Další woke společnost pod bojkotem: Skittles podpořila rasisty z BLM a trans operace dětí

12.8.2023

Celý článek si můžete poslechnout zde:

V USA již vyhlašují jeden bojkot za druhým. Po veleúspěšném bojkotu piva Bud Light, který se stal největším bojkotem nejen v dějinách USA, ale zřejmě i v celosvětovém měřítku, se začaly „woke“ reklamy objevovat také u dalších výrobků.

To jen potvrzuje, že většina firem se z bojkotu příliš nepoučila. Na druhou stranu „woke“ reklamy spotřebitelům jiných druhů výrobků nevadí do takové míry, v jaké tomu bylo u pivařů.

Nicméně alespoň v případě propagace prznění dětí by mohl být úspěch bojkotu podobný jako v případě zmíněného piva propagovaného tranďákem.

Vždyť která matka chce, aby bylo jejímu dítěti vsugerováno, že nechat si změnit pohlaví je velmi „cool“?

Protože se bonbóny Skittles prodávají také u nás (i když možná zatím ne s tímto „woke“ obalem), je dobré o tom, co firma podporuje, vědět…

Skittles se zjevně chtějí stát cukrovinkovou verzí Bud Light díky jejich rozhodnutí prosadit trans agendu krajní levice.

Deník Daily Mail v pátek uvedl, že konzervativci jsou ve zbrani poté, co se dozvěděli, že značka cukrovinek změnila jejich obaly a spojila síly s krajně levicovou skupinou nazvanou Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD).

Jedná se o čtvrtý rok v řadě, kdy s organizací uzavřeli partnerství.

Jeden bystrý uživatel sociálních médií poznamenal, že GLAAD podporuje děti, které podstupují sexuální procedury, včetně operací změny pohlaví.

ObrazObraz

Obraz

Daily Mail poznamenává, že Skittles v předchozích třech letech vydali takzvané „Pride Packs“, které vyměňují základní barvy za šedivý balíček s ilustrací.

Letos byl však koncept změněn tak, aby zahrnoval práce pěti LGBTQ „umělců“. Byli požádáni, aby vytvořili návrhy, které reprezentují, jak „vidí duhu“.

Reakcí bylo okamžité vyhlášení bojkotu ze strany odpůrců LGBTQI agendy mířené na děti.

Chaya Raichek, která provozuje účet Libs of Tiktok, říká, že je to součást agendy, která má z dětí udělat marxistické aktivisty BLM a LGBTQ.

Poukazuje také na to, že na obalu je drag queen.

Mnoho dalších lidí vyjádřilo své znechucení a někteří vyzývali značku cukrovinek, aby dostala „Bud Light léčbu“ (bojkotujte tyto bonbóny, dokud to nezmizí).

K vyhlášenému bojkotu se již v USA přidaly tisíce lidí…

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *