nacisty, tento dokument odhaluje finanční zájmy, které vedly holocaust. Přeživší vysvětlují, jak moderní společnosti, včetně General Motors, Ford Motor Company, IBM a konglomerátů jako IG Farben , tajně profitovaly z táborů otrocké práce a průmyslové genocidy.

Pokud jde o význam holocaustu, první režisérka, přeživší holocaustu a aktivistka za lidská práva Vera Sharav vysvětluje:„Až dosud každý, kdo se pokoušel upozornit na současné pandemické plány a nacistickou éru nebo je jen skromně srovnat, vyvolal příval vzteklé a vytrvalé kritiky od finančně kompromitovaných strážců holocaustu a korporátních zpravodajských médií. Natočili jsme film, abychom to změnili.“

Kromě svědectví a postřehů od přeživších holocaustu a jejich rodin obsahuje série také pobouřené hlasy z celého světa historiků, profesorů, lékařů, rabínů, aktivistů a vědců – jedním z nich byl bývalý viceprezident a hlavní vědec společnosti Pfizer.

32 účastníků seriálu vypráví své příběhy, sdílí své názory a bijí na poplach naléhavým vzkazem: dnešní lživé příběhy, odnětí svobod, lékařské diktáty a porušování lidských práv připomínají nacistické sešity. Ale tentokrát se represivní opatření neomezují pouze na Židy. Dnešní falešné vyprávění se zaměřuje na celou globální populaci.

Jako malé dítě deportovali nacisté Šarav do koncentračního tábora, odkud jen o vlásek vyvázla životem. Povzbuzuje lidi, aby sledovali dokumenty AHRP s otevřenou myslí: „Holocaust byl možný pouze díky masové poslušnosti vůči autoritě. Naše přežití závisí na naší ochotě vzdorovat tísnivým, nezákonným příkazům. Ti, kteří se postavili na odpor – falšováním identity, vyskočením z vlaků do Osvětimi a připojením k partyzánům – měli větší šanci na přežití než ti, kteří uposlechli.

Během docuserií Sharav také sdílí příběh svého syna Amikhaie, který zemřel na nežádoucí reakci na údajně „bezpečný a účinný“ předepsaný lék. Sharav se stal otevřeným aktivistou na plný úvazek a založil AHRP, neziskovou organizaci, která produkovala dokumenty, a začala vyvolávat vážné obavy ohledně škodlivých lékařských praktik a neetických lékařských experimentů.

O AHRP

Alliance for Human Research Protection (“AHRP”) je nezisková organizace. Národní síť laiků a profesionálů, kteří se zavázali prosazovat humanitární hodnoty a etické standardy medicíny zakotvené v Hippokratově přísaze: „Nejdřív neubližovat“; Norimberský zákoník ( 1947): „ Dobrovolný informovaný souhlas lidského subjektu je naprosto nezbytný “; a Všeobecná deklarace UNESCO o bioetice a lidských právech (2005): „ Jakýkoli preventivní, diagnostický a léčebný lékařský zákrok lze provést pouze s předchozím, svobodným a informovaným souhlasem dotyčné osoby na základě adekvátních informací. “ Další informace najdete na www.AHRP.org .

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2023/01/28/never-again-holocaust-survivors-warn-the-world/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *