, , , ,

Studie: 96 procent (!) údajů o klimatu v USA je zfalšovaných

Studie: 96 procent (!) údajů o klimatu v USA je zfalšovaných

23.7.2023

Další z dlouhé řady studií rozkrývá celý klimatický podvod, na jehož základě se nyní zejména v EU prosazuje politika zeleného údělu jejímž cílem je tzv. „uhlíková neutralita.“

Deklarovaný boj proti uhlíku a dusíku je prosazován i ve zbytku západního světa, i když například v samotných USA jde spíš o záležitost demokratických států (např. Kalifornie doslova zkopírovala green deal EU).

 

 

Vyvlastňování, vybíjení chovů zvířat a přechod od masa k hmyzu a masu umělému, ztráta potravinové a energetické soběstačnosti Evropy, ukončení využívání fosilních paliv a s ním související přechod na elektromobilitu, uhlíkové daně, plánované měření uhlíkové stopy, 15minutová města….

Vše uvedené a mnoho dalšího spadá do této politiky, která má za cíl razantně snížit životní úroveň Evropanů. A celá tato politika je založena na největším podvodu všech dob, jak dokládá i další z mnoha studií…

Nová studie , Corrupted Climate Stations: The Official US Surface Temperature Record Remains Fatally Flow, zjistila, že asi 96 procent amerických teplotních stanic používaných k měření změny klimatu nesplňuje požadavky norem Národního úřadu pro oceány a atmosféru (NOAA), které jsou „přijatelné“ a poskytují nezaujaté hodnocení.

Chcete-li poskytovat přesné údaje o teplotě založené na standardech publikovaných NOAA, měly by být teploměry na přirozených, „nedotčených“ místech, jako jsou pole, lesy nebo vrcholky kopců.

 

 

Výzkumy meteorologa Dr. Anthonyho Wattse však zjistily, že více než 90 procent teploměrů NOAA je na nevhodných místech. 96 procent je na parkovištích, na střechách budov, na cihlových zdech nebo v jiném umělém prostředí.

Cihly, asfalt a další lidské stavební materiály používané v těchto prostředích uměle ukládají teplo, což má za následek „zkreslení tepla“ ve shromážděných datech.

Teploměry umístěné v přírodě registrují nižší průměrné teploty. Města, parkoviště a dálnice jsou samozřejmě teplejší. To je jasné.

Ale není to proto, že by se planeta celkově oteplovala. Je to proto, že stavíme věci, které zachycují a zadržují více tepla, než by zachytila a zadržela matka příroda, kdyby se nechala svému osudu.

Tyto oblasti mají také různé vlivy na teploty způsobené člověkem, např. způsobená vozidly, topením a klimatizací, metrem a více lidmi atd. Bohužel, tato fakta jsou ve zprávách korporátních médií o tzv. „klimatické krizi“ ignorována.

 

 

Také o lesních požárech údajně způsobených změnou klimatu, Dr. Watts jasně uvádí:

Soukromá média jsou zaplavena zprávami o vlnách veder po celém světě spolu s lesními požáry v Kanadě.

Navzdory lesním požárům a vlnám veder, které na Zemi existovaly mnohem dříve než lidé, se nyní očekává, že uvěříme, že k nim dochází dnes, protože klima se za posledních 100 let drasticky změnilo v důsledku „globálního oteplování způsobeného člověkem“.

Zrovna minulý měsíc radikální demokratka Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) rychle obvinila oblaka kouře valící se z kanadských požárů na „změnu klimatu“.

Jak jste pravděpodobně očekávali, aniž byste to museli zkontrolovat, což by AOC neudělalo, toto tvrzení se ukazuje jako naprostý nesmysl.

 

 

„Namísto toho, aby se soustředili na diskusi o tom, jaké jsou skutečné nebo domnělé škody, jak je zmírnit a jak pomoci lidem, klimatičtí aktivisté využívají příležitosti a obviňují oheň ze ‚změny klimatu‘.

Faktem je, že s mírným oteplováním planety jsou požáry stále méně časté a méně závažné.

Vzhledem k tomu, že lesní požáry jsou stále vzácnější, nemá smysl vinit z těch několika lesních požárů, které existují, změnu klimatu…

Ověřené studie a ověřená satelitní pozorování bezpochyby ukazují, že lesní požáry jsou méně časté a méně závažné z dlouhodobého, střednědobého a krátkodobého hlediska, protože se Země otepluje jen mírně.

Pravděpodobným důvodem je naměřený nárůst odpařování ze světových oceánů, což vedlo k častějším globálním srážkám.“

Ohledně požárů ještě připomínám, že ty větší – v poslední době v Kanadě, Řecku a Itálii – byly založeny žháři, což zcela jistě nemá s klimatem nic společného.

Nebo možná jen to, že jsou žháři placeni těmi, kdo se snaží onu hysterii stran údajného globálního oteplování vyvolat.



Aby bylo možné produkovat přesné údaje o teplotě na základě vlastních publikovaných norem NOAA, teploměry by měly být na přirozených, „nedotčených“ místech, jako jsou pole, lesy nebo vrcholky kopců.

Výzkum doktora Wattse však odhalil, že více než 90 % teploměrů NOAA je na nevhodných místech.

96 % je na parkovištích, na budovách, u cihlových zdí nebo v jiném umělém prostředí.

Cihly, asfalt a další lidské stavební materiály používané v těchto prostředích uměle zachycují teplo, což vede k „oteplování“ ve shromážděných datech.

Teploměry umístěné v přirozeném prostředí registrují nižší průměrné teploty.

To neznamená, že města, parkoviště a dálnice nejsou teplejší. Jednoznačně jsou.

Ale není to proto, že by se planeta celkově oteplovala.

Je to proto, že stavíme věci, které zachycují a zadržují více tepla, než by matka příroda zachytila ​​a zadržela, kdyby se nechala svému osudu.

Tyto oblasti mají také mnoho umělých vlivů na teploty, jako jsou vozidla, topení a klimatizační jednotky, metro a více lidí atd.

Tato fakta jsou bohužel ignorována zprávami korporátních médií o takzvané „ klimatické krizi “.

Data ukazující, že globální teploty se nezvyšují, by lidem, jako je „klimatický car“ John Kerry a jeho soukromí přátelé, kteří nastavují tryskáče , nevydělali žádné peníze, takže je nikdy neuslyšíte, jak to schvalují.

ČTĚTE VÍCE: Vědec oceněný Nobelovou cenou: Příběh o „klimatické krizi“ je podvod

 

ZDROJ:https://slaynews.com/news/96-us-climate-data-corrupted-study-shows/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/
E-mail: podpora.volnyblog@protomnail.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *