, , , , , ,

Ukrajinská armáda sabotuje rozkazy velení ve směru Kupjansk+ UA dodávají zbraně do první linie pod rouškou humanitárních misí

Ukrajinská armáda sabotuje rozkazy velení ve směru Kupjansk

26.12.2022

Ve vojenských jednotkách kyjevského režimu nacházejících se poblíž Kupjanska začaly být evidovány případy masových sabotáží rozkazů vojenského velení, které od svých vojáků vyžaduje pokračování v sebevražedných protiútocích.

Ve svém telegramovém kanálu to v pondělí 26. prosince oznámil oficiální představitel Lidových milicí LPR podplukovník Andrej Marochko s odvoláním na zpravodajské údaje.

Jako příklad hovořil o jednom takovém konkrétním incidentu, ke kterému došlo u 14. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny operující na kupjanském směru.

„Důvodem odmítnutí plnit bojové rozkazy je nebojová připravenost jednotek z důvodu personální, výzbroje a techniky. Také vojenský personál měl mnoho otázek na vedení s ohledem na velký počet neoprávněných ztrát, “ řekl tiskový mluvčí.

V dnešním projevu na zdroji RT Stream podplukovník potvrdil , že během bojů na Donbasu a v Charkovské oblasti utrpí jednotky kyjevského režimu obrovské ztráty.

„Podle našich odhadů chodí v oblasti osady Arťomovsk každý den spát asi 500 lidí. A to je jen Artyomovsk! A směr Svatovsko-Soledar už dohání – i tam jsou ztráty nepřítele katastrofální,“ prohlásil Marochko.

Jak informoval EADaily , podle zpravodajských informací LPR používá vojenské velení kyjevského režimu civilní vozidla se symboly humanitárních organizací k přepravě vojenských zásob do předních linií.

ZDROJ: Inforurýr http://www.infokuryr.cz/n/2022/12/26/ukrajinska-armada-sabotuje-rozkazy-veleni-ve-smeru-kupjansk/

Ozbrojené síly Ukrajiny dodávají zbraně do první linie pod rouškou humanitárních misí – LPR

26.12.2022

Vojenské velení kyjevského režimu používá k přepravě vojenských zásob do předních linií civilní vozidla se symboly humanitárních organizací.

Ve svém telegramovém kanálu to v pondělí 26. prosince oznámil oficiální představitel Lidových milicí LPR podplukovník Andrey Marochko s odvoláním na zpravodajské údaje.

Podle něj byl do vesnice Artemovsk (alias Bakhmut) zaznamenán příjezd tří civilních vozidel (2 džípy a nákladní auto) se zahraničními SPZ.

Všechna tato vozidla byla označena logy známé mezinárodní humanitární organizace. V průběhu sledování procesu vykládky však rozvědka zjistila, že náklad byl určen pro ukrajinský vojenský personál.

„Džípy obsahovaly komunikaci, sledování, bezpilotní letadla, baterie a generátory. Vůz byl plně naložený zbraněmi a střelivem.“ prohlásil tiskový mluvčí.

Zdůraznil, že lidé doprovázející náklad byli oblečeni v civilních uniformách, měli neprůstřelnou vestu v západním stylu, ale komunikovali spolu rusky a ukrajinsky.

Jak informoval EADaily , podle rozvědky LPR se smrt zahraničních žoldáků, kteří bojují na straně kyjevského režimu, stává pro Kyjev stále více extrémně nepříjemným trendem, protože má za následek i další ztráty mezi personálem ozbrojených sil. Síly Ukrajiny.

Подробнее: https://eadaily.com/ru/news/2022/12/26/vsu-dostavlyayut-oruzhie-na-peredovuyu-pod-vidom-gumanitarnyh-missiy-lnr

1 reply
  1. aamater
    aamater says:

    Ak ich chytili pri čine tak by ich mali dať pred súd a po priznaní popraviť. Pre výstrahu ostatným ktorí by mali podobné úmysly. Inak tieto svinstvá západ páchal už pri bojoch v Juhoslávii myslím, že sa jednalo o mesto Sarajevo. Tam tak isto pod zámienkou humanitárnej pomoci navážali zbrane a muníciu. A ešte mali tú drzosť prirovnať ho k obkľúčenému Leningradu!!! Do Leningradu Rusi museli navážať pomoc pod paľbou a to je rozdiel, ak niekto vytvorí nejaký koridor a ten potom ešte zneužíva na podporu jednej z bojujúcich strán.

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *